ωραία εξέπληξέ τον την επόμενη φορά με το να σε βρει να τον περιμένεις εσύ αντί γι\'αυτόν...
Printable View
ωραία εξέπληξέ τον την επόμενη φορά με το να σε βρει να τον περιμένεις εσύ αντί γι\'αυτόν...
ουαου ωραια ιδεα!!!!θα περιμενω μετα 10 λεπτα να συνελθει!μπα !τερας ψυχραιμιας ειναι φωτια να του πεις οτι πηραμε αταραχος θα σου πει οτι την λυση θα δωσει η πειροσβεστικη..ο τυπος ειναι λεχοτανιλ των 6!!
Quote:
Originally posted by interappted
ουαου ωραια ιδεα!!!!θα περιμενω μετα 10 λεπτα να συνελθει!μπα !τερας ψυχραιμιας ειναι φωτια να του πεις οτι πηραμε αταραχος θα σου πει οτι την λυση θα δωσει η πειροσβεστικη..ο τυπος ειναι λεχοτανιλ των 6!!
Πω πω. Πολύ τον πάω τον γιατρούλη σου.
Ωραίος είναι;:D
υ.γ. Ίντερ, στο οτί αργείς δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία. Και ξέρεις οτί αυτό σου το λέμε καλοπροαίρετα.
ωραιος ειναι και σαν αντρας....αλλα...πανω αποολα ειναι ο γιατρος μου κι οσο ωραιος και 36 χρονων να ειναι (τοσο ειναι)ελαχε να ειναι ο γιατρος μου το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι θα ηθελα καποιον διπλα μου με τοση ηρεμια κ τοση κατανοηση...δεν πειραζει ομως...μονη μου με το παιδι μου γιατι για να μπει τριτος στην παρεα πρεπει να ειναι ακριβως οπως ο ψυχιατρος μου..ε,και δεν υπαρχουν παλι.Φαντασου οτι εδω για ψυχιατρο που νε με καταλαβαινει αλλαξα 4 οχι για για αντρα..δεν το συζηταω...
Καλά, δεν σου είπα να δεις το ψυχαναλυτικό ντιβάνι ως κρεβάτι, πλάκα έκανα.
Είχε πλάκα πάντως ο Γιάλομ όταν έγραψε το βιβλίο του \"Στο Ντιβάνι\". Διάβασε το, θα γελάσεις πάρα πολύ.
Πάντως εμένα αν ο γιατρός μου ήταν ωραίος, 36 ετών και ήρεμος σαν Βούδας, πολύ θα ήθελα να τον δω να τα χάνει λιγάκι.
:D:D:D:D
Συγνώμη ρε παιδιά, με έχει πιάσει η μλκ σήμερις.:P
γοιυπιιιιιιιιιι!!!!!!!που εισαι στη μλκ!!!!!κοιτα ...οχι οτι αν δεν ηταν γιατρος μου θα μου ξεφευγε.......γκουχου γκουχου
Κοίτα, αν ήμουν στη θέση σου, θα του έλεγα:...
\"Η διεισδυτική δύναμη της διάνοιας σας γιατρούλι μου, καιροφυλακτεί εκρηκτικά να συντρίψει τους αρμούς των στερεότυπων μου, να ανοίξει τα όρια της αυτογνωσίας μου....\"
:P
Να σε δω κε Λεξοτανίλ μετά....
αχ ωραιο θα το γραψω να το πω!!!!προς το παρον του ειπα οτι..πρωτη φορα αγγιζουν στοργικα τοσο ευαισθητες χορδες της ζωης μου....αλλα μεχρι εκει .Τον χρειαζομαι τοσο σα γιατρο....τον....μεσα στα σωψυχα μου μπενει ρε για 50 λεπτα νομιζω οτι εχω παρεα μεσα μου!και ξερεις τι μου ειπε?εχεις τοσο μαυριλα μεσα σου που για λιγο που μπενω στην ψυχη σου ποναω....κλαψ-κλαψ του ειπα οτι με πιανει και καραμλκ...κ δεν το δωσε ντιπ σημασια...
Καλά, μην του το πεις, για θα σε παει σηκωτή!:D;)
Εγώ πάντως σε βρίσκω, υπό προυποθέσεις, μια χαρά άτομο.
Ε αμα δε με βρισκεις εσυ μια χαρα κατακαηκα....ελα ρε το πολυ-πολυ αμα του το πω να ανεβασει τα ταβορ για αντικουκου.....:D:D
Τι είναι το αντικούκου;
Εξοικείωσε με
με αυτούς τους όρους σε περικαλώ.
λιμπιντο σε πληρη καταστολη:D:D
Σαν να λέμε μπατσικό κατά της λίμπιντο;
Να λείπει το βύσσινο.
Εμεις τη θέμε την λιβιδώ μας, πες του.
Τα οιστρογόνα κάνουν ωραίο δέρμα.:P
χαχαχα ε ρε existir αφιερωνεις σημερα κ καθε μερα αλλα σημερα εισαι στο τσακιρ μου εφτιαξες την ημερα!!!!
Ναι ρε κορίτσι.
:)
Όλα θα πάνε καλά. Θα δεις.
αυτο με το ντιβανι ειναι που ο ψυχιατρος παει σε εναν αλλον σαν ασθενης για να δει πως νιωθουν οι ασθενεις με τον ψυχιατρο???
Μμμ. Όχι ακριβώς. Διάβασε το.
\"Ένα συναρπαστικό γαϊτανάκι με άξονα την ψυχοθεραπεία είναι το δεύτερο μυθιστόρημα του διάσημου Αμερικανού ψυχιάτρου και ψυχοθεραπευτή Ίρβιν Γιάλομ. Ο συγγραφέας αποκαλύπτει στο βλέμμα του κοινού τι συμβαίνει μέσα στο γραφείο αλλά και στη σκέψη των ψυχοθεραπευτών, τη ζωή τους, τις δυσκολίες τους, την ανθρώπινη υπόστασή τους. Το χιούμορ και η λεπτή ειρωνία κυριαρχούν και εναλλάσσονται με δηκτικές περιγραφές εκπροσώπων του ψυχιατρικού κόσμου. Όσο όμως απομυθοποιούνται οι ψυχοθεραπευτές, η γοητεία της ψυχοθεραπείας αυξάνεται. Ο Γιάλομ την παρουσιάζει κάτω από νέο φως: είναι μια συντροφική πορεία προς την επίτευξη μιας αληθινής ανθρώπινης επαφής. Με κινηματογραφικό τρόπο, συνεχείς ανατροπές και αστυνομικό σασπένς, ο Γιάλομ αναλύει στο \"Ντιβάνι\" του τη σύγχρονη κοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις. [...]
http://www.protoporia.gr/protoporia/...9603254533.jpg
Οταν θα τελειώσεις με αυτό, το οποίο έχει και πολύ λεπτό χιούμορ, μετά, αν είσαι καλά θα διαβάσεις τον Δήμιο του Έρωτα. Αυτό βέβαια θέλει πολλά κότσια για να το διαβάσεις, αν είσαι ευαισθητούλης άνθρωπος.
:cool:
:D:D:DQuote:
Originally posted by Existir
Τι είναι το αντικούκου;
Εξοικείωσε με
με αυτούς τους όρους σε περικαλώ.
κι αυτο που σου ειπα απο τον ιδιο συγγραφεα ειναι κι ο dr μου μου ειπε να το διαβασω θα τον ρωτησω πως το λεν
πως το λεν πως το λεν τον ποταμο ???
αντε αρχισα παλι!!!θα το διαβασω το βιβλιο
το Δημιο του ερωτα δε με κοβω να το διαβαζω....
μη γινω και γω δημιος μετα...
@εξιστίρ πέρασε το πάσχα κι ακόμα τίποτα...όταν μιλάει ο ραψωδός...:cool:
Θα ξαναπάρω τηλέφωνο.
Σταμάτααα γκρινιάρη.:P
Ιντερ καλημέρες. Τα έχω διαβάσει όλα του εκτός το Θρησκεία και Ψυχιατρική και το μεγάλο για την Ομαδική Ψυχοθεραπεία το οποίο φυσικά το έχω στα σκαριά. Άλλα έχω καταπιαστεί με την γυναικεία λογοτεχνία τώρα.:)
καλά δεν χάνεις και τίποτα, τα περισσότερα από αυτήν τη διάλεξη τα έχει βάλει στα βιβλία του.Quote:
εκτός το Θρησκεία και Ψυχιατρική
Όχι, θα το διαβάσω γιατί θέλω την άποψή του πιο εξειδικευμένα επί του θέματος.Quote:
Originally posted by raphsssodos
καλά δεν χάνεις και τίποτα, τα περισσότερα από αυτήν τη διάλεξη τα έχει βάλει στα βιβλία του.Quote:
Πήρα τώρα την Άγρα και μου είπαν οτί βγαίνει τον Ιούνιο (μάλλον) το Μάνα και το Νόημα της Ζωής. Μάλλον καθυστερούν οι μεταφραστές.
πηρα τηλ τον dr
το δωρο της ψυχοθεραπειας
κ το
10 ιστοριες ψυχοθεραπειας
μου ειχε πει
απο το γιαλομ ειν αι κι αυτα .Μοου ειπε να διαβασω και το Δημιο του ερωτα!!!!!
existir διαβασε καλυτερα τον Εκκλησιαστη απο την Α.Γραφη θα παθεις με τα ψυχολογικα του Σολομωντα
απο κει ειναι το γνωστο Ματαιοτης ματαιωτητων τα παντα ματαιοτης
για να δούμε ποιος θα προλάβει να το πάρει πρώτος. εγώ ή εσύ;Quote:
Όχι, θα το διαβάσω γιατί θέλω την άποψή του πιο εξειδικευμένα επί του θέματος.Quote:
Πήρα τώρα την Άγρα και μου είπαν οτί βγαίνει τον Ιούνιο (μάλλον) το Μάνα και το Νόημα της Ζωής. Μάλλον καθυστερούν οι μεταφραστές.
υγ:το κόβω για πρωτοχρονιάτικο δώρο. :D
ένα βιβλίο είναι αυτά. ο δήμιος του έρωτα είναι μια από αυτές τις ιστορίες ή η ενδέκατη δεν θυμάμαι.Quote:
μου ειχε πει
το δώρο της ψθεραπείας πάντως το έχω. στο δανείζω όποτε θέλεις.
Ραψωδέ, θα το διαβάζουμε παράλληλα κι ύστερα θα ανοίξουμε θρεντ εδώ και θα ανταλλάσουμε απόψεις..:P
Ραψού οι 10 ιστορίες ψυχοθεραπείας, ο Δήμιος δεν είναι; Τι μας λεει αυτός ο γιατρούλης της Ιντερ, να μας τρελλάνει πάει;:DQuote:
το δωρο της ψυχοθεραπειας
κ το
μου ειχε πει
existir διαβασε καλυτερα τον Εκκλησιαστη απο την Α.Γραφη θα παθεις με τα ψυχολογικα του Σολομωντα
απο κει ειναι το γνωστο Ματαιοτης ματαιωτητων τα παντα ματαιοτης
Ιντερ, το Δώρο της Ψυχοθεραπείας ωραίο είναι. Ο Δήμιος είναι κρας τεστ. Το Ντιβάνι απο την άλλη έχει πλάκες.
Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα ψυχολογικά του Σολομώντα, προς το παρόν προσπαθώ να λύσω τα ψυχολογικά του πλησίον μου. Α χα χα χα. Καλό, ε; :P
ok, girl. να δούμε τι ψάρια πιάνεις. :PQuote:
Ραψωδέ, θα το διαβάζουμε παράλληλα κι ύστερα θα ανοίξουμε θρεντ εδώ και θα ανταλλάσουμε απόψεις..:P
Τσιπούρες.Quote:
ok, girl. να δούμε τι ψάρια πιάνεις. :P
:P
:D
ραπς το χεις?????το θελω επειγοντως!!!!καλα ρε παιδια που τα ξερατε αυτα εδω εμενα ο δρ μου ειπε αν ξερω το Γιαλομ και μου κανε κατι σε λενιν και του ειπα οτι δεν ασχολουμαι με την πολιτικη!!!
ειμαι πολυ ηληθια εγων η ο γιαλομ παει ναμας τρελλανει???πως γινεται να ειναι ενα βιβλιο κ το ενα να ειναι ωραιο και το αλλο κρας τεστ?????μπερδευτηκα η μπερδεμενηQuote:
Ραψού οι 10 ιστορίες ψυχοθεραπείας, ο Δήμιος δεν είναι; Τι μας λεει αυτός ο γιατρούλης της Ιντερ, να μας τρελλάνει πάει;:D
Ιντερ, το Δώρο της Ψυχοθεραπείας ωραίο είναι. Ο Δήμιος είναι κρας τεστ. Το Ντιβάνι απο την άλλη έχει πλάκες.
όχι βρε. το ένα είναι \"το δώρο της ψυχοθεραπείας\" που και να μην το διαβάσεις δεν έγινε και τίποτα. το άλλο είναι \"ο δήμιος του έρωτα και άλλες ιστορίες ψυχοθεραπείας\" που είναι αρκετά καλό και ως ιδέα και ως αποτέλεσμα.
«Δεν μ\' αρέσει να δουλεύω με ερωτεύμενους. Ίσως γιατί τους ζηλεύω -κι εγώ ο ίδιος λαχταράω να μαγευτώ. Ίσως πάλι γιατί ο έρωτας και η ψυχοθεραπεία είναι μεταξύ τους ασύμβατα. Ο καλός θεραπευτής πολεμάει το σκοτάδι και ζητάει το φως, ενώ ο έρωτας συντηρείται από το μυστήριο και καταρρέει μόλις αρχίσεις να τον εξετάζεις σχολαστικά. Κι εγώ σιχαίνομαι να γίνομαι ο δ ή μ ι ο ς
τ ο υ έ ρ ω τ α ».
οσες φορες και να διαβασω το ποστ της existir...το ιδιο καταλαβαινω
τον δημιο του ερωτα αν αυτο που παραθεσες ειναι απο κει απο μακρια κι αγαπημενη ηδη ειμαι ταυτισμενη με δημιο του ερωτα..οσο αυτοκαταστροφικη και να ειμαι εχω κι εγω τα ορια μου...αν το διαβασω θα ερχεσαι να μου φερνεις τσιγαρα???γιατι.....ΑΣΠΡΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΡΟΥΧΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ!!!και με χαλαει ο φιογκος πισω...
το δωρο της ψυχοθεραπειας ναι ναι το θελω δεν ειμαι για βαρια εγω ας δοκιμασω ενα light...
αμέ, θα σου φέρω και λάπτοπ. :PQuote:
αν το διαβασω θα ερχεσαι να μου φερνεις τσιγαρα???γιατι.....ΑΣΠΡΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΡΟΥΧΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ!!!και με χαλαει ο φιογκος πισω...
υγ:θα βρεθούμε και θα στο δώσω.
Α χα χα χα χα.Quote:
ραπς το χεις?????το θελω επειγοντως!!!!καλα ρε παιδια που τα ξερατε αυτα εδω εμενα ο δρ μου ειπε αν ξερω το Γιαλομ και μου κανε κατι σε λενιν και του ειπα οτι δεν ασχολουμαι με την πολιτικη!!!
Ωραία! Αυτόν τον γιατρούλη τον καημένο, θα τον σκάσεις τον άνθρωπο.
Ιντερ, μη ξεκινήσεις με τον Δήμιο. Ξεκίνα με ότι άλλο θες.
ελα ρε εξοδουχα γυρισαμε????
επρεπε να εβλεπες το βλεμμα του......και την δικια μου απορια!!!
οταν μου ειπε περι τεινος προκειται μου λυθηκε η απορια
τον δημιο το εχω δηλωσει δεν τον διαβαζω...δεν θελω να κουραζω κ το ραπς να μου φερνει στο φρενοκομιο λαπτοπ...
α ρε ραπςςςς!!!για αυτο προσεξε να μου κρατας το σωστο βιβλιο!!!!
ναι, μωρέ μη σκας...θα τα διαβάζουμε παρέα...
οκ γιατι μαλλον θα εχω αποριες
δεν τρέχει τίποτα...θα του τις στείλουμε να σου τις λύσει