ΘΕΛΩ να ξεκαθαρίσω τα αληθινά μου θέλω.
Να φύγει η σκόνη του χρόνου κι η θαμπάδα,
ν'αναδειχτεί και πάλι η λάμψη τους,
άστρο φωτεινό του δρόμου που νιώθω να έχω χάσει....
Printable View
ΘΕΛΩ να ξεκαθαρίσω τα αληθινά μου θέλω.
Να φύγει η σκόνη του χρόνου κι η θαμπάδα,
ν'αναδειχτεί και πάλι η λάμψη τους,
άστρο φωτεινό του δρόμου που νιώθω να έχω χάσει....
Θέλω να αγκαλιάσω απενοχοποιημένα την Ουτοπία.
ΘΕΛΩ να ξεπερασω οσα με βασανιζουν, να βρω αυτο που λεμε "sympathetic ear" .θελω να αρχισω παλι αυτα που με ευχαριστουν και με κανουν ευτυχισμενη δε θα πω αλλα σιγουρα ικανοποιημενη!!
Θέλω να ξαναβρώ χρόνο για μένα για γυμναστήριο ή έστω να φέρω το ελλειπτικό σπίτι.
θελω να περασω το μαθημα την πεμπτη και να εχω περασει και ολα τα υπολοιπα μαθηματα που εχω δωσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
και επισης να μην παχύνω με τα υπερφαγηκα που κανω καθε τοσο....:(:(
ναι κι εγω αυτο το ευχομαι καθε μερα!:thumbdown:Quote:
Originally posted by aiglh!
και επισης να μην παχύνω με τα υπερφαγηκα που κανω καθε τοσο....:(:(
Θελω πολλα.... αλλα πιο πολυ
~ΘΕΛΩ να αδυνατισω επιτελους.....
~ΘΕΛΩ να παρω πτυχιο.....
και το βασικοτερο
~ΘΕΛΩ επιτελους να αγαπησω και να αγαπηθω....πολυυ......
Θέλω να φάω :thumbdown: φυσικά δεν θα φάω, να ξαναδώ αύριο 2! (στο τρίτο ψηφίο καλέ εννοώ!!)
Ε ψιτ κι συ δεσποινις αποπανω μου, κρατησου και καλη επιτυχια :smirk:
Το προσπαθωω!!! Ευχαριστωωωω ;)Quote:
Originally posted by sweetOctober
Ε ψιτ κι συ δεσποινις αποπανω μου, κρατησου και καλη επιτυχια :smirk:
χα, εγώ δεν το προσπάθησα, αλλά το πιο δυνατό μου θέλω, αυτή τη στιγμή, ειναι να μη πάψω ποτέ ξανα να προσπαθώ! Ποτέ!!!!!!!!!
that's the spirit!!!! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by sweetOctober
χα, εγώ δεν το προσπάθησα, αλλά το πιο δυνατό μου θέλω, αυτή τη στιγμή, ειναι να μη πάψω ποτέ ξανα να προσπαθώ! Ποτέ!!!!!!!!!
Δεν ξέρω τι θέλω και θα ησυχάσω μέχρι να το αποκτήσω:crazy::crazy::crazy:
θελω να νοιωθω ελευθερη απο το σωμα που αναγκαζομαι να ζω μεσα του!θελω να φυγει απο πανω μου με το που κλεισω τα ματια!!και να ειμαι καλα και ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!
:roll:
We can do it!!!!
http://newsaki.com/read.php?art_id=6624
φοβερο οντως ton!!!! η μια ειναι και στα κιλα μου και πηγε και στα κιλα που θελω! Μπραβο της. Θα την αντιγραψω, μονο που δεν εχω φωτο με το πριν, το μετα θα σας το βαλω σιγουρα! Ισως βαλω καρεκλα στον καθρεφτη του μπανιου χαχαχαχαχαχα
καλα εβγαλα φωτο στον καρεφτη του μπανιου και θα ξαναβγαλω με τα ιδια ρουχα σε ενα δυο μηνες ναδω διαφορα! Φοραω κολαν αποκατω και φανελακι αποπανω
[quote]Originally posted by sweetOctober
καλα εβγαλα φωτο στον καρεφτη του μπανιου και θα ξαναβγαλω με τα ιδια ρουχα σε ενα δυο μηνες ναδω διαφορα! Φοραω κολαν αποκατω και φανελακι αποπανω [/quot
μου φαινεται αυτη ειναι τελικα η καλυτερη μεθοδος κι οχι η ζυγαρια!!!
Ισως να ειναι ισως και να μην, γιατι δε με νοιαζει και τοσο πως δειχνω αλλα πως νιωθω, ολα ειναι πολυ σχετικα και αναλογα τον ανθρωπο. Θελω ομως να εχω και οπτικο αποτελεσμα σε ενα χρονο απο τωρα.
Το μεγαλυτερο "θελω" μου αυτον τον καιρο ειναι να χασω τα πρωτα 10 κιλα.
Θελω να ξαναφορέσω στενά μεσατα σακάκια που φορουσα καποτε,θελω να σηκώσω τα μαλλια μου κοτσο που το λατρεύω.
:smug b::smug b::smug b::smug b:
θέλω να δω 9! στο πρώτο ψηφίο!
ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ! Εχω νευριασει πολυ με τον εαυτο μου!
να ηταν σημερα παρασκευη ωστε αυριο να ηταν παλι σαββατο :D
χαχαχχαχαχα καλό καλό!!!!!!!!!!!!! μμμμ εγώ θα ήθελα να είχα κάποιον να μου κρατήσει το παιδί και να φύγω σε μια παραλία να ακούω τη θάλασσα και τον αέρα να λυσσομανά.............
Θέλω να μην έχω χαλάρωση τώρα που φεύγουν τα κιλά....
θελω να καταλαβουν πως τα δερματινα τους ειναι βαμμενα με αιμα, θα μπορουσε να ειναι ο σκυλος τους, η γατα τους!
Πραγματικά......χάθηκε η δερματίνη δηλαδή;; Χαζοί άνρωποι.....επίσης το ιδιο ισχύει και για όσους φοράνε γουνες ή αυτές τις απαίσιες Ugg!
και οι ζωνες και τα παπουτσια και παρα πολλα πραγματα ειναι δερματα. Ψωνιστε εναλλακτικα ;)
Θέλω να γίνει η σωστή διατροφή τρόπος ζωής, θέλω να έχω χρόνο να γυμνάζομαι καθημερινά (ακόμα και τα Σαββατοκυρίακα) και μέσα από αυτά να καταφέρω να χάσω και τα υπόλοιπα κιλάκια μου…
Αλλά πέρα από αυτό εύχομαι να συνεχίσει η ζωή μου να είναι όπως είναι σήμερα… εύχομαι να μην χάσω τίποτα και κανέναν από αυτούς που αγαπώ και με κάνουν να νιώθω σημαντική σε αυτό τον άθλιο κόσμο…
ΘΕΛΩ να βγω απο αυτη τη φυλακη του σωματος μου...θελω να παω στην παραλια χωρις να ντρεπομαι τυλιγμενη σε μια πετσετα 2χ2!
Να μπορούσα να γυρί
χρόνο πίσω στις αρχές ΜΑρτίου και να τον πάγωσΩ εκεί.
μόλις διάβασα ολόκληρο το τόπικ κ διαπίστωσα οτι είμαι εκτός θέματος.Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
θέλω να πάω για shopping therapy αφού χάσω ένα δυόκιλάκια ακόμη
δν έγραψα το πιο δυνατό μου θέλω αλλά το πιο πεζό μου.:spin::thumbdown:
το πιο δυνατό μου θέλω είναι να να σταματήσω τις αναβολές κ να κάνω μόνο πράξεις
Να μπορούσα να γυρί
χρόνο πίσω στις αρχές ΜΑρτίου και να τον πάγωσΩ εκεί.
Θέλω να βγω από την αδράνεια
+1Quote:
Originally posted by marulenia
Θέλω να βγω από την αδράνεια
Θέλω να μην ξαναγεμίσω το χρόνο μου μόνο με καναπέ...
Να ξανα-αγαπήσω το διάβασμα...
Να τα ξανα-βρω με τη μουσική...
Να αρχίσω το hiking...
Θελω να αποκτήσω περισσότερη εμπιστοσύνη απέναντι στον εαυτο μου και να μην δινω σημασία στην κακή πάστα μερικών ανθρώπων που στοιχειώνουν την ζωη μου.
Θέλω να είμαι σε παραλία, και να μην έχω πυρετό καλοκαιριάτικα.. :crazy:
Τί ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ!!! το αγαπημένο μου κομμάτι τους!! :love::love:
αχ και αυτό είναι υπέροχο! όντως ανατριχιαστικό!! τα είχα λιώσει τα σιντιά με τα τραγούδια τους!
χαίρομαι που έχουμε παρόμοιο μουσικό γούστο :D