Αν είδες του είπα ότι αυτός να τις βαθμολογεί με 7. Εμείς μπορεί να την βαθμολογούμε με 6 ή 8....
Printable View
Cube και giang,δεν έχετε καταλάβει ότι μετράει για εμένα πολύ το εξωτερικό κομμάτι;Ότι δεν θα μπορούσα με μια μέτρια η άσχημη;Είναι σαν να πεις σε μια γυναίκα να πάει με έναν άσχημο η μετριο,χοντρό κλπ.
why θα σου απαντήσω με λαλα του υπέροχου Τερζή
https://www.youtube.com/watch?v=SwHOKUFA4cU
Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις!!!
κι αν ψαχνεις σε πολυοροφα στα υπογεια ειναι η ΘΕΑ
Αγαπητά μέλη του φόρουμ:Πως πιστεύετε ότι είμαι στην εμφάνιση;Τι άτομο θεωρείται πως γράφει;
ναι βρε ανθρωπε ναι...σου εχουμε απαντησει σε οτιδιποτε εχεις ρωτησει,δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω γιατι συνεχιζεις να ανοιγεις θεματα και να σπαμαρεις αφου βλεπεις οτι δεν υπαρχει αποτελεσμα?τι αλλο θες απο εδω μεσα?
στο ευχομαι να πας με 100 ομορφες και να τις παντρευτεις και ολες αληθεια...δεν με νοιαζει τι ειναι οι αλλοι,και δεν προσπαθω να σε διωξω.τα ερωτηματα σου,τα θεματα που θες να λυσεις θελω να πεις.γιατι απλα οτι και να πεις σε τοσα θεματα που εχεις γραψει καθε φορα που θα ξαναρωτας κατι θα σου απανταμε με θεμα και σελιδα για να το ξαναδιαβασεις για να μην χρειαζετε να ξαναγραφουμε...
Όταν απειλείς απο το λεξιλόγιο σου την λέξη όμορφη άσχημη μέτρια θα δεις πόσο πιο εύκολα θα είναι όλα
Όσο για τής Οδηγίες πως να ρίξεις μια όμορφη Δεν είμαστε στο MISSIONS IMPOSSIBLE
Να έχουμε τους τον τρόπο να σε καθοδηγούμενη τι θα πεις και πως θα φέρεις
why ρώτησες για την εμφάνιση σου.Εσύ ο ίδιος μας περιέγραψες πως είσαι και πως στο πρόσωπο μοιάζεις στον γιάννη καψάλη.Σωστά?
και αλλού έγραψες ότι λόγω εμφάνισης θα πηγαίνει μόνο με άσχημες.Την γυναίκα του την γνωρίζεις? Πως την βρίσκεις εμφανισιακά με τα δικά σου πρότυπα? Αν δεν την γνωρίζεις googlare παναγιώτα κοκκίνη.Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα που το αναφέρω μιας και πρόκειται για γνωστό καλλιτέχνη και τις πληροφορίες προσωπικά τις βρήκα εύκολα στο google.Aλλά αν υπάρχει πρόβλημα ας το κάνει ΠΑΣΟΚ η admin.
Δηλαδή για να καταλάβω μας ζητάς να σε βοηθήσουμε για το πώς θα ρίξεις μια "όμορφη" γκόμενά χωρίς να την έχουμε δει χωρίς να ξέρουμε καν να ξέρουμε τι μουσική ακουει
Και πώς να σε βοηθήσουμε.
Αν μας έλεγες μίλησα με μια κοπέλα και μου είπε αυτο αυτο κι αυτο ναι να βοηθήσουμε...