Μοναχικοτητα έγραψα. Στη διόρθωση "διορθώθηκε".. Πάω να το φτιάξω..
Ευχαριστώ.
Printable View
"Μη πηγαίνεις σε χώρους με αιχμάλωτα άγρια ζώα", "Μην αγοράζεις εισιτήριο"
https://youtu.be/28RWxrlPDeM
https://www.youtube.com/watch?v=T5yiW3znhx8
Θα 'θελα ξανά να με θες,
θα 'θελα αέρας να γίνεις
να περνάω τις νύχτες που καις,
το πουκάμισο μου ν' ανοίγεις...
Να 'μαι φάντασμα στη σιωπή,
να 'σαι όλα αυτά που φοβάμαι
κι ύστερα με ένα φιλί
μες τα χέρια σου να κοιμάμαι...
https://www.youtube.com/watch?v=2QSXSuLC-cw
Θέλω να σε δω
να μ' αναζητάς
σε κάθε οδό κι εδώ
στα λίγα που ζητάς...
Θέλω να σε δω
να μ' εκδικηθείς
να πιω νερό
κρυφά, εκεί που θα πλυθείς...
καταραμενα αντικαταθλυπτικα! ποσο ασχημα ειναι τα πραγματα διχως αυτα! προσπαθησα να βγαλω μια εβδομαδα χωρις να τα παρω και ολα εγιναν στραβα!! ολα χαλια, εχανα πραγματα, τσακοθηκα με ανθρωπους μου, ακομα και τα χρωματα που βλεπω γυρο μου νομιζω οτι ειναι δεν ειναι τοσο εντονα οσο πριν!! Ημαρτον θεμου, δλδ μια ζωη θα πρεπει να "κουμπωνω" αυτα τα χαπακια αλλιως η καταθλιψη θα με κυριεψει και θα βαλω τελος στην ζωη μου μονος μου! σκεψεις που μου εχουν φυγει εδω κι χρονια απο το μυαλο ξαφνου ηρθαν πισω!
Σαν να μην φτανουν ολα αυτα ο κολογιατρος μου δεν σηκωνει το τηλ. του προσπαθω εδω και 3 εβδομαδες να τον βρω διοτις τελειονουν τα φαρμακα μου και αυτος τυποτα!! πρωτη φορα μου χτυπα την πορτα ο φοβος με τοσο δυναμη!! παρα του οτι ξερω τι συμβαινει παρα αυτο ειναι τοσο δυνατα τα ασχημα συναισθηματα μεσα στην ψυχη μου οπου απο τα ονειρα μου , απο τις σκεψεις μου σαν ειμαι ξυπνιος ολα γυρο μου ειναι ξανα μαυρα!!! δεν εχω την δυναμη να παρω τηλ. , μα ουτες και να απαντησω σε κλησεις οπου μου κανουν!!! καταραμενη καταθλιψη με νικησες παλυς!!
Αυτο που εχω να πω σε οποιον κανει τον κοπο να με διαβασει ειναι ΠΩΤΕς ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΑς ΕΑΝ ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!! ΜΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!,,
εχω φρικαρει διοτις για να βρω τωρα νεο γιατρο, μεχρι να τον βρω, να με γνωρησει και να καταλαβει το προβλημα μου θα περασει κανας μηνας!! πως θα αντεξω παλυ αυτο το πραμα?? δεν εχω κουραγια πλεον!!! μα , απο την αλλη , που τα γραφω?? και γιατι να ενδιαφερει καποιον να με διαβασει? εδω? σε ενα φορουμ? ετσι καταληγουν ολα τελικα, μεσα στις ψυφιακες συχνωτητες ενος σερβερ ,ενα κρυο απογευμα καταγραφω τις ασσταθεις μου σκεψεις, τον εσωτερικο πονο μου που σαν χρονια φυλακισμενος ξαφνου τον αφηνουν να αλλωνιζει και με πονο σκληρο την καρδια μου ξανα να γεμιζει!
Αν πας σε ένα εφημερεύον Νοσοκομείο με όλο το ιστορικό και εξηγώντας τους την κατάσταση σου νομίζω ότι θα σου τα γράψουν.
Αν πάλι όχι γιατί δεν πας στο φαρμακείο που τα προμηθεύεσαι τόσο καιρό και σε ξέρουν να τα πάρεις "δανεικά " μέχρι να βρεις τον γιατρό σου .
Μην απελπίζεσαι υπάρχουν λύσεις .
https://youtu.be/v8BaGpgmJqU
Ποιος έχει λόγο, αλήθεια;;
πρωτον, Αντα και Ντιντι σας ευχαριστω απο καρδιας για το ενδιαφερον σας, ειλικρινα δεν περιμενα α υπαρξει ενδιαφερον.
Οσον αφορα τα φαρμακα αυτο ειχα ξανα κανει την τελευταια φορα ,πηγα δλδ στο φαρμακειο και τα πειρα μονοςμου. Το προβλημα μου ειναι οτι με τον γιατρο την τελευταια ας συνεδρια δλδ ειχαμε βαλει στοχο να αλλαξω φαρμακα και βρισκομουν σε ενα σταδιο οπου δοκιμαζα φαρμακα ενος γενοσιμου αλλα διαφορων μαρκων για να δουμε τις οποιες διαφορες ,επισης προσπαθουσαμε να αλλαξουμετελειος το βραδυνο φαρμακο.Εν ολιγις ειμουν σε μια φαση οπου επερνα διαφορα φαρμακα ωστε να βρουμε πιο δεν θα εχει τις παρενεργειες εκεινες που με ενοχλουσαν εντερικα.Ολα αυτα ομως επρεπε να τα καμω με τον γιατρο κι αυτος εξαφανισθει! Η ατυχιαμου ειναι δλδ οτι συνεπεσε σε αυτην την περιοδο οπου δεν μπορω μοναχος μου να αποφασησω ποιο φαρμακο να παρω! εχω μπερδευτει! παιρνω "efexor, velpine, valdoxan, jadix ,k.a φαρμακα και εχω μπερδεψει τα μπουτια μου! πρεπει να παιρνω εντομεταξι και τα φαρμακα του προγραμματος απεξαρτησης απο ναρκωτικα δλδ το φαρμακο της βουπρενορφινης οπου δεν γνωριζω την επιδραση που μπορει να εχει με τα παραπανω φαρμακα, διοτις ο γιατρος μουειχε πει οτι θα ψαξει να δει εαν υπαρχει καποιο προβλημα ο συνδιασμος ολων αυτων.
Για αυτο τον λογο φρικαρα κι τα σταματησα ολα για λιγο αλλα με πειρε παρα πολυ απο κατω!! τρομακτικα αλλαξαν τα συναισθηματα μου , η απογοητευση, η πικρα και ολα αυτα τα συναισθηματα με κυριευσαν και αν δεν ειχα την λογικη να συμπερανω οτι δεν μπορει να αλλαξε η ζωη γυρο μου ετσι τοσο αποτομα, οτι δεν μπορει να πηγαν τοσο γρηγορα ολα στραβα αλλα οτι ειναι μεσα μου η ασχημη αυτη αισθηση θα ειχα φταση σε σκεψεις αυτοκτωνικες ,κατις που εκανα τοσο αγωνα για να αποφυγω!!
δυστυχως δεν αντεξα! αλλο που δεν ηθελε ο καταραμενος μου κακος εαυτος και τελικα αρχισα και εκαμα παλυς υποτροπη στην ηρωινη!!! δυστυχως αυτο το καταραμενο φαρμακο με το που το πειρα μου εφυγαν και οι τασεις αυτοκτονιας, και η θληψη και η αντικοινωνικοτητα και η ορεξη να βγω εξω! λες και μου ελειπε απο καιρο! Δυστυχως τελικα δεν θα ξεμπλεξω πωτες απο τα καταραμενα αυτα ναρκωτικα τοσο αγωνα, τοση μαχη !! ολα οσα "εχτισα" μονομιας τα γκρεμισα!! αυτος ειναι ο ορισμος του αποτυχημενου και του προκαθορισμενου για να βρει την δυστυχη μοιρα του ανθρωπου! αυτος ειμαι εγω!! Για αυτο σε οσους ειστε γονεις!! μην αφησετε πωτες τα παιδακια σας να μπλεξουν με την καταραμενη την ηρωινη!!! δεν ειναι μια συμβουλη βαρετη και συνηθης !!,ειναι αναγκη να τουςδωσετε αγαπη ωστε να μην ψαξουν αλλου να βρουν "ζεστασια" Πρεπει να καταλαβετε οτι δεν πεφτει κανεις στην ηρωινη μονο και μονο απο μαγκια, ουτες επειδη θελει να το παιξει βαμπιρ! Υπαρχουν και οι φασεις οπου καποιος μπλεκει επειδη δεν γνωριζει οτι πασχει απο καταθλιψη και δυστυχως η ηρωινη ειναι το πιο αμεσο αντικαταθλιπτικο για την εφηβια.
Αν οι γονεις ειχαν προσεξει οτι επασχα απο εφιβικη καταθλιψη θα ειχα γλυτωσει την ζωη μου, τωρα θα ειμουν ενας φυσιολογικος ενηλικας οπως εσεις, θα ειχα τα παιδακια μου,- διοτις τωρα δεν τολμησα να κανω παιδια αφου ηξερα οτι το αγχος μου για αυτα θα ηταν τοσο μεγαλο που θα με
"λυγιζε" - θα ειχα παντρευτει ,θα επερνα τα φαρμακα μου και θα ζουσα οπως ολοι σας. Δυστυχως ομως ο πατερας μου ηταν ενας τοξικος χαρακτηρας οπου η παρουσια του μου εφερνε "αλεργια" ,μια μητερα που με αγαπαει και με αγαπουσε παρα πολυ αλλα οχι ομως πιο πολυ απο τον ανδρα της, ετσι για να μην τον στεναχωρησει πωτες ειμουν εγω το διγμα και η αποδηξη της μεταξυ τους αγαπης. Κακια δεν κραταω στους γονεις μου, μειτε σε αδελφια και συγγενεις διοτις σαν ο μικροτερος σε μια οικογενεια οπου ηταν αρκετα δεμενη , οπου δυακοπες καναμε μαζι, χωρις πωτες να εχουμε οικονομικο προβλημα ,οπου ολοι γελουσαν ,εγω σαν μικροτερος , πηστευαν ολοι τους οτι γινομαι μοναχικος και αγελαστος μερικες φορες απο λογους ζηλιας, η επειδη ηθελα να ασχολουντε μαζι μου! απεναντιας δεν ηθελα κανενα να ασχολειτε μαζι μου!
Ολα αυτα τα βαρετα σας τα γραφω για να καταλαβαιτε οτι δεν ειναι αναγκη να εμπλακει καποιος με τα ναρκωντικα επειδη ειναι απο διαλιμενη οικογενεια, η απο τοξικο οικογενειακο περιβαλον.
Φιλε μου σε καταλαβαίνω.. Έχεις περάσει άσχημα παιδικά χρόνια εξαιτίας του πατέρα σου.. Ωραία η συμβουλή που δίνεις στους γονείς για τα παιδιά τους.. Αλλά πες μου.. Δεν σκέφτεσαι καθόλου την προσπάθεια που έκανες τόσο καιρό για να βγεις από αυτή την κατάσταση; Τον αγώνα σου; Λες ΘΑ έκανα οικογένεια, ΘΑ το ένα. ΘΑ το άλλο. Τι κάνεις για όλα αυτά τα θα; Τα λες απλά για να τα πεις; Που είναι το πείσμα σου; Η θέληση σου για μια καλύτερη ζωή; Αφού την θες..
Δεν έχεις περάσει και λίγα άλλα αυτό που έκανες σε πήγε δέκα βήματα πίσω.
ΔΑυτο σου προσφερε μόνο λίγες ώρες ηρεμίας μέχρι την επόμενη φορά που θα περάσει η δράση......
Προσπαθεισε να βρεις ένα άλλο γιατρό τώρα και βάλε στόχο όλα αυτά που ανέφερες ότι θα μπορούσες να κάνεις.
Είμαι σίγουρη ότι μπορείς απλά θέλει πολύ αγώνα όλο αυτό .
Ένα βήμα την φορά δύσκολο αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις .
Το πτυελοδοχείο του Μπακούνιν το χυτό,
σύντροφοι, μήπως βρέθηκε και κείνο,
να φτύσω μέσα με θυμό που οι νέες εποχές
με κάνουνε να μοιάζω με κρετίνο.
https://youtu.be/f-qeuXD772M
george ,κοντευω τα 40 που να κανω οικογενεια? με ποια ψυχικη σταθεροτητα να γινω πατερας? προσωπικα αν θα γινομουν πωτες πατερας θα ηθελα να ειμουν οσο καλητερος γινετε οπως και συζηγος! δεν μπορω να ξανα λεω ψεματα και να πλαθω ενα ψευτικο παρελθον ωστε να με δεχτει η οποια καθος πρεπει κοπελα! Ασε που η γνωμη μου ειναι οτι στην ζωη δεν γνωριζουμε και πολλες γυναικες ο καθε ενας μας οπου μας ταιριαζουν, οπου μας τις φερνει η "ζωη" ωστε να γινουμε ζευγαρι δυνατο! και δυστυχως εγω τις οποιες ευκερειες μου εστειλε η ζωη τις "εκαψα" . Οσο για το πισμα που λες, δυστυχως αυτο ειναι που χανεις με την καταθλιψη!
Μόνο με την τελευταία σου πρόταση θα συμφωνήσω.. Με τα άλλα διαφωνώ.. Δεν χρειάζεται να πλαθεις κανένα ψεύτικο παρελθόν για να σε δεχτεί η "καθώς πρέπει".. Για να είναι καθώς πρέπει λογικά θα έχει και μυαλό που καταλαβαίνει.. Και ούτε είναι αργά 40 χρονών για να κάνεις οικογένεια..
Παιδιά θα ήταν προτιμότερο να συνεχίσετε την κουβέντα σε άλλο θρεντ, εδώ δεν ενδείκνυται για τέτοιες συζητήσεις.
Ντιντι , τα λογια σου ειναι ακριβως η σκεψεις μου! αυτο εχω βαλει σκοπο απο σημερα! Εστειλα μηνυμα στον γιατρο, θα παω και αυριο απο το ιατριο του -χωρις ραντεβου - και αν δεν βγαλω ακρη παω για αλλα! Ολα αυτα ειναι εν μερη βλακεια δικη μου που αναζητουσα την υπερβολη! δλδ, εψαχνα φαρμακα με πολυ λιγοτερες υποτροπες και το ζητησα επανελημενα απο τον γιατρο , ετσι αυτος με εβαλε σε αυτο το προγραμμα να δοκιμαζουμε οτι φαρμακα υπαρχουν λες και ειμαι ποντικι! αλλα αυτο θελει να ειναι ο γιατρος συνεχως σε επαφη μαζι μου, να εχω κι εγω την ορεξη να κραταω σημειωσεις και γενικα θελει σοβαροτητα. Οπου φανηκε οτι ουτε αυτος ουτε εγω την ειχαμε με αποτελλεσμα να μπει το νεο ετος με το χειροτερο τροπο για την ψυχικη μου υγεια!
Οσον αναφορα τις υποτροπες μου στην ρωινη προσπαθω να τις ξεχασω και να μην τις σκρφτομαι .
Αντα ,εχεις δικιο κι πως ειπα πριν αυτο που λες θα κανω, αν κι αυριο δεν τον βρω θα ψαξω για αλλον γιατρο! αντε παλυς απο την αρχη , ιστορικα, και αλλα. Το ολον προβλημα προεκυψε απο κατα καποιον τροπο αστεια αφορμη ηθελα να απαλαγω απο τις παρενεργειες μερικων φαρμακων, οπως την μερικη δυσκοιλιοτητα -οπου θα μπορουσα με φαρμακα για το εντερο να την πολεμησω - και τις παρενεργεις στην σεξουαλικοτητα μου! καλα να παθω θα μου πεις απο την μια πλευρα!! διοτις δεν φτανει που δεν εχω ακομη απαλαγη απο την βαρια καταθλιψη ηθελα και να ειμαι οπως ο καθε ενας! ομως ρε παιδια, ρε κοριτσια και αγορια ,ρε συμφορμητησσες και συμφορμητες πως θα μπορεσω να επανελθω κοινωνικα ?δεν πρεπει να αποκτισω και εγω ξανα μια ερωτικη σχεση? οπως ολοι οι φυσιολογικοι ανθρωποι? εαν δεν ειμαι ενταξι στο θεμα των ορμονων μου πως θα μου βγει να ξανα φλερταρω , πως θα διεκδικισω μια γυναικα? απο την αλλη θα μου πει καποιος οτι αυτο ειναι το κερασακι στην τουρτα! αλλα δεν ξερω, ειμαι πλεονεκτης που ζητω κατις το συνηθες και το απολτα φυσιολογικο?
το θρεντ λεει "ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ" ,επειδη εσυ εχεις καποιο προβλημα μαζι μου εδω κι ενα χρονο ,απο τωτες που παρεξηγηθηκες και ουτε καν θυμουμε τον λογο !! σου ηρθε τωρα να μας λογοκρινεις , να βαλεις "χερι" σε δυο-τρεις ανθρωπους που σε μια δυσκολη μου φαση ,μου κανουν την τιμη και σπαταλανε το χρονο τους για μενα! σε παρακαλω μην ασχολεισαι! κατσε και διαβασαι τους κανωνες του φορουμ ,μαθε τι ειναι τα θρεντ και αν εχεις δικαιωμα εσυ να λογοκρινεις και σε παρακαλω ασε μας ησυχους.
και καλη σου χρονια
εχεις δικιο για την ηλικια, αλλα για εναν ανδρα οπου ειναι υγειες, ναι γνωριζω ανδρα -προιν συναδελφομου -που εκανε παιδακι στα 48του αλλα εγω δεν ειμαι ακομα σταθερα υγειες, φοβαμαι, εχει μεγαλες ευθηνες η οικογενεια, η σωστη οικογενεια ετσι!! διοτις θα μπορουσα να ειχα κανει γαμο και παιδακια αλλα το αγχος και η τωτες ψυχικη μου υγεια θα ειχε γινει πολυ χειροτερη σαν εβλεπα οτι δεν μπορω να ανταπεξελθω οσο κι οπως εγω πηστευω!
Αληθεια δεν πρεπει να ζηταμε ,κι να ειμαστε αυστηροι? πηστευεις Αντα οτι η σοβαροτητα και η δυναμικη ερχετε με την κατασταση? διοτις αυτο μου ελεγε η ψυχολογος μου, οτι ας εκανα οικογενεια και οτι τωτες θα μεταλασομουνα σε πολυ πιο υπευθυνο ατομο, το πηστευεις αυτο εσυ?
Αντα ο.κ. δεν εχω προβλημα ανοιγω ενα θεμα, αλλα τι να γραψω? και τι θεμα να βαλω? καλα, θα ανοιξω διοτις δεν εχω ορεξη ,απο την αλλη ουτε η μουσικη και οι βλακειες που αναιβαζει αυτη ειναι σχετικες με το θρεντ δεν ειμαι καλα για ανταμπαντω στην ελησαβετ που ειναι ακομα σκαλομενη μετα απο τοσους μηνες! τελικα υπαρχουν και χειροτερα προβληματα ! χαχα
Αλλα μου το ζητας Αντα θ ανοιξω ενα θεμα
ανοιξα αλλου θεμα! ωστε να μπορει να γραψει κι καποιος που μπορει να αντιμετοπιζει πααρομοιο προβλημα! και για να δουμε εαν απαντηση κανεις γιατρος,εαν υπαρχει κανενας ον λαιν να μου πει την γνωμη του.Ανοιξα αλλο θεμα .
Αν δεν σε κουραζω θα με ενδιεφερε να διαβασω τη γνωμη σου στο προηγουμενο ερωτημα μου, στο νεο θεμα που ανοιξα.
Υ.Γ.να ξες παντος οτι δεν υπαρχει οτι δεν επιτρεπετε εδω περα, αυτο ειναι τελειως κομπλεξικο ,εξαλου αυτη που το λεει ειναι η πιο ξεκρφωτη με το θεμα! απλα εχει ιστορια η φαση με αυτην ,βλεπεις ο καθε ενας εδω μεσα που εχει καποια ψυχικη ασθενεια ,αναλωγος με την ηθικη του και την ανατροφη του ειτε την περιοριζει και προσπαθει να αποφευγει να ξεσπα στους συμφοορμιτες του η και το αντιθετο
Εδώ είναι οι αρχικές αναρτήσεις του serios που άνοιξε αυτό το θέμα και παρακαλούσε να μην γίνει σαν τα άλλα.
Χαλάρωσε λοιπόν γιώργο...πρώτον χαλας το θέμα του serios γιατί εδώ είναι για να ποστάρουμε τραγούδια, ποίηση κι όποια άλλη μορφή τέχνης θέλει ο καθένας και δευτερον και το δικό σου πρόβλημα χάνεται εδώ μέσα και δεν μπορεί να το βρει κανεις για να σου απαντήσει. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις καινούργιο αν δεν θες, θα μπορούσες να το ποστάρεις στο ΤΙ σκέφτεστε πχ. Αλλά όχι εδώ. Εδώ είναι για τέχνες!!!
Πιο λιανά δεν μπορώ να στο κάνω.
Η σύζυγος ή η ερωμένη είναι περισσότερο απατημένη στη διπλή ζωή ενός άντρα;; Η "διπλή" αυτή ζωή περιλαμβάνει και τη γυναίκα των ερωτικών του φαντασιωσεων;; Έχει πράγματι τόση "πολυκοσμία" ένας έρωτας;;;
https://youtu.be/O4OAormvM8c
Να μ'αγαπας εαυτε μου, σ' έψαχνα παντού...
Ταυρομαχια:
Ο Ταύρος δεν είναι επιθετικό ζώο. Ο λόγος που είναι θυμωμένος είναι γιατί μέρες είναι νηστικός και απίστευτα-βάναυσα ταλαιπωρημένος
Στην πραγματικότητα, αυτό που βλέπουν όλοι όσοι έχουν για θεούς τους και θαυμάζουν τους ταυρομάχους, δεν είναι ένα δυνατό ζώο, αλλά ένα ταλαιπωρημένο, βασανισμένο και εξαντλημένο ψυχικά ζώο. Σε αυτό το υπερήφανο και δυνατό πλάσμα, βάζουν υγρές εφημερίδες στα αυτιά του και τα μάτια του είναι γεμάτα βαζελίνη για να θολώνουν την όρασή του...
Τα ρουθούνια του είναι γεμάτα βαμβάκι ώστε να του κόβει την αναπνοή και στα γεννητικά του όργανα έχουν κολλήσει μια βελόνα.Υποσιτίζεται για μέρες ώστε να είναι αδύναμος και είναι φυλακισμένος για μέρες σε ένα σκοτεινό κουτί ώστε να χάσει τον προσανατολισμό του και να του δημιουργηθεί στρες.
Έτσι όταν βγαίνει στην αρένα απο το κουτί αυτό, τρέχει απεγνωσμένα νομίζοντας πως το μαρτύριο του έχει τελειώσει.
Αντ΄αυτού το εξαντλημένο και κακοποιημένο ζώο έχει να αντιμετωπίσει τις ιαχές του πλήθους και τους δολοφόνους του που το εξαντλούν ακόμη περισσότερο με τα χτυπήματα τους.
Τι ηρωισμός. Τι γενναιότητα. Πως ο άνθρωπος έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο κτήνος που δολοφονεί για την απόλαυσή του... Είμαστε μοναδικοί σε αυτό τον πλανήτη.
Συγχωρώ το λάθος γιατί είναι ανθρώπινο...
Το ψέμα όμως δεν το αντέχω..
Είναι κοροϊδία...
Αυτή την γυναίκα την θαυμάζω.. Για όλους εμάς που λέμε ότι δεν αντέχουμε άλλο.. Για όλους εμάς που σκύβουμε το κεφάλι μας με την πρώτη δυσκολία.. Κατερίνα Βρανά
https://youtu.be/a759__boWXs
Να θυμάστε ότι, ο άνθρωπος που νευριάζει εύκολα, είναι εκείνος που παλεύει μόνος του και έχει απλά κουραστεί....
https://youtu.be/7NrLBlw9WZE
Chimes sing Sunday morn,
Today's the day she's sworn,
To steal what she never could own,
And race from this hole she calls home
Now you're at the wheel,
Tell me how, how does it feel?
So good to have equalised,
To lift up the lids of your eyes
As the miles they disappear,
See land begin to clear,
Free from the filth and the scum,