μωρέ εσύ μια χαρά καταλαβαίνεις...άλλοι έχουν υποτιμήσει την νοημοσύνη μας...για την ακρίβεια την δική μου
Printable View
Εγω θυμαμαι το πρωτο μου φλερτ ηταν στην θερμοκοιτιδα..Αλλα ηταν τοσο κακομουτσουνο το μωρο και εφαγε χυλοπιτα..Απο τοτε ημουν πολυ επιλεκτικη!Ο πρωτος μου ερωτας ηταν στο ΠΙΚΠΑ οταν εκανα το μαντου..
δεν έχω να ανταγωνιστώ τπτ είναι νέα όμορφη και δεν έχω κανένα λόγο και δεν δέχομαι να συγκριθώ με καμία. αλλα τι αξία έχουν αυτά όταν είσαι μόνη μια ζωή τελικά;
Ναι 20 χρονων..εισαι μια ζωη μονη!!
Μα το θέμα δεν είναι το παρελθόν, ας μην ξεφεύγουμε! Το θέμα μας είναι το παρόν και βέβαια το πρόβλημα στο παρόν! Αν εσύ το αντιμετωπίζεις σαν άλυτο
σαν τέτοιο θα διαιωνίζεται! Μόνο που σου ξαναλέω ότι άλυτα προβλήματα δεν υπάρχουν! Αυτό που υπάρχει είναι κάποιος να συντηρεί επίτηδες για τους
λόγους του ένα πρόβλημα π.χ. για ν' ασχολούνται οι άλλοι μαζί του.. κι αυτό μάλλον συμβαίνει!
δεν νομίζω ότι βρέθηκε καμία λύση ούτε εναλλακτικές που να μπορούν να με βοηθήσουν. ή μόνη λύση που μπορώ να προτίνω είναι να χωρίσω κάποιον από τους δύο που μου αρεσαν...τι άλλο να κάνω πια; εκεί θα καταντήσω;
σίγουρα ευχαριστώ τα μέλη που πραγματικά προσπάθησαν να βοηθήσουν με τις συμβουλές τους
και ούτε αυτοί μου κάνουν...γιατί ο ένας ούτε ξέρω που βρίσκεται οπότε και να ηθελα δεν θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί του και ο άλλος είναι το χειρότερο κάθαρμα που υπάρχει. καμία λύση μαλλον
Σταματηστε να κανετε σαν λυσσαρες(γενικα το λεω) και ολα θα ερθουν!!Ειναι ξενερωτικο το να κυνηγας ενα τηλ,ενα ραντεβου,καποιον..Επισης ειναι ξενερωτικο να εισαι κλεισμενη σε ενα κλουβι και να περιμενεις ελευθερια!!Η ισορροπια εγκειται στην συμμετοχη στο παιχνιδι που λεγεται φλερτ!Οκ βγηκες για εναν καφε,2 καφεδες μπορει να μην κατσει η φαση δεν υπονοει ενας καφες σχεση ή στεφανι..Συμμετεχεις ομως και αν κατσει εκατσε αν οχι πας παρακατω!
Καταρχην το ειπα γενικα και λιγο πιο ειδικα για την Εμμανουελα(ο θεος να την κανει) δεν ξερω τα δικα σου θεματα κοπελια..Και δεν ξερω πως εσυ εννοεις το κυνηγι??Εσυ μπορει επειδη καποιος να σου ειπε ή να δεχτηκε να πατε για εναν καφε να το θεωρεις κατοχυρωμενη σχεση..Πιθανον κιολας να ειναι ετσι μιας και παραπανω γκρινιαξες επειδη εξαφανιστηκε.
Οι λυσεις στην ψυχολογια δεν ειναι σαν τις λυσεις των μαθηματικων, που ακολουθεις συγκεκριμενη διαδικασια και εχεις ακριβες αποτελεσμα. Γι'αυτο το σωστοτερο ειναι να ακολουθουμε το ενστικτο κι οχι συνεχεια λογικους συλλογισμους και περιπτωσιολογιες...Απ'οσα γραφεις, η λογικη σου σού λεει να κανεις τα αδυνατα δυνατα για να βρεις σχεση, ωστε να λυθει η καταθλιψη.Αλλα μηπως η διαισθηση λεει απλα να περιμενεις;
Αρα το μονο χειροπιαστο ειναι οτι νιωθεις ασχημα.Αλλα το τι θα σε κανει καλυτερα δεν σημαινει οτι ειναι το ιδιο χειροπιαστο.Απλως οταν υποφερουμε πολυ εχουμε την ταση να δημιουργουμε "ιδανικες λυσεις" στο μυαλο μας...
Ειχες πει οτι παλιοτερα ησουν πιο χαλαρη...Ποτε αρχισε να σε ενοχλει τοσο το συγκεκριμενο θεμα;
το αν λέμε δεν κάνεις εσύ σχέση άμεσα, δεν σημαίνει αυτόματα κι ότι όσα είπα εγώ, αλλά κι όλοι οι άλλοι εδώ μέσα πως είναι κι άκυρα! αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα που χρειάζεται λύση!
Ή κάθεσαι και ζεις μ' αυτό ή αγωνίζεσαι για να το λύσεις; Δεν υπάρχει κάτι άλλο! Το μόνο που δεν ακυρώνει κανέναν, είναι η προσπάθειά του να ξεφύγει απ' ότι τον βασανίζει!
Ειλικρινά κι εγώ δεν καταλαβαίνω τη λογική σου.
Παντως, οπως τωρα το εχεις στο μυαλο σου, σιγουρα βγαζει σε λογικο αδιεξοδο.Γιατι και το να περιμενεις εχει το τιμημα οτι δεν αντεχεις την αναμονη, και το να το κυνηγησεις εχει τον κινδυνο να μην το βρεις ή να μην εισαι ο εαυτος σου προκειμενου να το βρεις.Αλλα εσυ ψαχνεις μια λυση χωρις κανενα τιμημα, πραγμα που ειναι αδυνατο...