πηρα γραψαρχιδινη, συνηλθα λιγο κι επανηλθα. αυτο ειναι το μυστικο για να επιβιωσεις και να εισαι οκ, γραφτα ολα στ'αρχιδια σου, μη λυπασαι κανεναν και μην επηρεαζεσαι! απαθειας level up!
Printable View
αδυναμια κι αισθηση ανικανοτητας, λες και τιποτα δε θα φτιαξει ποτε προς το καλυτερο.
Μια ανείπωτη θλίψη που με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί ζω ακόμα. Βγήκα έξω με παρέα, υποτίθεται για να ξεσκάσω, και έγινα χειρότερα. Σε τι κόσμο με έφερες μαμά;
σιχαμαρα κι αηδια απ'την υποκρισια των μελων αυτου του φορουμ. μου ειναι πλεον αχρηστο, τι το θελω και γραφω αφου ξερω την ηλιθιοτητα που υπαρχει.
Σκατά. Κάθε πέρσι και καλύτερα. Χρόνο με το χρόνο βουλιάζω όλο και περισσότερο. Αναρωτιέμαι πως θα ανταποκριθώ στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της ζωής ελλείψει των ψυχικών αποθεμάτων.
συγκρουση ηλικιας,συναισθηματων,ονει ρα που ποτε δεν θα πραγματοποιηθουν,επιθυμια για πολλα και απογοητευση για αλλα τοσα.
προδομενος αλλα κι εγω δεν ειμαι μαλακας να φροντιζω τις γκομενες των αλλων συγνωμη.
δεν μπορώ να περιγράψω το πως νιώθω.....πριν από λίγο έμαθα πως ο άντρας μου πίνει κάτι χάπια που λέγονται hipnosedon γιατί τα πίνει?τι είναι αυτά τα χάπια?τι να κάνω? ποιος ξέρει να μου πει τι είναι αυτά τα χάπια....να του πω πως ξέρω για αυτά????τι να κάνω δεν ξέρω σε ποιόν να μιλήσω???
αισθανομαι θυμο με τον εαυτο μου που δεν καταφερνω να βγαλω πολλα βαρη απο πανω μου.
όχι μονό διάβασα πολλά πράγματα σχετικά με αυτά αυτός τα πίνει καιρό τώρα 2 3 χρονιά δεν ξέρω ακριβώς εγώ σήμερα το έμαθα....
λες κι εχει τελειωσει ο κοσμος, εγινε πολεμος και βομβαρδιστηκε το τοπιο, κι εγω επεζησα και συμπεριφερομαι σαν να μην εγινε τπτ.
Μια πνιγηρή αδικία και παράπονο για το πως έχει εξελιχθεί η ζωή μου. Λίγες μεταβλητές να ήταν διαφορετικές, θα ήταν κολοσσιαίες οι αλλαγές στον ρουν τον γεγονότων. Κάτι σαν το φαινόμενο της πεταλούδας. Δυστυχώς το ποτάμι δε γυρίζει πίσω...
μ αρέσει αυτό που λες <το ποτάμι δε γυρίζει πίσω>