Μου έχει τύχει να ταιριάζω με δύο, απλά δεν ταιριάζω με την πλειοψηφία. Δηλαδή έχω περιορισμένες επιλογές.
Και δεν είναι ότι με απωθεί κάτι απλά δεν με έλκει κάτι.
Printable View
Δεν απάντησα κάτι συγκεκριμένο επειδή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.
Αφού επιμένεις να σου δώσω παράδειγμα οκ;
Λοιπόν θα πω αρχικά για τον πρώτο: άσχημος, πανέξυπνος αστείος, με έκανε να γελάω ή μάλλον να ξεκαρδίζομαι στα γέλια, παρα μα πάρα πολυ μορφωμένος
Δεύτερος: Κούκλος, ευαίσθητος, πατάει στη σχολή μια φορά το χρόνο. Αυτόν δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω οπότε δεν συνεχίζω.
Αυτ'α δεν τα έβαλα σαν λίστες αλλά για να δείξω πως δεν ψάχνω, ούτε έλκομαι από κάτι συγκεκριμένο αφού αυτοι οι δύο είναι εντελώς διαφορετική.
Ναι αλλά τώρα θα μου πεις δεν γίνεται κάτι κοινό θα είχαν που σε έκανε να τους θες;
Ναι υπήρχε το συναίσθημα....δεν γίνεται να περιγράψω το συναίσθημα.
Τι εχεις να χασεις?
Και το βασικό τους κοινό ήταν πως με ήθελαν και οι δύο πολύ.
Δεν είπα ''α να μια ωραία κοπέλα ας πάμε να της την πέσουμε και βλέπουμε''.
οκ....καποια στοιχεια ειναι κοινα παντως...οπως η ιδιαιτεροτητα του χαρακτηρα.....
για περιεγραψε τωρα το συναισθημα...πως ενιωθες οταν ησουν ερωτευμενη...και πως σου τελειωσε; δηλαδη τι αφησε πισω του αυτο που ενιωσες.....
Κοίτα για το συνοψίσουμε λίγο το θέμα.. είσαι μια απελπισμένη 20χρονη που προς το παρόν δεν μπορεί να ερωτευτεί, ενώ θέλει να κάνει σχέση.
Το ζητούμενο που μπήκες στο φόρουμ ήταν θα ακούσεις άποψη από ειδικό, διαπίστωσες ότι αυτό δεν γίνεται, ενώ οι λοιποί εμείς σου προτείναμε
λύσεις για δωρεάν ψυχολογική στήριξη.. επειδή υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Αν το συνεχίζεις είναι γιατί ψάχνεις κάτι άλλο.. όπως σου είπε κι η Σουέλ!
Μπορείς να μας πεις ξεκάθαρα τι άλλο θέλεις να δούμε μαζί (αν μπορούμε..), τη στιγμή που όποια λύση κι αν σου δόθηκε εδώ μέσα δεν φαίνεται να σε ικανοποιεί?
Τοσο ομορφη και μορφωμενη γυναικα δε συναντας ευκολα.
Δε θελω να συνομιλησουμε, να σε δω για λιγο θελω για να διαψευστω. Τοσο ομορφη και μορφωμενη κοπελα ειναι σπανιο. Και μετα δε σου ξαναστελνω.
Τι θα παθεις για 2 λεπτα αν μιλησεις? Νομιζω καθε αντρας θα το θελε να δει εστω κ λιγο μια τοσο ομορφη κ πορφωμενη γυναικα.
Δεν εχει πολλες γυναικες εκει βρε εμανουελα. Κι αυτες που εχει δε βλεποντε.
Όπως όλοι οι άνθρωποι που είναι ερωτευμένοι.
Χαρά, αισθανόμουν ότι με νοιάζεται...εεεε πέρναγα ωραία, γελούσα, με πείραζε.
Τι άλλο να πω; Δεν ξέρω..
Μετά αισθάνθηκα απαίσια. Την επόμενη μέρα από το τηλ της ''κυρίας'' αυτής ήμουν σαν νεκρή ζωντανή.
ποσος καιρος εχει περασει απο τοτε? και απο οσο καταλαβαινω ολος ο ερωτας σου γυρισε σε θυμο...ποσο καιρο σου πηρε αυτο...
Δεν υπαρχει ωραια κοπελα που να διαβαζει κιολας. Γι αυτο πιστευω οτι εισαι εξαιρεση.
ναι...κατα ρχην να το ξεπερασεις...και μετα γενικα ποσος καιρος εχει περασει απο τοτε...
αα..και κατι αλλο...εγω σαν αποψη εχω...επειδη ειπες για τον ερωτα...ερωτευτηκα οπως ολοι οι ανθρωποι...οτι δεν ερωτευονται ολοι οι ανθρωποι με τον ιδιο τροπο...εσυ τι λες γιαυτο;
Εγω πιστευω οτι εχεις πληγωθει απ το κερατο και γι αυτο τα βλεπεις ολα μαυρα.
όχι δεν ερωτεύονται όλοι με τον ίδιο τρόπο αλλά υπάρχουν κοινά.
Εγώ αυτόν τον γνώρισα στην τρίτη Λυκείου και ουσιαστικά υπήρχε φλέρτ σε όλη τη χρονιά μέχρι της Πανελλήνιες...μετά χαθήκαμε (ή μάλλον χάθηκα) και τέλος πάντως η γυναίκα αυτή με πήρε τηλ όταν εγώ ήμουν 1ο έτος την άνοιξη και άρχισα να το ξεπερνάω πριν ένα χρόνο σιγά σιγά.
ναι....κι εγω ετσι πιστευω....οτι δεν ερωτευονται ολοι με τον ιδιο τροπο...καμμια φορα ξερεις και μεις οι ιδιοι..δεν γινεται να ερωτευτουμε με τον ιδιο τροπο.....
ας πουμε οι ερωτευμενες φιλες σου.....τι θα ελεγες για τον τροπο που βιωνουν αυτες τον ερωτα...ειναι ας πουμε παθιασμενος,αφοσιωμενος,επ ιφανειακος...πως το βλεπεις εσυ...σε αναλογια παντα με τον τροπο που το εζησες εσυ.....
Ας πούμε μία φίλη μου έχει την πρώτη της σχέση και μόνη της παραδέχεται πως δεν είναι ερωτευμένη με το αγόρι της. Εγώ αυτό δεν θα μπορούσα να το έκανα ποτέ.
Μία άλλη όπως λέει και η ίδια και όπως βλέπω και εγώ ερωτεύεται εντελώς εγκεφαλικά.
Δηλαδή βγάζει μία λίστα στο μυαλό της με το αν το τάδε άτομο έχει αυτά που θέλει αυτή για μία σχέση ή αν όχι...και μάλιστα λέει πως όλους μπορεί να τους ερωτευτεί αν αφεθεί στο να τους ερωτευτεί....ούτε αυτό θα το μπορούσα
στην ουσια δηλαδη...αυτο δεν ειναι ερωτας...ο ερωτας ειναι κατι πηγαιο....
αρα οι φιλες σου δεν ζουν τον ερωτα πραγματικα...κοροιδευουν τον εαυτο τους για να περνανε καλα...και να λενε οτι εχουν σχεση....
νομιζω πως αυτο ειναι κατι που πιο πολυ πρεπει να το λυπασε παρα να το ζηλευεις....ετσι δεν ειναι?