εχεις δικιο..μερικες φορες ειμαι απαραδεκτη..ποσο ειναι η φυσιολογική απώλεια σε εναν μηνα?
Printable View
εχεις δικιο..μερικες φορες ειμαι απαραδεκτη..ποσο ειναι η φυσιολογική απώλεια σε εναν μηνα?
4 κιλα ειναι το σωστο για να μην τα ξαναπαρεις
εκτος αν ακολουθεις καποια μεθοδο αλλη με διαιτολογο όπως εγω που πρεπει να χανω τουλαχιστον 8 κιλα το μηνα τωρα που ειναι αρχη και μετα θα κανω μια παυση να ξεκουραστω για 1 μηνα και θα συνεχισω με 4 κιλα τον μηνα, αλλα εγω εχω να χασω 70 κιλα, οποτε δεν συγκρινομαστε ;)
εσυ εχεις ξεκινήσει καιρο?μπραβο σου παντως που το αποφάσισες θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη και σου ευχομαι μεσα απ την καρδιά μου να τ καταφέρεις!
σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου
εγω οχι δεν την εχω αρχισει καιρο, αυριο ολοκληρωνω την 1 εβδομδα
αλλα η ψυχολογια μου ηταν κουρελι γι αυτο και εφτασα εδω που εφτασα εννοω στα κιλα , σαν πρωτο στοχο ειχα να φτιαξω την ψυχλογια μου και πηγα σε ψυχολογο ο οποιος με στηριζει ακομα και δυναμωσα ωστε να ειμαι ετοιμη να τα βαλω με τα κιλα μου, δεν μπορουσα και ουτε τωρα μπορω καλα καλα να αποδεχτω τον εαυτο μου ετσι γιατι δεν ημουν παντα ετσι, ημουν αδυνατη και γυμνασμενη και μεσα σε 2,5 μηνες πηρα τα πρωτα 30 κιλα και τωρα τους τελευταιους 3 αλλα 30 κιλα
αλλα τωρα το παλευω και θελω να φτασω στον στοχο μου τα 70 κιλα :D
επειδη ειναι πολλα ομως δεν μπορω να τα χασω μονη μου ειχα προσπαθησει να κανω αυτο που κανεις κι εσυ αλλα δεν επιανε
Αχ καραμελιτσα πως σε καταλαβαινω. Εμεις που εχουμε πολλα κιλα να χασουμε ειναι το δυσκολοτερο
κοριτσια μην χανετε την πιστω σας.....! η γιαγια μου (μεγαλη γυναικα κιολας) επερνε gili diet και εφτασε 80 κιλα απο 150 μεσα σε ενα χρονο... αλλα δεν αλλαζε τπτ απο το προγραμμα που ειχε... αν το καταφερετε να κρατησετε προγραμμα θα πετυχετε!!!!!
αυτο λεω κ εγω στον εαυτο μου... κ εγω λεω "εχω κοντΑ 20 κιλα ακομα... σιγα μη τα χασω..."
τη μια ειμαι σουπερ διαθεση και την αλλη απογοητευση.... ελπιζω ομως στο καλυτερο...!
κορίτσια μην στεναχωριέστε!κ εγω μπορει να μην εχω πάρα πολλά να ΄χασω αλλα πριν να βρω το σαιτ ολο ξεκινούσα κ ολο σταματούσα!γραφοντας εδω ενοιωσα οτι υπαρχουν κ αλλοι σαν κ μενα κ οτι μπορω να μιλήσω κάπου και να μην τους φανει χαζομάρα η αγωνια μου για το πόσες θερμίδες εχει πχ μια σήζαρ!κ πλέον νοιώθω οτι θα τα καταφέρω.κάθε φορά που απελπίζομαι ή βαριεμαι ή βλεπω οτι ήρθε το καλοκαίρι κ ξενερώνω σκέφτομαι αν σταματήσω τώρα απλά θα ειμαι όπως πριν απογοητευμένη ενω αν συνεχίσω ακομα και αν εκανα "αταξία" μόνο κερδισμένη θα βγω στο τέλος.
Οσο περνανε τα χρονια και δεν καταφερνω ναν σταθεροποιηθω σε καποια κιλα,τοσο με απογοητευει και κανει καθε νεα προσπαθεια αδυνατισματος δυσκολοτερη. Αλλιως ειναι οταν κανεις διαιτα και εισαι 20 και αλλο οταν εισαι 30. Μεσα σε αυτα τα 10 χρονια εχω κανει του κοσμου τις διαιτες! Ποσο αλλο να αντεξω
τωρα πως τα πας?εχεις κολλησει η πας κανονικά?
Ειμαι στη φαση μια μερα τρωω μια μερα προσεχω. Η πιο πρωτοτυπη και ανεπιτυχης διαιτα. Εχω ραντεβου με τον οδοντιατρο. Μηπως να του πω να μου βγαλει τα δοντια μπας και ησυχασω ετσι;...
ρε παιδια τι ειναι το λιποτοξ??και τι δουλεια κανει?
χαχαχαχαχαχα.καλο!δε νομιζω οτι πιανει παντως γιατι εχουν βγει κ οι μασελες!Quote:
Originally posted by Pelagia1000
Ειμαι στη φαση μια μερα τρωω μια μερα προσεχω. Η πιο πρωτοτυπη και ανεπιτυχης διαιτα. Εχω ραντεβου με τον οδοντιατρο. Μηπως να του πω να μου βγαλει τα δοντια μπας και ησυχασω ετσι;...
Ξεκινησα!!!!!!!!!!!!!
"Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ"
day 1 υδατανθρακες
cornflakes 1 ποτηρι χωρις γαλα
τοστ με μπιφτεκι λαχανικων
cornflakes
αποψε θα φαω 1 πιατο μακαρονια με κοκκινη σαλτσα
φιλουθκιααααααααααα !
Πεταλουδίτσα
Σαλάτες και φρούτα;
Quote:
Originally posted by Danai20
Πεταλουδίτσα
Σαλάτες και φρούτα;
Σαλατες φρουτα φαει αυριο δεν αρεσει πολυ :P
Πεταλουδίτσα
στο λέω από πειρα, χωρίς σαλάτες είναι δύσκολο να διατηρήσεις χαμηλό βάρος και να παίρνεις όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεσαι.
Το ξερω..ειχε ντοματα το τοστ που εφαγα παντωςQuote:
Πεταλουδίτσα
στο λέω από πειρα, χωρίς σαλάτες είναι δύσκολο να διατηρήσεις χαμηλό βάρος και να παίρνεις όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεσαι.
σημερα ειχα πολυ φορτωμενο προγραμμα θα προσπαθησω να τρωω τουλαχιστον λαχανικα...φρουτα αντε να φαω κανα μηλο η μπανανα
να σου πω σαλατα καροτο-λαχανα επιτρεπεται στις μερες πρωτεινης?
Ναι επιτρέπονται όλα τα λαχανικά στις μέρες πρωτεινης
δεν θεωρουνται "¨αμυλουχα " λαχανικα?δηλαδη εσυ ετρωγες?Quote:
Ναι επιτρέπονται όλα τα λαχανικά στις μέρες πρωτεινης
σε ζαλησα καλη μου σορρυ
ʼμυλο έχουν μόνο η πατάτα το ρύζι, το σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη και καλαμπόκι.
Quote:
οκ ευχαριστωωωωωωωω
Kalhsperes!!!
Σημερα
~πρωι
2 κουλουρια Θεσ/κης 70-80 γρ. εκαστο (200)
καφε σκετο
2 μικρα ποτηρια χυμο ?
~μεσημερι
1 μακαροναδα με σαλτσα ντοματα, οχι πολλα λαδια (~500)
σαλατα αναμεικτη με 1 κσ. ελαιολαδο (~150)
κοκα λαιτ
~βραδυ
μακαρονια με κοκκινη σαλτσα ? (ποσοτητα συνοδευτικου κρεατος εστιατοριου)
1 κουλουρι Θεσ/κης (100)
αναμεικτη σαλατα ιδια με μεσημερι (~150 λογω ελαιολαδου)
3-4 ελιες
Ελπιζω τα βραδυνα μακαρονια να μην ηταν χυλοπιτες ζυμωμενες με αυγο...
εξω ημουν...
Παντως ακομα κ στην χειροτερη περιπτωση ειμαι καπου στις 1500 θερμιδες περιπου οποτε παροτι εφαγα βλακειες δεν ξεφυγα θερμιδικα πολυ...
σημερα νιωθω την κοιλια πιο μεσα απο,τι αλλες μερες, αυριο μεσημερι θα ζυγιστω πια σπιτι μου...
Στο πλοιο τι να φαω γιαπρωινο την ημερα της πρωτεινης εχετε καμια ιδεα?
παρε ενα τοστ κ βγαλε το ψωμι!δεν μπορω να σκεφτω κατι πραγματικα!χμ..δυσκολο!!!!πα� �ε σαλατα αλλα για πρωινο???
Badgirl στο Αρμονια ειχε μια διαιτα και διπλα σε καθε τροφη ειχε και τις θερμιδες. Ξερεις ποσες ειχε το κουλουρι Θεσ/νικης; 275 θερμιδες. Σοκαριστικα γιατι και εγω το προτιμω πολυ και απο τοτε το εκοψα
το ζυγισα κ υπολογισα απο θερμιδομετρητη...
δεν εμπιστευομαι θερμιδες αποπου ναναι, παντα απο το ιδιο κανω ωστε να εχω πεσει εξω το ιδιο καθε φορα σε ολα...
επισης παντα προσθετω 100-200 θερμιδες στο τελος ωστε ναμαι σιγουρη...
τι ειναι το αρμονια?
οσο για τα κουλουρια ποτε δεν τα προτιμουσα, τωρα τα ταραξα αφου ηταν η μερα υδατανθρακα :D
λογικα αυτο μετα απο λιγο καιρο θα μου φυγει σαν μανια, λογικο ειναι οταν εισαι ελευθερος σχετικα σε μια διαιτα να αφηνεσαι παραπανω στην αρχη...
Παντως δεν ειχα κ τιποτε αλλο εδω, ειμαι για μια μερα Αθηνα...
απο μεθαυριο πιο σωστη διατροφη, ελπιζω να μην εχω παχυνει μονο κ δε με νοιαζει χεχε
αν εχω χασει αποπανω θα στησω κι αλλο αγαλμα στη Δαναη!
Δαναη μου δες τα μηνυματα των κοριτσιων πισω, αρκετα πισω, κ μη νιωθεις καμια τυψη!
Απο,τι ειδα ειχαν απωλειες, ε αν εχω κ γω με τοσο χλαπακιασμα τι να πω!
Παντως απο μεθαυριο που θα παρω λιγο πιο ζεστα τη διαιτα αυτη θα χρειαστω λιγη βοηθεια γιατι νομιζω οτι δεν εχω καθολου φαντασια στο τι να τρωω ρε γμτ...
Ευχαριστω κοριτσια για τις ιδεες, κι εσενα σεμι μου!
και ο αρακάς ?Quote:
ΜΚΕΗ μουυυ :****
ααα μια που εχει κινηση, ποιος θυμαται που ανηκουν οι ξηροι καρποι?
κ κατι ασχετο που μουρθε, σημερα που ηταν μερα υδατανθρακα θα μπρουσα να παρω πατατακια φουρνου ή κανονικα? ή δεν κανει τα τηγανιτα? δε θυμαμαι...
στον θερμιδομετρητή της Lala cook λέει 35 θερμίδες....Quote:
Badgirl στο Αρμονια ειχε μια διαιτα και διπλα σε καθε τροφη ειχε και τις θερμιδες. Ξερεις ποσες ειχε το κουλουρι Θεσ/νικης; 275 θερμιδες. Σοκαριστικα γιατι και εγω το προτιμω πολυ και απο τοτε το εκοψα
για ψάχτω......
Eίναι ένα από τα τεράστια λάθη του θερμιδομετρητή, το έχω εντοπίσει κι εγώ. Το κουλούρι Θεσ/κης έχει περίπου 170-180 θερμίδες και ισούται με δύο κανονικές φέτες ψωμί.Quote:
Originally posted by MKEH78
για ψάχτω......
Κ εγω γύρω στις 150 το υπολόγιζα...
έχει κ πολύ σουσάμι...
Τους ξηρούς καρπούς τους έχει στη μέρα της πρωτείνης.Quote:
Originally posted by badgirl11
ΜΚΕΗ μουυυ :****
ααα μια που εχει κινηση, ποιος θυμαται που ανηκουν οι ξηροι καρποι?
κ κατι ασχετο που μουρθε, σημερα που ηταν μερα υδατανθρακα θα μπρουσα να παρω πατατακια φουρνου ή κανονικα? ή δεν κανει τα τηγανιτα? δε θυμαμαι...
Τα πατατάκια δε νομίζω οτι επιτρέπονται, λόγω τυποποιημένου προιόντος, καλύτερα να τις τηγανίσεις εσύ.
Θέλω επίσης να σας πώ οτι σε 3 ημέρες δίαιτας έχασα 800 γρμ. και επίσης οτι φημίζομαι για το πόσο αργά χάνω βάρος :)
Είναι λάθος το 275 θερμ. έχει περίπου 180 θερμίδες.Quote:
Επιμένω γιατι έχει γίνει θέμα συζήτησης παλαιότερα με ειδικό διατροφολόγο και διαιτολόγο
το κουλουρι ζυγιζει γυρω στα 70-80γρ. Αν δειτε 100γρ ψωμι εχουν γυρω στις 300 θερμιδες. Οποτε το κουλουρι που εχει και το σουσαμι απο πανω πως να εχει 100 θερμιδες; Το Αρμονια ειναι περιοδικο υγειας.
Μπράβο BettyG!
Κ εις... κατώτερα!!
Σ'ευχαριστώ Τάνια μου..
Να γράψω και τί έφαγα σήμερα ημέρα πρωτείνης
1) γιαούρτι πλήρες
2) 1 βραστό αυγό και μισό αγγουράκι
3) 1 φιλέτο ψαριού σχάρας και 1 πιάτο χόρτα με ελαιοόλαδο
4) 2 καλαμάκια κοτόπουλο σουβλάκι και ντοματοσαλάτα
αυτά πάρα πολύ νερό, και 1,5 ώρα κολύμπι
73,200 σήμερα, αλλά δεν αλλάζω τικεράκι, άσε να πέσει κι άλλο ...
Δε ξέρω τι κουλούρι εννοεί το Αρμονία, αλλά αυτό που είχαμε μετρήσει, ήταν 65 γρμ. μαζί με το σουσάμι του και είχε βγεί 180 θερμίδες.Quote:
το κουλουρι ζυγιζει γυρω στα 70-80γρ. Αν δειτε 100γρ ψωμι εχουν γυρω στις 300 θερμιδες. Οποτε το κουλουρι που εχει και το σουσαμι απο πανω πως να εχει 100 θερμιδες; Το Αρμονια ειναι περιοδικο υγειας.
Πάντως και ο θερμιδομετρητής της Cook, είναι απόλυτα έγκυρος, λάθη γίνονται παντού.
ΜΚΕΗ
Για τον αρακά δεν ξέρω, δε μου αρέσει καθόλου οπότε δεν μου είχε.
Φαντάζομαι ότι με μια ματιά στο ίντερνετ μπορείς να το βρεις
Ο αρακάς ναι, είναι αμυλούχος υδατάνθρακαςQuote:
και ο αρακάς ?Quote:
το να ισουται με 2 κανονικες φετες ψωμι φαινεται με το ματι αλλα κ με τα γραμμαρια.Quote:
Originally posted by BettyG
Eίναι ένα από τα τεράστια λάθη του θερμιδομετρητή, το έχω εντοπίσει κι εγώ. Το κουλούρι Θεσ/κης έχει περίπου 170-180 θερμίδες και ισούται με δύο κανονικές φέτες ψωμί.Quote:
για ψάχτω......
Ομως το ποσες θερμιδες εχει αν δεν το εχει πει διαιτολογος δεν εχει σημασια αφου για παραδειιγμα η ψιχα μιας φετας ψωμιου ισως ειναι πολυ πιο βαρυα θερμιδικα απο ενα ισο κομματι κουλουριου που εχει κυριως κρουστα...
Πελαγια
σευχαριστω, η αληθεια ειναι οτι οσες κ ναχει δε με πολυενδιαφερει,
ακομα κ ο διαιτολογος μου βαζει 1 καθε μερα οταν το ηθελα,
δεν ετυχε να ρωτησω θερμιδες,
εσυ Μπετυ?
φυσικα 3 κουλουρια δεν ειναι νορμαλ
αλλα ειπαμε, ας χαρω κ λιγο το δηθεν απεριοριστο χεχε
απο μεθαυριο φορ σουρ πιο σφιχτα.
Οσο για τις θερμιδες δεν τις υπολογιζω με τρελα γιατι οποτε το εκανα
σαλταραν τα νευρα μου κ το αποτελεσμα ηταν βουλιμικο...
Πανω κατω αν ειμαιι κατω απο τις 2000-2200 που ειναι η καθημερινες μου απαιτησεις σε σχετικη αγυμνασια μου φτανει...
Απο κει κ περα αν καταφερνω να τρωω καποιες μερες πολυ λιγοτερο ή να κανω βραδυνη νηστεια (μειωνει τις θερμιδες θελοντας κ μη)
ή να κανω διαιτες καυσεις λιπους οπως αυτη κ παλι ευχαριστημενη θαμαι...
Εν ολιγοις εχω φτασει τον στοχο μου, ειμαι οπως ημουν, κ το μονο που θελω ειναι να μη ξαναπαχυνω...κ να χασω βεβαια κ αλλα 10 κιλα καποια στιγμη.
Αν γινει τωρα ακομα καλυτερα :D
Νεα ζυγισματος μεθαυριο!
Ολε Μπετυ για την απωλεια!!!
α μπετυ τωρα ειδα το αλλο μηνυμα σου, ωραια δηλαδη ενα κουλουρι εχει 180 θερμιδες? τροφαντο οπως αυτα που εχει εδω αθηνα 80 γρ? (ανακεφαλαιωση γιατι μπερδευτηκα)
Παντως στο εξης αν ειναι ανρχισω να τρωω κουλουρια, που τα θεωρω πολυ ευκολη κ υγιεινη λυση, θα ζυγιζω ενα απο καθε μερος ναμαι σιγουρη.
Το θεμα ειναι ποσες θερμιδες εχει τελικα, εκ περιεργειας περισσοτερο!