....................................
Printable View
....................................
................................
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
ναι μεσα στη ζωη εισαι την ζεις εντονα 24 ωρες το 24ωρο μεσα εδω ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕΑΛ ΛΑΙΦ οπως λεμε ρεαλ ολυμπιακος?
σιγουρα απο εσενα θα ειμαι καλυτερος ειμαι πολυ σιγουρος.....αλλα φανταζομαι πως θα εισαι εσυ..
εσυ γτ καθεσαι μεσα ολη την ημερα στο φορουμ?ρεαλ λαιφ δεν εχεις?
πεσμας για την ψυχωση σου πιστευεις οτι σε αυτο τον κοσμο αξιζουν μονο οι ομορφοι και οι αλλοι να πανε να πνιγουν?μιλησε μας γιαυτο....
ρεαλ λαιφ δεν εχω μονο ρεαλ μπαρτσελονα εγω δεν ειμαι ολη μερα εδω
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείρισης για λόγους παραβίασης Όρων Χρήσης του Forum
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείρισης για λόγους παραβίασης Όρων Χρήσης του Forum
ρε μαγκα τα 3000 ποστ τα εκανα σ ενα μηνα...γτ φυγαν ολοι οι φιλοι μ απο εδω π ειμαι..2ον δεν δουλευω..3ον ουτε σχολη εχω και δεν ειχα καμια ασχολια περα απο κατι ποτα και καφεδες με κατι γνωστους εδω....
τωρα απο εκει και περα σημερα φευγω..και δεν προκειται να μπαινω συχνα...αμα μ λειπει τωρα και απο εδω και περα μ βλεπεις να μπαινω συχνα τοτε ναι πες οτι εχω εξαρτηση θα το παραδεχομουνα και εγω..
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των Όρων χρήσης του Forum
Το μήνυμα τροποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των Όρων χρήσης του Forum
[QUOTE=nick190813;621147]Το μήνυμα τροποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των Όρων χρήσης του Forum
Το μήνυμα τροποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των Όρων χρήσης του Forum
οριστε ελλειψα 2 μερες κ εγινε πανικος! ο νικ ξεφυγε....παλι..αραγε ειναι ακομα στο φορουμ?η τον πεταξανε οξω??? τι κανετε?