εχω λιγη δουλιτσα τωρα οταν βρω χρονο θα σου ποσταρω τα λινκ.
Printable View
εχω λιγη δουλιτσα τωρα οταν βρω χρονο θα σου ποσταρω τα λινκ.
Barb καλο ξεκινημα σου ευχομαι.
Εχω να πω οτι απο τοτε που ξεκινησα την ΙF, εχω σταματησει τα υπερφαγικα...μαλιστα οσο νωρις και να φαω το τελευταιο μου γευμα, μετα δεν πειναω καθολου.
Ελπιζω να σε βολεψει, εγω δεν το περιμενα οτι θα με βοηθουσε.
Ισως να μην ειναι και το σωστο, αλλα τελικα ο καθενας μπορει να κρινει τι του ταιριαζει.
καλησπερεςςςςςςςςς λοιπον σημερα σα να εφααγα μια σφαλιαρα κ καταλαβα οτι πρεπει να ξαναρχισω να τρωω ομορφα, αρχιζω λοιπον απο ΤΩΡΑ.
Χθες βραδυ στις 11 εφαγα τελικα γευμα οποτε ουτε η χθεσινη νηστεια μετραει.
Απο αποψε αρχιζω το διαιτολογιο μου + νηστειες βραδυνες αλλα μονο 12ωρες με τελευταιο γευμα 9. Ξερω δεν υπαρχει καν τετοια νηστεια αλλα με βοηθα με το να μη φαω μετα τις 9, οποτε θα την καθιερωσω.
Δεν μπορω να κανω κανονικη νηστεια αφου διαιτολογιο περιστρεφεται γυρω απο βραδυνο γυμναστηριο (που αναγκαστικα θα πηγαινω αθηνα βραδυ) οποτε θα πηγαινω 7:30 ή 8 κ το βραδυνο δε θα μπορει να ειναι νωριτερα απο τις 9.
Αρα δε μου βγαινουν οι νηστειες, ουτε καν 14ωρες που θελω να κανω, αφου το πρωι μολις ξυπνησω θελω να τρωω...θα δω πως θα τα κανω, ισως καποιες μερες που δε παω γυμναστηριο...
Οπως κ ναχει θα κανω 12ωρη νηστεια υπαρχει δεν υπαρχει :D απο το τιποτα καλυτερα!
Οσο για αποψε, εχω τρελο τρεξιμο το απογευμα οποτε θα προσπαθησω να γυρισω για βραδυνο μια λογικη ωρα, ειδαλως στις 11 αναγκαστικα...ελπιζω απο αυριο να καταφερω το 9!
καλησπερα bad θες να τσακωθουμε ?
να συμπληρωσω οτι εκει συζητησαμε το συγκεκριμενο κ αναφρθηκε οτι για γυναικες ειναι καλυτερο η νηστεια να ειναι 14 ωρες. Δεν το συζητησα ομως περαιτερω, αν θελετε ρωταω ή γραφτειτε κ ρωτηστε οσοι ενδιαφερεστε.
Προσωπικα πιστευω οτι οσο νωριτερα ειναι το βραδυνο τοσο το καλυτερο! κ δεν κανω ποτε βουλιμικα οταν κανω βραδυνη νηστεια, απλα λεω τελευταιο γευμα ταδε ωρα κ μετα ραψιμο!
Διαβαστε ομως ολα τ αμηνυματα στο τοπικ εδω γιατι δεν ειναι τοσο απλο...
γιατι ναταλακι? τσακωνοσασταν? σορυ εγω απλα ειπα να παραθεσω κατι σχετικο με το τοπικ...
και πολυ καλα εκανες!Quote:
Originally posted by BaD
γιατι ναταλακι? τσακωνοσασταν? σορυ εγω απλα ειπα να παραθεσω κατι σχετικο με το τοπικ...
και επισης ακομα καλυτερα που ποσταρες το λινκ!
και ακομα, καλα και κανουμε και διαφωνουμε, κιαςειναι και λιγο εντονα μερικες φορες, μην το κανουμε παιδικη χαρα και γραφουμε νεροβραστα μονο και μονο μην ανεβουν λιγο οι τονοι.
οχι ρε καμια σχεση απλα ειπα να ειμαι λιγο της μοδας με εσενα που εχω θαρρος !!
αντε και πες οτι δεν εχει αρνητικη επιδραση στον μεταβολισμο μας (ουτε και θετικη ομως)
με την ψυχολογια ενος ατομου που εχει διατροφικες διαταραχες? τι γινεται εκει?
χαχαχαχα οκ κοψοχολιαστηκα οτι τσακωνοσασταν, η αληθεια ειναι βιαζομαι αφανταστα κ δε προλαβα καν να δω τι γραφετε, κ λεω λες να πλακωνονται κ εδω! χαχαχαχα
Οκ ελπιζω παντα να υπαρχουν διαφωνουντες κ να γινονται εντονες συζητησεις! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ παμε μπροστα. Τα κεφαλαι τυχαια μου βγηκαν αλλα ευστοχα !!!
Παω βιαζομαι πολυ, κριμα που ειστε ονλαιν κ οι δυο κ θα μιλουσαμε...καλη σνεχεια κουκλες, παω να φαω γιατι δεν προλαβα να κανω ενδιαμεσα γευματα κ εχω λυσσαξει...
εκει κανεις δε μπορει να προβλεψει τις συνεπειες, για εμενα προσωπικα εχει χειροτερη επιπτωση το μοντελο του φαε καθε 3-4 ωρες απο λιγο γιατι 1)εχω διαρκως το νου μου στο φαγητο οπου και να βρισκομαι 2) πρεπει να ειμαι εφοδιασμενη στη δουλεια με προμηθειες και γενικα ολα αυτα αυξανουν την ενασχοληση μου με το φαγητο το οποιο πρεπει να καταναλωνω καθε τρεις και λιγο και ταυτοχρονα να χρειαζεται να ελεγχω τον εαυτο μου καθε τρεις και λιγο για να μη φαει παραπανω απο τα συνιστωμενα.Quote:
Originally posted by device
αντε και πες οτι δεν εχει αρνητικη επιδραση στον μεταβολισμο μας (ουτε και θετικη ομως)
με την ψυχολογια ενος ατομου που εχει διατροφικες διαταραχες? τι γινεται εκει?
τωρα σχετικα με αυτους που εχουν συμπτωματα υπερφαγιας αυτα που εχω διαβασει ειναι οτι μετα απο νηστεια συνηθως ακολουθουν υπερφαγικα αλλα σιγα σιγα αποκτουν αυτοελεγχο και τα υπερφαγικα μεσα σε ενα μηνα για οσους εκαναν ενα μηνα νηστεια εχουν εξαφανιστει.
επαναλαμβανω αν καποιος πιστευει οτι θα κανει κακο στον εαυτο του απλα το προσπερναει. εμενα παλι μου ταιριαζει δεν ειναι απαραιτητο ομως να ταιριαζει σε ολους.
να πω αυτο μιας που ημουν βουλιμικη, κ ανα διαστηματα ακομα ειμαι αλλα πλεον σπανιζουν πολυ, εγω αν δε πω κανω νηστεια το ραβω μετα τις χ ηωρα (πχ 7 ή 9) ροκοπη δεν βλεπω...τρωω λιγο στις 11 κ μετα ανοιγω το ψυγειο κ κατεβαζω...προσωπικα με εχει σωσει αυτη η διατροφη κ ευχαριστω την φορτυ που την εφερε στο προσκηνιο...device διαβασε κ τα προηγουμενα μηνυματα μας γιατι που να στα πουμε ολα αυτα ξανα :D εφυγαααααααααααα
Δεν ξερω αν διαβασατε και παραπανω αλλα οπως ειπα, ειχα κι εγω προβλημα με τα υπερφαγικα αλλα σταματησαν απο την πρωτη μερα με την ΙΦ, πραγμα που δεν πιστευα οτι θα μου συμβει...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σας εχω χασει λιγακι σημερα....
ουφφφφφ!!!
Quote:
Originally posted by mtsek85
καλημερες!!!
χθες πηγε χαλι μαυρο το προγραμμα..
πρωινο δεν εφαγα...
μεσημερι (14:00 περίπου) εφαγα 4 κουτ ρυζι και 2 κουτ κρεας κοκκινιστο
απογευμα εφαγα 3 τσικς τυριου με τυρι φιλαδελφεια και προσουτο
αργοτερα (κατα τις 21:00) ενα Fredo με γευση φουντουκι κ μια μπαλα παγωτο....
και ποοοολυ αργοτερα ενα χαμπουργκερ με κοτοπουλο-μαγιονεζα, πατατες... και καμια 10πατατες.... το παρακανα οοοοσο δεν παει.... και οχι γιατι πειναγα.. το χαμ ηταν απο ζηλια.. σνιφ..... σημερα αρχιζω νορμαλ οπως ειπα..... σνιφ σνιφ
Δεν πειραζει βρε mtsekακι, παει το χθες, τελειωσε.
Σημερα ειναι Δευτερα, γι αυτο ανασκουμπωθειτεεεεεεεεεε pls!
Αντε στο τελος θα μεινω μονη μου εδω μεσα να κανω την IF! :P
τι μονη σου βρε? εγω σημερα ξεκινησα!!!
Αντε ρε κοριτσια, δυναμικα σας θελω...μεχρι το Πασχα πρεπει να εχουμε "κατηφορισει" λιγουλακι!
δε καταλαβες καλη μου!!!!!
εγινε η αρχη την περασμενη βδομαδα μεσοβδομαδα, για προσαρμογη...
Σημερα εχουμε επισημη εναρξη!!!!! Και θα ειμαι οσο σωστη μπορω!!!!!
Και προσεκτικα γευματα και οχι τοσο παχυντικα.
μεχρι στιγμης δυστυχος δεν εχω φαει ομως, εχω τρελη δουλεια στο γραφειο και πινω μονο χυμο....
θα φαω μεσημερι..
να ρωτησω, το ρυζοτο εχει πολλες θερμιδες?
Μία μερίδα ριζότο με λαχανικά, έχει 680 θερμίδες.
Μία μερίδα ριζότο με γαρίδες, έχει 770 θερμίδες.
Μία μερίδα ριζότο με κιμά, έχει 800 θερμίδες.
Μία μερίδα ριζότο με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, έχει 920 θερμίδες.
(Εγω δεν μετραω θερμιδες...τα παραπανω αναφερονται σε καποιο site)
παιδια το διαβασατε το ποστ του αλλου χρηστη>? πως σας φανηκε?
καλησπερα σασς και παλι!!! ειμαι πολυ περιφανη σημερα!!!
μετα απο 15 ωρες νηστεια:
πρωι χυμος πορτοκαλι.. δε προλαβα αλλα..
μεσημερι 2 πολυ μικρες πατατες βραστες με 2 κουτ λαδι κ λιγο αλατι κ πιπερι..
βραδυνο 2 αυγα ομελετα με σπανακι και φετα και κρεμμυδακι
τελος για σημερα
καλα δεν πηγα?
γυμναστηριο αυριο... σημερα δεν εχω κουραγιο....
mtsek85 μου φαινονται εξαιρετικα λιγα αυτα που εφαγες και ειδικα για αυτο το μοντελο της διατροφης.αν διαβασεις απο την αρχη εγω ειχα προβληματα (ριγη,αυπνιες) και ετρωγα πολυ περισσοτερο απο αυτα.Φοβαμαι οτι αν το κρατησεις ετσι 3-4 μερες θα πεσεις με τα μουτρα στο φαγητο γιατι ο οργανισμος θα εχει στερηθει πολυ.Μπορεις αν σε βολευει να κρατησεις 3 γευματα την ημερα αλλα πρεπει να βαλεις περισσοτερη ποσοτητα
καλημερουδιααα
αυτος ο αντρας μου με παεσιρε παλι....
εκτος των χθεσινων εφαγα πιο αργα 3 μικρα τυροπιτακια....
νομιζω πως επιασα ισοροπια, ε bad μμμου?
φιλια
Quote:
καλησπερα σασς και παλι!!! ειμαι πολυ περιφανη σημερα!!!
μετα απο 15 ωρες νηστεια:
πρωι χυμος πορτοκαλι.. δε προλαβα αλλα..
μεσημερι 2 πολυ μικρες πατατες βραστες με 2 κουτ λαδι κ λιγο αλατι κ πιπερι..
βραδυνο 2 αυγα ομελετα με σπανακι και φετα και κρεμμυδακι
τελος για σημερα
καλα δεν πηγα?
γυμναστηριο αυριο... σημερα δεν εχω κουραγιο....
καλημερα κι απο εμενα.
mtsek νομιζω οτι δεν πειραζει καθολου για τα 3 τυροπιτακια αρκει να τηρησεις την νηστεια.
Bad μου εγω τα διαβασα ολα. το πρωτο ηταν πολυ πιο ενδιαφερον. το δευτερο κατα εμενα αναφερεται μαλλον σε λεπτομερειες. εσυ τηρεις αυτα που λεει για υδατανθρακες κλπ? μου φαινεται πολυ ψυχοφθορο να μετρας συνεχεια. εγω τουλαχιστον που προσπαθω να ειμαι σε μονιμη διαιτα και εχω κλεισει σχεδον 2 χρονια προσπαθειας (φανταζομαι οτι θα τα ειχα βαλει ξανα ολα τα κιλα μου αν δεν προσπαθουσα συνεχεια) δεν μπορω πλεον να μετραω και το καθε τι. τελος παντων. ο καθενας κανει την προσπαθεια του οπως νομιζει. το θεμα ειναι αν βοηθιομαστε η μια με την αλλη και αυτο εγω το βρισκω εδω και γιαυτο μενω.
οπ, αρχισα τη φιλοσοφικη σκεψη ακαι εχω και τρελη δουλεια σημερα.
τι εφαγα τελικα χθες:
αντι των
13:00 200γρ cottage light (170 θερμιδες) και ενα κομματακι πιττα της πεθερας αντε 230 θερμιδες το πολυ,
16:00 σαλατα με διαφορα λαχανικα, ελαχιστο λαδι (200 θερμιδες),
18:00 σαλατα παρομοια και λιγη ομελετα (ας πουμε συνολο 400-500 θερμιδες)
20:50 γεμιστα ή γιουβαρλακια που θα ετοιμαζω για αυριο (ας πουμε 400 το πολυ ακομη)
παω να δω ποσα γεμιστα ειναι οι 400 θερμιδες!!!
τελικα
13:00 200γρ cottage light (170 θερμιδες) και ενα κομματακι πιττα της πεθερας αντε 230 θερμιδες το πολυ,
19:00 σαλατα παρομοια και ομελετα (ας πουμε συνολο 500 θερμιδες)
απο 19:00 μεχρι 21:00γιουβαρλακια ισα που δοκιμασα, 1 σοκολατιτσα υγειας 25 γραμμαρια, 116 θερμιδες εγραφε, 1 μπανανα, 1 πιατο σπανακι αυγολεμονο (υπολογιζω το πολυ 500 θερμιδες)
συνολο 1600 θερμιδες χοντρικα, μιση ωρα ελλειπτικο, μιση ωρα διαδρομο. Πιστευω οτι τα πηγα καλα
τι λετε?
Τις καλημερες μου στα κοριτσακια, βλεπω μια χαρα τα παμε...μπραβο, προχωραμε καλα.
Ενα εχω να πω...οσο περνανε οι μερες τοσο περισσοτερο κλεινει το στομαχι μου και θελω να τρωω ολο και λιγοτερα..τωρα αυτο ειναι καλο η κακο, δεν ξερω θα δειξει.
Δεν ζυγιστικα ουτε σημερα γιατι δεν μπορω απογοητευεσεις πρωινιατικα, ισως αυριο...παντως το τικερακι δεν το αλλαζω μεχρι να παρω ενα καλο αποτελεσμα απο την ζυγαριτσα μου (την καλοπιανω μπας και μου κανει το χατιρι και δειξει παρακατω, αλλα αυτη εκει...βραχος!:P)
νομιζω πως πηγε παρα πολυ καλα η χθεσινη σου μερα!!!! αν κ γιαμενα θα ηταν παρα πολλα..
δυστυχος, δε μπορω τοοοσα πολλα γευματα ρε γμτ..... δεν εχω χρονο, ορεξη.... και το κακο ειναι πως θα μεπιασει η τρελα κ θα τα φαω ολα μαζι! αλλα ειπαμε, τις τελευταιες μερες τοχω κοψει αυτο..
λοιπον, σημερα, επειδη ειμαι αρρωστουλα,, δε πηγα στη δουλεια και ξυπνησα πριν λιγο.. δεν εχω φαει ακομα κατι, δλδ ειμαι με νηστεια 17 ωρες απο χθες....
σε λιγο θα στιψω ενα χυμο πορτοκαλι... και θα κανω μια πολυχρωμη σαλατα κ θα ανοιξω κ ενα τονο... μια χαρα νομιζω, ε?
Quote:
Originally posted by BARB3
καλημερα κι απο εμενα.
mtsek νομιζω οτι δεν πειραζει καθολου για τα 3 τυροπιτακια αρκει να τηρησεις την νηστεια.
Bad μου εγω τα διαβασα ολα. το πρωτο ηταν πολυ πιο ενδιαφερον. το δευτερο κατα εμενα αναφερεται μαλλον σε λεπτομερειες. εσυ τηρεις αυτα που λεει για υδατανθρακες κλπ? μου φαινεται πολυ ψυχοφθορο να μετρας συνεχεια. εγω τουλαχιστον που προσπαθω να ειμαι σε μονιμη διαιτα και εχω κλεισει σχεδον 2 χρονια προσπαθειας (φανταζομαι οτι θα τα ειχα βαλει ξανα ολα τα κιλα μου αν δεν προσπαθουσα συνεχεια) δεν μπορω πλεον να μετραω και το καθε τι. τελος παντων. ο καθενας κανει την προσπαθεια του οπως νομιζει. το θεμα ειναι αν βοηθιομαστε η μια με την αλλη και αυτο εγω το βρισκω εδω και γιαυτο μενω.
οπ, αρχισα τη φιλοσοφικη σκεψη ακαι εχω και τρελη δουλεια σημερα.
τι εφαγα τελικα χθες:
αντι των
18:00 σαλατα παρομοια και λιγη ομελετα (ας πουμε συνολο 400-500 θερμιδες)
20:50 γεμιστα ή γιουβαρλακια που θα ετοιμαζω για αυριο (ας πουμε 400 το πολυ ακομη)
παω να δω ποσα γεμιστα ειναι οι 400 θερμιδες!!!
τελικα
19:00 σαλατα παρομοια και ομελετα (ας πουμε συνολο 500 θερμιδες)
απο 19:00 μεχρι 21:00γιουβαρλακια ισα που δοκιμασα, 1 σοκολατιτσα υγειας 25 γραμμαρια, 116 θερμιδες εγραφε, 1 μπανανα, 1 πιατο σπανακι αυγολεμονο (υπολογιζω το πολυ 500 θερμιδες)
συνολο 1600 θερμιδες χοντρικα, μιση ωρα ελλειπτικο, μιση ωρα διαδρομο. Πιστευω οτι τα πηγα καλα
τι λετε?
σημερα.....
ξεκινησα με 5 φραουλες με μια κουτ ζαχαρι...
μεσημεριανο σαλατα εποχης με 1 κουτ σουπας λαδι, μπαλσαμικο και χυμο πορτοκαλι + 5 κοτομπουκιες ψημενες στο φουρνο
για απογευμα λεω φρουτο...
και βραδυνο σαλατα...
dead line 7το απογευμα που κλεινει το παραθυρο... :)
μτσεκ, πολυ λιγα τρως και γρηγορα θα πεινασεις, αποψη μου παντα
ξεκινησα με 5 φραουλες με μια κουτ ζαχαρι...
μεσημεριανο σαλατα εποχης με 1 κουτ σουπας λαδι, μπαλσαμικο και χυμο πορτοκαλι + 10 κοτομπουκιες ψημενες στο φουρνο τελικα!!! καλυτερα...
και εχω φουσκωσει.....
ρε γμτ...
ζυγιστικα το πρωί και με διχνει +1κιλο.... ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ.... σνιφ.....
Quote:
σημερα.....
για απογευμα λεω φρουτο...
και βραδυνο σαλατα...
dead line 7το απογευμα που κλεινει το παραθυρο... :)
Μηπως ειναι επειδη τα γευματακια σου ειναι λιγο φτωχα?
Για παραδειγμα οι φραουλες που γραφεις σημερα δεν αποτελουν σωστο πρωινο..μπορουσες να φας τις φραουλιτσες σου αλλα να πιεις και γαλα με δημητριακα η αντι γι αυτο να φας κανενα τοστακι με σκετο τυρι και ντοματουλα η και με γαλοπουλα.
Παντως μην δινεις σημασια σ αυτα που λεει η ζυγαρια, γιατι καμια φορα μας απογοητευει χωρις να υπαρχει λογος.
Κι εμενα ειναι στασιμη εδω και μια εβδομαδα και περιμενω πως και πως να δειξει κατι καλυτερο.
Απο αυτα που εχω διαβασει σχετικα - και παρακαλω οποια ξερει περισσοτερα απο εμενα για την ΙΦ να με διορθωσει αν κανω λαθος- μετα απο 3 εβδομαδες εφαρμογης της διατροφης αυτης αρχιζουν να φαινονται τα πρωτα αποτελεσματα.
Μην το βαζεις λοιπον κατω και ολα θα πανε καλα...απλα φροντισε να εμπλουτισεις λιγο τα γευματα σου ναι?
θα προσπαθησω καλη μου, αν και ειναι δυσκολο το προγραμμα μου και θα τρωω γευματα οοοποτε προλαβω και αν... σνιφφφ....
πχ το πρωι οταν ειμαι δουλεια, μεχρι τις 4 δε μπορω να φαω ή αν φαω κατι θα το τρωω σε μπουκιες απο το πρωι μεχρι να σχολασω...
μετα θα ετοιμασω να φαω, οτι ωα γινει το φαϊ τσιμπαω... και μετα κατα τις 8 παω γυμναστηριο, θα γυρισω σπιτι κατα τις 11... και μετα τι? βραδυνο? ή να τα τρωω ολα μαζεμενα απο τις 4μιση μεχρι τις 7? (να προλαβω δλδ να χονεψω μεχρι τις 9 που παω γυμναστηριο....
πρωι πρωι δε, πριν τη δουλεια, δε μπορω να φαω...
barb μου αυτα :
"-Στις γυναίκες προτείνει μικρότερο παράθυρο νηστείας 14 ωρών και 10 ώρες περιθώριο για τα γεύματα
-Στις μέρες που έχεις προπόνηση σπας τη νηστεία με κρέας,λαχανικά και ένα φρούτο.Μπορείς να προσθέσεις και μια μικρή ποσότητα υδατανθ΄ρακων όπως πατατα,ρύζι,ψωμί ολικής άλεσης κτλ.Προπονείσαι μετά από κανένα 2-3ωρο και αμέσως μετά την προπόνηση τρως το μεγαλύτερο γεύμα.Αυτό θα έχι περισσότερους υδατάνθρακες και μπορείς να φας ακόμα και ένα επιδόρπιο αρκεί να μην είναι υψηλό σε λίπη.Πχ παγωτό χαμηλων λιπαρών,sorbet φρούτων κτλ.
Το επόμενο γεύμα-γεύματα έχουν μηδενικούς σχεδόν υδατάνθρακες εκτός από τα λαχανικά.
-Τις μέρες ξεκούρασης καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες κόβωντας κυριως τους υδατάνθρακες έχοντας ως βάση στην διαροφή σου άπαχα κρέατα και γαλακτοκομικά,λαχανικά και φρούτα.Το πρώτο γεύμα της μέρας πρέπει να περιέχει τις περισσότερες θερμίδες.Περίπου το 40% της ημερήσιας θερμιδικής πρόσληψης με βαση την πρωτείνη(κρέας,άπαχα γαλακτοκομικά)"
τα θεωρω πολυ βασικα κ δε νομιζω οτι ειναι διαιτα... απλα συμβουλες...εγω ναι οταν δεν κανω του διαιτολογου μου τα εφαρμοζω, αν και του διαιτολογου τα ιδια λεει!
Οσο για τα γευματα σου μτσεκ συμφωνω με την φορτυ!
Οσο για το τοπικ μας πολ χαιρομαι που πηρατε φορα κοπελαρες! ελπιζω να μπορεσω κ γω να κανω εστω 14 ωρες νηστεια καποιες μερες...θα προσπαθησω να παω σημερα νωρις γυμνααστηριο να φαω νωρις βραδυνο...
Τετακι με το που την αρχισες αν θυμαμαι καλα εχασες του κοσμου τα κιλα βρε! ε σιγα σιγα τωρα...1% τη βδομαδα ειναι το λιπος με σωστη διαιτα διατροφη...οτιδηποε παραπανω ειναι υγρα, στο υπογραφω αυτο.Quote:
Originally posted by teti
Μηπως ειναι επειδη τα γευματακια σου ειναι λιγο φτωχα?
Για παραδειγμα οι φραουλες που γραφεις σημερα δεν αποτελουν σωστο πρωινο..μπορουσες να φας τις φραουλιτσες σου αλλα να πιεις και γαλα με δημητριακα η αντι γι αυτο να φας κανενα τοστακι με σκετο τυρι και ντοματουλα η και με γαλοπουλα.
Παντως μην δινεις σημασια σ αυτα που λεει η ζυγαρια, γιατι καμια φορα μας απογοητευει χωρις να υπαρχει λογος.
Κι εμενα ειναι στασιμη εδω και μια εβδομαδα και περιμενω πως και πως να δειξει κατι καλυτερο.
Απο αυτα που εχω διαβασει σχετικα - και παρακαλω οποια ξερει περισσοτερα απο εμενα για την ΙΦ να με διορθωσει αν κανω λαθος- μετα απο 3 εβδομαδες εφαρμογης της διατροφης αυτης αρχιζουν να φαινονται τα πρωτα αποτελεσματα.
Μην το βαζεις λοιπον κατω και ολα θα πανε καλα...απλα φροντισε να εμπλουτισεις λιγο τα γευματα σου ναι?
Προσωπικα για να "φαινομαι" 1 κιλο πιο αδυνατη απο χασιμο υγρων δεν εχω σκοπο να ψωμολυσσαξω ξανα...προτιμω να τρωω κανονικα κ να χανω αργα...
Να σου πω κ για κατι προσφατο, θυμασαι που ετρωγα ο,τι ναναι κ ολη μερα εδω κ 10ημερο? ε με εδειχνε 1-2 κιλα πανω κ μολις μια μερα εφαγα καπως νορμαλ δειχνει το ιδιο με πριν! αρα δεν ειχα παρει λιπος αλλα υγρα. το λιπος δεν χανεται σε μια μερα...αρα ουσιαστικα εκανα "συντηρηση" λεμε τωρα, παντως δεν πηρα βαρος...οσο δυσκολα παιρνουμε βαρος τοσο δυσκολα χανεται...κανεις δε παχαινει σε μια νυχτα οττυε αδυνατιζει...
Οσο για την ΙΦ δεν ειναι διαιτα κ δεν ξερω αν ισχυει το ποτε βλεπει αποτελεσματα κανεις...εγω ειδα κατευθειαν κ οποτε την κανω βλεπω κατευθειαν...με την μια ελαφραινω, και στη ζυγαρια...
Παιζει ρολο τι τρωει κανεις ομως, αφου δεν εχει στανταρ διαιτολογιο, γιαυτο κ σας εδειξα τις συμβουλες διατροφης απο αλλο σαιτ.
ΦΟρτυ δε μου ειπες τη γνωμη σου? ή μου την ειπες σε μηνυμα και δε θυμαμαι... :D σορυ με τα μυαλα στα καγκελα ειμαι τελευταια
σιγουρα το να αφησουμε πισω το βραδυνο ειναι πεγαλο πραγμα!!! ή εστω να το τρώμε πιο νωρίς και να υπάρχει τουλαχιστον 3-4ωρες πριν τον ύπνο... οπως επίσης ειναι μεγάλο το να αφησουμε τα αναψυκτικά, τα ποτά, τα τσιπς κλπ!!!
εγω για την ωρα τα εχω αφησει πισω...
τα γευματα μου ειναι κάπως ποιο μικρά απο πριν, ελπίζω να μου δώσουν αποτέλεσμα τις επόμενες ημερες... θα δούμε.....!!!!!!!!!!!!
παντως οπως λες bad πιο καλό να χάνουμε 1-1 τα κιλάκια σιγα σιγα παρά να μεσα σε μια βδ όλα και μετά όλα πάλι πίσω......
test test...
ουφ...
Καλα δεν φανταζεστε ποσηη ωρα προσπαθω να μπω ως teti και δεν με εβαζε...τι στο καλο επαθε!
χαχαχαχα ωραια γιναμε ολες αλλες...με νεα ονοματα! αντε με το καλο κ με νεα εμφανιση!
ναι στην ειχα γραψει σε U2U :DQuote:
Originally posted by BaD
ΦΟρτυ δε μου ειπες τη γνωμη σου? ή μου την ειπες σε μηνυμα και δε θυμαμαι... :D σορυ με τα μυαλα στα καγκελα ειμαι τελευταια