Originally posted by Mοναξιά
Quote:
Originally posted by kassi_21
Ε,όχι ρε Εξιστίρ που συμφωνείς με Μοναξιά.Δηλ,να βγάλουν και κανά μαστίγιο να τη νιώσουμε ψυχή τε και σώματι τη συντάραξη του είναι μας.Δηλ,να πάει κάποιος στο μείζονα καταθλιπτικό και να αρχίσει.Είσαι και πολύ θύμα και μεμψίμοιρος,αυτό πρέπει να καταλάβεις.Καταλαβαίνω ότι σε πλήγωσαν αλλά φουυυ,ξεπέρνα το να πάμε παρακάτω..Σκουλήκι!!!!!
Α,ρε σχολή Γκεστάλτ που τρέφεις τα παιδιά!!!!
Δεν θα του πει σκουλήκι ούτε θα τον μαστιγώνει. \'Εχεις πολύ χιούμορ, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που είπε ο γιατρός στην inter ότι είναι ανίατο. Τί πάει να πει ανίατο ? Την καταδικάζει σε θάνατο μ\'αυτό που της είπε και της παραλύει την θέληση ! Επειδή εγώ περνάω μια εποχή θλίψης και εσωστρέφειας για το ένα ή το άλλο γεγονός πάει να πει ότι είμαι και άρρωστος ? Αφού δεν έχω κανένα από τα άλλα συμπτώματα. Δεν είναι έτσι μαύρο άσπρο τα πράγματα, θεραπεύονται όλα. Νοιώθω ότι μιλάω με ψυχολόγους και όχι με ασθενείς. Και μέχρι πότε θα επισκέπτεστε ψυχολόγους ? Και καλά όλα, πας μια πας δυο, πας δέκα χρόνια, αν όμως δεν θεραπεύεται όπως λέτε, τότε ποιός ο λόγος να πηγαίνετε ? Σας λένε ότι είναι αθεράπευτο αλλά συνεχίστε να μας επισκέπτεστε ? Διαβλέπω πολύ μεγάλη εξάρτηση από τους ψυχοθεραπευτές σας, το έχετε παραδεχτεί κι εσείς, αλλά ο θεραπευτής πρέπει να κάνει σαφές στον ασθενή απ\'τη πρώτη στιγμή να σταθεί στα πόδια του όσο γίνεται πιο νωρίς για να μην τον έχει ανάγκη πια, όχι να του λέει έλα ξανά και ξανά μέχρι να γεράσουμε μαζί. Είμαι σίγουρος ότι αν με γνωρίζατε από κοντά κάποιοι δεν θα είχατε την ίδια γνώμη για την εξέλιξη της ας πούμε διαταραχής σας. Θα το φωνάζω συνεχώς ΟΛΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ, έχουμε φοβερή δύναμη οι άνθρωποι.
ΔΥΝΑΜΗ κι όλα θα πάνε καλά να είστε βέβαιοι.