ειναι μια μερα υδατανθρακες και μια πρωτεινες..κ εγω το σκεφτομαι!περιμενω να δω αποτελεσματα απο τις κοπελες που αρχισαν!
Printable View
ειναι μια μερα υδατανθρακες και μια πρωτεινες..κ εγω το σκεφτομαι!περιμενω να δω αποτελεσματα απο τις κοπελες που αρχισαν!
ειχα την εντυπωση πως ηταν μια βδομαδα το ενα και μια βδομαδα το αλλο..... και γιαυτο δεν αρχισα γιατι θα με κουρασει...
αν ειναι μια μερα μονο κυριλε....! θα εχω και συνδιασμο! γιατι τοσο καιρο εκανα κατι σαν ATKINS και ειχα κοψει πουρε, ψωι, ζυμαρικα κλπ... και με κουρασε λιγο... :) απλα πλεον δε θα εχω συνδιασμο τροφων.. τοστ δλδ με γαλοπουλα-τυρι κλπ.. αλλα θα βρω το προγραμμα μου...!
Λεσ δλδ να την ξεκινήσεις?εγω φοβαμαι μην παχύνω ρε γμτ αν αρχισω κ τρωω πχ ψωμια κλπ
δε ξερω τι να πω...
το σκεφτομαι να την αρχισω αλλα οχι να εχω τρελη καταναλωση απο ολα... ουτος η αλλος 2 φετες του τοστ ετρωγα καθε μερα... τωρα με τους συνδιασμους δε ξερω, ειμαι καπως δυσκολη στο φαι..... βλεπω τη μια μερα να τρωω κρεατικα με λαχανικα και την αλλη μακαρονια με σαλατα... χαχα
αχ ξεκινα την να μου πεις πως θα πας να την κανω κ εγω αν ειναι!χιχιχιχιχιχι εγω φοβαμαι μηπως καταλήξω να τρωω τη μερα με τους υδατανθρακες μονο τηγ.πατατες
μην σε φοβιζει το ψωμίQuote:
Originally posted by semie
Λεσ δλδ να την ξεκινήσεις?εγω φοβαμαι μην παχύνω ρε γμτ αν αρχισω κ τρωω πχ ψωμια κλπ
καμια τροφη δνε παχαινει αν συνδιαζεται σωστα, στην ουσια η διατροφη της Δαναη ειναι διατροφη με συνδιασμους, όμως εαν διαβασεις το θεμα που εχει ανοιξει θα δεις που λεει η Δαναη πως η διατροφη αυτη ειναι καθαρα για εκεινη απο την διαιτολόγο της συμφωνα με τον δικο της τροπο ζωης και η Δαναη κανει 4 ωρες την ημερα γυμναστικη μηπως να το σκεφτοσουν καλυτερα?
έτσι οπως κανεις τωρα δεν σε ικανοποιει? ή σε εχει κουρασει?
απλά ειμαι αχαριστη και γενικά ΟΛΑ τα καινούρια θελω να τα δοκιμάσω.ολοι μου λενε οτι παω πολύ καλα αλλα πραγματικα αγχώνομαι μηπως κολλήσω.κ η Δανάη ειπε οτι έτσι ξεκόλλησε για αυτο το σκέφτομαι!
τελικα σημερα...
13:00
1 μπαρα δημητριακων
1 λιτρο νερο μεχρι στιγμης...
μεσημερι (στις 17:00)
σνιτσελ στο φουρνο σκετο με σαλατα και 1 πατατα βραστη
απογευμα
φρουτοσαλατα
αυτα...............................
τελος για σημερα, καλα δεν ειναι?
Quote:
Originally posted by mtsek85
σημερα ειναι μια περιεργη μερα στη δουλεια και δεν εχω και τοσο πολύ χρονο για να φαω....
αποτελεσμα????
13:00
1 μπαρα δημητριακων
1 λιτρο νερο μεχρι στιγμης...
μεσημερι (στις 17:00 δλδ που θα γυρισω σπιτι)
λεω για κοτοπουλο με σαλατα...
και βραδυ παλι δημητριακα.... :)
εχω παρατηρησει παντως, αν φαω μετα τις 8 αντε 9 το αργοτερο το βραδυ μετα με ποναει πολυ το στομαχι μου... σνιφ... οποτε κραταω IF θελοντας και μη για να νιωθω και καλα.... λεω να αρχισω κ εγω το 1-1 αυτο ομως ειναι πχ πρωτεινες για μια βδομαδα ή μια μερα?
πολύ καλα!εγω εχουμε κ λεμέ
Πρωι 1 αυγό
Μεσημερι μια κούπα ρυζι με λίγο κιμά
απόγευμα 1 μήλο
βραδυ δε ξέρω ακόμα!προς το παρον δεν πεινάω!
ήπια 2 τσαγια πράσινα και 8 ποτήρια νερό θα πιω αλλα 2 ως το βράδυ.
mtsek85 μη σου πω και λιγα ειναι.Μια χαρα σε βρισκω.
φαντασου πως σε σχεση με πιο παλια, τωρα ειναι σχετικα πολλα.... καλα νομιζω ομως πως ειναι σα γευμα, λογικες μεριδες και ευκολες τροφες
Quote:
Originally posted by Constance
mtsek85 μη σου πω και λιγα ειναι.Μια χαρα σε βρισκω.
κΟΡΙΤΣΑΚΙΑ γλυκά κι αδυνατούλικα....είχα αυτοτιμωρηθεί να μη συμμετάσχω στο φόρουμ...γιατί δεν ήμουν πιστή και δεν έχανα...μπούρδες, τσάμπα τη στέρηση..σήμερα ξάνάρχισα διατροφή μήπως και..
Πρότυπό μου, εσείς!
Νυφούλα μας καλοκακοκόριτσο...πες μας και κανένα νέο περί γάμου...όχι μόνο τις τρομερές, έστω, απώλειές σου..
Σήμερα Δευτέρα έφαγαQuote:
Originally posted by MKEH78
ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΦΑΩ
09:00 1φ.ψ.τοστ σικ.(65)20γρ.γαλοπούλα(20)20γρ.σ� �ρεντ λαΐτ(40)250ml γάλα(110)
12:00 200γρ.μπανάνα(120)
15:00 190γρ. ρύζι(190)165γρ.κοτοπουλο(315)180γ� �.κουνουπίδι(40)20ml λάδι(180)
18:00 160γρ.μούσμουλα (60)
21:00 1φ.ψ.τοστ σικ.(65) 40γρ.γαλοπούλα(40)160γρ.ντομάτ� �(35)15γρ.σπρεντ λαΐτ(30)
09:00 1φ.ψ.τοστ σικ.(65)20γρ.γαλοπούλα(20)20γρ.σ� �ρεντ λαΐτ(40)250ml γάλα(110)
15:00 190γρ. ρύζι(190)165γρ.κοτοπουλο(315)180γ� �.κουνουπίδι(40)20ml λάδι(180)
18:00 120γρ.ανανά(60)και 2κ.γ. γιαούρτι φράουλα του παιδιού.......
21:00 65γρ. ρύζι(65)160γρ.ντομάτα(35)50γρ.γι� �ούρτι 2%(30)
22:00 3 κρακεράκια με γεύση μπέικον και 4-5 κρακεράκια με ζώδια τα στρογγυλά τα μικρά...
σχετικά καλά.....
Σκέφτηκα να γράφω κι εγώ τί έφαγα μήπως τελικά αυτό με βοηθήσει (αν και το είχα κάνει στο παρελθόν..)τέρμα οι γκρίνιες, ξεκινώ:
10.00:2 κράκερσ με μέλι και ταχίνι
12.00:μισό μήλο
2.30:φιλέτο ψαριού ψητό και μισή πατάτα βραστή
4.00:καφές με γάλα λάιτ
10.00:μαρούλι με τόνο νερού.
αυτά..ελπίζω
ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΦΑΩ
09:00 1φ.ψ.τοστ σικ.(65)40γρ.γαλοπούλα(40)20γρ.σ� �ρεντ λαΐτ(40)250ml γάλα(110)
15:00 190γρ. ρύζι(190)270γρ.ψάρι(295)180γρ.κουν ουπίδι(40)20ml λάδι(180)
18:00 120γρ. ανανά(60)
21:00 65γρ. ρύζι (65)2 ασπράδια(40)160γρ.ντομάτα(35)50γ ρ.γιαούρτι 2%(30)
Πρωτεΐνες=40+295+40=375 θερμίδες
Υδατάνθρακες=65+65+190=320 θερμίδες
Λαχανικά=40+35=75 θερμίδες
Φρούτα=120+60=180 θερμίδες
Γαλακτοκομικά=40+110+30=180 θερμίδες
Λύπη=180 θερμίδεςΣύνολο 1310 θερμίδες
μτσεκακι καλα σου λεει η Κονστανς μας χεχε
Κοριτσια μια χαρα ειστε,
τιντεκπε μου τα νεα του γαμου ειναι κωμικοτραγικα, τρεχω κ δε φτανω,
νεο σπιτι απτο 0,
νυφη απτο μηδεν...
εγω ποτε δεν ειχα φανταστει τον γαμο μου οπως πολλες κοπελες...
αλλα εν τελει θαναι παραμυθενιος!
Κοριτσαρες ας πω κ τα δικα μου συνολικα σημερινα, απο αυριο πιο μαζεμενα γιατι εκανα τελευταια προβα νυφικου
κ δε με παιρνει ναπαχυνω οπως λιγο καιρο πριν χεχεεχ
Σημερα
~πρωι
2 κουλουρια Θεσ/κης 70-80 γρ. εκαστο (200)
καφε σκετο
2 μικρα ποτηρια χυμο ?
~μεσημερι
1 μακαροναδα με σαλτσα ντοματα, οχι πολλα λαδια (~500)
σαλατα αναμεικτη με 1 κσ. ελαιολαδο (~150)
κοκα λαιτ
~βραδυ
μακαρονια με κοκκινη σαλτσα ? (ποσοτητα συνοδευτικου κρεατος εστιατοριου)
1 κουλουρι Θεσ/κης (100)
αναμεικτη σαλατα ιδια με μεσημερι (~150 λογω ελαιολαδου)
3-4 ελιες
Τελεευταιο γευμα 8:30 το βραδυ κ αρχιζω με νηστεια 14ωρη οεο
αχ τωρα πειναω τραγικα πολυ,,,οχι αληθινα...αφου εφαγα καλα...
ομως τωρα ασολιομουν με τα κουλουρια θεσ./κης κ ποσες θερμιδες εχουν κ μουρχεται να φαω κ το τελευταιο κουλουρι...
αχ :(
οχι βρε κούκλα μου μην το φας και μένα γουργουρίζει η κοιλίτσα μου αλλά είπαμε μαζί θα τα καταφέρουμε......
κάνε μου παρέα και μη το φας plsssssss
τι έιπαμε για τα παντελονια! θα τα στενεψεις ΤΩΡΑ μια για παντα!
ναι????
θέλεις να μου πεις πως γνώρισες τον καλό σου?
αυτό εμένα με κάνει και ξεχνάω τα πάντα...
που είσαι τα έφαγες?????
χαχαχαχαχ νασαι καλα ΜΚΕη μου πραγματικα αλλα αν ηθελα να το φαω δε πιανει η ιστορια με τον καλο μου...ουτε καν το κυπριακο...
μεκανες κ γελασα πρραγματικα...
σευχαριστω για την επιμονη, μολις τωρα ειδα τα μηνυματα σου...
η αληθεια ειναι οτι εχω μπασει κ αλλο, ολα ακομα κ τα καινουργια ρουχα μου ειναι τεραστια κ
ετσι μου ειναι δυσκολο να πειθαρχησω...
λεω οκ καλα ειμαι...ξερεις...ή μαλλον δεν ξερεις αφου τα 80 για σενα θαναι υπερβολικα πολλα...ε για μενα ειναι φυσιολογικα...
κ το στομαχι μου δε γουργουριζει, ειναι τιγκα, δε πειναω εκει, η γλωσσα πειναει ρε γμτ
έτσι είναι, η γλώσσα φταίει και το μυαλό μας......
σε φαντάζομαι θεά..... από αυτά που γράφεις πρέπει να είσαι μια χαρούλα....
αλλά κάπου έγραψες ότι θέλεις να έχεις περιθώρια... έτσι δεν είναι?
καλα νυφικο που αδυνατιζει εχεις δει? ε κατι τετοιο παιζει...
Φυσικα κ θελω να χασω αλλα 10 κιλα...απλα οταν γινεσαι οπως ησουν δυσκολα αλλαζεις παραπανψ...
ασε που ειναι αποδεδηγμενο κ στους διαιτολογους απο τους πελατες τους οτι μετα απο τοσο καιρο διααιτας καπου τα παραταει ο πελατης...
και ξαναπαιρνουν τα κιλα!
γιαυτο κ δε με πιεζει για διαιτολογιο...
παω συζηταμε κ φευγω, λιπομετρηση κτλ...
αφου δεν την κανω τη διαιτα τι να τη παρω...να κοροιδευομαστε?
απο δωκ απο κει κοιτω ωμη παει κ χασω κανενα κιλο παλι...οπως οταν ειδα 81 απροσμενα...
άμα λέω εγώ θεά.......
ε θέα αγάπη μου θα είσαι.......
περιμένουμε και φωτό εεεεεεεε
ωραια τα λετε κοριτσακια μου..... BAD μη μου γκρινιαζεις, εχεις πετυχει μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα μεγαλο στοχο!!!!!!!! σιγα σιγα θα πεσεις και παρακατω θα το δεις...
αυτο που λες παντως, το βλεπω καισ τον εαυτο μου...
οταν λες θα αδυνατισω εδω και τωρα, ή οταν πιεζεις τον εαυτο σου, πεφτει στανταρ η ψυχολογια σου και δε πετυχαινεις...
οταν εχασα τα πολλα κιλα, αυτο που εκανα ηταν απλα να το ριξω στη δουλεια και να τρωω πρωινο με καφε ή χυμο και μετα ενα γευμα οταν γυριζα σπιτι.... και το πολυ πολυ 1 γαιουρτι μετα... μηπως να κοψω κ αλλο τα γευματα? τοτε παντως ουτε που το σκεφτικα και απλα.... τα εχασα....
καλημέρα!ποιο ειναι το ποσοστό λίπους που πρεπει να χανουμε πχ σ ενα μήνα?εγω ξεκίνησα 27 % και τωρα έχω 23.5%.καλα είναι?
Καλησπερα κοπελουδες!
περιεργη μερα με κοιλοπονο, εχω αγχωθει, το αποχετευτικο μου δε παει καλα, σταματησα τη διαιτα τη Δαναης κ απο αυριο θα τρωω ο,τι υπαρχει ή θελω χωρις προγραμμα...
επισης περιεργη μερα αφου ειδα την ΜΚΕΗ μας κ εχω συγκλονιστει!
θα μπορουσα να ειμαι εγω...στο λιγο πιο ψηλο...
Περιμενω να μου φερουν τις γλαστρες στο νεο σπιτι, αρχισε κ γινεται σπιτι...ουφ :)
Σεμι μου δεν ξερω, πολυ καλο ακουγεται, πως εκανες τη λιπομετρηση?
Σημερα
χαλια κοιλια, ταξιδι
~αξημερωτα
καφε σκετο
1 κουλουρι Θεσ/κης
1 κομ. τυροπιτα οσο μια μικρη φετα ψωμι
~πρωι (στα γκουντυς)
1 μεριδα κοτομπουκιτσε πανε
1 στυλ τσιζμπεργκερ αλλα με κοτοπουλο
1 μεριδα πατατες τηγανιτες
1 κοκα ζερο μπουκαλακι
~ενδιαμεσο
καφε σκετο
σαυτο ακριβως το σημειο θελω να φτασω κ εγω καποια στιγμη, απλα να μη με νοιαζει κ ο,τι κατσει.Quote:
Originally posted by mtsek85
οταν εχασα τα πολλα κιλα, αυτο που εκανα ηταν απλα να το ριξω στη δουλεια και να τρωω πρωινο με καφε ή χυμο και μετα ενα γευμα οταν γυριζα σπιτι.... και το πολυ πολυ 1 γαιουρτι μετα... μηπως να κοψω κ αλλο τα γευματα? τοτε παντως ουτε που το σκεφτικα και απλα.... τα εχασα....
Παντως αρχικα πρεπει να κλεισει το στομαχι μου...αλλιως το γιαουρτιδιο τι να κανει!
Σκεφτομαι μολις επανελθει η κοιλια μου, γιατι μου κανει κολπα,
να τρωω κανονικα με πολυ μειωμενο βραδυνο κ οχι πολυ υδατανθρακουχο
κ μετα να κανω αυτο που προτεινε ο διαιτολογος οταν του ζητησα κατι για ξεφουσκωμα,
αυξηση υδατανθρακων πχ μεσημερ λιγη πρωτεινη με ρυζι κτλ
για 2-3 μερες προ γαμου ωστε να στεγνωσω...
μου την εκανε διαιτολογος αλλα δεν μπορουσα να την ρωτήσω ντράπηκα.ειναι ή κοπελα ενος φίλου μου.
εμενα εχει κλεισει το στομαχι μπορω να πω, σε σημειο να τρωω και μικρες ποσοτητες και οποτε τρωω βραδυ να μη μπορω να σταθω απο φουσκωμα...
γμτ...
θελω να περασει ετσι ο καιρος.... να ειμαι χαλαρη... κ απλα να βλεπω τα ρουχα μου να μεγαλωνουν...(κ εγω να μαζευω....) τωρα ειμαι στην πριζα...
παντως υπαρχει κ ενα κακο στη δικη μου υποθεση....
φοραω συνεχως κολαν και μπλουζοφορεματα απο πανω, με αποτελεσμα το κολαν να μη διχνει αν εχω χασει, παντα στενο θα ειναι και θα πρεπει να εχω τρελη απωλεια για να φανει φαρδυ... απο την αλλη τα φορεματακια που φοραω ειναι ολα μεγαλα ή τυπου μπαλουν και παλι αν αδυνατισω στο ιδιο στιλ θα ειναι.... και ειναι κ σε αυτα δυσκολο να φανει η απωλεια γιατι εχουν απο μεσα φασα στενη κ απεχω φαρδυ δευτερο υφασμα οποτε......
εκανα παντως δοκιμι ενα καπρι που φοραγα 3 καλοκαιρια πριν και θελει αλλα 3 δαχτυλα δικα μου για να κλεισει!!! σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το τζιν που εχω βαλει σα στοχο θελει κ αυτο αλλα 4 δαχτυλα (απο 6 που ειχε....) αντε να δουμε.... μολις καταφερω και μπω στο παλιο μου τζιν, μονο τοτε θα νιωθω καλα!!!!!!
~μεσημεριQuote:
Originally posted by badgirl11
Σημερα
χαλια κοιλια, ταξιδι
~αξημερωτα
καφε σκετο
1 κουλουρι Θεσ/κης
1 κομ. τυροπιτα οσο μια μικρη φετα ψωμι
~πρωι (στα γκουντυς)
1 μεριδα κοτομπουκιτσε πανε
1 στυλ τσιζμπεργκερ αλλα με κοτοπουλο
1 μεριδα πατατες τηγανιτες
1 κοκα ζερο μπουκαλακι
~ενδιαμεσο
καφε σκετο
1 μεριδα κοτοπουλο φουρνου με πατατες
2/3 χωριατικη, ολη την φετα
~βραδυ
1 μηλο μεγαλο
σημερα έφαγα
200 γρ. καπνιστή γαλοπούλα (ήταν τυποποιημένη συσκευασία) (160)
μετά 6 τρίγωνα τυράκια λάιτ25θερμ*6(150)
250 ml γάλα 2% (110)
1π. κουνουπίδι (50)
300 γρ. γιαούρτι 2% (185)
20 λάδι (180)
1 περιέ
1 μπριζόλα χοιρινή στα κάρβουνα~ (380)
1 πιάτο ντοματοσαλάτα(150)
1κομ. τυρί φέτα (100)
Σύνολο ??????(1465)
Αυριο Τετάρτη θα φάω
1 τοστ με αγγούρι και ντομάτα
1 μπανάνα
1πιάτο ρύζι με ντοματούλα φρέσκια + 1 τοστ με αγγούρι και ντομάτα
1 μπανάνα
1 πιάτο μακαρόνια κοκκινιστά
καλημέρα...να πω κι εγώ για τα χθεσινά μου καθώς αυτόν τον καιρό ψιλοπνίγομαι και δεν προαβαίνω να είμαι συνεπής στο ραντεβού μας...
10.00 2 κράκερς με μέλι και ταχίνι
1.00!ένα στρο γγυλό τυρόψωμο και ένα κουλούρι θεσσαλονίκης
3.00: καφές με πολύ γάλα λάιτ
10.00:μια μερίδα σπανακόρυζο με ένα κομμάτι τυρί φέτα..
τώρα που τη βλέπω ακατάστατη και ελλιπής φρούτων είναι...καλή συνέχεια
χθες τελικα ειχαμε τα παρακατω....
πρωι
(βασικα απο τις 11:00 μεχρι τις 15:00) τσιμολογαγα μια αραβικη πιτα με γαλοπουλα τυρι και λαχανικα
απογευμα
1 μικρο κομματι lemon pie
βραδυ
1 πολυ μικρο κεμπαπ
αυτα......................................
σημερα
11:30 (μετα απο ποοολλες ωρες νηστεια)
αραβικη πιτα (που παλι θα τη μασουλαω μεχρι το μεσημερι
μεσημερι (17:30 βασικα που θα παω σπιτι)
κοτοπουλο μισο στοιθος + σαλατα
αυτα βασικα λεω και για σημερα... τωρα αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω
Τιντεκπε μου ειδες βοηθα το γραψιμο...βλεπεις μετα τι λειπει...
Καλη αρχη ναχουμε
Σημερα
81.9 (η αληθεια ειναι οτι ζυγιστηκα κ δε θυμαμαι ακριβως ποσο αλλα νομιζω τοσο)
~πρωι
3 μπισκοτα διαιτης
~μεσημερι
1 μεριδα περιποιημενη χοιρινο με προβατσες
2 φετες ψωμι (παπαρα)
1 μεριδα φετα με ελαιολαδο
λιγη ντοματοσαλατα
εχω σκασει απο το φαγητο, ισως επειδη εκανα δουλειες μετα βαρυες, τελευταιο γευμα 2 ακριβως. Γερη νηστεια ως αυριο μηπως κ δω 7 πιο συντομα.
Ειμαι σιγουρη οτι θα ξαναπεινασω πολυ αργα πια κ τοτε δεν πρεπει με τιποτε να φαω...
Αχ μα να μη λεει αυτη η ζυγαρια να ξεκολησει ωρε, απο τα 82!Αφου της αλλαξα μπαταριες σημερα μηπως τα χει παιξει αλλα δεν αλλαξε το αποτελεσμα.:P
Παρολαυτα συνεχίζουμε δυναμικα.
Πρωινο Ροφημα σοκολατας με μια κουταλια μελι
Δεκατιανο Μπανανα
Μεσημεριανο Πατατες ψητες με τη φλουδα με 2-3 φετουλες γαλοπουλα και λιγο τυρι, Fanta verdia
Απογευμα Χυμος ανανα
Βραδυνο Σαλατα με διαφορα λαχανικα, Γιαουρτι με φρουτα
Αυτα!Και μπορω να πω οτι δεν πειναω ιδιαιτερα (φτου να μη με ματιαξω).Μονο που με πιανουν κατι υπογλυκαιμιες αλλα το ελεγχω με φρουτακια, και με το ροφημα σοκολατας που φτιαχνω και ξεγελιεμαι.
Quote:
Originally posted by Constance
Αυτα!Και μπορω να πω οτι δεν πειναω ιδιαιτερα (φτου να μη με ματιαξω).Μονο που με πιανουν κατι υπογλυκαιμιες αλλα το ελεγχω με φρουτακια, και με το ροφημα σοκολατας που φτιαχνω και ξεγελιεμαι.
Constance πες μας γι αυτο το ροφημα σοκολατας..
μ ενδιαφερει γιατι κι εγω εχω ενα θεμα με τις υπογλυκαιμιες.
Εγω καθε απογευμα τρωω λιγη σοκολατα της Γιωτης την sweet and balance (μια σειρα=4 μικρα κουτακια).
Το ροφημα που λες ειναι κατι ετοιμο?
Teth μου δεν ειναι κατι το ειδικο.Περνω cadburys ροφημα που εχει πολυ ωραια γευση και ειναι μυρωδατο.Το βαζω σε μια κουπα ζεστο γαλα με χαμηλα λιπαρα και ενα κουταλακι μελι, και με ξεγελαει παρα πολυ.Ειναι σα να εχω φαει σοκολατα.Με το 1/3 των θερμιδων που εχει ομως η σοκολατα νομιζω συμφερει.;)
Aυτα τα sweet and balance τα εχω δει στο σουπερ μαρκετ αλλα φοβαμαι οτι αμα τα παρω θα τα φαω ολα μονοκοματα οποτε παει το balance.:P