Νινα μου καθε σωματοτυπος ειναι αλλος...εκει ειμαι Κρητη, να σας δειξω κ τι τρωγαμε, αν το ανεβασει,
βουτηματα παπαρα σε σοκολατα ζεστη χαχαχα
Printable View
Νινα μου καθε σωματοτυπος ειναι αλλος...εκει ειμαι Κρητη, να σας δειξω κ τι τρωγαμε, αν το ανεβασει,
βουτηματα παπαρα σε σοκολατα ζεστη χαχαχα
oups τη βρήκες την άκρη bad! καλά όντως δε φαίνεσαι για 100, εγώ πρέπει να έχω πολύ ελαφρύ σκελετό & πολλή χαλάρωση γι αυτό δείχνω τόσο χάλια.
α ρε θηρίο, και τώρα είσαι 20 κιλά κάτω, ουάου
exei parei την σοκολατα ο σερβιτορος, ισως εννοουσε να σταματησω να τρωω :D
εδω ειναι τα υπολοιπα βουτηματα. σοκολαση το μαγαζι!
που ειστε καλε??? στην ουτοπια??Quote:
Originally posted by badgirl11
λοιπον παιδια σοποιον δυσκολευτει, βρισκεις την φωτο στο πισι (αν εχεις εκει καλως)
πατας επεξεργασια με καποιο προγραμμα για φωτο που συνηθως εχει μεσα αυτοματα το πισι
κανεις resize στα 640 στην πρωτη διασταση κ βγαζει μονο του το 480 στην δευτερη
πατας αποθηκευση
ερχεσαι εδω κ ανεβαζεις την διορθωμενη εικονα
α κ τα προσωπα αν θετε σβηνονται στο "ζωγραφικη"
naiiiiiiiiiii κ εχω υποσχεθει οτι θα ξαναπαω εκει αδυνατη κ θα φαω ο,τι κινειται :DQuote:
Originally posted by loukoumaki
που ειστε καλε??? στην ουτοπια??Quote:
Originally posted by badgirl11
ουαου το αναγνωρισα αμεσως!!!! ξερεις τι αμαρτιες εχω κανει εγω εκει χαχαχαχαχα!!! αυτα τα πιατα τα διπατα τα ξεπατωνα!!!
παιδια επαθα πλακα οταν ειδα λιωμενη σοκολατα κ να κανουν παπαρα...
αλλα ντρεπομουν η αμοιρη. ετσι πηρα κ μια σαλατα κ δε πολυβουτηξα.
Ομως η επομενη φορα θα ειναι γεματη σοκολατοβουτιες μεχρι τελικης πτωσεως...
μην κολλας κοριτσαρα μου! καθε φορα που παω κ γω να νιωσω ασχημα για τετοιους λογους ριχνω μια ματια στους γυρω μου και μου φαινονται ολοι οτι εχουν τα μαυρα τους τα χαλια! επειτα ρωταω τον εαυτο μου: σου φαινεται κανεις απο ολους αυτους καλυτερος απο σενα? η μηπως εχεις την αναγκη τους? και μου περναει αμεσως! ουφ!
εμ εμενα ολοι καλυτεροι απομενα μου φαινονται! οποτε επιδεινωνεται το προβλημα.
Παντως απο τοτε που τρωω ελευθερα κ χωρις ντροπες αρχισα ναδυνατιζω,
γιατι αμα δε φας ο,τι θες εκεινη την ωρα μετα ξεσπας σε αλλο φαγητο.
Στο συγκεκριμενο μαγαζι δουλευε για πολυ καιρο μια κολλητη μου και οποτε πηγαιναμε μας εφερνε ολα τα καλουδια, σε οση ποσοτητα θελαμε και τα τσακιζαμε ολες μαζι. Εννοειται τωρα οτι οποτε κατεβαινω Κρητη δεν περναω ουτε απ'εξω γιατι αν μπω δεν υπαρχει περιπτωση να κρατηθω.
Προτεινω σε οσες ειναι Κρητη, οταν φτασει η καθε μια στο στοχο της να κανονισουμε ενα ραντεβουδακι στο εν λογω μαγαζι και να παρουμε απο ενα φοντι σοκολατας η καθε μια, ετσι για το γαμωτο!
καλά λουκουμάκι με καμία κυβέρνηση δεν φαίνεσαι 100 κιλά...
άνετα το πολύ 80.... εγω έτσι ήμουν στα 80.....
κουκλες...κούκλες όλες.... τελικά μόνο εγώ φαίνομαι για τα κιλα΄μου..
αχχχχχχ
καλά τώρα την είδα αυτή τη φωτό....κουκλα...θεά!!!!!!!Quote:
Originally posted by Constance
Εγω πριν κατι χρονια οταν ημουν σε φαση κατηφορας.Ειμαι 71-72 κιλα στη συγκεκριμενη φωτο.Φαινεται αυτο που σας ειπα οτι ειμαι συμμετρικη και τα περνω εξισου και παντου.Αν φτασω αυτα τα κιλα παλι τα υπολοιπα 6-7 θα τα χασω χωρις αγχος....:)
εγω έτσι είμαι στα 60 και ούτε τόσο καλή...
εδω ειμαι και εγω ποτε θα γινω αδυνατηηηηηηηηηηη;(
Litsaki δεν ξέρω πόσα κιλά είσαι αλλά δεν φαίνεται να έχεις και πολλά να χάσεις . Μόνο λίγα μπουτάκια. :D
Badgirl ούτε στα 100 σου δεν είχες κοιλίτσα (έχω κόλλημα με αυτή τη περιοχή το ξέρετε), φαντάζομαι τώρα είσαι θεά!
sta 101...me thn koilara san eggumonousa.....
πως ανεβασατε φωτος ρε κοριτσια?με ποιο τροπο?
κικα πατας ποστ reply κατω δεξια ανοιγει ενα παραθυρο καπου γραφει attachment πατα αναζητηση για να ανεβασεις τη φωτο που θες και ξανα ποστ reply.ευκολο ειναι και εγω που ειμαι ασχετη εντελως το βρηκα.
Ενα εχω να πω, ειστε ολες υπεροχες!
Ετσι πηρα το θαρρος να βαλω κι εγω μια δικια μου περιπου ενα μηνα πριν στα 100 κιλα. Ελπιζω σε μερικους μηνες να ειμαι σε θεση να βαλω και μια που να δειχνει το μετα.
εδω ειμαι περισυ το καλοκαιρι με μαγιω (ειδατε?ολα στη φορααα,χαχαχα)
και ειμαι στα 78.
τωρα ειμαι 80 κιλα.
μια 15 εχω να χασω μεσα στο νερο....!! :(
ευχαριστω για τις οδηγιες για το πως να ανεβασω φωτο...!!
δεν το καταφερα ομως παλι..θα ξαναπροσπαθησω...τι αχρηστη..μια φωτο δε μπορω να ανεβασω..χαχα
εγω!
κοριτσια δεν παιζει κατι κανω λαθος, δε μπορω να την ανεβασω..
παταω post reply και μετα κανω αναζητηση.βρισκω τη φωτο και μετα οταν παταω για δημοσιευση δεν εμφανιζεται....δε ξερω τι κανω λαθος....οποια ξερει ας μου πει.
δυστηχως στην φωτο δε φαινεται καλα αλλα ηταν τοο μονο που ειχα προχειρο.Quote:
Originally posted by dew
Litsaki δεν ξέρω πόσα κιλά είσαι αλλά δεν φαίνεται να έχεις και πολλά να χάσεις . Μόνο λίγα μπουτάκια. :D
Badgirl ούτε στα 100 σου δεν είχες κοιλίτσα (έχω κόλλημα με αυτή τη περιοχή το ξέρετε), φαντάζομαι τώρα είσαι θεά!
Ισως οταν καταφερει ο ανδρας μου να συνδεσει τη μηχανη στο πισι ναχω μεσα αλλη ναναι πιο εμφανεις οι διπλες στην κοιλια...
γενικα ειχα προβλημα γιατι προεξειχε κ ελεγα τωρα θα πουν οτι ειμαι εγγυος...
η περιφερεια μου δεν ειχε αυξηθει πολυ, εκει που μου φαινοταν το παχος ηταν στο προγουλι, στηθος κ κοιλια.
απτη μεση κ πανω δηλαδη που σας εδειξα.
αχ ηταν η χειροτερη περιοδος της ζωης μου, αλλα ξερεις κατι? εμαθα πολλα. Αξιζε τελικα! Καθε εμπειρια μας κανει πιο δυνατες κ με πιο ορθη κριση.
Ανυπομονω να μου φερει την φωτογραφικη να δω τι εχει στη μνημη,
τωρα που σας εδειξα μια θελω να σας τιςς δειξω ολες,
τελικα ξεθαρρευει κκανεις σιγα σιγα. Παντως χλωμο ναχω σωματος, του απαγορευα να με βγαζει γενικα, ποσο μαλλον σωμα!
Ποτε δε μααρεσαν οι φωτο μου κ το απεφευγα αλλα ξερετε κατι? τελευταια κ μετα το γαμο, που θελοντας κ μη επρεπε να βγαλω, αρχισα να το διασκεδαζω!
Θα τον βαλω να με τραβηξει ολοσωμη να με δειτε :D
αλλαξε τις διαστασεις της σε μικροτερες. πηγαινε στα προηγουμενα μηνυματα, ειχα το ιδιο προβλημα κ με βοηθησαν, ριξε μια ματια δε τα θυμαμαι απεξω...νομιζω 640 επι 480 πρεπει ναναι η φωτο για να τη παρει.Quote:
Originally posted by kika*
κοριτσια δεν παιζει κατι κανω λαθος, δε μπορω να την ανεβασω..
παταω post reply και μετα κανω αναζητηση.βρισκω τη φωτο και μετα οταν παταω για δημοσιευση δεν εμφανιζεται....δε ξερω τι κανω λαθος....οποια ξερει ας μου πει.
Rena εισαι κουκλα! κ εις...κατωτερα! (κιλα)
dew εχεις φωτο ανεβασει? sorry lla ειμαι με το νοτμπουκ στη δουλεια κ τις πολυ μεγαλες φωτο δε τις βγαζει. exw k asta na pane μνημη
alexandra δεν ξερω τι λες εσυ κοιλαρα ξεκοιλαρα εριξες τον χορο σου κ το καταφχαριστηθηκες! κ αυτο ειναι που μετραει τελικα!
τι να το κανειις το σωμα αν δε μπορεις να το χαρεις?
εδω οι μοντελες κ @@
litsaki μια χαρα εισαι, με λιγο πεισμα θα τα χασεις!
k οσες δεν ειναι, καλη ωρα εγω, ερχονται με χιλια λεμε!Quote:
Originally posted by Renaa
Στο συγκεκριμενο μαγαζι δουλευε για πολυ καιρο μια κολλητη μου και οποτε πηγαιναμε μας εφερνε ολα τα καλουδια, σε οση ποσοτητα θελαμε και τα τσακιζαμε ολες μαζι. Εννοειται τωρα οτι οποτε κατεβαινω Κρητη δεν περναω ουτε απ'εξω γιατι αν μπω δεν υπαρχει περιπτωση να κρατηθω.
Προτεινω σε οσες ειναι Κρητη, οταν φτασει η καθε μια στο στοχο της να κανονισουμε ενα ραντεβουδακι στο εν λογω μαγαζι και να παρουμε απο ενα φοντι σοκολατας η καθε μια, ετσι για το γαμωτο!
φοντι ναι ετσι λεγοταν, ασχετη, θελω να γινω κ μαγειρισσα χαχαχα
απο γλυκα δε σκαμπαζω μια, ουτε κουλουρι δεν ξερω να κανω :D
το χειμωνα πια, τωρα εχουμε δουλειες κ διαιτα! ωστε να χυμηξω στο φοντι συντομα!
dew imai σιγουρη οτι θυμηθηκα την φωτο σου αλλα ειναι αδυνατο να τη βρω...την εβγαλες?
Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Κι εγω μην νομιζεις Αθηνα μενω μονιμα αλλα ειμαι απο Κρητη και κατεβαινω συχνα.
Αν ομως το κανονισουμε ενα ταξιδακι το κανω ανετα, αυτο το φοντι νομιζω αξιζει τον κοπο. Και μην ανησυχεις δεν εισαι μονη, ουτε εγω ηξερα τι ηταν το φοντι εκει το εμαθα.
Ετσι ημουν το καλοκαιρι στα 84
Ετσι ειμαι σημερα στα 61,5
Και ετσι:
πηλελοπη μου και τι δεν θα δινα να εχω την κοιλια σου....κατα τη γνωμη μου γυμναστικη χρειαζεσαι να σφιξουν τα ποδια και τιποτα αλλο...μπραβο για την υπομονη στο να πετυχεις αυτο το αποτελεσμα
ναι εχω πολυ μεγαλο θεμα χαλαρωσης... ειδικα στα ποδια... δεν εβαλα και καμια κωλο γιατι θα τρομαζατε οι δολιες...
Πω πω πολλα post οσο ελειπα.litsaki οντως μπουτακια θες να χασεις.alexandra μου βλεπω οτι εχεις κανει sleeve και ηδη εχεις χασει πολλα κιλα μπραβο σου.Renaki μου ολα καλα θα πανε θα τα χασεις και θα τα πεταξεις τα μαυρα.penelope δεν εχω λογια οι φωτος σου τα λενε ολα μπραβο!
ευχαριστω Constance!
το να σφιξεις δεν ειναι τιποτα χαλαρη γυμναστικουλα καθημερινα
μπραβο ρε κοπελια εχεις μεινει μιση και δινεις κουραγιο και σε μας οτι θα τα χασουμε ρε γαμωτο καποια στιγμη με πεισμα και προγραμμα
Και εγω πιστευω οτι δε πρεπει να χασεις αλλο παρα μονο να κανεις γυμναστικη για να
δεσει το σωμα σου.Τα πλαινα της κοιλιας [τα ανυπαρκτα] ολα τα λεφτα!Φοβερη κατανομη
βαρους!Ερωτηση:Στα 80 κιλα πεταγαν πλαινα; Γιατι τωρα εισαι αψογη
Κι εμενα ετσι ειναι τα ποδια μου παντως συν οτι ειναι πιο χοντρα δλδ αλλα τωρα μιλαω για τη χαλαρωση...εξου και εχω να βαλω κοντη φουστα απο το σχολειο....Quote:
Originally posted by penelope1985
ναι εχω πολυ μεγαλο θεμα χαλαρωσης... ειδικα στα ποδια... δεν εβαλα και καμια κωλο γιατι θα τρομαζατε οι δολιες...
Θα στο θεσω ετσι: στα 80 κιλα ολα πεταγανQuote:
Originally posted by marou_laki
Και εγω πιστευω οτι δε πρεπει να χασεις αλλο παρα μονο να κανεις γυμναστικη για να
δεσει το σωμα σου.Τα πλαινα της κοιλιας [τα ανυπαρκτα] ολα τα λεφτα!Φοβερη κατανομη
βαρους!Ερωτηση:Στα 80 κιλα πεταγαν πλαινα; Γιατι τωρα εισαι αψογη
Αλεξάνδρα ήσουν μία από τις παχουλές κοπέλες που πραγματικά χαίρομαι να βλέπω! Στα @@ μας όλοι, εμείς θα κάνουμε το κέφι μας και δεν μασάμε πουθενά! ΄Περιμένω να δω αποτελέσματα του sleeve.
Badgirl οι φωτογραφίες μου είναι στις σελίδες 18κάτω κάτω και 19 :P
Penelope Θεά!! Δε πα να χάσω τα 100 και να μείνω 11,9; Τέτοια πλάκα κοιλιά δε πρόκειται να δω :D Φοβερή αλλαγή! Τα 3-4 κιλάκια που προσπαθείς να χάσεις τώρα να είναι τα τελευταια!
παιδια μην τρελενεστε ολες με την κοιλια μου. θα σας την βγαλω και προφιλ που ειναι μια κανονικη πεταχτη κοιλια..