σημερα εκανα επιτελους την αρχη!!!
πηγα στη δουλεια με το ποδηλατο!!!
αποσταση 10 λεπτα με το ρολοΪ να πας κ αλλα τοσα για πισω...
+ τις σκαλες που ανεβοκατεβαινω ολη μερα με τα ποδια...
και απο Δευτερα κολυμπι!!! :)
Printable View
σημερα εκανα επιτελους την αρχη!!!
πηγα στη δουλεια με το ποδηλατο!!!
αποσταση 10 λεπτα με το ρολοΪ να πας κ αλλα τοσα για πισω...
+ τις σκαλες που ανεβοκατεβαινω ολη μερα με τα ποδια...
και απο Δευτερα κολυμπι!!! :)
Curves και σημερα
15 λεπτα airwalker! βαριεμαι σημερα να κανω περισσοτερο...
μετα απο αρκετο καιρο 20 λεπτα διαδρομο και 30 λεπτα dvd με βαρακια κοιλιακους & ραχιαίους
1 ώρα ποδήλατο σήμερα, καλά ήταν
μπραβο ναταλακι, καλλιο αργα...Quote:
Originally posted by natallia
μετα απο αρκετο καιρο 20 λεπτα διαδρομο και 30 λεπτα dvd με βαρακια κοιλιακους & ραχιαίους
σκεφτομαι μια που ειμαι στο νεο σπιτι κ εχω να γυμναστω απειρο καιρο να κανω κ γω ελλειπτικο...
για την ακριβεια σκεφτομαι να ξεσκιστω στο ελλειπτικο να καψω οσα εχω φαει ολη η βδομαδα, νιωθω πολλες τυψεις...
Αλλα επειδη ειναι μολις η δευτερη φορα που θα κανω θα κρατηθω...
μη παει κ πιαστω ολοκληρη...
Curves και σημερα. Σημερα κλεινω 2 μηνες!
όχι δε θα δω τηλεόραση θα παω για περπατημα να παει να ...@## ο παπακαλιάτης, και αυτο ειναι δεσμευση ερχομαι να σας πω τα αποτελεσματα
επέστρεψα έκανα 30 λεπτα τρεξιμο και 20 λεπτα γιογκα
1,5 ώρα κολύμπι σήμερα
να σε ρωτήσω κατι?η γιογκα βοηθάει?Quote:
Originally posted by natallia
επέστρεψα έκανα 30 λεπτα τρεξιμο και 20 λεπτα γιογκα
Curves και σημερα
Κι εγώ curves σήμερα
Μπετυ εσυ ποσο καιρο κανεις?
1,5 μήνα περίπου, άρχισα μετά από σένα, λίγες μέρες
Αντε να δουμε πως θα παμε...
Έχεις χάσει κι εσύ πολλά κιλά κούκλα μου, μπράβο σου.
Αχ ναι ας φτάσουμε σε κάποιο καλό αποτέλεσμα και μετά να προσέχουμε και να γυμναζόμαστε..!
Ναι ναι! Το θεμα ειναι να φτασουμε σε ενα ικανοποιητικο σημειο
Curves και σημερα
Δε μου λέτε ρε παιδιά... εγώ όταν προσπαθώ να χάσω κιλά το ρίχνω στην πρωινή γυμναστική. Μόλις ξυπνήσω πηγαίνω νηστική για αερόβιο περπάτημα καμιά ωρίτσα. Έχει αποτέλεσμα,δεν λέω, όλα καλά. Αλλά διάβαζα στο ίντερνετ ότι αν γυμνάζεσαι νηστικός, γίνεται μια διαδικασία στο σώμα που αν θυμάμαι καλά καίει μυικό σύστημα και όχι λίπος. εγώ μια χαρά έβλεπα αποτέλεσμα στη ζυγαριά και στα ρούχα αλλά αν είναι να διαλύω το σώμα μου,να μην κάνω νηστική γυμναστική..ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω;;
"Αν ασκείσαι νηστική το πρωί κάνοντας αερόβια άσκηση έχεις μεγαλύτερη απώλεια λίπους" όπως αναφέρει η Ελένη Πετρουλάκη - Ivic, Personal-Group Trainer, Εκπαιδεύτρια Power Yoga και Fitness Director του Shape. "Αν προσθέσεις στο πρόγραμμά σου αντίσταση (βαράκια, λάστιχα, μπάλες), θα δεις μεγάλη διαφορά. Προσπάθησε να φοράς άνετα ρούχα και να αποφεύγεις την εφίδρωση, γιατί θα έχεις απώλεια υγρών και κατακόρυφη πτώση της απόδοσής σου"
το ξέρω και γω αυτό, ότι καις παραπάνω λίπος γιατί έχει καταναλωθεί το γλυκογόνο κατά τη νύχτα. αλλά νομίζω σε μια σελίδα μποντιμπιλντεράδων διάβασα ότι δεν έχει πάντα αυτό το αποτέλεσμα και ότι μπορεί με αυτόν τον τρόπο γυμναστικής να "επιτεθείς" στο μυικό σύστημα..
Koιτα,υποθετω οτι εμεις εχουμε πολυ παραπανω λιπος αποQuote:
Originally posted by bomo
το ξέρω και γω αυτό, ότι καις παραπάνω λίπος γιατί έχει καταναλωθεί το γλυκογόνο κατά τη νύχτα. αλλά νομίζω σε μια σελίδα μποντιμπιλντεράδων διάβασα ότι δεν έχει πάντα αυτό το αποτέλεσμα και ότι μπορεί με αυτόν τον τρόπο γυμναστικής να "επιτεθείς" στο μυικό σύστημα..
τις ντουλαπες , εεεμ...τους μποντιμπιλντεραδες , οποτε δεν
παιζει να εχουμε τετοια θεματα!Αυτοι, θελουν να καψουν το
λιγοστο λιπος που εχουν γι'αυτο αναφερουν τετοια θεματα.
Νομιζω κιολας!
Παντως οσους γυμναστες εχω ρωτησει τα ιδια μου εχουν πει σχετικα με την πρωινη αεροβια .
Εν οψει καλοκαιριου και υψηλων θερμοκρασιων ολοι θα βγαλουμε τα μακρυμανικα.
Εκτος απο συνολικη αεροβικη γυμναστικη,που τη θεωρω δεδομενη σε ενα προγραμμα απωλειας βαρους, ποιες ασκησεις εχουν θεαματικα και αμεσα αποτελεσματα σε χερια/μπρατσα?
Τα βαρακια...
Curves και σημερα...
ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ 5ΧΛΜ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ.. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...
κολύμπι 1,5 ώρα
Curves και σημερα
curves σήμερα
MΠΈΤΥ πας τέλεια, βλέπω...μπράβο..καλή δύναμη!
εσυ τιντεκπε δεν πας Curves πια?
tidekpe
σέυχαριστώ πολύ, που είσαι σε χάσαμε, εσύ πως τα πας? συνεχίζεις?
Καλημερα κοριτσια. Εγω περπατω 3 χιλιομετρα καθε βραδυ... Παρα τιποτα, κατι ειναι νομιζω... Σας θαυμαζω που γυμναζεστε, συνεχιστε και τα αποτελεσματα ερχονται !
Καλημέρα, κορίτσια...συνεχίζω κανονικά κούρβς (δηλ. τρεις φορέ την εβδομάδα) χωρίς σοβαρές απώλειες...αλλά τουλάχιστον κινούμαι λίγο (για΄τι εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ήπια άσκηση) αλλά λόγω έλλειψης χρόνου αποδεκτή...
ε, η διατροφή μου αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με την Πεννού...δηλ. χάνω ένα κιλό περίπου στο δεκαπενθήμερο και σε μια στραβή παίρνω τα 700 γρ. πίσω και ούτω καθεξής..φοβερό μπρος πίσω...τουλάχιστον χαίρομαι με τα δικά σας νέα...
Σουπερ! Πως πας απο ποντους?
Tον πρώτο μήνα.....μόνο οκτώ...το δέυτερο τώρα θα δείξει...γενικά, πάντως εδώ πρέπει να τους πεις να σε ζυγίζουν, να σε μετρήσουν κ.λ.π. και ψιλοντρέπομαι να το ζητώ...σ' εσένα το κάνουν από μόνοι τους;
Όχι εγω λεω οτι εχω μετρηση... Curves και σημερα
κολύμπι σήμερα 1,5 ωρίτσα
1 ωρα περπατημα εξω...