1γρ καθαρο επα καθημερινα?
Printable View
Ναι 2 καψουλες των 500mg μια το πρωι μια το βραδυ.. της dr.tololens
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
εισαι χαμηλα παντως, εγω ειμαι στις 4 καψουλες των 500mg του dr Tolonens, κοντα στους 7 μηνες και δεν ειμαι παλι οσο ικανοποιημενος περιμενα να ειμαι απο ενα τετοιο συμπληρωμα.... αναμενω να αυξησω και αλλο τα ω3, αλλα οχι αυτα του dr. Tolonens, γιατι εχουν και βιταμινη D μεσα, που σε υπερδοσολογια με προκαλει φοβερη καταστολη!!
Και ποια θα παρεις? Ειναι και ακριβα αυτα τα tolorens για να παιρνω 4 την ημερα..
Εχεις δοκιμασει και βαλσαμοχορτο? Εγω ναι αλλα δεν ειδα αποτελεσμα εγω εχω ομως κ αποπροσωποιηση
το βαλσαμοχορτο ειναι πολυ καλο, προσοχη δεν συνισταται με ταυτοχρονη ληψη με αντικαταθλιπτικα, παρολα αυτα για μενα την καλυτερη δουλεια την κανει το ιδιο το βοτανο, οποτε και δεν θα σε ελεγα να παρεις καψουλες, αν και εφοσον εχεις στο σπιτι σου μια τσαγιερα!!
Εγω δοκιμασα της lamberts για 2 μηνες και το σταματησα τωρα δεν ειδα αποτελεσμα..θα παρω entact μεχρι τελους τ μηνα θα το δωσω μια ευκαιρια μπας και πιασει..δεν ξερω τ αλλο να κανω πολλες φορες σκεφτομαι οτι η μονη λυση ειναι αυτοκτονια..εχω απογοητευτει
.δεν μπορω να βρω θεραπεια
Καλησπερα παιρνω vegepa 560 mg , 4 καψουλεσ την ημερα εδω και 1,5 μηνα εχω δει μεγαλη διαφορα, να συνεχισω 1,5 μηνα ακομα να συπληρωσω 3 μηνεσ συμφωνα με το βιβλιο και μετα να πεσω στισ 2 καψουλεσ?
σε ευχαριστώ
Μιχάλης
εσυ πληρωσες για το vegepa? μαλιστα εγω απλα προτιμησα το dr. tolonens.. ακολουθησα την ιδια προτινωμενη δοσολογια με το βιβλιο... η αληθεια ειναι οτι παλιοτερα ειχα προτιμησει και εγω το vegepa, αλλα ειχα κανει ενα λαθος... στις 4 καψουλες δεν παιρνεις 2000μγ την ημερα αλλα 1000μγ ιχθυελαιου...αρα συνολικα πρεπει να παιρνεις 8 καψουλες, και οχι 4! για ριξε μια ματια και εσυ στο κουτι? εγω εβλεπα καποια προσωρινη βελτιωση και με το vegepa και με το dr. tolonens, δεν ειδα ομως μονιμα αποτελεσματα... δεν θελω να σε απογοητευσω, απλα αφου εισαι καινουργιος στο φορουμ γραψε μας για οτι αλλο θελεις.....
καλησπέρα.και εγω θέλω να καταθέσω την δική μου εμπειρία γύρω απο τα vegepa.τα παίρνω εδω και ενα μήνα σταθερά και η βελτιωση στη ψυχολογία μου ειναι πολύ μεγάλη.με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ .θα συνεχίσω για άλλους 2 μήνες και ειμαι σίγουρη οτι θα είναι ακόμα καλύτερα .
Όσο αφορά το vegepa θέλεις να μας πεις τι δοσολογία παίρνεις και πόσες κάψουλες την ημέρα;
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
καλησπέρα.συγγνώμη που δεν απαντησα νωρίτερα.λοιπον παίρνω 6 κάψουλες την ημέρα.μαζί με το φαγητό .η διαφορά πραγματικά ειναι φοβερή .δεν ξέρω τι άλλο να πω .σκέφτομαι συνέχεια τον Κωστα που ξεκίνησε αυτό το post και ηταν η αφορμή να το ψαξω και να βοηθηθώ τόσο πολύ.
Βρε η αλήθεια είναι ότι είναι πάντα τα ω3 η θεραπεία για όλους για την κατάθλιψη; εγώ επαιρνα το vegepa επι 6 μήνες 4 καψουλες την ημέρα, και ίσως είχα μία μη αξιολογησιμη μεταβολή στην διάθεση που δεν ξέρω αν ήταν από τα ω3 ή επειδή ήταν καλοκαίρι... Το καλοκαίρι με κάνει καλό στην διάθεση.. Τέλος, ύστερα από μία ακόμη προσπάθεια να δώσω ευκαιρία στα ω3 πήρα Dr tolones πιο οικονομικό από το vegepa για 9 μήνες.. Έπαιρνα 4 κάψουλες, αλλά σαν του vegepa αντιστοιχούν 8... Βελτίωση καμία μόνιμη... Μόνο προσωρινη κατά την λήψη του σκευασματος.. Αρα σίγουρα βοηθάει;
για μένα πάντως ειναι ξεκάθαρο πως με έχουν βοηθήσει.ισως φταίει και η δοσολογία.στις τρεις βδομάδες ακριβώς άρχισα να καταλαβαίνω κάποια διαφορά και στη συνέχεια με το πέρασμα των εβδομάδων αυτό γινόταν ολο και καλύτερο.τώρα στον εναμιση μήνα νομίζω πως σχεδόν είμαι τελείως καλά και έχω επανέλθει σε όλες τις δραστηριότητες μου.το θέμα είναι οτι ειχα ξαναπροσπαθήσει αλλά χωρίς να ειμαι τυπική στη δοσολογία και βέβαια δεν ειχα δει καμμία διαφορά.και να επισημάνω οτι δεν εχω κινητοποιηθεί και με γυμναστική ή περπάτημα .ελπίζω να μην ειναι προσωρινή η βελτίωση αλλα μετά το τέλος του τριμήνου θα συνεχισω με άλλες καψουλες της ιδιας εταιρίας σαν συντήρηση.
Όχι τα ω3 φημίζονται για την αναδόμηση και την επιδιόρθωση του εγκεφάλου.. Πίσω από τα ω3 στηρίζεται μία θεωρεία η οποία λέει ότι τα ψάρια που παίρνουμε το ιχθυέλαιο, και συγκεκριμένα το επα, οτι εοαναδημιουργει τον εγκέφαλο μας...
Καλημερα! Σχετικα με τα ωμεγα επειδή εχω ασχοληθεί αρκετά καταρχάς πρεπει να βρείτε ενα καλό σκεύασμα και να μελετήσετε καλα και τις αναλογίες σε epa και dha . Πρεπει επισης να ειναι υψηλής καθαρότητας. Επίσης πολύ καλό κατά την άποψη μου ειναι και το Μουρουνέλαιο . Κυκλοφορούν τελευταία κάποια μουρουνέλαια που είναι προέρχονται απο ζύμωση του συκωτιού της μουρούνας. Τα έχετε υπόψη σας? Αν κάποιος γνωρίζει σχετικά θα με ενδιέφερε η άποψη του γιατί εδώ και λίγες μέρες τα ψάχνω. Από ότι έχω καταλάβει η διαφορά απο τα υπόλοιπα είναι ότι τα περισσοτερα θερμαίνονται με αποτέλεσμα να χάνονται κάποιες σημαντικές βιταμίνες .. Ευχαριστω για το χρονο σας
Συγνώμη και εγώ πως θα κάνω την μελέτη μόνος μου ώστε να ξέρω ότι το προϊόν που έχω αγοράσει είναι καθαρό ιχθυέλαιο; δεν έχω δικό μου εργαστήριο; κατά τα άλλα το vegepa είναι το μου που κυκλοφορούσε και είχε ταμπέλα πάνω αντιμετωπίζει την κατάθλιψη... Για το dr tolones δεν ξέρω...
Σας διαβάζω προσεχτικά. Το έψαξα το vegepa αλλα δε το βρίσκω άμεσα. Οπότε θα πάρω το Health aid ω3 και ο Θεός βοηθός.
Εχω πέσει αρκετά τελευταία κ δε θέλω να ξαναρχίσω το εσκιταλοπραμ. Ηδη παίρνω λιγο αγχολυτικό σχεδόν κάθε μερα,
Ευχαριστώ για τις γνώσεις σας!
Τα ιχθυέλαια συνήθως λέγεται ότι θέλουν χρόνο για να δράσουν.. Πιο πολύ από τα αντικαταθλιπτικα, επςιδη χρειάζεται κάποιος χρόνος ώστε να επαναδημιουργηθουν κάποια σημεία του εγκεφάλου...
Τελικά μου έδωσε η φαρμακοποιός το valmaine stress, ενα φυτικό απο λυκίσκο κ βαλεριάνα. Για να δούμε θα κάνει κάτι? Εχω βέβαια πάντα μαζί μου tranxen, αλλα ευελπιστώ να το χρησιμοποιώ τεταρτάκι στα δύσκολα. Αν υποθέσουμε οτι το ιχθυελαιο αργεί να δράσει, θα δράσει όμως κάποια στιγμή λες? Απ την εμπειρία σου. Γιατί κάτι ερευνες στο ιντερνετ που διάβασα λένε οτι επιστημονικά δεν θεραπεύουν συμπτωματα αγχους κ κατάθλιψης...τώρα θα μου πεις αμα πληρώνονται και απ τις φαρμακευτικές γιατί να μη τα γράφουν έτσι...οπως κ να έχει θα το δοκιμάσω το vegepa απο Σεπτέμβριο...φαντάζομαι κακό δεν κάνουν τα ιχθυέλαια...
Καλησπερα ξεκινησα σημερα τις καψουλες απο dr tolones.Πηρα 120 και θα κουμπωνω 2 καθε μερα...Επισης 2 βαζακια ολοκαθαρη γυρη μελισσας..Σε 2 μηνες θα την εχω καθαρισει και αυτη...Για να δουμε πως θα βοηθησουν μεχρι τα τελη Σεπτεμβρη αφου αυτη τη στιγμη ειμαι παλι χαλια...
Οσο τα παιρνεισ θα εισαι καλα μετα δεν ξερουμε αλλα απο τα φαρμακα καλυτερα
και γιατι να τα σταματησεις;? Καλα κοκτειλ κανω παιρνω και αντικαταθλιπτικο για δευτερη φορα τωρα...Εχω σκοπο να κανω και αυτη τη θεραπεια και μετα να το γυρισω μονο σε superfoods..
Εστάλη από SM-G925F στο E-Psychology.gr Mobile App
Αυτο ειναι το καλυτερο που θα κανεισ κι εγω αυτο κανω κ δεν πιστευει κανεισ οτι εχω προβλημα δουλευω διασκεδαζω ολα κανονικα
Αν κανεισ γυμναστικη παρε και καμια πρωτεινουλα να δυναμωσεισ για ενα εξαμηνο μετα φαι βασικα μπορεισ να φτιαξεισ το σωμα σου οπωσ θεσ χωρισ επικινδυνα πραγματα αρκει να μην κοροιδευεισ δηλαδη κανε πεντε ασκησεισ τελεια απο τεχνικη και δυναμη και το σωμα θα παρει και μετα ασ εχεισ και καμια ατελεια δεν πειραζει
Τι κανεις;Παιρνεις και απο τα δυο εννοεις;
Και φαρμακα και συμπληρωματα και γυμναστικη σαν πορτα διφυλλη ειμαι αφου παω σε μια καφετερια και νομιζουν οτι δουλευω εκει αμα με δεισ θα τρομαξεισ 190 95 κιλα
Α ρε Ελις αστα να πανε...Εκανα φοβερη γυμναστικη λιγο παλιοτερα...Για καποιο διαστημα και τριαθλο...Το σωμα μου ηταν μονο γραμμωση και δεν επαιρνα καν πρωτεινη.. Μεχρι που ηρθε και με θερισε η καταθλιψη...Εχει 2 χρονια τωρα που δε μπορω να γυμναστω...πηρα σχεδον 20 κιλα...Τωρα εχασα τα 10 αφου βρηκα καπως την ορεξη μου για τη παλια μου αδυναμια "ρακετες" και παω οσο πιο συχνα μπορω και λιωνω.Για καποιο λογο ειναι το μονο που βρισκω τη δυναμη να ασχοληθω και ευτυχως ειμαι επιθετικος παιχτης οποτε βγαζω και το αχτι μου παραλληλα...Μεχρι τελη Οκτωβρη θα τα στειλω απο εκει που ηρθαν...Τη καταθλιψη την αποδεχτηκα σε καποια φαση τη κοιλια ουτε στιγμη...
Εγω τα αποδεχθηκα ολα και κοιλια εκανα κι εκατο κιλα εγινα ευτυχωσ ειμαι ψηλοσ και με παιρναν για πορτα σε δυο τρια χρονια αν δεν τα παρατησεισ θα εισαι οπωσ πριν ιδιοσ με αυτη την εμπειρια και θελει ψυχοθεραπεια να το διαχειριστεισ και να μην κλαιγεσαι αυτα ειναι ολα κι ολα
Η αληθεια ειναι καπως το χα ξεπερασει αλλα προσφατα εφαγα γερη φαπα λογω καποιου γεγονότος και ξεκινησα ψυχοθεραπεια και φαρμακα παλι..Κανω οτι ειναι δυνατον να ξεφυγω καπως απολο αυτο...Αν τα βρω τοσο σκουρα καμια μερα θα σε εχω κατα νου να ρθεις να καθαρίσεις..χαχα
Μπα οχι δε δερνω απο αποψη παλια εδερνα τα κοψα αυτα σοβαρευτηκα μαλακιεσ δεν κανω
Καλα αμα σου πω να ρθεις να δειρεις καμια καταθλιψη δε νομιζω να πεις οχι..;)
Αυτο ειναι ευκολο θα σου βαλω μερικα τραγουδια απο φιλουσ μου
Εχω μια φιλη τραγουδιστρια
https://youtu.be/rwLjbFhgODI
Αυτα ειναι ποιοτικα πιστευω