χαχαχαχαχαχαχαχα ζωή μου σε αυτό δεν έχεις άδικο!
Printable View
χαχαχαχαχαχαχαχα ζωή μου σε αυτό δεν έχεις άδικο!
Πραγματικά Πωλίνα δίκιο έχουν τα κορίτσια που σου λένε ότι άδικα γκρινιάζεις που δε χάνεις!Κοίταξε λίγο τη μέση σου τώρα και πριν!Τεράστια διαφορά γενικά,αλλά η μέση που διαγράφεται κιόλας στις φώτο τα λέει όλα!
Cherie μου γκρινιάζω επειδή δεν χάνω άλλο! Εν το μεταξύ οκ, και το χθεσινό μπλουζοφόρεμα έχει τα τρικ του να κρύβει :P
Καλά είστε τρελές!Κοριτσάρες γίνατε!Μπράβο ρε σεις!!!
Πόσο κουράγιο παίρνω!!
Πωλίνα μου ότι και να κρύβει το ρούχο,η μέση σου φαίνεται πλέον και αυτό είναι γεγονός.Το κακό είναι ότι η εικόνα που έχουμε για το σώμα μας δε μας αφήνει πολλές φορές να δούμε την πραγματικότητα.Που θα πάει,κάποια στιγμή θα το συνηθίσεις;)
Το ελπιζω cherie μου. Πάντος η αλήθια είναι πως ενώ βλέπω την διαφορά στον καθρέφτη μου το πριν με το τώρα, δεν μου φαίνετε τόσο μεγάλη όσο φαίνετε στις πιο πάνω φωτογραφίες.
πωλινα πολυ μεγαλη διαφορα..μπραβο....αντε..ολοι εδω να παιρνουμε κουραγιο ο ενας με τον αλλον..ευχαριστω κοριτσια μου για τα καλα σας λογια...
Έτσι είναι.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρίνεις τις φωτογραφίες,και να μετράς τους πόντους!ʼσε τη ζυγαριά,όλες αυτή μας χαλάει!
Και σε κατώτερα εύχομαι,αν και το έχεις σίγουρο!Περαστικά στο μπουμπούκι σου!
Εγώ μπορεί να έχω μεγάλη διαφορά κούκλα μου, αλλά εσύ έχεις τεράστεια διαφορά!!!!!!!!!!! Και σε συνχαίρω ξανά!!! Συνέχισε έτσι και θα τα καταφέρεις!Quote:
Originally posted by migg
πωλινα πολυ μεγαλη διαφορα..μπραβο....αντε..ολοι εδω να παιρνουμε κουραγιο ο ενας με τον αλλον..ευχαριστω κοριτσια μου για τα καλα σας λογια...
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μουQuote:
Originally posted by Cherie
Έτσι είναι.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρίνεις τις φωτογραφίες,και να μετράς τους πόντους!ʼσε τη ζυγαριά,όλες αυτή μας χαλάει!
Και σε κατώτερα εύχομαι,αν και το έχεις σίγουρο!Περαστικά στο μπουμπούκι σου!
να σαι καλα κουκλα μου...θα τα καταφερουμεεεεεεε......μετα πωλινα ξερεις ε??playmate...χαχαχαχαχα
καλημερα κουκλες!
δεν φανταζεστε τι δυναμη δινετε με τις φωτο του πριν και μετα! μιλαμε για ντουζ αισιοδοξιας! τι κριμα που ειμαι ασχετη με τα κολπα και δεν μπορω να σας δειξω και τα δικα μου κατορθωματα... αλλα που θα μου παει μολις ερθει η αδερφη μου στο νησι θα την βαλω να μου δειξει... πραγματικα αξιζει τον κοπο και ειναι ενα καλο κινητρο για τις δυσκολες στιγμες να τα βλεπουμε και να συνεχιζουμε...
εως τοτε σας ευχαριστω ολες για την δυναμη που μου δωσατε με τις φωτο αυτες (και οχι μονο...)
Μπα, είναι για κοπέλλες χωρίς μυαλό το playmate!!! Κατι πιο advance θα πάμε εμείς!!!!Quote:
Originally posted by migg
να σαι καλα κουκλα μου...θα τα καταφερουμεεεεεεε......μετα πωλινα ξερεις ε??playmate...χαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχα μωρε δεν βαριεσαι....χαχαχαχαχα
λορα μου φανταζομαι με αλλα 9 κιλακια που εχεις να χασεις μονο θα σαι ΤΕΛΕΙΑ...αναμενουμε...να παιρνουμε κουραγιο...
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by zwhtsa
και νομιζωω πως ολες μας δειχνουμε μικροτερες ...
φανταστειτε ποσο θα σκανε οσες μας κακολογουσαν για τα κιλα μας ..
και αδυνατησαμε .. και μικριναμε σε ηλικια .. ενω αυτες θα πρεπει να κανουν λιφτινγκ χαχαχα
καλα δωσαμε ρεστα χθες ε :lol:
καλα οι κοπελες που εχουν φτασει στο στοχο τους δεν παιζονται...και εκεινες που κοντευουν...δεν πιστευω στα ματια μου.........
migg εχω παθει πλακα με την παρτυ σου παντως! δεν υπαρχει η διαφορα! ειδικα η μεση τα σπαει μετα απο τοσα κιλα μειον !
μολις εφτιαξα και τη δικη μου, ειχα ανεβασει κατι προηγουμενες αλλα πηρανε ποδι :lol:
δεν εχω φτασει ακομα στο στοχο αλλα οκ χχεχε
http://imageshack.us/photo/my-images/684/img4209kb.jpg/
147 (ειδα αστερακια :lol: ) ~ 84 (σημερινη, πηγα για ψωμι)
Mitsokolo!!!!!!!!!
Κ-Α-Μ-Ι-Α σχέση όμως!!!
Κουκλάρα τι να πούμε!!:love:
:wow::shocked2: :shocked2: :shocked2: mitsokolo τι να λεμε τωρα...!!! απιστευτο!
Μίτσο είσαι το είδωλό μου!!!! χαχαχαχα. ʼσε τα μπρατσάκια σου έξω, μη σκας!!! Έχεις γ@μώ τα στυλάκια, είσαι θεά!!!!
μίτσο δική σου παλιά δεν είχα δει ποτέ :crazy::crazy::crazy:
mitsokolo....τι να πω για σενα...τι να πω....μπραβο κοπελα μου...σαν να βλεπω αλλον ανθρωπο...απιστευτη διαφορα....
σ ευχαριστω που μου ανεβαζεις την διαθεση...οσον αφορα για μενα δεν καταλαβαινω διαφορα παρα μονο στα ρουχα..οταν φτασω με το καλο στα κιλα σου τοτε πιστευω να το συνειδητοποιησω...
σ'ευχαριστω πολυ πολυ cherie Μου! με το μικρουλικο ομορφο κορμακι!
ζωητσα :love:
κουκουτσακι μου αμα αφηνα τα Μπρατσα εξω ο Αρλοντ θα επεφτε σε καταθλιψη :lol: :lol:
΄σ'ευχαριστω πολυ παντως :bisou:
μιγκ μου τωρα το παρατηρησα ειχαμε ακριβως τα ιδια κιλα ε? το ξερω πολλες φορες δεν βλεπουμε την μεγαλη διαφορα στο σωμα μας, τραγικο, αλλα αληθινο :P
aggeloydaki μου ειχα ξαναβαλει μια φορα αλλα την εβγαλα το ζαβο τωρα ας μεινει εδω δεν πειραζει χεχεχε
τα ιδια κιλα και ντυμενες αν εξαιρεσουμε τα παραπανω κιλα που εχω απο σενα εχουμε τον ιδιο σωματοτυπο...μπρατσα ακριβως ιδια...ποτε θα φυγουν τα γαμ....να??
μου ριχνεις και δεκα ποντους! τωρα το ειδα! ααα εισαι ψηλο κοριτσι! καλα στα κιλα μου θα εισαι κουλιανου!!!!! χιχιχιχ
ασε με με τα μπρατσα τα καταραμενα, θελω να παω να τα κοψω να τελιωνουμε :grind:
λεγε ημερομηνια και φυγαμε....
κατσε να γεννησσσσω να χασω τα υποοοοοολοιπα και θα παω, δεν υπαρχει περιπτωση , μου προσθετει αλλο τοσο ογκο το κολομπρατσο :lol:
περιμενω εγω περιμενω..εχω μεγααααααααααααααλη υπομονη...χεχεχεχε
:bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing:
Κοριτσάρες είστε κουκλάρες!!!!!!!!!:blush::blush::blush:
Μου δώσατε απίστευτη δύναμη!!!
mitsokolakia!!!! ΑΠΙΣΤΕΤΗ!!!! ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΜΟΥ!!! δεν το πιστευω ,καλα δεν συστηνεσαι εκ νεου πια στους φιλους και οικογενεια? διοτι αν σε ηξερα στο πριν και περνουσες απο διπλα μου σημερα σιγα και μην σε γνωριζα. Και εισαι και 3μηνων εγκυος !!!! ενταξει αντε γειαααααα. Τα μπρατσα ...λεπτομερειες πλακα κανεις? γεννα, φτασε στοχο και αν σε ενοχλουν ακομη βουρρρρ για διορθωσουλα. Αλλα αυτο που ειναι εκτος πραγματικοτητας ειναι η κοιλια σου στην αλλη φωτο , ειναι τελειαααααααααααα!!! με τοσα κιλα πριν και ... καλα παραλληρω σταματαω . Απλα ΘΕΑ!
πιστευω παντως πως πρεπει να αφησουμε τις φωτο μας για να ανατρεχουμε και να περνουμε κουραγιο ο ενας απο τον αλλο.
Θα ήθελα να υπήρχε ένα τόπικ μόνο με φωτογραφίες γιατί μέσα στα τόσα σχόλια χάνομαι και δεν σας βρίσκω να σας ξαναδώ!!!!!
katie μουυυυυ :lol: :lol: :lol: :lol: αχ σ'ευχαριστω παρα παρα πολυ για ολα! τι να πω εισαι πολυ γλυκια! καμια φορα δε με γνωριζουν (αυτοι που εχουν να με δουν κανα χρονο + )
νομιζω με καποια κοπελα το συζητουσα μια μερα, τελοσπαντων ναι ναι ειμαι και γκαστρουλα! χιχιχ να δουμε ποσα θα παρω? οεο?
τι βλεπω ομως??? κοντευουμε να αλλαξουμε δεκαδα Κατιε ?????? :thumbup:
Πωπω mitsokolo κούκλα τι να λέμε τώρα... το τσόου τσόου δικό σου; Τα λατρεύω τα αρκούδια!!!
ναι μιτσοκολο ζυγιστικα σημερα και προς μεγαλη και ευχαριστη εκπληξη ειδα 82!!!! ΕΟΕΟΕΟΕΕΟΕ!!!! λεω τωρα να μην ξαναζυγιστω κανα 2βδομαδο και να αλλαξω τικερ οταν παω 7... εκει θα τα σπασουμε!!!
υγ. ειδα και το πισινακι απο πισω τρελλα!!! ειδικα σημερα που εχει και ζεστη μμμμμμ!!!
σ'ευχαριστω πολυ γλυκιε μου.. :blush: ναι δικο μου ειναι το αρκουδι! χιχιχ που να τον δεις τωρα το μαλλι του ειναι τοσο πολυ στο κεφαλι που μοιαζει με λιονταρακι!
αλλα πρεπει να τον κουρεψω γιατι ζεστενεται πολυ :thumbdown:
καλα δε το συζητω στο 7 θα γινει χαμος! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by *Katie
ναι μιτσοκολο ζυγιστικα σημερα και προς μεγαλη και ευχαριστη εκπληξη ειδα 82!!!! ΕΟΕΟΕΟΕΕΟΕ!!!! λεω τωρα να μην ξαναζυγιστω κανα 2βδομαδο και να αλλαξω τικερ οταν παω 7... εκει θα τα σπασουμε!!!
υγ. ειδα και το πισινακι απο πισω τρελλα!!! ειδικα σημερα που εχει και ζεστη μμμμμμ!!!
εκει το πισινακι ειναι βρωμικο γιατι ειναι χειμωνας! τωρα να το δεις καταγαλανο και καθαρο αχχχχ, ανυπομονω να ρωτησω το ντοκτορ μακαρι να με αφησειιιιιιιιιι