Frozen και γω χαλια ειμαι οι συσπασεις στις γαμπες ειναι ολη μερα.τζινα εσυ τα ιδια;
Printable View
Εγω βλεπω τις γαμπες και τρελενομαι .
Παιδιά γεια σας.. Πήγα κάποιες μέρες θάλασσα..Το είχα βάλει στοίχημα με τον ευατό μου. Να δω θ αντέξω; Θα ηρεμήσω; Δυστυχώς τίποτα απ όλα αυτά. Μη σας πω και χειρότερα. Συσπάσεις σχεδόν παντού (σώμα και πρόσωπο). Τινάγματα (ειδικά στον ύπνο) και προστέθηκαν και φοβεροί πόνοι στην πλάτη.. Αυτά τα νέα μου. Διάβασα και τα δικά σας..
Αρχίζω και τρελαίνομαι ρε παιδιά. Ειδικά με τα δάχτυλα που κουνιούνται μόνα τους. Διάβασα φρικτά πράγματα :(
Ακριβως τα ιδια με εσας..χαλια κ εγω..πηγα κ ορθοπεδικο του εδειξα την.μαγνητικη.ειχα καποιες κηλες κλπ αλλα μου ειπε δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι απο εκει αυτα τα συμπτωματα.ειναι νευρολογικα η καθαρο αγχος..μιλησα μετα με την νευρολογο.μου της ειπα οτι δεν εχω δει κατι ιδιαιτερο απο την αγωγη κ ειπε θα δειξει στις 15-20 μερες...κ εγω τωρα βρισκομαι στις 13 μερες..εχω ραντεβου ναζι της την αλλη τρταρτη πιυ θα εχω κλεισει 20 μερες κ ελπιζω να εχει αλλαξει κατι αλλιως θα τρελαθω.
Τζινακι προσπαθησε οσο μπορεις να ηρεμισης.στο λεω γιατι ειμαι στα ιδια με σενα.εγω δεν μπορω να κοιμηθω παρολο την αγωγη που περνω .εμενα ο νευρολογος μου παι πως η αγωγη δειχνη στο 2ο μηνα και μετα.ευχομαι η μερα να ναι διαφορετικη σε ολους.
Περιπου 5 μηνες τους σπασμους 3μηνες.δεν το βλεπω να περναει!
Οι αλλοι πως εισται;
Εγω σημερα χειροτερα απο ποτε.λες κ κατι αλλαξε προς το χειρουρρο.σπασμους συνεχεια με το που ξυπναω ρυθμικους...π.χ αρχιζει στην πατουσα κ αν δεν το κουνησω μπορει να συνεχισει για ωρα.εσυ αχιλλεα το εχεις αυτο το ρυθμικο η νιωθεις μονο ενα τιναγμα κ μετα ενα αλλο κ παει λεγοντας.. ?
Οχι τιποτα με το ζαναξ κ γενικα δεν πολυπαιρνω αφου δεν βοηθαει..δεν κανει κ συνεχεια..η γιατρος λεει οτι πιανει το χαπι μετα απο 15-20 μερες..εγω σημερα ειμαι στην 14η κ σκατα.δηλαδη πως θα αλλαξει?απο την μια μερα στην αλλη?
Το βραδυ κοιμασαι η τιποτα εγω σχεδον αυπνος.ολο το βραδυ.
Τα βραδια κοιμαμαι κ μονο αυτο ειναι το καλο της υποθεσης...
Εχω απογοητευτη ρε γαμωτο.ολη μερα αυτο το πραγμα.
Εγω που δεν μπορω να περπατησω αν δεν υποφερω στα ποδια?που εχω 24 ωρες συσπασεις κ εντονες?
Τι να πω βρε τζινα δεν καταλαβαινω πως γινεται μεσα σε τοσο διαστημα να γινομαι τοσο χαλια .και συ απο αλλου ξεκινησες και κοιτα που εφτασες.κουραγιο τι να πω να πιασει η αγωγη.
Εγω ημου σε αθλια φαση το πρωι.τωρα λιγο καλυτερα αλλα με τα κλασικα...
Καλησπέρα παιδιά, πιστεύω ότι πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο [ http://www.iatrikanea.gr/2013/3765/ ] από το οποίο παραθέτω μια παράγραφο.
ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΟΙ
Υπό την επήρεια του άγχους επιταχύνεται η κυκλοφορία, εκκρίνονται κατεχολαμίνες και κορτικοειδή, διεγείρεται το συμπαθητικό νευρικό σύστημα. Υπό τις συνθήκες της αυξημένης δραστηριοποίησης του νευρικού συστήματος αυξάνεται ο μυϊκός τόνος και ο ρυθμός της αναπνοής. Το αποτέλεσμα είναι η εγκατάσταση αναπνευστικής αλκάλωσης που ευνοεί την ανάπτυξη σπασμών στους μύες που ευρίσκονται ήδη σε κατάσταση αυξημένου μυϊκού τόνου. Ορισμένες φορές οι μυϊκοί σπασμοί είναι τόσο έντονοι που διαρκούν επί μακρόν ή αποκτούν μόνιμο χαρακτήρα.
Τζινα αυτο σου λεγα και γω καθε πρωι ειμαι χαλια το βραδυ λιγο καλητερα.μηχανικε το χω διαβασει αυτο.το θεμα ειναι οτι δε στολεει κανεις γιατρος.τζινα και γω σημερα υπαρχω δεν υπαρχω.
Βρηκα πολυ ενδιαφερον το αρθρο.Αχιλλεα μονο το ζαναξ με κραταει πια..την τεταρτη εχω ραντεβου με την γιατρο κ νομιζω οτι θα αυξηθει η δοση μου.μεχρι τωρα δεν εχω δει καποια σημαντικη διαφορα.
Απο χθες λιγο καλυτερα νομιζω.. σιγουρα με καλυτερη ψυχολογια.εσυ?
Τα ιδια τζινα δεν ξερω πλεον αν ειμαι καλητερα η χειροτερα.παγωσα συναισθηματικα.απο συσπασεις πως πας;εγω εχω πολλες και στον κορμο δεν ξερω.
Εγω κουραστηκα σημερα με κατι που εκανα κ αρχισαν οι συσπασεις.ειναι φυσιολογικο αυτο?