μη σου πω το 55 μισο..κανει τη διαφορα ε???:lol::lol:
αστα γελαμε να μην κλαιμε...
Printable View
μη σου πω το 55 μισο..κανει τη διαφορα ε???:lol::lol:
αστα γελαμε να μην κλαιμε...
Μερικες τα θελετε ολα μου φαινεται!Α δεν αντεχω θα το πω! Και να τρωτε και τερατα και να βγαινετε στην παραλια και να φορατε και τα σορτσακια!Σταματα κοριτσι μου να τρως! Εγω προσωπικα αν ειχα φαει τον αμπακο κ μετα πλακωνα και την Μερεντα θα σιχαινομουν τον εαυτο μου.ΤΟΣΟ δυσκολο ειναι πια να το κοψεις το ρημαδι το φαι? Τοσο πια να μην μπορεις να συγκρατηθεις?Quote:
Originally posted by absolute
50 νταν το πρωι,αυριο αγνωστο μιας και εχω φαει τερατα...+μολις τελειωσα και την υπολοιπη μερεντα...
νεος στοχος το 55!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
το σαλιγκαρι μας αποχαιρετα...ποιος ξερει ποτε θα γυρισει π
ισω...
(Φυσικα ΔΕΝ τα εννοω αυτα.Απλως ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΤΥΛ σου.Γιατι μπηκα χτες τυχαια στο θεμα''Βουλιμικα και ενεργεια απελευθερωσης''στο φορουμ της βουλιμιας και ειδα τι εγραφες στην καημενη την ΜΑΡΥ P 40 και εμεινα συξηλη!
βρε lessing ακου να δεις..δεν το παιζω και εγω οσια ή οτι δεν κανω με τον εαυτο μου τοοοοσα λαθη και μαλακιες αλλα ναι οσον αφορα το θεμα των εμετων μου προκαλει τοση αηδια το θεμα που μονο τοσο αηδιαστικα μπορω να το σχολιασω...
ειμαι καθετη και το παραδεχομαι!
σορρυ κιολας,αν τρως τον αμπακο θα γινεις γουρουνα...αν θες να τα βγαζεις προβλημα σου(οχι εσυ,γενικα μιλαμε τωρα),φορουμ ειναι και θα σχολιασω,αλλα μη μου απαιτουν να τρωνε για 5 ατομα μαζι και να εχουν και κορμι!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!αυτο προσπαθω η καημενη να πω,με σωστο ή με λαθος τροπο....
και εγω αυτες τις μερες σαβουριαζω οτι βρω και βαριεμαι και να γραφω εδω...ειναι και αυτη μια φαση...τι σημαινει οτι δεν πρεπει να περιμενω τις επιπτωσεις????το τιμημα της μαλακιας μου στην προκειμενη θα το πληρωσω,δεν θα μπω στη διαδικασια να τα βγαλω για να συνεχισω να το παιζω κορμαρα!!!
:thumbup:Quote:
το τιμημα της μαλακιας μου στην προκειμενη θα το πληρωσω,δεν θα μπω στη διαδικασια να τα βγαλω για να συνεχισω να το παιζω κορμαρα!!!
To ζητημα δεν ειναι αυτο.Το ζητημα ειναι πως απευθυνεσαι σε εναν ανθρωπο που εχει προβλημα.Του δινεις μια κ τον πας ακομα πιο κατω.Που ειναι η συμπονια?ΣΥΜΠΟΝΙΑ.Δηλαδη αν αυριο μεθαυριο ειχες μια κορη που ηταν βουλιμικη και ειχε το ιδιο προβλημα ετσι θα της μιλουσες?Quote:
Originally posted by fuxia
το τιμημα της μαλακιας μου στην προκειμενη θα το πληρωσω,δεν θα μπω στη διαδικασια να τα βγαλω για να συνεχισω να το παιζω κορμαρα!!!
ΤΟΤΕ να μη μπαινεις στη βουλιμια που περιλαμβανει θεματα με εμετους παρα μονο στα αλλα.:thumbdown:Quote:
βρε lessing ακου να δεις..δεν το παιζω και εγω οσια ή οτι δεν κανω με τον εαυτο μου τοοοοσα λαθη και μαλακιες αλλα ναι οσον αφορα το θεμα των εμετων μου προκαλει τοση αηδια το θεμα που μονο τοσο αηδιαστικα μπορω να το σχολιασω...
ειμαι καθετη και το παραδεχομαι!
το λες επειδη δεν κανεις εμετους κ δεν ξερεις πως ειναι.Quote:
θα μου πεις εγω ξερω? οχι αλλα, οπως πολυ σωστα ειπαν, συμπονοια,
κ αν θεωρεις οτι δεν την αξιζει ο αλλος απλα μην απαντησεις στο θεμα που ανοιξε.
συγνωμη που παρεμβαινω αλλα κ μενα μουρθε καπως το μηνυμα της,
ομως ή γραφουμε να βοηθησουμε ή να βοηθηθουμε ή απλα δε γραφουμε.
εγω δεν καταλαβαινω, τελικα σε ποια κατηγορια διατροφικης διαταραχης εντασσεσαι?
τους βουλιμικους τους βριζεις
τους παχυσαρκους τους λες οτι γινονται γουρουνια
(εν ολιγοις εχεις προβλημα με τα 2/3 αυτου του φορουμ)
ανορεξικη εισαι?
edit: ακυρο, ουτε ανορεξικη εισαι, εγραψες οτι κατα περιοδους τρως μεγαλες ποσοτητες.
σε εμένα απευθύνεστε? εγώ δεν ξέρω που εντάσσομαι, ξέρω ότι έχω προβληματική συμπεριφορά με το φαγητό. Φαντάζομαι το πως νιώθουν τα άτομα που κάνουν εμετούς, απλά εγώ προσωπικά συμφωνώ με τη συγκεκριμένη πρόταση που είπε η absolute, θέλω να πω αυτό λέω κι εγώ στον εαυτό μου για να μην αρχίσω και εμετούς. Γιατί άπαξ και έκανα τον πρώτο εμετό θα μου είναι ακόμα πιο δύσκολο να μη φάω πολύ.
στην absolute απευθυνομαστε.
ειναι κι αλλα ατομα που ειναι στο φορουμ για λογους διαιτας χωρις να ειναι σε καποια κατηγορια του φορουμ, αλλα τουλαχιστον δεν τα βαζουν με τους υπολοιπους...
ρώτησα γτ ούτε εγώ ξέρω που πατώ. αλλά το σίγουρο είναι πως σε φάση δίαιτας δεν είμαι!
Aπευθτνομαστε στην ΑΠΣΟΛΟΥΤ και της ζητω να απαντησει σε αυτο που τη ρωτησα:ΑΠΣΟΛΟΥΤ αν ειχες μια κορη κ ηταν βουλιμικη ετσι θα της μιλαγες?Οπως μιλησες στη ΜΑΡΙΑ-Π-40?Την αληθεια ομως.
koralaki: οταν ειδα το συγκεκριμενο ποστ με τον εμετο μου ηρθε καπως κατακουτελα και για αυτο απαντησα,γιατι μου φανηκε τοσο αρρωστο και ενιωσα τοση μεγαλη λυπη και οργη και το σχολιασα καλως ή κακως,ΑΛΛΑ οχι για να κανω τα πραγματα παντως χειροτερα...
click:οσον αφορα σε ποια κατηγορια εντασσομαι θα σου απαντησω οτι δεν ξερω και οπως ειπε και η fuxia ουτε εγω ξερω που πατω, προσπαθω να βρω τις ισσοροπιες μου μαλλον.
lessing:αν ειχα μια κορη πιστευω οτι θα της μιλουσα ετσι ακριβως, για να ξυπνησει να το πω ετσι...οχι οτι δε θα στεναχωριομουν για εκεινη ή δεν θα την αγαπουσα επειδη θα της μιλουσα με αυτο τον τροπο...
μπορει και να ειμαι υπερβολικα αυστηρη αλλα καποια πραγματα ειναι μαυρα ή ασπρα...οχι λοιπον δε θα ελεγα ναι πλυνε τα δοντια σου 1 ωρα μετα μην κανεις κι αλλο κακο...θα ελεγα πλυνε τα μουτρα σου και ξυπνα να δεις που εχεις φτασει...
και να συμπηρωσω, πολλοι εδω μεσα το παιζουν ειδικοι ή κατι τετοιο,δεν ανηκω ουτε σε αυτους!κανω λαθη(πολλα,παρα πολλα...) και περιμενω οτι θα πληρωσω το τιμημα τους, παιρνω την ευθυνη,δε ωραιοποιω τις καταστασεις οπως με βολευει την καθε φορα.
και εδω εκανα το λαθος να απαντησω στην Μαρια, ο καθενας ας πληρωσει το δικο του τιμημα...
Μηπως σου περασε απο το μυαλο οτι η Μαρια εκεινη τη στιγμη περνουσε χοντρη κριση -αν διαβασες με προσοχη αυτα που εγραφε-και το μονο που ΔΕΝ χρειαζοταν ηταν κ σενα να της την πεφτεις?δλδ γιατι της εγραψες?Για να τη βοηθησεις η για να εκτονωθεις εσύ?Quote:
και να συμπηρωσω, πολλοι εδω μεσα το παιζουν ειδικοι ή κατι τετοιο,δεν ανηκω ουτε σε αυτους!κανω λαθη(πολλα,παρα πολλα...) και περιμενω οτι θα πληρωσω το τιμημα τους, παιρνω την ευθυνη,δε ωραιοποιω τις καταστασεις οπως με βολευει την καθε φορα.
και εδω εκανα το λαθος να απαντησω στην Μαρια, ο καθενας ας πληρωσει το δικο του τιμημα...
μολις τωρα μπηκα στο "θεμα" μιας και κοιταζω κυριως τα σημερινα μνματα και δεν ειχα δει τισ απαντησεις απο κατω...
κατι για ειρωνιες,κατι για αλαζονειες,κατι για get a life, και αλλες μαλακιες...ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
αυτη ειναι η γνωμη μου,δεν την παιρνω πισω...δεν εχω αναγκη να εκτονωθω δω μεσα και γι αυτο απλα δεν ξαναασχολουμαι...
οι χοντρες ας κανουν διαιτα,οι ανορεκτικες και οι βουλιμικες ας πανε σε ψυχολογο,οι "ανωτερες και ειρωνικες"(μεσα και εγω) ας σταματησουν να μιλανε γιατι θιγονται οι 2 πρωτες κατηγοριες...
η ζωη του καθενος του ανηκει γι αυτο μπορει αν θελει και να την καταστρεψει,δε με νοιαζει!!!!!!!!!!!!!!
γεια σας!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
μολις τωρα μπηκα στο "θεμα" μιας και κοιταζω κυριως τα σημερινα μνματα και δεν ειχα δει τισ απαντησεις απο κατω...
κατι για ειρωνιες,κατι για αλαζονειες,κατι για get a life, και αλλες μαλακιες...ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
αυτη ειναι η γνωμη μου,δεν την παιρνω πισω...δεν εχω αναγκη να εκτονωθω δω μεσα και γι αυτο απλα δεν ξαναασχολουμαι...
οι χοντρες ας κανουν διαιτα,οι ανορεκτικες και οι βουλιμικες ας πανε σε ψυχολογο,οι "ανωτερες και ειρωνικες"(μεσα και εγω) ας σταματησουν να μιλανε γιατι θιγονται οι 2 πρωτες κατηγοριες...
η ζωη του καθενος του ανηκει γι αυτο μπορει αν θελει και να την καταστρεψει,δε με νοιαζει!!!!!!!!!!!!!!
γεια σας!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
ρε κορίτσια ηρεμήστε.... έχουμε όλες μας ένα κοινό σημείο αναφοράς τη λανθασμένη συμπεριφορά απέναντι στο φαγητό.. Από κει και πέρα η κάθε μια από μας έχει τις απόψεις της, κάνει το ένα κι όχι το άλλο, έζησε διαφορετικές καταστάσεις και κάθε περίπτωση είναι πιο εξειδικευμένη.... Όσοι κάνουν εμετό έτσι προτιμουν να συμπεριφέρονται όσο άσχημα κι αν νιώθουν, γτ νιώθουν χειρότερα να τα κρατούν. ʼλλες/οι πάλι το βλέπουν διαφορετικά. Έφαγα καλά να πάθω, όσο συμπεριφέρομαι έτσι τόσο με τιμωρεί το σώμα μου και μου αξίζει!
""οι μαλ...σμενες σαν εσενα ας φανε μια μερεντα για να γλυκανουν την πικρα τους"" lesing μου με αυτή την κουβέντα δεν προσβάλεις την absolute καθόλου, αλλά την πλειοψηφία του φόρουμ. δεν μιλώ για το επίθετο που χρησιμοποίησες αλλά αναφέρεσαι στα κενά που καλύπτουν παρα πολλοί ανθρώποι καταφεύγοντας στην υπερφαγία. Η πλειοψηφία μας αυτό κάνουμε. Κι από αυτό παλεύουμε να ξεφύγουμε. Βρίσκοντας άλλους τρόπους να ομορφύνουμε τη ζωή μας!
δεν έχω τπτ προσωπικό με καμία ούτε παίρνω το μέρος καμιάς, αλλά άλλο είναι το περιεχόμενο κι ο σκοπός του φόρουμ, τα μέλη πολλά, οι απόψεις διαφορετικές και είναι λογικό πολλές φορές να διαφωνούμε έντονα με κάποιο μέλος αλλά τα επίθετικά και ειρωνικά θέματα πουθενά δεν αποσκοπούν...Να μπαίνει καποιος τώρα νέος με ΔΠΤ και να βλέπει τόπικ που αλληλοβρίζεστε... Η καθεμια -όχι εσείς αποκλειστικά, όλες- ας κοιτάει την προσπάθεια της και να στηρίζει αυτό που θέλει να στηρίξει.
Φιλικά
φΟΥΞΙΑ καταρχην σευχαριστω για την περεμβαση.Να διευκρινισω πως η ειρωνια για την μερεντα ουτε κατα ΔΙΑΝΕΙΑ ! δεν αφορα το φορουμ !παρα μονο την συγκεκριμενη κοπελα που χρησιμοποιει ρατσιστικα σχολια τυπου''χοντρες''.Αλλα οταν μπαινω στο φορουμ βουλιμιας στο ποστ'Εγω κ εγω-τετ α τετ''και διαβαζω ενα υπεροχο ατομο που περναει μια μεγαλη κριση κ ειναι σε απελπισια και ανησυχω...και παω στο αλλο ποστ της''ενεργειακη βουλιμια κ απελευθερωση''και βλεπω ποσο καλα της απαντανε τα παιδια και ξαφνικα βλεπω το ποστ της κοπελας που ειρωνευτηκα να την λεει σιχαμενη ε!! τοτε τι να πω!!!Σε φορουμ διατροφικων διαταραχων!Και να της γραφω οτι οταν ο αλλος ειναι σε κριση καλο ειναι να εχουμε ΣΥΜΠΟΝΙΑ κ να μην του δινουμε μιά για να παει πιο κατω γιατι στην ουσια γιαυτο ειναι αυτο το Φορουμ για ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...και να της το γραφουν κ αλλοι οτι ειναι σε φορουμ διατροφικων διαταραχων κ δεν μπορουμε αναλγητα να κατηγορουμε και αυτη το χαβα της να συνεχιζει...Ε!!ανθρωπος ειμαι κ γω!!!Αν κανεις ενα κοπο κ διαβασεις τα ποστ θα καταλαβεις γιατι κ γω κ αλλοι ανθρωποι φριξαμε με αυτη την κοπελα.Η αναισθησια οι χαρακτηρισμοι''σιχαμενοι'' ''χοντρες'' ''κομπλεξικες''δεν εχουν θεση σαυτο το φορουμ.Σευχαριστω παντως.Quote:
ρε κορίτσια ηρεμήστε.... έχουμε όλες μας ένα κοινό σημείο αναφοράς τη λανθασμένη συμπεριφορά απέναντι στο φαγητό.. Από κει και πέρα η κάθε μια από μας έχει τις απόψεις της, κάνει το ένα κι όχι το άλλο, έζησε διαφορετικές καταστάσεις και κάθε περίπτωση είναι πιο εξειδικευμένη.... Όσοι κάνουν εμετό έτσι προτιμουν να συμπεριφέρονται όσο άσχημα κι αν νιώθουν, γτ νιώθουν χειρότερα να τα κρατούν. ʼλλες/οι πάλι το βλέπουν διαφορετικά. Έφαγα καλά να πάθω, όσο συμπεριφέρομαι έτσι τόσο με τιμωρεί το σώμα μου και μου αξίζει!
""οι μαλ...σμενες σαν εσενα ας φανε μια μερεντα για να γλυκανουν την πικρα τους"" lesing μου με αυτή την κουβέντα δεν προσβάλεις την absolute καθόλου, αλλά την πλειοψηφία του φόρουμ. δεν μιλώ για το επίθετο που χρησιμοποίησες αλλά αναφέρεσαι στα κενά που καλύπτουν παρα πολλοί ανθρώποι καταφεύγοντας στην υπερφαγία. Η πλειοψηφία μας αυτό κάνουμε. Κι από αυτό παλεύουμε να ξεφύγουμε. Βρίσκοντας άλλους τρόπους να ομορφύνουμε τη ζωή μας!
δεν έχω τπτ προσωπικό με καμία ούτε παίρνω το μέρος καμιάς, αλλά άλλο είναι το περιεχόμενο κι ο σκοπός του φόρουμ, τα μέλη πολλά, οι απόψεις διαφορετικές και είναι λογικό πολλές φορές να διαφωνούμε έντονα με κάποιο μέλος αλλά τα επίθετικά και ειρωνικά θέματα πουθενά δεν αποσκοπούν...Να μπαίνει καποιος τώρα νέος με ΔΠΤ και να βλέπει τόπικ που αλληλοβρίζεστε... Η καθεμια -όχι εσείς αποκλειστικά, όλες- ας κοιτάει την προσπάθεια της και να στηρίζει αυτό που θέλει να στηρίξει.
Φιλικά
Απλα να μην ξεφεύγουμε. Δεν συμφωνώ με τον τρόπο που μίλησε ούτε κι εγώ. όπως είπε και το κοραλάκι το καλύτερο είναι να μην μπαίνει στο συγκεκριμένο φόρουμ. όταν κάτι μας ενοχλεί το αποφεύγουμε απλά.
Υ.Γ.Τωρα για το αν θα μπει καποιος καινουργιος στο τοπικ εχεις δικιο.Ελπιζω να εστιασει σε αλλα θεματα κ αλλες υπεροχες στιγμες συνμπαραστασης κατανοησης κ ανθρωπιας και να κατανοησει την ιδιοσυγκρασια μου οταν εξανισταται που λειπουν καμμια φορα αυτα απο ενα χωρο που μπορει καλλιστα να ειναι καταφυγιο και εμπνευση.
Κριμα ειναι παντως να μιλαμε ετσι μεταξυ μας λες και εχουμε να χωρισουμε κατι.
Ολοι οι καυγαδες ειναι ανοητοι αλλα αυτοι μεσω ιντερνετ,ακομη περισσοτερο.
Ας ριξουμε τους τονους κ ο καθενας μας να εστιασει στον στοχο του.
εγω δεν ηθελα να τσακωθω, ειπα μια αποψη σε ενα θεμα στο οποιο ζητησα μαλιστα προκαταβολικα συγνωμη για το υφος μου.
η lessing πεταχτηκε απο το πουθενα να επιβαλλει την...ταξη στο φορουμ και στις αποψεις μιας "χαζογκομενας"...
οκ, καταλαβα τι παιζει και δεν ασχολουμε αλλο φυσικα μαζι της!
Αλλα το υφος μου σε ενα τετοιο θεμα μονο αυτο θα μπορουσε να ειναι γιατι δε συνιθιζω εθελοτυφλω και να "χαιδευω τα αυτια" των αλλων...και μαλιστα ολο αυτο να το βαφτιζω "συμπονια"...
entaxi παιδια μηπως το παρατραβαμε το θεμα?
ειμαστε ολοι μια παρεα, αρχισε να γινεται κουραστικο ολο αυτο.
ας μην αναλωνομαστε στο να "παλευουμε" μεταξυ μας αλλα με τον κακο εαυτο μας
που μας οδηγει σε "αρρωστη" σχεση οποιασδηποτε μορφης με το φαγητο.
Οχι μονο για τους νεους χρηστες αλλα κ για παλιοτερους ειναι κουραστικο.
Ανθρωποι ειμαστε, λαθη κανουμε,
σπρωχνουμε κ αλλους σε λαθος συμπεριφορες, ας ληξει επιτελους ολο αυτο, οχι μονο το συγκεκριμενο,
αλλα η γενικοτερη αναταραχη στο φορουμ μας.
ειναι το σπιτι μας ...
xm xm xmmmmmmQuote:
εγω δεν ηθελα να τσακωθω, ειπα μια αποψη σε ενα θεμα στο οποιο ζητησα μαλιστα προκαταβολικα συγνωμη για το υφος μου.
η lessing πεταχτηκε απο το πουθενα να επιβαλλει την...ταξη στο φορουμ και στις αποψεις μιας "χαζογκομενας"...
οκ, καταλαβα τι παιζει και δεν ασχολουμε αλλο φυσικα μαζι της!
Αλλα το υφος μου σε ενα τετοιο θεμα μονο αυτο θα μπορουσε να ειναι γιατι δε συνιθιζω εθελοτυφλω και να "χαιδευω τα αυτια" των αλλων...και μαλιστα ολο αυτο να το βαφτιζω "συμπονια"...
λες οτι δεν εθελοτυφλεις και δεν συνηθιζεις να χαιδευεις τα αυτια των αλλων, αλλα τα δικα σου αυτια μαλλον τα χαιδευεις....
γραφεις τοσο καιρο στο φορουμ της παχυσαρκιας...
εισαι σε ιδανικα κιλα, οστοσο παλευεις καθημερινα και βασανιστικα με μερικες θερμιδες, μερικα γραμμαρια, εντυπωσιακα υπερφαγικα επεισοδια και τις τυψεις σου για ολα αυτα.....
μονο σε ενα απο τα πολα σου ποστ εξεφρασες την αληθεια. ειπες καποια στιγμη "δεν αντεχω πια. ποτε θα σταματησω να βασανιζομαι με τα κιλα μου" η καπως ετσι....
μα δεν εχεις καταλαβει τοσο καιρο, εσυ που δεν εθελοτυφλεις, οτι αυτο που σε βασανιζει ειναι η βουλιμια και οχι η παχυσαρκια?
θα μου πεις, τι σημασια εχει η ταμπελα, το ειπες κι εσυ οτι δεν ξερεις πως ακριβως λεγεται αυτο που εχεις....
εχει ομως απο οτι φανηκε παραπανω...
οσο χαιδευεις τα αυτακια σου, θα γραφεις σε φορουμ παχυσαρκιας και θα παιδευεσαι να χασεις γραμμαρια αντι να προσπαθησεις να απεγκλωβιστεις απο την βασανιστικη σου σχεση με την ζυγαρια σου.
οπως θα ξερεις, η βουλιμια δεν ειναι μονο καθαρκτικου τυπου(=εμετοι και διαρροιες) αλλα ειναι γενικοτερα η λαθος σχεση με την ζυγαρια με υπερφαγικα επεισοδια, ενοχες και στερηση στην συνεχεια...
για τον ιδιο λογο, προσωπικα δεν σου χρεωνω την απαραδεκτη απαντηση σου στην μαριαπ.
στα ματια μου ειναι ολοφανερο κι απορω πως δεν το ειδε κανεις αλλος.
τον εαυτο σου σιχαινεσαι καλο μου , γιατι ξερεις οτι το επομενο βημα που μεχρι τωρα δεν επιτρεπεις ατον εαυτο σου να κανει, ειναι να αρχισεις τους εμετους η τα καθαρκτικα.....τον εαυτο σου βριζεις για να μη τολμησει να τους ξεκινησει...του θυμιζεις ποσο σιχαμενο σου φαινεται για να τον πεισεις οτι η αηδια που νοιωθεις ειναι πιο δυνατη απο την αναγκη σου να χασεις βαρος...
συμφωνω με την sweet δυστηχως, απλα ειχα επιλεξει να παρατηρω χωρις να πω κατι,
γιατι φοβομουν την αντιδραση της αμπσολουτ, κ δεν ηξερα καν αν ηταν σωστο...να πω ο,τι σκεφτομουν.
κοριτσια ουτε τα δικα μου αυτια χαιδευω και εδω μεσα ειμαι απολυτα ειλικρινης...δεν ειπα εγω οτι δεν εχω διαταραχη-τι ακριβως εχω δεν ξερω αλλα σιγουρα οκ δεν ειμαι...
αλλα οχι και να φτανουμε σε τετοια ακρα,οχι εμετο εγω δεν κανω ουτε το σκεφτομαι,ουτε καθαρτικα ουτε τιποτα απο ολα αυτα...
τρωω τα γλυκα μου και κατηγορω τον εαυτο μου...αλλα ξερω που παταω...δοξα το θεο
OK :thumbup:
θενκς κοραλακι!εγω ειπα εξ αρχης οποια καταλαβε καταλαβε!δεν θα απολογουμε και συνεχεια!!!
πλεον η υποθεση εχει καταντησει αστεια!!πραγματικα μονο να γελασω μπορω με οσα διαβασα στο τοπικ που με τοοοση αγαπη μου αφιερωσαν!!
και για να μη ξεχνιομαστε σημερα 49,5!!!αν με κανουν οντως στο φουρνο δεν ξερω πια θα πρωτοχορτασει!!!!
α το συνεχιζεις το τροπαρι με τις χοντρες?
ε τι να κανουμε χορταινουμε δυσκολα εμεις οι χοντρες...
καλη σου συνεχεια, αρκετα προσβαλεις κ εμενα εμμεσα...
δεν εχει μεινει θεμα πια να γραφουμε κατι σοβαρο, ομορφο ή να νιωθουμε οικεια εδω μεσα.
το ιδανικο θα ηταν ολα μαζι αλλα που τετοια τυχη.
Βασικα για να μην αναρωτιεστε κιολας γιατι φαγατε warning, εγω εκανα το report.Συνεχιστε τον καυγα.Ε ρε προβληματα που εχει ο κοσμος....:rolleyes:
κρατας επαξια τον τιτλο του αρχαιοτερου μελους στο φορουμ :thumbup:Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
τον εαυτο σου σιχαινεσαι καλο μου , γιατι ξερεις οτι το επομενο βημα που μεχρι τωρα δεν επιτρεπεις ατον εαυτο σου να κανει, ειναι να αρχισεις τους εμετους η τα καθαρκτικα.....τον εαυτο σου βριζεις για να μη τολμησει να τους ξεκινησει...του θυμιζεις ποσο σιχαμενο σου φαινεται για να τον πεισεις οτι η αηδια που νοιωθεις ειναι πιο δυνατη απο την αναγκη σου να χασεις βαρος...
επιστροφη στο φορουμ μετα απο 2 μηνες...
με νεο ξεκινημα...δυστηχως η κακη ψυχολογια δε με βοηθησε αρα ουτε και εγω εμενα...Το εριξα στο φαι και μαλιστα πολυ ανθυηγεινο...
δυστηχως συνεχιζει να υπαρχει κακη διαθεση και οχι μονο φορτωθηκα κιλα αλλα με πηγε πολυυυ πισω..
ξαναξεκινησα την Κυριακη 28/11, αφηνοντας πισω τα παλια.Αυτη τη φορα και με γυμναστικη θα κανω σοβαρα οτι μπορω...
Οσες θελουν ας χαρουν!!!
Πολλα μελη σιγα σιγα αποχωρουν βλεπωντας κλικες να δημιουργουνται,αλλες να τρωγονται με τις "αδυνατες" και αλλα μελη να απογοητευονται και να το ριχνουν στο φαι-οπως εγω πχ.
Διαβασα και οτι η Βαd αποχωρησε...κριμα.Πιστευω οτι οταν δεν εχεις καλη ψυχολογια και σε παρει η κατω βολτα δεν μπορεις να ακουσεις τιποτα, λογικο αλλωστε.
Τεσπα, οποια θελει ας μεινει διπλα μου, να τα λεμε...
Σημερα στη δουλεια πηγα στο γραφειο μιας συναδελφου και οταν εφευγα την ακουσα που μιλουσε σε μια αλλη χαμηλοφωνα αλλα και χαιρεκακα "καλα αυτη πηρε κιλα???????"...Δεν σκοπευω να το αφησω ετσι βεβαια και επειδη το πιστευω σχεδον γελασα απο μεσα μου οταν το ακουσα...
Μπραβο και σε οσες εισαστε πιστες και συνεχιζετε...ελενη,πηνελοπη κλπ,κλπ
Πιστευω να επανελθω κανονικα στο φορουμ οταν ειμαι λιγο πιο ετοιμη.
ρε συ absolute! Mα την Παναγια μολις πριν ενα λεπτο κοιταγα οτι ειχες ανοιξει το τοπικ της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ και σκεφτομουν π εχεις εξαφανισθει...
Αυτα τα περι κλικας,ας τα αφησω ασχολιαστα,ουτε στο big brother να μασταν και να τσακωνομασταν για τα 200,000 ευρω.
Καλως ηλθες ξανα!
ελα ντε σχεδον 2 μηνες δεν εγραφα ουτε και εμπαινα...μμμμ,το ειχα ανοιξει σε δοξασμενες εποχες!
ευχαριστω onelife!εσυ βλεπω τον επιασες το στοχο σου παντως!!!μια χαρα!
Welcome back! Kαι καλο κουραγιο για την διατροφη. Αλλα για να ξαναμπεις παει να πει οτι μπουχτισες...
Προσπαθω absolute, εξαλλου το δυσκολοτερο ειναι η συντηρηση!
Εκει να δω τι θα κανω..:crazy: