Ρε παιδια!!!! Το troll ειπε κατι σωστο!!!! Κουλαθηκες και δουλεψε ο εγκεφαλος??? χαχαχαχαχαχαχα
Printable View
Αν το προσωπο σου ειναι σα να εισαι ας πουμε 13 χρονων, ναι ειναι μεγαλο προβλημα. Ειναι ΤΟΣΟ εντονο το προβλημα στο προσωπο οσο στο 1ο βιντεο?
Αν διαβάσεις το thread από την αρχή Lilyanna θα δεις πως δεν έχω ορμονικά προβλήματα απλά έχω την ατυχία του να δείχνει έτσι το πρόσωπό μου. Επίσης δεν έχω στάνταρ εξωτερικής εμφάνισης. Κανείς δεν μου έχει πει κάτι που να μην έχω κάνει ήδη, απλά το αγνοούν αυτό και μου το ξαναλένε επειδή δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι άλλο.
Εχω μία ελάχιστη τριχοφυία στο πιγούνι και πολύ πιο αραιά φρύδια σε σχέση με το άτομο στο βίντεο αλλά το δέρμα μου είναι επίσης τόσο άσπρο που φαίνονται οι φλέβες από μέσα και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Δεν διορθώνεται μέσω μαυρίσματος ή εμφυτεύματος γιατί δεν παράγω αρκετή μελανίνη και έχω κίνδυνο καρκίνου από το υπεριώδες φως και δεν έχω κατάλληλους θύλακες στην περιοχή για να υποστηρίξει τριχοφυία.
Οπως έχω πει και στο THREAD έχω μιλήσει με ειδικούς και αν γινόταν κάτι θα το έκανα.
savatage περιγράφω το πρόσωπο μου σε σχέση με το άτομο του βίντεο, αυτό δεν ήθελες;
Αυτό δεν το ξέρουμε. Στο πρώτο βίντεο εμφανίζεται κάποιος με ένα ασυνήθιστο ιατρικό πρόβλημα που τον καθήλωσε στην παιδική ηλικία, ενώ στο δεύτερο κάποιος άλλος με χαρακτηριστικά ενηλίκου αλλά άσχημος (χώρια που θυμίζει αρρενωπή ομοφυλόφιλη γυναίκα - βρίσκω πιο ωραίο τον παρουσιαστή κι ας έχει ίσως και τα διπλάσια χρόνια). Μόνο ο ίδιος του (ο agnostosgnostos) μπορεί να μας πει τι ακριβώς συμβαίνει με την εμφάνισή του. Αν συμβαίνει κάτι.
Τα χαρακτηριστικα του προσωπου σου παραπεμπουν περισσοτερο σε εφηβο? Και εαν ναι ποιας ηλικιας? Θελω να πω οτι το προσωπο ενος ενηλικα διαφερει σημαντικα απο αυτο ενος εφηβου.
ΟΚ λοιπον οποτε συνεχισε τις προσπαθειες γνωριμιων και προσεγγισεων χωρις να απορριπτεις εκ των προτερων ευκολα κατηγοριες γυναικων και βαση στατιστικης καποια στιγμη θα βρεις και εσυ μια κοπελα που δε θα φρεναρει στο εμφανισιακο σου προβλημα και θα την κερδισεις στα πιο δυσκολα σημεια. Οπως τοσες και τοσες ειναι με ασχημους(ναι ξερω εχεις πει επανειλλημενως οτι εσυ στον κυκλο σου δε βλεπεις κανεναν ασχημο να εχει σχεση) για αλλους λογους, ετσι μπορεις και εσυ και ολοι!
Το θεωρείτε παράλογο να μην κοιτάω εξαιρετικά παχύσαρκες και αδύνατες γυναίκες: Οπως προείπα είναι το μόνο στάνταρ μου, άλλωστε είμαι και γυμνασμένος.
Οι μαύροι κύκλοι λύνονται εύκολα με εμφύτευμα λίπους μου είπαν αλλά στην περίπτωση μου δεν γίνεται γιατί έχω λεπτό δέρμα ή κάτι παρόμοιο, αυτήν την λεπτομέρεια ομολογώ πως δεν την θυμάμαι καλά.Γυναίκες συνεχίζω και γνωρίζω δεν τα παρατάω φυσικά.
Δηλαδη αν η αλλη ειναι ανεργη? Αν εχει εντονη ακμη? Πεταχτα αυτια? Κρεατοελιες? Καμμενη? Με ουλες? Κενα στα δοντια? Φτωχη και αμορφωτη? Μεγαλυτερη σου σε ηλικια? Βλαχουλα? Με μεγαλη μυτη? Αλληθωρη? Ψευδη? Αναπηρη?
Θα της την επεφτες?
(Ναι οκ γυμνασμενος λες οτι εισαι, εισαι ομως και ασχημος, εμφανισιακα κριτηρια ειναι αυτα)
Να τολμησω να πω μια σκεψη μου πανω στο τι πιστευω οτι παραπεμπουν τα χαρακτηριστικα σου? Η μαλλον να σου στειλω pm αν θες
Δεν έχω κάτι με την τρίχα ειδικά. Αλλά επειδή έχω δει ανθρώπους χωρίς φρύδια, ξέρω ότι είναι κάτι που προσωπικά θεωρώ άσχημο. Τώρα βέβαια παίζουν ρόλο και άλλες παράμετροι του προσώπου που μπορεί να μετριάσουν αυτή την αρνητική εικόνα. Προφανώς αυτό είναι υποκειμενικό σε μεγάλο βαθμό.
Αναφέρω την έλλειψη τριχοφυίας και το άσπρο δέρμα ως συνάρτηση με την γενικότερη παιδική/ουδέτερη εμφάνιση του προσώπου μου παρόμοια με των ανδρών στα βίντεο. Δεν θεωρώ πως φταίει το καθένα ξεχωριστά, αλλά ο συνδυασμός όλων τους.
savatage έχει τύχει αρκετές φορές να με απορρίψουν γυναίκες με τα χαρακτηριστικά που είπες, τα οποίά για εμένα δεν μετράνε αρνητικά και δεν μετρούσαν ποτέ ακόμα και όταν ήμουν νέος. Εχει τύχει πολλές φορές να με απορρίψουν και γυναίκες με 15 κιλά παραπάνω για παράδειγμα, όταν λέω πως κοιτάω βάρος δεν εννοώ πως είμαι και απόλυτος, άλλο να έχει 10-20 κιλά παραπάνω και άλλο να μην μπορεί να ανασάνει όταν μιλάει.
Ενταξει, απο τη στιγμη που συνεχιζεις να το προσπαθεις ξανα και ξανα στατιστικα θα σου κατσει εκει που δε θα το περιμενεις. Με γνωριμιες ονλαην εχεις ασχοληθει? Πολλοι ανθρωποι με χαμηλη αυτοπεποιθηση λογω εμφανισης, ξεκινουν επικοινωνια ιντερνετικα προβαλλοντας τον εσωτερικο τους κοσμο για να βρουν ενα ατομο να ταιριαξουν και μετα κλεινουν ραντεβου. Το εχεις δοκιμασει?
Εχω δοκιμάσει online πολλές φορές στο παρελθόν κατόπιν προτροπής φίλων αλλά και ως κοινωνικό πείραμα/κομμάτι εργασίας στην τρίτη μου σχολή. Πάντα καταλήγουμε σε συνάντηση και μόλις με δούνε εξαφανίζονται, αν και με αρκετές κρατήσαμε φιλική επαφή και προστέθηκαν στον κύκλο μου.
Ορισμένοι άνθρωποι έχουμε καταδικαστεί απ' τον Θεό να μην αγαπηθούμε ποτέ σε αυτή τη ζωή.
Να εδώ το παλλικάρι έχει κάνει άπειρες προσπάθειες, και ακόμα προσπαθεί (χαρά στο κουράγιο του), επομένως δεν είναι θέμα "αυτοπεποίθησης", η οποία ως καραμέλα ψευδώς (ως και δολίως) προβάλλεται από πολλούς όταν εκθέτουν παρόμοιο πρόβλημα, όπως μου είπαν και μένα πρώτη φορά που είπα το πρόβλημα μου, ότι τάχα δεν έχω "αυτοπεποίθηση" και ότι δεν μιλαώ σε γυναίκες ενώ αν μιλούσα θα άλλαζε κάτι ξέρω εγώ...
το να αγαπηθουμε η οχι μου φαινετε ενα θεμα αμπελοφιλοσοφικο χωρις νοημα
αν σε ενιαζε τοσο πολυ να βρεις γυναικα θα πηγαινες σε ενα γυμναστηριο θα γυμναζοσουν και θα εστελνες φωτο με το σωμα μονο και θα εβρισκες καπια
κατα κανονα αυτες που θελουν συναντηση αμεσως η θελουν για ενα βραδυ η κανουν τη πλακα τους
ο εσωτερικος κοσμος ειναι για να σκεφτεις που θα τη βρεις
αλεξανδρος_77 αυτό που λες το έκανα όταν ήμουν νέος και εγώ και πολλοί άλλοι στο γυμναστήριο. Δεν βρίσκεις έτσι γυναίκα σε καμία περίπτωση, ειδικά αν η φωτογραφία δεν δείχνει και πρόσωπο. Συγνώμη που θα γίνω προσβλητικός αλλά πόσο χρονών είσαι και νομίζεις ότι υπάρχει αυτό ως ρεαλιστική επιλογή;
αρα θες να βρεις καμια κουκλα η μετρια στο προσωπο γι αυτο δε γινεται αμα ψαχνεις καλυτερη σου πως να γινεται
ειχα συναντηθει στα κουτουρου με αρκετες θυμαμαι πολυ παλιοτερα αλλα καπια σοβαρη δεν ειδα με αυτο το τροπο εκτος απο μια που το πηγενε φιλικα συμπαθητικη μου φαινοταν και μου λεγε για τα ουαν ναιτ σταντ που εκανε συνηθως...αυτες που μιλαγαν σοβαρα μιλουσαν στην αρχη και οταν τους ελεγες για συναντηση ελεγαν μα και μου στην αρχη και το σκεφτοντουσαν
Από που έβγαλες το συμπέρασμα πως θέλω μία κούκλα ή έστω μέτρια στο πρόσωπο; Που έστελνες φωτογραφίες με το σώμα σου και σου ζητούσαν ραντεβού; Βρίσκομαι σχεδόν καθημερινά σε καταστάσεις που γυναίκες βλέπουν το σώμα μου αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο, απλά δείχνουν να το θαυμάζουν όπως θα θαύμαζαν κάτι όμορφο γενικά, το ίδιο βλέπω και σε συναθλητές μου.
Ειδα τα λινκ σου αλλα και παλι αυτο δεν δινει αρκετα σαφη εικονα, ειναι αλλοι ανθρωποι. Τι θες να σου πω ετσι; Ναι οι τυποι που μου εδειξες δεν ειναι ο,τι καλυτερο, αλλα ουτε το αποκρουστικο που μας εδινες να καταλαβουμε για ποσα μηνυματα πριν στο ποστ.
Μπορω να φανταστω και αυτους να εχουν σχεσεις υπο τις καταλληλες προυποθεσεις. Γιατι ο ενας χαλιας ηταν περιεργος στη συμπεριφορα και ειχε σκατα στυλ. Ειχε σκουλαρικι στο αυτι. Σκουλαρικι - __-
Επισης τα επιπλεον κιλα (που χανονται) χειροτερευαν τη κατασταση με τα χαρακτηριστικα της φατσας του, που αμα ηταν σε φορμα ο τυπος ισως θα ηταν οκ.
Ειδα τα βιντεο χωρις ηχο γιατι δεν ημουν σπιτι, αλλα αυτη την εικονα εχω. Ο αλλος να σου πω ειλικρινα το μονο που με χαλασε ειναι η δυσαναλογια σωματος-κεφαλιου, εχει μικρο κεφαλι για το σωμα του. Κατα τα αλλα μια χαρα τον ειδα. Δεν ειναι ο μαυρισμενος χαβιε μπαρδεμ με γενια αλλα ειναι θεμα γουστου. Ξερω ξανθους αντρες με παρομοια χαρακτηριστικα που εχουν σχεσεις και θεωρουνται κι ωραιοι μη σου πω. Το μη "μπρουταλ" δε σημαινει ταυτοχρονα και χαλιας.
Εσυ λες εισαι και γυμνασμενος, αθλεισαι, ε το προβλημα ποιο ειναι;
Το ασπρος κι ατριχος δεν ειναι το προβλημα οπως το παρουσιαζεις. Εισαι ξανθος; Και γιατι ειναι μειον αυτο; Η φατσα σου γενικα πως ειναι; Ασε τα ασπρος και ατριχος. Εχεις περιεργη μυτη, πεταχτα αυτια, κανα πηγουνι εξι μετρα, ειναι τα δοντια σου μαλωμενα μεταξυ τους;
Απο υγιεινη πως τα πας; Εχω φυγει τρεχοντας επειδη συνειδητοποιησα οτι ενας τυπας δεν επλενε τα δοντια του. Απο ντυσιμο/στυλ πως τα πας;
Αν θα αλλαζες κατι στη φατσα σου τι θα ηταν αυτο;
Ρε συ σιγουρα κατι στη ψυχολογια σου/τη σταση σου/τη συμπεριφορα σου παιζει ρολο, δεν υπαρχει περιπτωση.
Ρε συ ξερω εναν τυπα κοντο χοντρο με προγουλι και πηγουνι σαν κωλο, με ζυζια μεγαλυτερα απο τα δικα μου και που φερνει και σε γκει κατι στην εμφανιση του και ειναι παντρεμενος και εχει και μωρο - _-
Η γυναικα του δεν ειναι καμια θεα κι αυτη, ηταν τεραστια και απεριποιητη πολυ αλλα εχασε κιλα τελευταια και πλεον μη σου πω του πεφτει και πολλη αμα τα πουμε ωμα και χυμα. Πιπινι εγινε. Ασχετο αυτο αλλα κουβεντα να γινεται. Ουτε κανας πλουσιος ειναι αυτος ε, ενα νορμαλ οικογενειακο εισοδημα εχουν.
Ρε συ.....δεν ξερω πως εισαι, αλλα αμα γαμαει αυτος μπορεις κι εσυ. Στο ορκιζομαι. Δεν ξερω πως να σε πεισω περα απο το να τα πω τοσο ωμα ολα, δεν το συνηθιζω.
Αμα δεν θες να βοηθηθεις δεν θα βοηθηθεις...
αποφασισε ομως, capu...
μια μας λες οτι το σωμα σου ειναι απωθητικο γιατι εχεις ξερω γω γουαιντ χιπς και στενους ωμους, μια μας λες οτι οι γυναικες θαυμαζουν το σωμα σου...
αν οι γυναικες θαυμαζουν το σωμα σου, τοτε ολη η φοβερη αποψη για την εμφανιση σου, αφορα το προσωπο τελικα?
θεωρω ΠΟΛΥ χαρακτηριστικο οτι ολη αυτη την "παραμορφωση" που θελεις να παρουσιασεις, την περιγραφεις σαν "λευκο δερμα και αραιη τριχοφυια". δεν μπορεις να την περιγραψεις!!!
ΣΙΓΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ!
θεωρω χαρακτηριστικο του οτι δεν ειναι αυτο το προβλημα, εννοω.
αν το προβλημα το βασικο ηταν η εμφανιση σου, θα ειχες συγκεκριμενα χαρακτηριστικα να πεις και οχι λευκο δερμα και μαυρους κλυκλους. αυτα τα εχουν πολλοι και πολλα χειροτερα καιε χουν μια χαρα σχεσεις.
το οτι δεν διεκδικεις, ειτε απο τον φοβο της απορριψης, ειτε απο τον φοβο της επιτυχιας, το θεωρω επισης βεβαιο...
δες την συζητηση σου με την λιλιανα..
αντι να της πεις "οκ, αν θες γνωριζομαστε να τα πουμε", αρχισες να ψαχνεις τροπους να της γνωρισεις και καλα φιλους σου.ποιος εισαι? η βασιλειαδου? για προξενητρα σε πηραμε? γιατι δεν διεκδικεις για σενα μια γνωριμια?? εσυ βαζεις τονε αυτο σου στην θεση του "καληνυχτακια". του καλου φιλου των γυναικων δλδ, που θα τις συναναστραφει, αλλα οχι για ερωτικους σκοπους.
μπορει επισης απο τον φοβο της απορριψης, να περιμενεις να σε παρακαλεσουν πριν κανεις καποιο βημα.
αυτο δεν θα γινει ΠΟΤΕ.
πρεπει να βρεις τα κουραγια σου και να διεκδικεις και να τρως κι οσες απορριψεις χρειαστει.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΗΜΟς ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟς ΓΕΡΟΣ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ 1000% οπως και πολλα αλλα που λες εδω για να μην μιλησεις ειλικρινα.
+ αν οπως λες οι γυναικες θαυμαζουν το σωμα σου, οπως θα θαυμαζαν οτιδηποτε ωραιο, τοτε και τα βιντεο που παρεθεσες ειναι τελειως ακυρα,και οι δυο τυποι ειχαν χαλια σωμα, ο ενας τελειως δυσαναλογο κι ο αλλος υπερβαρος.
οποτε μην προσπαθεις να παραπλανησεις επιπλεον (απο οσο ηδη μας παραπλανεις) για να μαζοχιζεσαι με την εμμονη σου περι παραμορφωσης και να την διαιωνιζεις με εμας βοηθους.
θα εκανα και την διαγνωση, αλλα απαγορευεται..
ψυχ χρειαζεσαι φιλε μου, αλλα πιο πολυ χρειαζεσαι την δικη σου διαθεση να δουλεψεις μαζι του.
επειδη δεν θελεις σε διωχνουν (και τους διωχνεις), οχι επειδη τα εχεις ολα λυμμενα.
Συμφωνω 100% σε οτι αφορα το θεμα μου αν προσεξεις εβγαλε συμπερασματα για το που μενω και σπουδαζω και μαλιστα για αυτον οι σπουδες μου ηταν ανασταλτηκος παραγοντας επειδη και καλα σπουδασα στο ΕΚΠΑ!!! Αστο Remedy δεν βγαζεις ακρη ο ανθρωπος δεν θελει η ντρεπεται τοσο πολυ που δεν ειναι "μεσογειακος αντρας"
Πάντως το βρίσκω λίγο άδικο να του χρεώνουμε το ότι δεν ήθελε να κάνει γνωριμία από δω.
Δεν ξέρω αν φέρεται έτσι γενικά με τις γυναίκες που γνωρίζει γιατί εδώ το πήγε όντως στο πολύ φιλικό, αλλά μπορώ να κατανοήσω γιατί να μην θέλει να κάνει κάποιος κάτι απο δω.
Εδώ ο άνθρωπος μπήκε και ανέφερε ένα σωρό προσωπικά θέματα του, έχει κάθε λόγο να θέλει να προστατεύσει την ταυτότητα του.