Originally Posted by
Remedy
1. ενω, δεν ειναι, ε? :)
2. η ναταλια ειναι καλη κι εξυπνη κοπελα κι οταν δεν συμφωνει μαζι μου. δυστυχως για την περιορισμενη αντιληπτικη σου ικανοτητα, δεν μπορεις να αποδυναμωσεις την συμπαθεια που νοιωθουν οι αλλοι για καποιον που διαφωνει μαζι σου (την ναταλια εν προκειμενω), με το να της πετας την λασπη οτι συμφωνουν μαζι της χωρις να το αξιζει.
οσο και να σε στεναχωρει, πολλοι διαφωνουν μαζι σου, επειδη λες απαραδεκτα πραγματα χωρις να εχεις ουτε στοιχεια, ουτε εμπειριες.
φυσικα μπορει να ειναι η αποψη σου (ασχετως που εσυ προσπαθεις αποτυχημενα να την παρουσιασεις σαν ΑΛΗΘΕΙΑ), αλλα γι αυτο και δεχεσαι την αρνητικη κριτικη. γιατι ΤΟΣΟΙ αλλοι, διαφωνουν με την "αποψη" σου. ολοι την αποψη μας λεμε εδω και σχολιαζουμε κι οποια αλλη αποψη θελουμε, οπως κανεις κι εσυ με ιδιαιτερη αγενεια και μονιμως χωρις επιχειρηματα.
3. δικο σου θεμα.
δεν εισαι υποχρεωμενος να ανταλλαξεις αποψεις με κανεναν, αλλα ουτε να απαγορευσεις σε κανεναν να σχολιαζει τις δικες σου, μπορεις.
το θεμα δεν ειναι δικο σου για να προσκαλεις και να διωχνεις, ειναι θεμα του φορουμ, κι οποιος επιθυμει, σχολιαζει.
αν δεν σουα ρεσουν μερικες επισκεψεις καποιων εδω, φυγε εσυ και κανε δικο σου φορουμ , να γραφεις @@ριες, χωρις αντιλογο και να δινεις συγχαρητηρια στον εαυτο σου.
4. αυτη ειναι πολυ ωραια προταση για να κανεις στον ε αυτο σου. δειχνεις κλεισμενος μεσα στο σπιτι και στον εαυτο σου.
εγω βγαινω σε καθημερινη βαση και εκδραμω καθε σ/κ (το λιγοτερο) προς παραλιες και αλλα ωραια μερη . στο συνιστω ανεπιφυλακτα. ειδικα τωρα που σφιξαν οι ζεστες, αν κατσεις κι αλλο κλεισμενος, δεν ξερω τι εχουμε ακομα να διαβασουμε...
προσπαθεις να δειξεις οτι εχεις μια μεμονωμενη διαφωνια μαζι μου και παραλειπΕις να αναφερεις οτι κανεις δεν συμφωνει μαζι σου κι εχεις κανει εξαλλα με καθε αναχρονιστικη κουβεντα , και προσβολη προς το γυναικειο φυλο και αλλους, που εχεις πει εδω μεσα, ενα σωρο ατομα.σου εχω νεα. αν εσυ κλειενις τα αμτια σου σε αυτη την αυταποδεικτη πραγματικοτητα, ολοι οι αλλοι την βλεπουμε.
5. ΑΥΤΟ ειναι και το βασικο που σου λενε ολοι εδω μεσα απο την ημερα που μπηκες και ο λογος που πλακωνεσαι χωρις κανενα επιχειρημα με τοσο κοσμο.
βλεπεις παντου γυρω σου εχθρους. χαλαρωσε λιγο και μαζεψου με τις ανακριβειες και τις προσβολες που λες. οταν δεν ξερεις κατι, δεν χρειαζεται να μιλάς γι αυτο.
οι ειδησεις στο ιντερνετ, δεν ειναι γνωση., ουτε εμπειριες..
6. ναι, φαινεται....
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΕΙΣ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΛΑΘΟΣ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ.