Originally Posted by
kutchunie
Κοιταξε κάτι. Δε με αφορά το τι έκανες, απο την οπτική του ότι η πράξη σου δεν επηρεάζει τη ζωή μου με αρνητικό ή θετικό τρόπο. Το ότι εγώ θεωρώ παραμύθα να λέω ότι οκ αφου εκατσε με την κοπελιτσα που της εμοιαζε είναι σα να έγινε οπότε πάει η εμμονή... ε είναι εντελώς παράλογο, δεν έχει καμία λογική βάση. Προσοχή, δεν λέω οτι λες ψέμματα για το σκηνικό. Δεν έχω λόγο να το αμφισβητώ, το αντίθετο, εγω πιστευω πως συνέβει. Τον εαυτό σου τον κοροϊδεύεις ως εξής. Στηρίζεσαι σε ενα υποκατάστατο γεγονός και προσπαθείς να σε πεισεις πως το υποκατάστατο είναι η επιθυμία που σου δημιουργησε την εμμονη. Αυτό το πράγμα είναι καθαρά μια άμυνα σου, του χαρακτήρα σου που πηγάζει απο φόβο να αντιμετωπίσεις το πραγματικό κινητρο που πυροδότησε την εμμονη και προσπαθεί να εκτονώσει το αγχος. Κουκουλώνεις το θέμα. Με πιανεις; Εγώ χαιρομαι να περνάνε καλά οι ανθρωποι δεν βγάζω κομπλεξ κ σου λέω έμεσα σιγα μωρε μλκ ποιος εισαι ο σπαλιαρας?? καμια σχεση.
Απο την αλλη αν οντως αντιληφθηκες αυτο που λέω εξ αρχης, και απλώς πιστεύεις πως δεν εχω δικαίωμα να κρίνω την συμπεριφορά σου ψυχολογικά, δε θίγω το ηθικο κομμάτι, αν για σενα ειναι καλό, για μένα περισσεύει, τότε είσαι λιγο φασιστακος; δεν ξερω