Quote:
Originally posted by break
ΩΧ κορίτσια με μπερδάψατε λίγο :puzzled::puzzled::puzzled:
δηλ τα κύρια γεύματα μεταξύ τους θα πρέπει να απέχουν 6 ώρες?
Εγώ δηλ που τρώω το πρωινό μου στις 5:30 το χάραμα, στις 11:30 θα πρέπει να τρώω το μεσημεριανό μου? :shocked2:
Οκ εκείνη την ώρα κάνω μια τριαδά, με λίγο τυράκι κουλούρι κ ένα φρουτάκι, άρα το μεσημεριανό μου θα πρέπει να είναι στις 17:30 κ ενδιάμεσα θα πρέπει να έχω άλλη μια δυάδα? :shocked2:
Καλά τα λέω?
Ούφ πολύ φαγητό κ δεν έχω πάει ακόμα στο διαιτολόγο να μου λύσει την απορία που μόλις μου γεννήθηκε αφού από τη δουλειά ακόμα να μας πληρώσουν!
Μια χαρά κάνεις το πρόγραμμά σου break μου γιατί μπρεδεύτηκες; Δεν πρέπει να αλλάξεις ΤΙΠΟΤΑ! Ο διαιτολόγος μια χαρά στα είχε πει θα κάνεις 2 προγεύματα εκ των οποίων το ένα σίγουρα τριάδα για να πας σπίτι και να φας με την ησυχία σου το κυρίως γεύμα σου. Δεν κάνεις κάτι λάθος :). Αυτό που λέγαμε είναι ότι οι τριάδες πρέπει να γίνονται ανά 6 ώρες το αργότερο, γιατί στις 6 ώρες εξαντλείται η σεροτονίνη. Οπότε εσένα ένα από τα 2 προγεύματα σου θα πρέπει να είναι σίγουρα τριάδα για να έχεις επαρκή σεροτονίνη μέχρι το κυρίως γεύμα σου. Κατά τα άλλα αν κάνεις περισσότερες τριάδες δεν είναι κακό. Λιγότερες δεν πρέπει να κάνουμε. Δηλαδή αν και τα 2 προγεύματα σου θέλεις να είναι τριάδα μπορεί να είναι για να σε κρατάει καλύτερα. Δεν χρειάζεται να κάνεις και δυάδα πριν το μεσημεριανό σου! Πάντως θα το ρωτήσω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία γιατί και εγώ εκεί έχω ένα μικρό κενό...