Δεν ξέρω τι λέτε,αλλά το Breaking Bad ήταν και θα είναι αξεπέραστο.
Printable View
Δεν ξέρω τι λέτε,αλλά το Breaking Bad ήταν και θα είναι αξεπέραστο.
Παιδια...Δείτε το "Gia" με την Αντζελίνα Τζολί...είναι καταπληκτική ταινία με πραγματικά γεγονότα...το πώς ξεκινάς και που μπορείς να καταλήξεις ειναι τρομακτικό και οδυνηρό..Από τα ψηλά στον πάτο ..Πολύ στενάχωρο ,με επηρέασε ..
Εεεε ....εννοειται!!το you ειναι φοβερο!!οBadgley φοβερος στον ρολο του και μ αρεσει πολυ και η σκηνοθεσια.Πολυ ωραια ιδεα να ειναι και ο αφηγητης της ιστοριας.Το mindhunter ειναι καταπληκτικο αλλα δεν ξερω αν θα αρεσε σε ολους.Σε οσους αρεσει η εγκληματολογια θα το εκτιμησουν πολυ. Για το the handmaids tale τι να πω;υμνος για την γυναικεια φυση.Μια δυστοπια Πατριαρχιας.Θα συγκινηθεις οντως με το bonfire, ειδικα με το πρωτο και το τελευταιο επεισοδειο.Το russian doll να ειμαι απολυτα ειλικρινης δεν μου αρεσε.Και να μην το εβλεπα δεν θα με πειραζε καθολου.Εγω θα προτεινω να δειτε sense8.Ηταν η πιο ακριβη παραγωγη του νετφλιξ και κοπηκε ακριβως για αυτο.Μετα απο πολυ εντονη διαμαρτυρια απο τους φανς,το νετφλιξ αποφασισε να προσθεσει δυο επεισοδεια ωστε να ολοκληρωθει η σειρα.Επισης συκλονιστικες ερμηνειες θα δειτε στο house of cards και στο homeland.
Πολύ κλάμα πάντως ενα επεισόδιο βλέπω και τέλος ....πιστευω το σκ να αντεξω να τα δω ολα να πάω στα επόμενα που προτείνεται !
Πρώτος κύκλος true detective, πρώτος κυκλος στο the sinner. Εχω κολληματαρα με την εγκληματολογία κ χαιρομαι που ειμαστε κι αλλες γυναικες με αυτη την ' αδυναμια'. Βαζω σφηνα το 'the Antichrist' Τι ρολος; Τι γυναικα; Τι συμβολισμοι;;;; Ερωτα μεγαλο τον εχω. Βαρυ μεν αλλά ερωτας.
Στο νετφλιξ δεν το βρηκα...να μην ξεχασω atypical ,unbelievable,elite,la casa de papel ,stranger things,orphan black,dead to me,the society
Από οοοοοολα αυτά.. Μόνο το la casa de papel είδα.. Γενικά βαριέμαι να βλέπω σειρές.. Αλλά αννν δω. Θα διαλέξω με πτώματα. Εγκλήματα κτλ.
Βλέπω όμως φριτέζα. Πιάνεται σαν σειρά;
Ο δεύτερος κυκλος the sinner ετυχε σε εμενα απο το 3ο επεισόδιο να καταλάβω που το παει κ για αυτο δεν ενθουσιαστηκα. Επισης ειχε βγεί σειρα με γιατρο με αυτισμό εκτος νετφλιξ που αγάπησα πολυυυυυυυ. Θελω να το δω το atypical.
Α! Και το what\if καλοοοοοο.
Επισης παιδια μην κραξετε αλλα εμενα μ αρεσει και το chilling adventures of Sabrina. Δεν ειχα μεγαλη προσδοκια επειδη ειναι απτους δημιουργους του riverdale που ειναι μια πατατα αλλα τελικα πολυ καλο στο ειδος του.Ειδα κ το witcher,για το ειδος του μ αρεσε.
Bonfire destine Τέλος πολύ καλό ,πιστεύω θα έχει και δεύτερο κύκλο και ανυπομονώ. .....
Για πείτε τι προτείνεται για επόμενο ?
Λοιπον παιδια μου...ειδα το you cannot hide...δεν ειναι κ για πεταμα αλλα το βρηκα μετριο...χθες ξεκινησα το the stanger κ το βρηκα πολυ καλο....αν το δειτε κ σας αρεσει,παρακολουθηστε και το safe που ειναι του ιδιου δημιουργου.
Εγώ έχω να σας προτείνω μια ταινία που είδα τις προάλλες και που είναι και σχετική με την ψυχολογία, το Joker... Μου άρεσε...
https://www.youtube.com/watch?v=-_DJEzZk2pc
Elite.. Σειρά.. Ισπανική. Γνώμες;
Διορθωση...the stranger ... ψυχολογικο θριλερ