καλημερα και από μένα γιώτα μου. Ας εχουμε πίστη δε μπορουμε να κανουμε πλέον κάτι αλλο. Μακάρι ο Θεός να μας βοηθησει όλες μας.
Printable View
καλημερα και από μένα γιώτα μου. Ας εχουμε πίστη δε μπορουμε να κανουμε πλέον κάτι αλλο. Μακάρι ο Θεός να μας βοηθησει όλες μας.
καλημερα κοριτσια,
και εγω τα ιδια περναω..Έχει αλλάξει η ψυχολογία μου ακριβώς ετσι όπως τα περιγράφετε...Και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι κανένας δε δείχνει να με καταλαβαίνει! :(
αν και δεν εχω καμια ελπιδα για μενα, ευχομαι να πανε σε ολες μας ολα καλα.
Μαρια, διαβασα μερικα ποστ και συγκινήθηκα.
Συνεχεια λεω οτι ειναι τιμωρια ολο αυτο που τραβαω.
γεια σου katy κουραγιο και υπομονη. Θες να πεις λιγακι το ιστορικό σου? Πως εχασες την περιοδο αν επιτρεπεται?
καποτε ημουν υπερβαρη. κάποιοι κλασικά με κορόϊδευαν, πιεζαν συνεχια να χασω κιλα. μεχρι που σταματησα να τρωω συν ενα χρονο βουλιμια περασα. ειχα χασει σχεδον 50 κιλα. στα 65 κιλα (υψος 1,66) σταματησε η περιοδος μου..ειχα χασει ολη τη μυικη μαζα.. δερμα και κοκαλο ειχα γινει...κρατουσα 65 κιλα με 500 η 0 θερμιδες. σιγα σιγα με πολλα νευρα και κλαμα αυξησα της θερμιδες. ετρωγα καλα λιπαρα πολυ ψαρι. ειχα διαβασει οτι πρεπει να φας τουλαχιστον 2500 θερμιδες, για να χτισεις τον οργανισμο/σωμα σου ξανα. το ακολούθησα και ακομα τρωω γυρο στις 2000-2200 θερμιδες. στα 72 κιλα ηρθε η περιοδο για 3 μηνες.. τωρα παλι στο περιμενε.
ντουφαστον ειχα δοκιμασει κ εγω τον Απριλιο του 2011.τπτ! 11/11 επανηλθε.
τωρα ειμαι 75-76 κιλα και και νιωθω χαλια!φταιω ομως γιατι δεν ετρωγα παντα ισσοροπημενα και ο οργανισμος νομιζω συνεχεια οτι ειναι σε απεργια πεινας.
πως ηταν σε σενα;
σοκ. Παρομοια ιστορια. Και εγω υπερβαρη. Εχασα την περιοδο στα 58 κιλά. Επαθα νευρική ανορεξία εφτασα 40 κιλά. Περιοδος γιοκ εδω και 4 χρονια. Μονο με φαρμακα.
Τωρα εχω ξεφυγει απο την ανορεξία ομως και παλι τα κομπλεξ υπάρχουν. Λιπος, μυική μαζα εννοειται μηδεν. Το σωμα μου παρολο που ξεπατωνομαι στην γυμναστική είναι κρεμασμένο.
Ο οργανισμός εχει διαλύσει, ο μεταβολισμος κοιμάται. Παιρνω βαρος με το παραμικρό. Αντιδρα πλέον το σώμα και αυτο με εχει οδηγησει στην τρελα.
Παντως ρε γαμωτο 75 κιλα εσυ και να μην εχει επανελθει? Τι διαολο? Εγω πλεον πιστευω οτι δε θα μου ξαναρθει. Ειναι τοσο ταλαιωπρημενο το κορμι μου που που να ρθει?
ο οργανισμος μας νομιζει συνεχεια οτι βρισκεται σε απεργια πεινας. οτι του δινεις το αποθηκευει αμεσως για περιπτωση που ερθει ξανα εποχη πεινας να εχει ρεζερβα.οταν καταλάβει οτι του δινεις οτι χρειαζεται και γεμιση της αποθηκουλες του. επανερχεται και η περιοδο. τωρα κοιταει μονο την επιβιωση του. σου λεει δεν μπορεις να θρεψεις εσενα πως ενα μωρο;καπως ετσι το καταλαβα.. απο οσα εχω διαβασει.
τι να πω; περναω και τα βασανα με την καρδια μου.. και το στομαχι τωρα.. ασε...συνεχεια κρυωνω, τρεμω...ψυχολογια χαλια... καθε μερα προσπαθω να μου δινω κουραγιο....
ισορροπημενη διατροφη, ισως να ελλατωσεις την γυμναστικη; δοκιμασα πολλα κ προσπαθω να καταλαβω τι χρειαζεται ο οργανισμος μου.
καλημερα κορίτσια
μου συνεβει κατι ευχαριστο, αδιαθετησα χωρίς τα χαπια..ναι επιτελους!!!
ειμαι πολύ χαρουμενη
Καλέ τι ευχάριστα νέα διαβάζω;;;;
Μαγδαλένα μου ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!! :bigsmile::bouncy::bouncing:
Μπράβο κορίτσι μου! Χαίρομαι που η καλή σου διάθεση, η υπομονή σου και κυρίως η αλλαγή στάσης απέναντι στην διατροφή σε αντάμειψε με το μεγαλύτερο δώρο, την περίοδο σου!
Σου εύχομαι αγάπη μου από εδώ και πέρα μόνο μία εγκυμοσύνη να διακόψει την περίοδο σου και τίποτα άλλο!
Φαντάζομαι χαρά που πρέπει να πήρες ε; :D
ʼντε να παίρνετε σειρά και οι υπόλοιπες κυρίες :)....
ελλη μου γλυκια μου..δεν το περιμενα ότι θα ερθει..χαρηκα τοσο πολύ.
Και με το δίκιο σου καλή μου :), και εγώ χάρηκα πολύ με τα φανταστικά σου νέα και εύχομαι και για τα υπόλοιπα κορίτσια μας να έχουν την ίδια εξέλιξη και μάλιστα σύντομα!
Επιτέλους το σώμα σου ηρέμησε και ένιωσε δυνατό και έτοιμο να επαναφέρει την περίοδο σου. Από εδώ και πέρα εύχομαι ο κύκλος σου να είναι ρολόι!!!
Αλήθεια τώρα θα πρέπει να κάνεις κάποιο υπέρηχο και εξετάσεις; Ο γιατρός σου τι λέει;
Ελλη μου ακόμα δεν εχω μιλήσει με τη γιατρό να της πω ότι μου ηρθε χωρίς χαπια αν και αυτη ηταν σιγουρη οτι η περιοδος θα μου ερθει, μόνο εγω δεν το περιμενα
μου ειχε πει οτι θα χρειαστει να κάνω εναν υπέρηχο να δουμε μητρα και ωοθηκες αλλά όποτε το αποφασίσω εγω..
θα την πάρω τηλ σε λιγακι και θα σας πω
ευχομαι μεσα από την καρδια μου σε όλα τα κορίτσια να ερθει πίσω η περιοδος τους//το κλειδι τελικά ειναι το ΒΑΡΟΣ..
και φυσικά μια θεραπεία..εμενα ενα απλό αντισυλληπτικό μου εφερε τόσα θετικά αποτελέσματα.. μου ηρθε με κανονική ροη, και σημερα δεν ποναει η κοιλια μου καθόλου, ας ειναι καλά η γυναικολόγος μου που μου εφερε πίσω το πιο πολύτιμό πραγμα, την περίοδο.. που όσο την εχεις ελπίζεις ότι θα δημιουργήσεις ενα παιδακι!!
Ax,Μάγδα μου, και εγω χάρηκα μαζί σου! Γιούπι! ʼντε και στα δικά μας οι α-περιόδευτες! χιχιQuote:
Originally posted by Magdalena
καλημερα κορίτσια
μου συνεβει κατι ευχαριστο, αδιαθετησα χωρίς τα χαπια..ναι επιτελους!!!
ειμαι πολύ χαρουμενη
κοριτσακι μου, σε ευχαριστω πολύ.. επαιξε ρόλο και η συμπαρασταση που ειχα από εσας εδω στο σαιτ
σας ευχομαι ολοψυχα όλα να σας πανε καλα!!
κοριτσια γεια σε ολες... εχω καιρο να γραψω αλλα εχω απελπιστει τελειως... η8ελα να ρωτησω αν καμμια απο εσας οσο δεν ειχατε η δεν εχετε περιοδο εχει παρατηρησει αλλαγες στην κοιλια της... αν και η ζυγαρια με δειχνει ολο και λιγοτερο η κοιλια μου ειναι απιστευτα μεγαλη... εχω φρικαρει... σκληρη και μεγαλη! δεν την εχω 3αναδει ποτε ετσι! :puzzled: η τελευταια περιοδος μου ηταν την πρωτοχρονια....:flaming: εχει παρατηρησει καμια κατι παρομοιο?????
καλημερα Δήμητρα.. εγω τους πρωτους μηνες που δεν ειχα περίοδο ειχα πρηξιμο στην κοιλιά μου, η ζυγαρια φυσικά με εδειχνε λίγα κιλά αλλα ειχα φουσκωμα.. μετα από λιγοο καιρό όμως ήταν όλα φυσιολογικά, δηλαδη αν ετρωγα ενα ελαφρυ μεσημεριανό δεν ειχα καθόλου κοιλιά
Ειχα καιρο να μπω στο φορουμ και να γραψω και δε μπορεις να φανταστεις τη χαρα που ενιωσα διαβαζοντας τα χαρμοσυνα. Μπραβο Μάγδα μου ο εφιάλτης έλαβε τελος για σενα. Χαιρομαι αφανταστα για σενα. Συγχαρητηρια πολλα πολλα και κανονισε τωρα οχι πια τρελες. Ευχομαι τα καλυτερα απο δω και μπρος. Μακαρι να παρουμε και εμεις σειρα που δεν το βλεπω δηλαδη. Αν δε γινομαι αδιακριτη σε ποια κιλά σου επανήλθε? Ισως πρεπει να μιλησω και εγω με το γιατορ μου να παρω τα γιασμιν μπας και.
Αχ και παλι μπραβο ρε κοριτσι ποσο πολυ χαρηκα για σενα.
Μαράκι μου καλημερα.. σε ευχαριστω πολύ εσυ πάντα με στηριζες με τα καλά σου λόγια..σου ευχομαι συντομα να απαλλαγεις από όλα αυτα
θα δω και στον επόμενο κυκλο αν πραγματι το εχω ξεπερασει.. αν και συτό μου είπε η γυναικολόγος ειναι ενα καλό βηματακι..
Μαρία μου ειμαι ήδη περίπου 60 κιλά..ποτε δεν ειχα υπάρξει τόσο, η γυναικολόγος μου από την αρχη επέμενε να φτασω 60 κιλά προκειμενου να ερθει η περίοδος και να τρωω καλά για να μπορεσει ο οργανισμός να υποστηρίξει από μόνος του και πάλι αυτη τη διαδικασία.
Την τελευταία φορα που πήγα στην γιατρό, έκανα υπέρηχο και μου είπε: Είσαι ενταξει, δεν βλέπω καποιο λόγο να μη σου ερθει" εγω δεν το περίμενα..όλα ερχονται από εκει που δεν τα περιμένεις..εσυ ποσα κιλά εισαι αν επιτρεπεται?
Magdalena μου καλως τα δεχτηκες!!!!! εχει καιρο που σου ηρθε βεβαια αλλα εγω μολις το ειδα και επι την ευκαιρια θα γραψω και στα 3ωρα ενα γεια..! οταν μοιραζεσαι τη χαρα σου πραγματικα πολλαπλασιαζεται! χαιρομαι κι εγω ισως οχι τοσο οσο εσυ, αλλα πολυ! εχεις καταφερει παρα πολλα, να εισαι περηφανη που ανεκτησες και παλι την υγεια και την ψυχολογια σου..! σε φιλω γλυκα και ευχομαι οπως ειπε και η Ελη και μου αρεσε να σου ξανασταματησει μονο αν προκειται για παιδακι!! :starhit::starhit:
Αγγελάκι μου γλυκό καποια στιγμη θα ερθει και σε εσενα εισαι σε καλό δρόμο αφου κάνεις θεραπεια κια διατροφή..σε ευχαριστω πολύ πολύ, τωρα αν ειμαι σε καλό δρομο θα το δουμε αν μου ξαναερθει τον επόμενο μηνα.. μην σε χανουμε, να μπαινεις στο φορουμ!!
Σε φιλώ και σου ευχομαι μεσα από την ψυχη μου να απαλλαγεις σύντομα από όλα αυτα
κορίτσια μου συνεβει κατι το καταπληκτικό..ειμαι ΕΓΚΥΟΣ! ναι ειμαι στην 9η εβδομαδα βασει τελευταιας περιοδου..σημερα εμαθα ότι είμαι εγκυος και ακουσα και την καρδουλα του.. πεταω στα συννεφα τωρα!!!
Μαγδαλένααααααααααααααα μουυυυ!!!!!!!!!! :love::love::love::love::love:
Με το καλό κορίτσι μου! Να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη! Δεν θα μπορούσες να μας πεις καλύτερα νέα χαρά μου! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα για εσένα και τον άντρα σου και την ζωούλα που μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου! Σήμερα είναι μία πολύ καλή μέρα :D
ελλη μου, θυμαμαι τι μου ειχες πει, μια εγκυμοσυνη να καθυστερησει τον κυκλο μου... σε ευχαριστω η ευχη σου επιασε!!!!
Μαγδαλένα μου.....τέλεια....Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα....!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικά, αν και έχω πολύ καιρό να γράψω, μπαίνω που και που, διαβάζω αλλά τώρα δεν κρατήθηκα..
Είναι σαν να νοιώθω τη χαρά σου..Ένα μωράκι......Τι πιο ωραίο νέο?
Μόλις χθες βράδυ ήταν που πάλι με πήρε απο κάτω, το συζητούσα με κάτι φίλες..πονάνε λένε, δεν τη θέλουν...που να ξεραν τι περνάμε..
Εγώ κορίτσια, τα παράτησα λίγο, δεν την προκαλώ εδω και 2-3 μήνες. Όλοι μου λένε να αρχίσω τα αντισυλλυπτικά, δεν ξέρω τι να κάνω...και αν έρθει μια γνωριμία..31 είμαι, τι θα του πω..
Μαγδαλένα μου χαμογελάω ακόμη... εσύ τι χάπια έπαρνες?
magdalena!!!!!!!!!!!!! sigxaritiria kardia mou!!! ouaou! ti nea itan auta prwiniatika!!! ax ti kala re!! euxomai na exeis mia omorfi kai omali egkimosini kai na mi stamatiseis na xamogelas pote!!
Δακρύζω από χαρά που η ευχή μου έπιασε :DQuote:
ελλη μου, θυμαμαι τι μου ειχες πει, μια εγκυμοσυνη να καθυστερησει τον κυκλο μου... σε ευχαριστω η ευχη σου επιασε!!!!
Τώρα πάμε για την επόμενη ευχή που είναι να έχεις μία καλή εγκυμοσύνη και να νιώσεις το θαύμα που μεγαλώνει μέσα σου να σου δίνει μεγαλύτερη δύναμη κάθε μέρα να φροντίζεις και να αγαπάς τον εαυτό σου! Ψυχή μου θα γίνεις μανούλα! :love:
Ευτυχία μου σε ευχαριστώ πολύ.. ειχες καιρό να μπεις και να γραψεις ειναι η αλήθεια, μας ελειψες, επαιρνα τα yasmin για 7 κυκλους..τα σταματησα τον Μαρτιο και τον Μαιο εμεινα εγκυος κατα πασα πιθανότητα..ακομα δεν το πιστευω.. ευχοαμι να πάνε όλα καλά μεχρι το τελος και σε εσενα ευχομαι να σου πάνε όλα τελεια.. σε φιλώ και να μπαίνεις να τα λέμεQuote:
Originally posted by eftychia
Μαγδαλένα μου.....τέλεια....Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα....!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικά, αν και έχω πολύ καιρό να γράψω, μπαίνω που και που, διαβάζω αλλά τώρα δεν κρατήθηκα..
Είναι σαν να νοιώθω τη χαρά σου..Ένα μωράκι......Τι πιο ωραίο νέο?
Μόλις χθες βράδυ ήταν που πάλι με πήρε απο κάτω, το συζητούσα με κάτι φίλες..πονάνε λένε, δεν τη θέλουν...που να ξεραν τι περνάμε..
Εγώ κορίτσια, τα παράτησα λίγο, δεν την προκαλώ εδω και 2-3 μήνες. Όλοι μου λένε να αρχίσω τα αντισυλλυπτικά, δεν ξέρω τι να κάνω...και αν έρθει μια γνωριμία..31 είμαι, τι θα του πω..
Μαγδαλένα μου χαμογελάω ακόμη... εσύ τι χάπια έπαρνες?
Eλλη μου γλυκιά μου σε ευχαριστω πολύ για ακομη μια φορα, εσενα σου ευχομαι καλή συνεχεια στη δουλεια σου.. όταν ακουσα την καρδουλα του ηταν η πιο όμορφη στιγμη της ζωης μου.. απλά ευχομαι και θελω να πάνε όλα καλάQuote:
Originally posted by Eli
Δακρύζω από χαρά που η ευχή μου έπιασε :DQuote:
Τώρα πάμε για την επόμενη ευχή που είναι να έχεις μία καλή εγκυμοσύνη και να νιώσεις το θαύμα που μεγαλώνει μέσα σου να σου δίνει μεγαλύτερη δύναμη κάθε μέρα να φροντίζεις και να αγαπάς τον εαυτό σου! Ψυχή μου θα γίνεις μανούλα! :love:
Αγγελάκι μου, σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου.. συγχαρητηρια για τα μαθηματα που περασες..με το καλό και το πτυχίο, πως πας με τη θεραπεία, συνεχίζεις?Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
magdalena!!!!!!!!!!!!! sigxaritiria kardia mou!!! ouaou! ti nea itan auta prwiniatika!!! ax ti kala re!! euxomai na exeis mia omorfi kai omali egkimosini kai na mi stamatiseis na xamogelas pote!!
τί γλυκό!!!Quote:
Eλλη μου γλυκιά μου σε ευχαριστω πολύ για ακομη μια φορα, εσενα σου ευχομαι καλή συνεχεια στη δουλεια σου.. όταν ακουσα την καρδουλα του ηταν η πιο όμορφη στιγμη της ζωης μου.. απλά ευχομαι και θελω να πάνε όλα καλά
:) συγχαρητήρια Magdalena
σε ευχαριστω πολύ γλυκιά μου!!!
Το καλύτερο νεο της ημέρας! Πόσο όμορφα πρεπει να νιώθεις Magdalena μου γλυκιά!! Συγχαρητήρια!!!!:thumbup: :thumbup:Quote:
κορίτσια μου συνεβει κατι το καταπληκτικό..ειμαι ΕΓΚΥΟΣ! ναι ειμαι στην 9η εβδομαδα βασει τελευταιας περιοδου..σημερα εμαθα ότι είμαι εγκυος και ακουσα και την καρδουλα του.. πεταω στα συννεφα τωρα!!!
Quote:
Originally posted by Mak
Το καλύτερο νεο της ημέρας! Πόσο όμορφα πρεπει να νιώθεις Magdalena μου γλυκιά!! Συγχαρητήρια!!!!:thumbup: :thumbup:Quote:
πολύ όμορφα νιώθω..ειναι από τα δωρα που δεν επιστρεφονται!!!να εισαι καλά
Καλημερα, καλημερα, καλημεραααα!!!!
Μαγδαλενα μου εγω πηρα για 3 μηνες τα cyclacur μου ερχοταν κανονικα η περιοδος, κι ειπαμε με τη γυναικολογο μου να τα σταματησω να δουμε πως θα παω μονη μου! εντωμεταξυ εχω στρωσει πολυ σε ολα τα επιπεδα, τρωω σωστα, η ψυχολογια πεταει, οι ορμονες ειναι καλα.. επεισοδια πλεον δεν κανω.. θελω να πιστευω οτι θα μου ερθει! σε 2 βδομαδες θα ξερω! θα σας ενημερωσω! να εχουμε μια ομορθη βδομαδα και ακομη καλυτερο μηνα!! σας φιλω ολες και κρατατε την διαθεση σας ανεβασμενη! ειναι το Α και το Ω!
τι μερα διαλεξα για να ξαναμπω στο φορουμ μετα απο καιρο. Αυτη τη στιγμη καθομαι και κλαίω σα χαζό. Μαγδα μου τι υπεροχα νεα ειναι αυτα? Συγχαρητηρια κουκλα μου. Να ξερες ποσο ευτυχισμενη με κανεις. Ειμαι πολυ ευτυχισμενη και χαρουμενη για σενα. Το ονειρο σου φιλεναδα το ονειρο σου εγινε πραγματικοτητα.
Κερδισες πισω τη ζωη σου και ο Θεος σε ανταμειψε. Μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να πανε ολα καλα.
Σε ευχαριστω που μου δινεις πιστη. Να προσεχεις το μωρο μας ενταξει ? Κανονισε κακομοιρα μου γιατι θα ρθω εκει να σε δειρω.
Μαρακι μου, σε ευχαριστω πολύ με συγκινείς..αν και εχω γίνει ευσυγκίνητη τωρα τελευταία.. το μωρό μας δεν με ενοχλεί καθόλου..μόνο που με πιάνει απίστευτη υπνηλία τελευταία.. μακαρι όλα να πάνε καλά και να το κρατησω στην αγκαλιά μου.. συντομα και στα δικά σου!!!
Μαγδαλένα μου ακόμη χαμογελάω κάθε φορά που σε σκέφτομαι..τι χαρά...Δίνεις κουράγιο και ελπίδα σε όλες.
Έχοντας αρχίσει να κουράζομαι και να αγανακτώ, παίρνω κουράγιο απο σένα και το μωρό..
Θα αρχίσω αντισυλληπτικά όπως λέει ο γυναικολόγος, αν και ο ενδοκρινολόγος δεν το προτείνει.
Κορίτσια ποια είναι η γνώμη σας, με βάση τη δική σας εμπειρία, να το κάνω? Για τα yasminelle σκέφτομαι..έχω ακούσει πως είναι πολύ ελαφριά και δεν έχουν παρενέργειες. Μάλιστα βοηθούν πολλές στην απώλεια κιλών. Το μόνο που φοβάμαι είναι η κατακράτηση. Αλλά πόση παραπάνω να αποκτήσουμε εμείς;
Αν ξέρει κάποια ας μου πει.....φιλιά
Ευτυχία μου καλημερα! Για τα αντισυλληπτικα νεας γενιας μπορω να σου πω με σιγουρια ότι δεν παχαινουν ιδιαιτερα, κανουν κατακρατηση αλλα με καποια προσοχη στη διατροφη δεν δημιουργουν κανενα πρόβλημα, ούτε εκνευρισμό ούτε τίποτα, επιπλέον λένε καποιοι γυναικολόγοι και η δικη μου το υποστηρίζει, ότι φτιάχνουν τον κύκλο και αυξανουν την γονιμότητα..Αν ο γυναικολόγος σου στο προτείνει και του εχεις εμπιστοσύνη, να τα πάρεις!
Σε φιλώ και περιμένω νεα σου κορίτσι μου..
Μαγδαλένα μου καλημέρα. Πώς είσαι; Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ο γυναικολόγος μου (όπως όλοι βέβαια) μου λέει να τα πάρω - τα yasminelle. Ο ενδοκρινολόγος που βλέπω που και που δε θεωρεί πως είναι καλή λύση. Βέβαια και η δική του θεραπεία μέχρι τώρα δεν έφερε κάποια αλλαγή. Προσφέρει λέει 'δανεισμένη περίοδο'.
Εμείς όλες με την αμηνόρροια έχουμε ήδη πολύ κατακράτηση. Πόση περισσότερη μπορεί να μου προκαλέσει; Πόσο άλλο πρήξιμο στην κοιλιά;;;