Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Σήμερα είμαι καλύτερα.Είναι που αδιθέτησα χθές οπότε εκτος απο την στεναχώρια μου είχα και τις ορμόνες μου! :) Εντάξει θα περάσει ο καιρος απλα ελπίζω να είναι καλά εκεί και να μην τον ζορίσουν πολύ ..
Καλημέρα :)
Printable View
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Σήμερα είμαι καλύτερα.Είναι που αδιθέτησα χθές οπότε εκτος απο την στεναχώρια μου είχα και τις ορμόνες μου! :) Εντάξει θα περάσει ο καιρος απλα ελπίζω να είναι καλά εκεί και να μην τον ζορίσουν πολύ ..
vanvan μπορεί να ζοριστεί λίγο αλλά χρειάζεται να ζορίζονται και οι άντρες που και που!! θα ωρίμάσει κιόλας! τυχαία είναι η φράση "το στρατό κάνεις τους άντρες"?? ;)
Ενταξει μωρε λίγο ζορισμα δεν θα του κάνει κακό.Ευχομαι μόνο να περάσει γρήγορα ο καιρος..... Αναίμακτα :):)
σκέφτομαι πόοοοοοοσο πολύ νυστάζω!!!!!!!!!!!!!!!! :yawn:
νυσταζω και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! !!!!!!!!!!
vanvan συνήθως όταν φεύγουν οι άνδρες φαντάροι γίνονται πιο ανασφαλείς κ ζηλιάριδες κτλ κτλ άρα από μία άποψη θαχεις το πάνω χέρι γιατί αυτός θα ανησυχεί κ τι κάνεις κ με ποιους γυρνάς εκεί έξω.χιχιχιχι.μα τι καθίκι που είμαι
σχετικά με το τι σκέφτομαι τώρα, έχω λιγούρες που προσπαθώ να τις ξεχάσω γράφοντας εδώ
εμένα με βοηθάει να ξεχάσω τις λιγούρες και μια βόλτα στα μαγαζιά για ψώνια...Quote:
Originally posted by bouliana
σχετικά με το τι σκέφτομαι τώρα, έχω λιγούρες που προσπαθώ να τις ξεχάσω γράφοντας εδώ
σκεφτομαι οτι συνεχώς θέλω να χάσω κιλά και ποτέ δεν τα καταφέρνω. ούτε τρια . και στεναχωριέμαι.
μπα ευτυχως δεν έχουμε τέτοια στην σχέση είναι πολύ ήρεμος και ήσυχος ανθρωπος και ευτυχως αυτος πατάει στα πόδια του οπότε ουτε ανασφάλειες έχει για να θέλει να επιβεβαιωθεί ούτε ιδιαίτερες ζήλιες.Βέβαια για τίποτα δεν είσαι σίγουρος σε αυτη τη ζωη και ας μη λέω μεγάλες κουβέντες.Θα δείξει ο καιρός ;);)Quote:
vanvan συνήθως όταν φεύγουν οι άνδρες φαντάροι γίνονται πιο ανασφαλείς κ ζηλιάριδες κτλ κτλ άρα από μία άποψη θαχεις το πάνω χέρι γιατί αυτός θα ανησυχεί κ τι κάνεις κ με ποιους γυρνάς εκεί έξω.χιχιχιχι
Ευχαριστώ πολύ πάντως bouliana μου για την συμπαράσταση!! :spin:
ε λίγο λέω ρε συ. δεν λέω για σκηνές τρελές.αλλά θα σε ρωτάει,,,που πήγες χθες μωράκι μου,βγήκεσ βγήκες?
αχχαχαχα ... λες?? Καλά θα είναι μεγάλη αλλαγή γι'αυτόν αν το κάνει!! Θα έχει πολύ πλάκα πάντως γιατι θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα!!Θα γελάσω πολύ αν γίνει :P:P:PQuote:
ε λίγο λέω ρε συ. δεν λέω για σκηνές τρελές.αλλά θα σε ρωτάει,,,που πήγες χθες μωράκι μου,βγήκεσ βγήκες?
Ηδη γελάω δηλαδη ! :P:P (ειμαι κακιασμένη ε? αχαχαχαχχα ΛΟΛ)
ε ναι ρε αυτό σου λέω όχι να κάνει υστερίες,αλλά φαντάσου τον το κακομοίρη μέσα χωμένο να φυλάει σκοπιές κ εσύ να πίνεις κοκτέιλ με τις φιλενάδες σου.ποιος έχει το πάνω χέρι.χαχαχαχαχαχα satan plan.ε πλάκα κάνω ε!!!!
αλεξανδρίτα χτες το απόγευμα μετά τη δουλειά πήγα για ψώνια κ πραγματικά ηρέμισα!
Τι δουλειά έχω εγώ εδώ? αφού δεν είμαι χοντρός... αφρατούλης είμαι... :)
http://www.ticker.7910.org/wg__130__...AwMDUzNG98.gif
πατατακια παπρικα..
ελπιζω να μην πεσω στο πειρασμο και παω στο περιπτερο..
έχω φάει το "σύμπαν" πάλι σήμερα.....:shocked2:
χαχα :) αφρατούλης με χιούμορ!!! :thumbup:Quote:
Originally posted by Thanoulis
σκέφτομαι ότι δεν έχω καθόλου όρεξη να διαβάσω!! θέλω κίνητρο.. αναρωτιώμουν αν υπάρχει κάποιο φόρουμ σαν το δικό μας όπου ο καθένας γράφει την πορεία του σχετικα με το διάβασμα που κάνει, όπως κάνουμε εμείς με το ημερήσιο διαιτολόγιο μας!! το εψαξα αλλά δε βρήκα κάτι... διότι και δίαιτα παλιότερα δε μπορούσα να κάνω αλλά με τη βοήθεια αυού του φόρουμ φαίνεται να τα καταφέρνω!!! ουφ! :puzzled:
χεχεχεχεχε ζουμερος!Quote:
Originally posted by Thanoulis
http://www.ticker.7910.org/wg__130__...AwMDUzNG98.gif
καλωσηρθες
σκέφτομαι οτι βαριέμαι.πείτε κάτι ρε παιδιά.
μια απο τα ιδια κι εγω bouliana μου... και μας εχουν κοψει και τα facebook- msn στο γραφειο και δεν περνανε οι ωρες με τιποτα
χαχαχαχα!τι δημιουργικές στιγμέεεςς είναι αυτές! πες κανά κουτσομπολιό!!!
κουτσομπολιο?????τι ειδους?
σου απαντάω τώρα στο οτιδήποτε άλλο άσχετο.
σκεφτομαι οτι εχω τοσες δουλειες να κανω που παιζει ασχημο ξενυχτι σημερα, παρολο που εχω πρωινο εγερτηριο αυριο.
ουφ..................
επισης σκεφτομαι πού να εξαφανιστηκε η Βαλλια?
ναι κεγώ θέλω πίσω την papa justify!να δει την απώλειά μου.να της πώ ότι έχασα κ ένα ολόκληρο πόντο στα μπράτσα!που είσαι καλέ??????:fake sniffle:
οντως ρε παιδια που πηγε η παπα μας?
χθες την σκεφτομουν πιο εντονα...
ποσο βαριεμαι σημερα!
την εκανα! εφαγα βραδινο (γαλα με all bran και βρωμη) υπερβολικα νωρις και τωρα λυσσαξα.
εφαγα 1 τυρακι lavache! γαμωτοοοοοοοοοοοοοοοοοο
αυριο πανε ταξιδακι στην αδελφη μου, ολες οι αμαρτιες που μου αφησε ο φιλοξενουμενος θα μετακομισουν! τελος!
giati ciciliana ???
το χαμογελο ειναι υγεια
πρεπει να προσπαθουμε να χαμογελαμε
σκεφτομαι...αραγε θα σταματησει ποτε η πεινα της ψυχης?
πειναω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciciliana, πολλες φορες νοιωθω ετσι..δυστυχως σε καταλαβαινω..απλα εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι δεν αξιζει να χαλάω τη ζωη μου και πρεπει σιγα σιγα να συνέλθω κ να κανω πράγματα για μενα.
θελω να εξαφανιστω.
να τα παρατησω ολα και να φυγω για το αγνωστο.
να ηρεμησουν και ολοι αφου λενε πως τους στεναχωρω και το κυριοτερο να ηρεμησω και εγω γιατι δεν αντεχω αλλο αυτη την καταπιεση.
καταπιεση για ασημαντα πραγματα.. εχουν αγχωθει οι δικοι μου που δεν παιρνω πτυχιο και ανγκαζομουν να τους λεω σε λιγο και σε λιγο.. τον ιανουαριο αν ολα πανε καλα τελειωνω.. τα ειχα παρατησει με την διπλωματικη μου αλλα επειδη δεν αντεχα την γκρινια τους ελεγα ολο ψεμτα.. οτι τον αλλο μηνα τελειωνω κλπ κλπ....
σημερα θα τους πω πως τελειωνω οριστικα τον ιανουαριο. αλλα πραγματικα αν μου αρχισουν την γκρινια εχω φτασει στο αμην. να τα παρατησω ολα και θα σηκωθω να φυγω. δεν ξερω για που. αλλα για καπου που να μην με βρει κανεις. να ηρεμησω. το εχω τοσο πολυ αναγκη.
ειμαι πιο χαλια απο ποτε σημερα. με πονοκεφαλο και πονο στο στηθος απο το αγχος μου και την στεναχωρια μου.
μακαρι μεχρι το τελος της μερας να ειμαι οκ....
Ζωίτσα, αν πιθανολογείς στ' αλήθεια πως θα πάρεις το πτυχίο σου τον Ιανουάριο, τότε μόνο να το πεις στους γονείς σου. Για την αξιοπιστία σου και μόνο. Σκέψου, δεν έμεινε πολύς καιρός, γιατί λοιπόν τόση στενοχώρια?
Είναι δύσκολο να έχουμε πάνω από το κεφάλι μας άτομα αγαπημένα μεν, καταπιεστικά δε. Το ξέρω από πρώτο χέρι. Μπορούμε όμως με τη σειρά μας να τους αποδείξουμε ότι έχουμε μία συνέπεια στο λόγο και στις ενέργειές μας. Δε χρειάζεται να πας πουθενά. Να μείνεις εκεί και να ορκιστείς παρέα με την περήφανη οικογένειά σου. Έχει και δωράκι στο είπα? Πάντα έχει στις ορκωμοσίες και, μαζί με τα λουλούδια που σου προσφέρουν φίλοι, είναι το καλύτερο κομμάτι!
ειναι σιγουρο οτι θα τελειωσω γιατι ηδη εχω προχωρησει αρκετα. απλως για να τους αποφυγω καθε φορα που με ρωτουσαν τους ελεγα πως τελειωνω..
αλλα ηταν ολα μαζι .. τα κιλα μου η χαλια ψυχολογια που δεν μποροσυα να χασω η δουλεια που δεν ημουν ευχαριστημενη και ολα πηγαιναν πισω..
Βάλε μία τελεία και προχώρα! Τα κιλά σου είναι μια χαρά. Κοίτα πόσα ήσουν! Το πτυχίο είναι προ των πυλών. Οι γονείς είναι επαγγελματίες πρήχτες και το ξέρουμε. Κοίτα να τους αποστομώσεις!
ωραια μας μπηκε ο μηνας στραβα σε ολες, τι να πω
ciciliana μπορεις να μιλησεις κ σε ενα ψυχολογο, θα ανακουφιστεις πολυ
zvitsa exei δικιο η αβα,
επειτε σκεψου οτι δουλευεις ενω εισαι φοιτητρια, εγω που καθομουν κ εθρεφα νιατα τι θα επρεπε να κανω που δεν επαιρνα πτυχιο?
ηρεμησε τα κανεις ολα σωστα, ξεκολλα, ολα καλα, ολα στο μυαλο μας ειναι παιδια!
κ ενω σκεφτομουν να ακυρωσωολες τις δουλειες μου που κοιμηθηκα για αλλη μια φορα αργα,
που ξυπνησα αργα,
που εφαγα παραπανω χθες...κ χιλια αλλα "που"
θα παω κανονικα σε ολες,
απλα δε θα γυμναστω κ δε θα μαγειρεψω.
κι αυριο μερα ειναι κ παλι στο προγραμμα!
παω στην πρωτη σημαντικη δουλεια (μανικιουρ πεντικιουρ) να φτιαξει κ λιγο η διαθεση κ τα πονεμενα ποδαρακια μου :D
κοριτσια ειλικρινα δεν αξιζει να πεφτουμε, μην αφηνομαστε, η ζωη ειναι ωραια, αρκει να τη δουμε με χαμογελο.
ευχαριστω το Θεο που εχω ακομα τον πατερα μου αλλα κ οταν δε θα τον εχω θα τα καταφερω, που θα παει.
λιγο ασχετο αλλα... shoot me
πραγματικα δεν μπορω αλλο αυτη την καταπιεση. πλεον ξυπναω με ενα κομπο στο στηθος..
ξυπναω με ορεξη να παω δουλεια και να γυρισω να δουλεψω την διπλωματικη μου αλλα με πιανει το αγχος και δεν κανω τπτ τελικα και ερχετε το βραδυ και κλαιω που παλι δεν εκανα τπτ..
οπως ειχα παθει με τα κιλα... ετσι ειμαι και τωρα. και αυτο θελω να τους πω.. πως οσο με πιεζουν δεν μπορω να καθησω να συγκεντρωθω και να δουλεψω. οκ τους καταλαβαινω σκεφτομαι πως ειναι μαλακια πως ενω τελειωσα κανονικα τα μαθηματα μου και με βαθμο στο συνολο 8,2 να εχω παρατησει την διπλωματικη...
τωρα ομως εχω μπει σε ενα ρυθμο. απλως πρεπει να καταλαβουν πως δεν ειναι κατι που τελειωνει σε ενα εξαμηνο. ειναι κριμα να κανω κατι χαζο και να παραδωσω απλα και μονο για να παρω πτυχιο και ετσι να χασω το βαθμο που ειχω ως τωρα....
ευχηθειτε μου καλη τυχη.... σε καμια ωρα θα τους παρω τηλ να τους τα πω.. δεν δεν δινω τωρα διπλωματικη αλλα τον ιανουαριο..
Ζωη πες ο,τι νιωθεις, ειναι γονεις σου, θα σε καταλαβουν,
κι αν δε καταλαβουν εσυ τα ειπες κ ξαλαφρωσες κ κανεις ο,τι κρινεις σωστο.
οπως κ ναχει εσυ αποφασιζεις, εχεις κανει τοσα για σενα, κανε κ αυτο. σου αξιζει!
στεναχωριεμαι που τους στεναχωρω με αυτο το θεμα..
αλλα πρεπει να καταλαβουν και να κανουν υπομονη :(
Οι γονείς δεν ήταν εκεί που είσαι εσύ και είναι φυσικό να μην καταλαβαίνουν. Το μόνο που καταλαβαίνουν είναι, γιατί πχ, ο γιος της κυρίας τάδε ορκίστηκε - πήρε τη διπλωματική - παντρεύτηκε και άλλα πολλά σε χρόνο μηδέν? Τι κάνει το δικό μου το αστροπελέκι? Και να τα μπίρι μπίρι.
Πολλές φορές και το να μην κάνουμε τίποτα είναι επιλογή. Επιλογή ασφάλειας. Όταν πληττόμαστε από παντού, διαλέγουμε την αδράνεια, προκειμένου να ξεμπλοκάρουμε συναισθηματικά. Δεν θα σου πω να τους μιλήσεις για ότι αισθάνεσαι, γιατί δεν έχει νόημα. Μπορεί να δείξουν προς το παρόν ότι καταλαβαίνουν, αλλά θα επαναλάβουν τα ίδια. Με μαθηματική ακρίβεια. Προσπάθησε μόνο να απενοχοποιηθείς εσύ και όλα θα πάνε καλύτερα!
Καλή τύχη και power!!
τους τα ειπα και ξαλαφρωσα...
δεν μου φωναξαν ευτυχως..
τους εξηγησα πως εοχυ ντα πραγματα..
πηρα τον μπαμπα μου τηλ .. ( μιας και μου εχει αδυναμια) και επειδη τον πετυχα σε κοσμο του ζητησα να παει πιο κει να του μιλησω.. του κοπηκαν τα ποδια του καημενου μεχρι να του πω τι επαθα.. νομιζε πως κατι κακο εγινε..
και μετα με μαλωνε γιατι εκλαιγα.. καλα μου λεει γιατι κλαις? ωραια δεν προλαβαινεις τωρα ο ιανουαριος κοντα ειναι. θα τελειωσεις. ε του εξηγησα πως στεναχωριεμαι που στεναχωριουντε... και μου ειπε ενταξει δεν θα πεθανουμε τωρα. σημασια εχει οτι προσπαθω να τελειωσω!
μου εφυγε ενα βαρος.. και μετα απο λιγο με πηρε η μαμα .... να με ρωτησει τι γινεται και της εξηγησα..
με στραγικη κινηση πηρα τον μπαμπα πρωτα γιατι ξερω πως μου εχει αδυναμια... με πηραν και τα κλαματα και ολας.. οποτε ο καημενος μου αγχωθηκε που με ακουγε ετσι.. μαλιστα μου ειπε.. ''καλα βρε ζωουλα μου δεν με ξερεις? ηταν δυνατον να σε μαλωσω για αυτο? αντε σταματα να κλαις γιατι με σταναχωρεις , θα με παρουν και εμενα τα κλαματα και θα με κανεις να ερθω εκει για να δω οτι εισαι καλα... ''
:) δεν ειναι πολυ γλυκουλης ε?
παει και αυτο. οποτε τωρα πια ηρεμη θα αφοσιωθω στην εργασια μου. και επιτελους να ορκιστω με τιμες και δοξες το χειμωνα!!