καλημέρα. Τι κάνετε; πού χαθήκατε όλοι; Μήπως κρυφοτρώμε;
και καμιά παρασπονδία μέσα στο παιχνίδι είναι
Printable View
καλημέρα. Τι κάνετε; πού χαθήκατε όλοι; Μήπως κρυφοτρώμε;
και καμιά παρασπονδία μέσα στο παιχνίδι είναι
καλημερα! δεν ξερω για τους υπολοιπους εγω σταθερα στα προγραμμα αν εξαιρεσεις μια ατασθαλια με ποτο που τελικα με πηγε 1 ολοκληρη εβδομαδα πισω... σημερα 78,5 και μερα με λαχανικα!
καλημερα..αχ δεν κρυφοτρωμε...χαχαχαχα συνεχιζουμε...εγω γενικα κανω το πρωτο σταδιο εκτος μια-δυο φορες την εβδομαδα που θα φαω και λαχανικα
keep dukaning λοιπον... και για να παραφρασουμε λιγο, du-kan->can-do... μπορουμε!
εεεεεετσι.ολοι μπορουμε...
καλημερα! σημερα παλι ειμαι μεσα στην απογοητευση... και αιτια ποιος αλλος η ζυγαρια... εχω αρχισει να ανησυχω με το ποσο με επηρρεαζει τελευταια. και γιατι πρεπει παρακαλω καθε φορα που μου δινει χαρα την επομενη μερα να την παιρνει πισω? και αυτο 1 μηνα τωρα...
για πρωτη φορα μου περασε απο το μυαλο η σκεψη να τα παρατησω! ομως οχι δεν θα της την κανω την χαρη. μεχρι να την πεταξω σκεφτομαι και αυτο ειναι το πιθανοτερο σεναριο. γιατι η προσπαθεια μου εχει πολυ μεγαλυτερη αξια για να την πεταξω. τελος.
θανατος στις ζυγαριες!!!
λορα, εχεις κανει τοτο απιστευο αθλο!!!!
πως ειναι δυνατον να σκεφτεσαι να τα παρατησεις εχοντας αποδειξει περιτρανα στον εαυτο σου οτι μπορεις?
μην ακους την παλιοζυγαρια!!
επιτηδες το κανει!!
σκεφτεται οτι οταν φτασεις στο στοχο σου δε θα την εχεις τοσο πολυ αναγκη κ προσπαθει να σε σαμποταρει!!!
ε οχι λοιπον!
δε θα πληρωσεις εσυ την ανασφαλεια της ζυγαριας!!!
:spin:
ευχαριστω πολυ smart !!! εκει ακριβως προσπαθουσα να σπρωξω τις σκεψεις μου και μου εδωσες απιστευτη ωθηση!:wink1:
παω να την εξαφανισω την παλιοκομπλεξικια! πολυ ασχοληθηκα!
οσο ειμαι εγω πιστη στο προγραμμα μου δεν εχω τιποτα να φοβηθω. αλλωστε δεν μας κυνηγαει και κανενας...
YES, YES, YEEEEEESSSSS:starhit:
ετσι μπραβο λορα , βαλτη τιμωρια την κακιστρω :P
καλημεραααααααα :love:
καλημερα..λιγα κιλακια εμειναν ακομα λορα μου..υπομονη...
προσπαθω migg μου, απλα ξερεις πως ειναι... καλομαθαμε τοσο καιρο και τωρα μας κακοφαινεται... ειναι και πρωτη φορα που κολαω τοοοσο καιρο. απο το πασχα μονο 2 κιλα??? κι αυτα τις πρωτες 2 εβδομαδες.
ενταξει σιγουρα θα επιμεινω αλλα θελω ολο να γκρινιαααζω.:no:
geia sas paidia!!!pws paei????egw den prolavainw pote na mpw stin deuteri fasi tis dukan pada kanw uperfagika to s/k
k meta pali prwti fasi kai paei legontas......http://www.pharmapoli.com/Product.ph...ProductId=4859 mou fainetai teleio k oikonomiko~!!!!!!!8 a to dokimasw
Κανει κατακρατηση ομως :)Quote:
Originally posted by filipparas
Το αλάτι έχει 0 θερμίδες πάντως
επιτέλους είδα το 6 στη ζυγαριά μου!Υπομονη σε όλους!
μπραβο μαρ..υπεροχα νεα..καλη συνεχεια...
μπραβο και στις δυο σας! migg συνεχιζεις με dukan? εγω ειμαι πολυ προβληματισμενη καθως απο το σαββατο ξανακανω πρωτη φαση και τιποτα! βρε παιδια κοντευω διμηνο στα ιδια! με μονες παρασπονδιες 2 βραδια με ποτακια!
απο την αλλη απολαμβανω τα ρουχα που φορουσα πριν 3 χρονια και πολλα κοπλιμεντα. σκεφτομαι οτι ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν πιστευα οτι θα εφτανα εδω. αλλα απο την αλλη μεχρι εδω μονο? γιατι σταματησε να δουλευει το συστημα? οπως και να χει απο αυριο συνεχιζω κανονικα με λαχανικουλια και αν μεσα σε δυο εβδομαδες δεν δω κατι μπαινω στην τριτη φαση μηπως πρεπει να ξεκουραστει λιγο ο οργανισμος μου. παντως πραγματικα απορρω με την υπομονη μου!!!
ναι συνεχιζω και εγω εχω κολλησει καμια δεκαρια μερες...συνεχιζω και βλεπουμε..εσυ εχεις λιγα ακομα κιλα για αυτο μεχρι να φυγουν θα σε.....πρηξουν..θελει υπομονη τωρα....
τελικα μου ηρθε περιοδος μια εβδομαδα νωριτερα πραγμα που δικαιολογει το κολλημα την τελευταια εβδομαδα τουλαχιστον. πιστευω οτι τελος της αλλης θα το εχω το 77αρακι τουλαχιστον! αχ! ηρεμησα λιγο...
Ειπα να της δωσω παλι μια προσπαθεια :dork: Απο Δευτερα ξεκινησα και παω τελεια.Δεν μου ρθε ουτε μια φορα να τη σπασω με λαχανικο ή φρουτο μονο μια φορα εφαγα ενα παγωτο με 0% ζαχαρη και 0% λιπαρα αλλα δεν με κολλησε.Σημερα που ζυγιστηκα ειμαι 97,5 woohoo!!!
Το Σ/Κ Θα παω για μπανιο και μενω ολη μερα στη παραλια.Τι να φαω ομως?κοριτσια καμμια ιδεα?
sourkouna καλα εκανες και της εδωσες 2η ευκαιρια. και εγω με την 2η ευκαιρια εφτασα στα -20 κιλα! την 1η φορα δεν μου ειχε κατσει καλα. ευχομαι να γινει το ιδιο και σε σενα.
σαν σνακ πρεπει να εκμεταλευτεις την βρωμη σου σωστα. μπορεις να φτιαξεις γαλετα και να την κανεις σαντουιτς με γαλοπουλα ή ακομη κοτοπιτακια ή και καμια κοτοσαλατα αν τρως λαχανικα εκεινη την ημερα. για ακομα περισσοτερες ιδεες ριξε μια ματια στο
http://pareadukan.webege.gr
και καλη επιτυχια!
Δέν έχω γνώμη για αυτές τις δίαιτες. Το μόνο που ξέρω είναι οτι οι "δίαιτες" τέτοιου τύπου κάνουν μόνο κακό. Χάνεις πολλά κιλά γρήγορα και πάντα τα ξαναπέρνεις πίσω διπλάσια. Το να στερήσαι και να μπαίνεις σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα μόνο κακό κάνει. Απλά κάνε μια ελαφρυά διατροφή και μή τρώς αυτά που παχαίνουν. Τόσο απλά. Βέβαια αυτή είναι η προσωπική γνώμη μου :D
πως παμε οι dukanates??
σαν να μη μαζευομαστε βλεπω...
εγω επιτελους κατι αρχισα να διακρινω στην ομιχλη. επεσα 1 κιλακι σχεδον αλλα βλεπω κι εσυ migg μια χαρα! μπραβο!
οι υπολοιπες? πηγαν διακοπες? μονες μας μειναμε???
ε το προσπαθω λορα μου..δεν το βαζω κατω...μια χαρα πας μπραβο...αντε λιγα μειναν...εχω ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ομα....
αν παρατηρησεις τα τικερακια μας αναλογικα με αυτα που ειχαμε να χασουμε στο ιδιο σημειο ειμαστε!
εγω εχασα λιγακι ακομα και αισιως βρισκομαι στα 76,8!!! μετα απο τοοοοσο κολλημα αξιζα λιγη κατηφορα:bouncing::bouncing:
τελεια τελεια...τι ειναι εφτα κιλακια?εναμιση μηνας ακομα χωρις παρασπονδιες και εφυγαν...
ειλικρινα και 2 να ειναι οι μηνες και 3 δεν με πειραζει καθολου. απο την αρχη ειχα σκοπο τα τελευταια κιλα να τα χασω οσο πιο αργα γινεται... μετα απο 5 μηνες μου εγινε συνηθεια η διατροφη αυτη και την απολαμβανω απιστευτα! τωρα περιμενω και παγωτομηχανη και εχω σκοπο να πειραματιστω με γιαουρτοπαγωτακια
ασε που οσο πλησιαζω τον στοχο με τρομαζει το μετα...
και εγω ξερεις πως το σκεφτομαι (αν και ειναι νωρις) το μετα??ασε....
το καλο με την ντουκαν ειναι η συντηρηση της. αυτος ηταν και ο πρωτος λογος που την επελεξα. αλλα το θεμα ειναι οταν αρχισουμε ελευθερα γευματα θα ειμαστε σε θεση να τα ελεγχουμε??? εκει θα κριθει ολο το παιχνιδι...
ελπιζω πως ναι...θα βλεπουμε το αποτελεσμα και τουλαχιστον πιστευω πως θα μπορουμε...
καλημερα!
μιγκ εχω την εντυπωση οτι μονο οι δυο μας μειναμε σάυτην την ενοτητα...
ηθελα να σε ρωτησω εσυ που διαιτεις τοσο καιρο, και μετα απο τετοια απωλια (φτου! φτου! μη σε ματιασω!) παιρνεις καθολου βιταμινες? και αν ναι ποιες?
εγω απο το πασχα παιρνω τις vital pluw q10 σε αναβραζουσα μορφη αλλα επειδη απο τοτε χανω πιο αργα σκεφτομουν μηπως ειναι αυτες η αιτια? παντως ανεξαρτητα απο αυτο με εχουν τονωσει πολυ...
κοιτα ο αντρας μου μου χει παρει σπιρουλινες και πινω οποτε το θυμαμαι...μια φορα την εβδομαδα να φανταστεις...αλλα πινω καθημερινα ροφημα πρωτεινης και με στηριζει λιγο..δεν εχει πολλα πραγματα(εχει φολικο οξυ και ασβεστιο) μην φανταστεις, αλλα το πινω και νοιωθω οτι πινω milkshake...τιποτε αλλο δεν παιρνω...
ευχαριστω πολυ για την απαντηση! εισαι δυναμη μπραβο! εγω πριν 2 μηνες στα -18 κιλα ειχα αρχισει και σερνομουν... με τις βιταμινες συνηλθα... ας ειναι! οπως και να χει καλυτερα να χανω πιο αργα αλλα να ειμαι καλυμενη παρα γρηγορα και να σερνομαι... δεν με κυνηγαει και κανενας...
ε ναι εννοειται..δεν ειμαι εναντιον αλλα δεν μπορω να θυμηθω να τα παρω...οποτε θυμαμαι παιρνω την σπιρουλινα..ξεχνιεμαι...
εμεις οι ντουκανατοι εχουμε συνταγη και για σοκολατοπιτα...
Σ Ο Κ Ο Λ Α Τ Ο Π Ι Τ Α
ΥΛΙΚΑ
1 φλ. τσαγιού αλεύρι σόγιας (κιμά σόγιας αλεσμένο στο μούλτι)
1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρίνη
2 κουταλακια κακάο
1 1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1 1/2 φλ. τσαγιού γάλα 1,5%
1 βανιλια
3 κουτ.σούπας ζάχαρίνη
2 κ.γ κακάο
1 1/3 φλ. τσαγιού βραστό νερό
Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, το μπέικιν, τη βανίλια και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε ΅ε κουταλι
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα παραλληλογραμμο ταψάκι Sanitas . Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη ΅ε το κακάο και πασπαλίζουμε το μείγμα. Περιχύνουμε σιγά σιγά ΅ε το βραστό νερό.Πριν το ψήσουμε
Ψήνουμε τη σοκολατόπιτα στους 170°C για περίπου 20-25 λεπτά, να σταθεροποιηθεί. Δεν κόβεται! Τη σερβίρουμε ΅ε κουτάλι, ΅ε παγωτό ή λίγη κρέμα γάλακτος.
Είναι για 4 μέρες λόγω του κακάου (4 κ.γ)
καλημερα!!! την ειχα εντοπισει κι εγω αυτην την συνταγη αλλα ειμαι δισταχτικη... την δοκιμασες???
καλημερα λορα μου..εφαγα ενα κομματι ναι...θα δειξει στο επομενο ζυγισμα..το θεμα ειναι να κρατηθεις και να μην την φας ολη...
μα σοκολατοπιτα χωρις αυγο? περιεργο μου φανηκε!!! αχ εχω να δοκιμασω πολλες συνταγες το χειμωνα. για την ωρα μονο τις οραματιζομαι λογω φορτου εργασιας...
χαχαχα ευτυχως εχουμε συνταγες ....μια χαρα μου βγηκε...
σημερα ηρθε η αδερφουλα μου με αδεια και μου υποσχεθηκε ντουκανορυζογαλο!!! το εκανε και ξετρελαθηκε. κι αυτο με κιμα σογιας...
αχ ανυπομονω...