Σε καλό δρόμο είσαι! :)
Printable View
Σε καλό δρόμο είσαι! :)
Σε ευχαριστώ Στέλιο!!!!!!!!!!!!! :) Έχω αγχωθεί λίγο γιατί η ποσότητα αυξήθηκε κάπως απότομα χιχι...
Σάββατο
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι λίγη τυρόπιττα,έτοιμη από το lidl εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής :D πέρα από πλάκα ήταν αρκετά καλή και δεν με πείραξε καθόλου!
απόγευμα 2 πορτοκάλια :saint:
βράδυ 70γρ κιμά και 1 πηρουνιά μακαρόνια
Κυριακή
πρωί τίποτα
ενδιάμεσαμισό μπωλάκι κόλυβα
μεσημέρι3 κομματάκια βραστή πατάτα,60γρ χοιρινή μπριζόλα στα κάρβουνα....τι να σχολιάσω Θέε μου,καταρχήν την πλήρωσα πανάκριβα (10 ευρώ το κιλό) κατα δεύτερον πιο άνοστο κρέας δεν έχω φάει,δεν είχε καμίιιιιια γεύση!
απόγευμα τίποτα
βράδυ 1.5 μικρό χοιρινό σουβλάκι,μισή φέτα ψωμί
Σήμερα
πρωί μισό ποτήρι γάλα,15γρ δημητριακά
ενδιάμεσαμισό ποτήρι πορτοκαλάδα από τον κήπο μας,20γρ κασέρι,ένα παξιμαδάκι τύπου Κυθήρων,αρκετά συμπαθητικό μπορώ να πω και με 2.7γρ πρωτείνης ανά τεμάχιο!
μεσημέρι ακόμα αναζητείται :D
απόγευμα 100gr γιαούρτι (έχω μπαφιάσει με τόσα γιαούρτια τόσο καιρό και τα ψιλο-αποφεύγω)
βράδυ μισό μπούτι κοτόπουλο και 3-4 πατάτες φούρνου
Μαρία μου θα το δοκιμάσω το dirollo spread και αν δεν μου αρέσει ως συνήθως θα το δώσω στον άμοιρο τον άνδρα μου που ότι αγοράζω και δεν μου αρέσει συνήθως του το πασάρω γιατί λυπάμαι να τα πετάξω (το μόνο που δεν άντεξε να φάει ήταν τα "λαστιχένια" λουκάνικα κοτόπουλου :D )
Νομίζω πως δεν πρέπει να σε ανησυχεί που μπορείς να φας παραπάνω ποσότητα,βασικά και εγώ σε κάποια φαγητά μπορώ να φάω αρκετά παραπάνω από όσο τρώω αλλά εσκεμένα κρατάω μικρές τις ποσότητες μέχρι τουλάχιστον να αρχίσω να νιώθω πείνα.Επιπλέον μου είχε πει ο Καλφ που τον ρώτησα πως ακόμα και διπλάσια ποσότητα κρέατος αν τρώω κάθε μέρα δεν υπάρχει πρόβλημα ,δεν έχει καμία επίπτωση στην ταχύτητα απώλειας βάρους.Για τους υδατάνθρακες ξεκίνησα να τον ρωτάω στην επανεξέταση αλλά επειδή ανέφερα τις ψητές -βραστές πατάτες γύρισε και μου είπε πως και τηγανητές να φάω δεν υπάρχει πρόβλημα,αρκεί να μην είναι κάθε μέρα, κατάλαβα πως εφόσον τρώμε την πρωτείνη που πρέπει δεν πειράζει αν τρώμε και υδατάνθρακες αρκει να μην είναι μεγάλη ποσότητα.Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα,καλό θα ήταν να τον ρωτήσεις την Τετάρτη μπας και βγάλουμε άκρη με αυτό το ζήτημα ;)
Όπως θα σου πει και ο καθηγητής, "δεν πειράζει η ποσότητα αλλά η ποιότητα"! Δεν είναι μαγικό; Να μπορείς να απολαύσεις ποσότητα, και να μην ανησυχείς για τις επιπτώσεις! Όσο για την αύξηση της ποσότητας, όπως σε είχα προειδοποιήσει, μετά το εξάμηνο η όρεξη επανέρχεται, και στο χρόνο φτάνει πια σε σταθερά επίπεδα - εκεί που μου είπε ο άντρας μου "τζάμπα έκανες την επέμβαση" βλέποντας ότι τρώω πιο πολύ από αυτόν!.Quote:
Originally posted by welldah
Σε ευχαριστώ Στέλιο!!!!!!!!!!!!! :) Έχω αγχωθεί λίγο γιατί η ποσότητα αυξήθηκε κάπως απότομα χιχι...
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις Ιωάννα και ʼννα! Θα τον ρωτήσω σίγουρα για τους υδατάνθρακες Ιωάννα μου γιατί το έχω απορία! ʼννα μου όντως το θυμάμαι που μου έλεγες πως στο εξάμηνο θα αρχίσω και πάλι να πεινάω και να τρώω μεγαλύτερες ποσότητες απλά η μετάβαση ήταν τόσο ξαφνική που με αιφνιδίασε! :smilegrin:
Ξέχασα να γράψω τι έφαγα!
Δευτέρα 16/1
Πρωί: τίποτα
Μεσημέρι: 80 γρ ψάρι, 1 κουτάλα ψαρόσουπα, 1 φτερούγα κοτόπουλο (χωρίς πέτσα)
Απόγευμα: τίποτα
Βράδυ: 150 γρ κοτόπουλο ψητό, 1 φρυγανιά με dirollo spread, 1 κουπάκι μαρούλι-ρόκα-κρεμμύδι φρέσκο, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
Τρίτη
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα 20γρ κασέρι,1 παξιμαδάκι τύπου κυθήρων
μεσημέρι 1 γιαούρτι,1 μικρή μπανάνα
απόγευμα 10 ωμά αμύγδαλα,1 αυγό βραστό
βράδυ μία πίτα αλάδωτη,4 πατάτες τηγανητές,μπιφτεκάκι 50γρ
Τετάρτη
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι ψαρόσουπα (70γρ ψάρι,3-4 κομματάκια πατάτες,2 καροτάκια)
απόγευμα
βράδυ 100 συκωτάκια κοτόπουλο ψητά
Πέμπτη
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα 20γρ ένταμ,1 παξιμαδάκι τύπου Κυθήρων,μισό ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
μεσημέρι 100γρ στριφτή τυρόπιττα
απόγευμα 1 φρυγανιά με βούτηρο,1 με βούτηρο και μισό κουταλάκι μαρμελάδα που έχω φτιάξει εγώ χωρίς ζάχαρη
βράδυ 60γρ κρέας,5-6 κΣ γιουβέτσι
Γράφω Κυριακή γιατί τα υπόλοιπα τα έχω ξεχάσει!
Κυριακή 22/1
Πρωί: τίποτα
Μεσημέρι: μισό μπούτι κοτόπουλο, 1 κουτ γιαούρτι
Βράδυ: μισή μπριζόλα μοσχαρίσια γάλακτος, 2 κουτ ρύζι με γιαούρτι, μισό μπολάκι κρέμα s&b (αν σας αρέσουν οι κρεμούλες είναι τέλεια! Και ο μπάρμπα-Φώτης είπε πως μπορούμε να τα τρώμε αυτά τα γλυκά με μέτρο :thumbup: "Καλύτερα από το να μου τσακίζεις τα γαλακτομπούρεκα" μου είπε χαρακτηριστικά!)
Μαράκι όλα οκ στον επανέλεγχο? Είμαι σίγουρη ότι σε επαίνεσαν!
Γιώτα μου σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Τα έγραψα και στο τόπικ του Ρίου αλλά συνοπτικά να σου πω πως όλα βαίνουν καλώς και σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού θα χάνω ακόμα για 1 χρόνο οπότε όπως μου είπε ήρθε η ώρα να σταματήσω να φοβάμαι το φαγητό. Σιγά-σιγά θα αρχίσει να αυξάνεται η ποσότητα και πλέον μπορώ να τρώω τα πάντα δοκιμάζοντας τα βέβαια για να δω αν θα με πειράξουν. "Θα μάθεις την επέμβαση και θα σε μάθει κι αυτή" μου είπε ο ντοκ. Κατά τα άλλα είμαστε στα -41 και συνεχίζουμε!
Δευτέρα 23/1
Πρωί: 1 φρυγανιά με dirollo spread
Μεσημέρι: σχεδόν 1 μπούτι κοτόπουλο και 2 κουτ ρύζι με γιαούρτι, 1 μπολάκι κρέμα s&b
Απόγευμα: 1 babybel
Βράδυ: 100 γρ φιλέτο ψάρι και μισό κουπάκι μαρούλι-ρόκα, μισή φετούλα (μικρή) ψωμί ζυμωτό της μαμάς μου με λίγο dirollo spread
ουπς, δεν το ειχα δει! Το διαβασα τωρα, μπράβο βρε, τα πας απλά υπέροχα! φιλια!
Παρασκευή
πρωί Μισό ποτήρι γάλα,20γρ δημητριακά
ενδιάμεσα 20γρ ένταμ
μεσημέριψαρόσουπα ένα μικρό μπολάκι ,70γρ ψάρι
απόγευμα τίποτα
βράδυ ενα αυγό βραστό μισή φέτα ψωμί
Σάββατο
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι 2 παξιμαδάκια τύπου κυθήρων,40γρ γραβιέρα,κατά τις 1 που ήμουν για καφέ έφαγα λίγο κέικ που μας έφεραν που ηταν αφράτο-αφράτο κ το ζήλεψα!με φούσκωσε απίστευτα
απόγευμα 1 πορτοκάλι
βράδυ σε ένα μικρό πιάτο χοιρινό και πατάτες κ ντομάτα (τα φτιάχνω όλα μαζί λεμονάτα στο τηγάνι χωρίς λάδι )
Κυριακή
πρωί μία φέτα κέικ πορτοκάλι που έφτιαξα για το στεφάνι μου
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι 90γρ χοιρινό φούρνου,αρκετό λάχανο σαλάτα
απόγευμα ένα πορτοκάλι και στην συνέχεια αρκετό ποπ κόρν που έφτιαξα σπίτι
βράδυ 2 παξιμαδάκια τύπου Κυθήρων,40γρ γραβιέρα
Δευτέρα
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα20γρ ένταμ
μεσημέρι 70γρ χοιρινό φούρνου,σαλάτα μαρούλι
απόγευμα ένα πορτοκάλι
βράδυ ένα αυγό βραστό,20γρ κασέρι,1 παξιμαδάκι τύπου κρίσπυς
Τρίτη
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα 20γρ γραβιέρα,1 παξιμαδάκι τύπου κρίσπυς
μεσημέρι 120γρ στριφτή τυρόπιττα
απόγευμα μισή μπανάνα,30γρ κέικ
βράδυ μισό μπούτι κοτόπουλο,4-5 πατάτες φούρνου,σαλάτα λάχανο
Τρίτη 25/1
Πρωί: μισή φέτα ψωμί (μικρή) με 50 γρ τρικαλινό
Μεσημέρι: 100 γρ ψάρι βραστό και μισό μπολάκι ψαρόσουπα
Βράδυ: 1 μπουκιά μοσχάρι κοκκινιστό, 1 μικρό κομμάτι τυρόπιτα light και 1 μικρό κομμάτι μιλφέιγ s&b (ωραιότατο ήταν δεν το περίμενα!)
Τετάρτη 25/1
Πρωί: μισή φετούλα ψωμί ζυμωτό και 40 γρ τρικαλινό
Μεσημέρι: 130 γρ μπριζόλα μοσχαρίσια γάλακτος και μισό μπολάκι μαρουλοσαλάτα, μισό μπολάκι κρέμα s&b
Βράδυ: μισό σνίτσελ γαλοπούλας (στο φούρνο), μισό μπολάκι μαρουλοσαλάτα και 1 μικρό κομμάτα μιλφέιγ s&b
Τετάρτη
πρωί τίποτα
ενδιάμεσαμισό τόστ μόνο με τυρί
μεσημέρι λιγότερο από μισό μπούτι κοτόπουλο ψητό
απόγευμα τίποτα,είχα βγάλει μια γιαούρτι να ζεσταθεί αλλά την ξέχασα πάνω στο πάγκο της κουζίνας :D
βράδυ μία στριφτή τυροπιττούλα
Πέμπτη
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα 3 δάχτυλα ελιόψωμο που μόλις έφτιαξα (με φούσκωσε γμτ :( )
μεσημέρι 2-3 γιουβαρλάκια
απόγευμαμάλλον πορτοκάλι ή μπανάνα
βράδυ το ίδιο με το μεσημέρι
Πέμπτη 27/1
Πρωί: 2 μπουκιές ψωμί και 40 γρ τρικαλινό
Μεσημέρι: 130 γρ μοσχάρι κοκκινιστό και 1 κουτ ρύζι με γιαούρτι
Απόγευμα: 20 γρ τρικαλινό
Βράδυ: 120 γρ μοσχάρι κοκκινιστό και 1 κουτ ρύζι με γιαούρτι, 1 μπουκιά τυρόπιτα light και 1 κρέμα s&b
Παρασκευή 28/1
Πρωί: 1 μπουκιά φρυγανιά και 40 γρ τρικαλινό
Μεσημέρι: 1 μικρή φέτα ψωμί και 30 γρ γραβιέρα
Απόγευμα: 1 κομμάτι τυρόψωμο
Βράδυ: 1 μπούτι κοτόπουλο και 3-4 μπουκιές στήθος, μισό μπολάκι κρέμα s&b
Ό,τι να'ναι δηλαδή... :P Ας ελπίσουμε αύριο καλύτερα!
βρε συ Μαράκι, γιατί "ό,τι νά'ναι"? Εμένα μια χαρά μου φαίνεται, και πρωτείνη, και υδατάνθρακας(όχι υπερβολικός), λαχανικό ,μόνο δε βλέπω αλλά οκ, μια μέρα είναι! Και εμένα πολλές φορές μου φαίνεται ότι τρέφομαι χάλια ή πολύ αλλά όταν κάθομαι να τα καταγράψω , ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι δεν είναι τόσο χάλια όσο πίστευα!
Ξαφνικά με ρωτάνε στη δουλειά αν θα μετέχω σε ένα γεύμα σε ένα κουτουκάκι που κανόνισαν οι συνάδελφοι. Είπανε πως είχανε πάει και πέρισυ, αλλά μάλλον πρέπει να ήταν όταν έκανα την κήλη-κοιλιοπλαστική γιατί δεν είχα πάει στο περσινό. Έτσι δεν κατάλαβα πως η πρόθεσή τους ήταν να τελειώσουν στις 10-10.30, έχοντας φέρει μαζί τους κιθάρα, μαντολίνο και μπαγλαμά, μαζί με ενισχυτές και παρτιτούρες από βαριά λαϊκά και όχι μόνο! Το μενού ήρθε σε λαδόκολλα, και πήραμε από όλα: κοκορέτσι, κοντοσούβλι, κεφτεδάκια, καλαμάκια, πανσέτες, λουκάνικα, και στο πλάι τα σαλατικά: ρόκα με μαρούλι, φέτα, τυροκαυτερή, τζατζίκι. Ίσως ξεχνάω κάτι - ήταν τόση η ποσότητα, γνήσια ελληνική η παραγγελία! Πρέπει να ήμουν η μόνη που τσάκισα όλα τα κρεατικά, ενώ από τα σαλατικά τσάκισα μόνο ένα πιατάκι τζατζικάκι! Από ποτά, τα μισόκιλα λευκό και κόκκινο κρασί φτάνανε ασταμάτητα, και πρέπει να είναι επιτυχία το ότι έμεινα στα 3 ποτηράκια! Δεν αρνήθηκα τα 2 κομματάκια από τις τούρτες γενεθλίων που κόψαμε.
Ευτυχώς, δεν είχα επίπτωση ούτε στην τουαλέτα (παρόλα τα κοκορετσάκια) ούτε στην ζυγαριά!
Wow, και μόνο από την περιγραφή μου πέφτουνε τα σάλια! :D
Γιώτα μου έχεις δίκιο δεν είναι και τόσο χάλια τελικά! Που' να ξερα ότι την επόμενη μέρα θα πάθαινα γαστρεντερίτιδα και θα έτρωγα μόνο 2 κουταλιές ρύζι όλη μέρα! Σήμερα το μενού έχει και βραστό κοτόπουλο με σούπα. Πάντως ευτυχώς είμαι καλύτερα σήμερα.
ʼννα μου πρέπει να περάσατε πολύ ωραία! Τι καλά που ευχαριστήθηκες το φαγητό χωρίς καμία επίπτωση! Ανυπομονώ να έρθει αυτή η μέρα και για μένα γιατί προς το παρόν με πειράζουν όλα!
Παρασκευή
πρωί Μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα 3 δάχτυλα ελιόψωμο
μεσημέρι τίποτα
απόγευμα μισό γυρο-πιττάκι στο pitta plus
βράδυ ένα ποτήρι γάλα αυτό το πιτάκι με ξετίναξε!)
Σάββατο
πρωί μισό ποτήρι γάλα
μεσημέρι λιγότερο από μισό ψητό μπούτι κοτόπουλο,2 πατατες φούρνου
απόγευμα1 μπανάνα
βράδυ 1 χοιρινό σουβλάλι,2 μπουκιές κοντοσούβλι, κοκα κολα (ήμουν σε ψησταριά με παλιούς συμμαθητές μου από το δημοτικό,από μπροστά μου παρέλασαν τα αμέτρητα κρεατικά αλλά εμένα το σουβλάκι που έφαγα μου ήταν αρκετό!ήπια 2 κόκα κόλες παράλληλα με το φαγητό και δεν με πείραξαν καθόλου,ενώ συνήθως μου φέρνουν τάση για εμετό,ειδικά όταν έχουν πολύ ανθρακικό)
Κυριακή
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι το κρέας από 2 φτερα κοκκινιστό κοτόπουλο,1 πηρουνια μακαρονια
απόγευμα 2 πορτοκάλια
βράδυ μισό μπουτι κοκκινιστό λίγες τηγανητες πατατες
Δευτέρα
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα20γρ ένταμ
μεσημέρι στριφτή τυρόπιττα 100γρ
απόγευμα ένα πορτοκάλι
βράδυ δεν θυμάμαι γμτ!
Τρίτη
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι 3-4 φέτες μπέηκον ψητές,20γρ γραβιέρα ,2 μπισκοτάκια βουτήρου που έφτιαξα
απόγευμα τίποτα
βράδυ μισό μπούτι κοτόπουλο ,σαλάτα λάχανο,μπόλια από φρυγαδέλι που έτρωγε ο άνδρας μου,το έφαγα ελπίζοντας να με στείλει κατευθείαν στον θρόνο αλλά μπααααα,απλά αέρια είχα την επόμενη ημέρα το πρωί,ούτε διάροια ούτε τίπτα
Τετάρτη
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα20γρ ένταμ
μεσημέρι αυγό βραστό,20γρ γραβιέρα,1 παξιμαδάκι τύπου κυθήρων
απόγευμα τίποτα
βράδυ ομελέτα
Πέμπτη
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα μισό κουλούρι θεσσαλονίκης
μεσημέρι λιγότερο από μία κουτάλα χυλοπίττες σούπα,3 μικρά τηγανητά ψαράκια
απόγευμα ένα πορτοκάλι
βράδυ 90γρ κοτόπουλο φιλέτο,3πατάτες τηγανητές, 2 σοκολατάκια ιον αμυγδάλου,είχα φαγωθεί να φάω γλυκό,τελικά δεν μου άρεσαν καθόλου:shocked2:
Παρασκευή
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι μισό μπιφτέκι,1 πατάτα φούρνου
απόγευμα τίποτα
βράδυ 70γρ χοιρινό φούρνου,3 πατάτες γούρνου
εξακολουθώ να μην πεινάω και έτσι τις περισσότερες μέρες όλο και κάποιο γεύμα χάνω καθώς ξεχνιέμαι,παρόλα αυτά η απώλεια εξακολουθεί να είναι σταθερή!
Όταν είναι πολύ λιπαρό, είναι δράμα! Το μυστικό είναι να είναι αλάδωτο, αλλά συνήθως τα ετοιματζίδικα είναι τίγκα σε λάδι κάκιστης ποιότηταςQuote:
Originally posted by aggeloydaki
αυτό το πιτάκι με ξετίναξε
Αυτό που ενοχλεί είναι η ζάχαρη και όχι το ανθρακικό. Ίσα ίσα που αν το φαγητό είναι "πολύ" σε ποσότητα, το ανθρακικό το σπρώχνει πιο εύκολα προς τα κάτω!Quote:
ήπια 2 κόκα κόλες παράλληλα με το φαγητό και δεν με πείραξαν καθόλου,ενώ συνήθως μου φέρνουν τάση για εμετό,ειδικά όταν έχουν πολύ ανθρακικό
Τελικά ισχύει ο Νόμος του Μέρφυ! Αν φάμε κάτι λιπαρό, τρέχουμε στην τουαλέτα. Αλλά δεν ισχύει το αντίθετο, αν υπολογίσουμε ότι θα τρέξουμε στην τουαλέτα τρώγοντας κάτι λιπαρό, μυστηριωδώς δεν πιάνει!Quote:
μπόλια από φρυγαδέλι που έτρωγε ο άνδρας μου,το έφαγα ελπίζοντας να με στείλει κατευθείαν στον θρόνο αλλά μπααααα,απλά αέρια είχα την επόμενη ημέρα το πρωί,ούτε διάροια ούτε τίπτα
ʼννα μου έχω παρατηρήσει πως όταν φάω και πιω αμέσως coca-cola (άλλης εταιρείας που έχει πολύ ανθρακικό ) μου έρχεται στιγμιαία τάση για εμετό,συνήθως προσπαθώ να ηρεμήσω για 1-2 λεπτά όταν το νιώθω αυτό και είναι όλα οκ μπορώ να πιω περίπου μισό ποτήρι ,δεν πιστεύω πως φταίνε τα γλυκαντικά που περιέχονται -ούτως ή άλλως εδώ και 3 χρόνια μόνο light αναψυκτικά έπινα - αλλά η ποσότητα του ανθρακικού.Αν πιω κατευθείαν ζερο δεν έχω τέτοιο πρόβλημα!Quote:
Originally posted by anna65
Αυτό που ενοχλεί είναι η ζάχαρη και όχι το ανθρακικό. Ίσα ίσα που αν το φαγητό είναι "πολύ" σε ποσότητα, το ανθρακικό το σπρώχνει πιο εύκολα προς τα κάτω!Quote:
ήπια 2 κόκα κόλες παράλληλα με το φαγητό και δεν με πείραξαν καθόλου,ενώ συνήθως μου φέρνουν τάση για εμετό,ειδικά όταν έχουν πολύ ανθρακικό
Σάββατο
πρωί 20 γρ γραβιέρα
μεσημέρι 1 αυγό βραστό,20γρ κεφαλογραβιέρα,1 παξιμαδάκι τύπου κυθήρων ,2 λουκουμαδάκια μπουκίτσες (τα ονειρευόμουν εδώ και μέρες!!!αλλά όποτε έλεγα να πάρω ο άνδρας μου έκανε πως δεν άκουγε,σήμερα υπέκυψε και δυστηχώς υπέκυψα και εγώ κ διαπίστωσα πως από ότι γλυκό έχω δοκιμάσει από την επέμβαση και δώθε τα λουκούμια είναι τα μόνα που μου αρέσουν!
απόγευμα ένα πορτοκάλι
βράδυ 4-5 παΐδάκια από αρνί,δεν είχαν καθόλου λίπος,μισή φέτα ψωμί
Κυριακή
πρωί μισό ποτήρι γάλα
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι κρέας ψητό γύρω στα 70γρ,σαλάτα λάχανο
απόγευμα 2 λουκουμαδάκια,100γρ γιαούρτι
βράδυ αμέτρητα ποπ κορν στο σινεμά (βασικά αυτά τα έφαγα μεταξύ απόγευμα-βράδυ και γυρνώντας στο σπίτι δεν μπορούσα να φάω τίποτε άλλο )
Δευτέρα
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα 30γρ κεφαλογραβιέρα
μεσημέρι 50γρ κρέας ψητό,λίγο πιο μετά ένα πορτοκάλι
απόγευμα 20γρ γραβιέρα,1 παξιμαδάκι τύπου κυθήρων
βράδυ 100γρ στριφτή τυρόπιττα (εδιτ τελικά ζήτημα αν έφαγα τα 50γρ,ένιωσα φούσκωμα και ανακατωσούρα και την παράτησα)
aggeloydaki δεν πεινας με το λιγο φαγητο ............. μου φαινεται τοσο περιεργο ............
ʼλμα μου δεν νιώθω ποτέ πείνα!Και όσο τρώω συνήθως το κάνω με ζόρι και καταπίεση!έχει τύχει πολλές φορές να μην φάω τίποτε πρωί και ενδιάμεσα και να φάω μεσημέρι αποκλειστικά και μόνο επειδή "πρέπει" ή επειδή μου το θυμίζει ο άνδρας μου.Είμαι σίγουρη πως αν δεν με έλεγχε και λιγότερη ποσότητα θα έτρωγα αλλά και λιγότερα γεύματα θα έκανα ΑΛΛΑ ο χειρούργος μου έχει τονίσει πως πρέπει να κάνω απαραιτήτως 5 γεύματα την ημέρα και ο άνδρας μου με κυνηγάει όσο μπορεί για να μένω πιστή σε αυτό .Ξέρω πως κάποια στιγμή η όρεξη και η αίσθηση της πείνας θα επιστρέψουν,θέλω να πιστεύω πως και τότε θα μπορέσω να διατηρώ τα κιλά μου με σχετικά μικρές ποσότητες φαγητού αν και κρέας έχω το ελέυθερο ακόμα και τώρα να τρώω όσο περισσότερο θέλω
Η επιστροφή του ασώτου! Πολλές υποχρεώσεις και 2-3 κολικοί του εντέρου με εμπόδισαν να γράψω τη διατροφή μου την τελευταία εβδομάδα. Οι ποσότητες δεν άλλαξαν, απλά δοκίμασα κάποια καινούρια πράγματα όπως παστίτσιο (φτιαγμένο λάιτ πάντα) και μπιφτέκι που με πείραζε και το είχα καταργήσει.
Δευτέρα 6/2
Πρωί: 40 γρ τρικαλινό και 1 μπουκιά ψωμί
Μεσημέρι: 3/4 από ένα μικρό μπιφτέκι, 1 πηρουνιά ρύζι με γιαούρτι
Βράδυ: μισή αραβική πίτα (μεσαία) στο φούρνο σαν πίτσα (σάλτσα που έφτιαξα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, τριμμένο κασέρι και τριμμένη φέτα. ʼλλη φορά θα προσθέσω και πιπεριές και ίσως λίγη γαλοπούλα βραστή).
Ιωάννα θέλω κι εγώ λουκουμαδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smilegrin:
ʼννα αυτό το έχω διαπιστώσει κι εγώ με τα λιπαρά! Κάποιες φορές που τρώω επίτηδες λίγο πιο λιπαρά για την τουαλέτα δε γίνεται τίποτα και άλλες φορές στα καλά καθούμενα μπορεί να με πειράξει κάτι που ούτε το φανταζόμουν!
Τρίτη 7/2
Πρωί: 1 φρυγανιά με 1 κουτ σούπας κατίκι
Μεσημέρι: μισό μπούτι κοτόπουλο και 1 κουτ μανέστρα με λίγο τυρί τριμμένο
Βράδυ: σχεδόν 1 μπούτι κοτόπουλο και 1 κουτ μανέστρα με λίγο τυρί τριμμένο
έλα να σε φιλέψω!άσε με έχουν κολάσει,τα έχω πάνω στον πάγκο της κουζίνας κ με το ζόρι κρατιέμαι να μην τα φάω!Quote:
Ιωάννα θέλω κι εγώ λουκουμαδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smilegrin:
Τρίτη
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα 20γρ βραβιέρα,μισο παξιμαδάκι τύπου κυθήρων
μεσημέρι λιγότερο από ένα πιάτο κοτόσουπα,80γρ κοτόπουλο ,έκανα 15 λεπτά για να το φαω για να μην μου πέσει βαρύ
απόγευμα 3 δάχτυλα σπιτικό ελιόψωμο
βράδυ ότι κ το μεσημέρι σε λιγότερη ποσότητα,με ψιλοβάρυνε!
λίγο πριν κοιμηθώ ένα πορτοκάλι γιατι τα λουκουμαδάκια με φώναζαν κ έπρεπε να βρω τρόπο να αντισταθώ :smilegrin:
σήμερα
πρωί μισό ποτήρι γάλα
μεσημέρι 100γρ κοκκινιστό κιμά
απόγευμα 1φ τυρί τοστ,ένα κρίσπυ
βράδυ 1 πηρουνιά μακαρόνια,70γρ κιμά
Θαυμάζω την αυτοσυγκράτησή σου Ιωάννα μου! Εγώ θα τα είχα τσακίσει σίγουρα! Γι'αυτό δε βάζω γλυκά στο σπίτι.
Τετάρτη 8/2
Πρωί: 1 φρυγανιά με 1 κουτ κατίκι
Μεσημέρι: 1 μπριζόλα μοσχαρίσια γάλακτος ( περίπου 180 γρ ) και μισό κουπάκι μαρούλι-ρόκα
Βράδυ: 80 γρ σολωμό ψητό, 2 πηρουνιές μαρουλοσαλάτα, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
Πέμπτη 9/2
Πρωί: μισή αραβική πίτα (μεσαία) με λίγη σάλτσα ντομάτα στο φούρνο (σαν κρακεράκι με γεύση ντομάτα γίνεται!) και 30 γρ τρικαλινό
Μεσημέρι: 100 γρ μοσχάρι βραστό και μισό μπολάκι σούπα, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
Βράδυ: 80 γρ μοσχάρι βραστό και μισό μπολάκι σούπα, 3 κομματάκια σοκολάτα s&b
Παρασκευή 10/2
Πρωί: τίποτα :(
Μεσημέρι: 2 κουτ σούπας αρακά, 1 μικρό κομματάκι πατάτα, 50 γρ φέτα και 1 φρυγανιά
Απόγευμα: 3/4 από μια μεσαία αραβική πίτα με σάλτσα ντομάτα και 50 γρ τρικαλινό
Βράδυ: 1 μπούτι κοτόπουλο και 1 κομματάκι πατάτα, 1 κουτ γιαούρτι, 30 γρ τρικαλινό, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
Σάββατο 11/2
Πρωί: μισή φρυγανιά και 40 γρ τρικαλινό
Μεσημέρι: 1 μπούτι κοτόπουλο, μισό μπολάκι κρέμα s&b
Απόγευμα: 1 μικρό κομμάτι τάρτα σπανάκι
Βράδυ: 80 γρ κοτόπουλο κοκκινιστό και 1 κουταλιά ρύζι
Ήρθααααααααααααααααα:D
δεν γράφω τι έφαγα προ Κυριακής,το μενού ήταν σχεδόν ίδιο με τις άλλες μέρες,με πολλά χαμένα ενδιάμεσα και απογευματινά.Τηρούσα όμως ευλαβικά το μεσημέρι και το βράδυ :D Επίσης αυτές τις ημέρες έφαγα 2 λουκουμάκια και 2 κουταλιές πάστα αμυγδάλου και πάμε για άλλα :D
για τις επόμενες 18 ημέρες θα τρώω έξω μιας και βρίσκομαι εκτός σπιτιού επομένω οι ποσότητες θα είναι υπολογισμένες πάνω κάτω
Κυριακή
πρωί τίποτα
ενδιάμεσα 2 κουταλιές μηλόπιττα (την παρήγγειλε το στεφάνι μου και εγώ απλά την δοκίμασα :D ),3-4 κουταλάκια παγωτό,μισή κούπα σοκολάτα ,την ήπια πρώτη φορά μετά το χειρουργείο και σε συνδυασμό με τα άλλα δύο μου προκάλεσαν ένα ψιλό-ντάπινγκ το οποίο δεν τόλμησα να ομολογήσω στον άνδρα μου για να μην με κράξει :saint:
μεσημέρι 3 κοτο-φιλετίνια στα goody's ,λίγη σαλάτα
απόγευμα τίποτα
βράδυ 3 κολοκυθάκια ψητά,αρκετή σαλάτα (ρόκα,μαρούλι,λάχανο κόκκινο-άσπρο,κρουτόν,καλαμπόκι) 1 σουβλάκι
Δευτέρα
πρωί 30γρ γραβιέρα,ένα κριτσίνι
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι 50γρ αρνί σούβλας,2-3 κομμάτια κοκορέτσι
απόγευμα τίποτα
βράδυ έχω σκοπό να φάω ένα babybel καθώς νιώθω σκαζμένη από το μεσημεριανό
Ιωάννα μου πήγατε τελικά ταξίδι με τη δουλειά του άντρα σου? Πού? Αχ τι καλά!!! Καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!
Εγώ χθες λόγω πορείας κτλ δεν πολυέφαγα μεσημέρι και η αλήθεια είναι δεν θυμάμαι και τι ακριβώς ήταν. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μετά την πορεία για κάποιο λόγο μου άνοιξε η όρεξη κι έφαγα 1 ολόκληρο μπούτι κοτόπουλο και λίγο αρακά με φέτα. Οπότε πάμε για σήμερα.
Δευτέρα 13/2
Πρωί: μισή φρυγανιά και 30 γρ τρικαλινό, 1 μπουκιά τυροπιτάκι
Μεσημέρι: 100 γρ μοσχάρι λεμονάτο, 1 κουτ ρύζι με γιαούρτι, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
Βράδυ: περίπου 100 γρ μπριζόλα χοιρινή, μισό μπολάκι μαρούλι-ρόκα, μισό κομμάτι τάρτα με σπανάκι (μικρό), 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
Ιωάννα κάντε και καμία στάση στην Αθήνα να πιούμε κανένα καφεδάκι! :thumbup:
Ιωάννα θα συμφωνήσω με τη Γιώτα! Περάστε καμιά βόλτα κι από εδώ!
Τρίτη 15/2
Πρωί: 1 φρυγανιά με 40 γρ τρικαλινό
Μεσημέρι: μισό μπιφτέκι και 1 κουτ ρύζι με γιαούρτι, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
Βράδυ: 1 μπούτι κοτόπουλο, 20 γρ τρικαλινό, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
Απορία: Έχει τύχει σε κανέναν να βαριέται να φάει? Βρε παιδιά ώρες-ώρες αν και πεινάω βαριέμαι φριχτά να φάω, είτε γιατί βαριέμαι όλο αυτό το μάσημα (το είχα και με τον δακτύλιο αλλά τότε έτρωγα τα παγωτά μου και τα γλυκά μου και δε με ένοιαζε), είτε γιατί απλά δε με ικανοποιούν οι γεύσεις των φαγητών πια. Κι άλλες φορές μπορώ να φάω ένα ολόκληρο μπούτι κοτόπουλο για παράδειγμα ενώ άλλες φορές το μισό και με το ζόρι.
Ναι, από το τρίμηνο μέχρι το οκτάμηνο είχα αρκετές φορές που με προβλημάτισε το ότι ΕΠΡΕΠΕ να φάω, ενώ δεν πεινούσα. Ευτυχώς, γύρω στο χρόνο σταθεροποιήθηκε η όρεξη και έπαψαν αυτοί οι προβληματισμοί!Quote:
Απορία: Έχει τύχει σε κανέναν να βαριέται να φάει?
Χαίρομαι που το ακούω ʼννα μου! Καλά δε θέλω να επανέλθει και τελείως η όρεξη χαχα! Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι τρώω πολύ καλύτερα από πριν μια εβδομάδα.
Τετάρτη 16/2
Πρωί: μισή φρυγανιά και 20 γρ τρικαλινό
Μεσημέρι: 1,5 σουτζουκάκι με σάλτσα (ψημένο όχι τηγανιτό) και 2 κουτ ρύζι με γιαούρτι, 2 κομματάκια σοκολάτα s&b
Απόγευμα: 1 μικρό κομμάτι σπανακόπιτα λάιτ
Βράδυ: 50 γρ ψάρι βραστό, 1 μπολάκι σούπα, 1 μικρό κομμάτι σπανακόπιτα λάιτ
Τσικνοπέμπτη αύριο οπότε θέλω να πιστεύω ότι η πρωτεΐνη μου θα φτάσει στα ύψη χεχε
Κορίτσια μακάρι να κατεβαίναμε από Αθήνα αλλά πάμε από Μπράλο!Θα ανέβουμε Αθήνα για να φύγουμε για Κρήτη αλλά δεν ξέρω αν θα έχουμε καθόλου Free χρόνο για καφέ καθώς τα μέχρι τώρα δεδομένα λένε πως θα φύγουμε από εδώ Παρασκευή μεσημέρι και Κυριακή μεσημέρι θα ταξιδεύουμε για Κρήτη και όπως καταλαβαίνετε θα τρέχω μέχρι τελευταία στιγμή για να προλάβω να πλύνω-στεγνώσω-σιδερώσω τα ρούχα μας :thumbdown::thumbdown: anyway θα δούμε!!
Τρίτη
πρωί 30γρ τυρί,1 ½ φέτα ψωμί τόστ
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι 200γρ γιαούρτι,3 κριτσίνια
απόγευμα τίποτα
βράδυ σαλάταααααααααα,πολύ σαλάτα (λευκό-κόκκινο λάχανο,χαλούμι,καραμελωμέν α αμύγδαλα,ρόκα) 2 δάχτυλα κοτόπουλο φιλέτο,μετά από τόση σαλάτα ήταν αδύνατον να φάω άλλη πρωτεΐνη παρόλο που μεσολάβησε γύρω στην μία ώρα μέχρι να μου φέρουν το κυρίως πιάτο
Τετάρτη
πρωί μία φέτα ψωμί τόστ, 1 κουταλάκι βούτηρο,μία δαγκωνιά κρουασάν σοκολάτας,
ενδιάμεσα3 δάχτυλα τσουρέκι
μεσημέρι μισή κυπριακή πίττα με χοιρινό γύρο,1ον ένιωσα πως φούσκωσα απίστευτα σε σημείο να θέλω να κάνω εμετό,2ον μετά από κανένα δίωρο με έπιασε ένας απίστευτος πόνος στο έντερο κ με έστειλε αδιάβαστη τουαλέτα, προφανώς είχε λίπος ο γύρος
απόγευμα 1 κριτσίνι
βράδυ 4 δάχτυλα αρνί ψητό σούβλας (φάγαμε στο ίδιο μαγαζί που έφαγα και προχτές,το αρνάκι μικρό σχετικά και σχεδόν χωρίς καθόλου λίπος έφαγα και την πετσούλα του και δεν με πείραξε καθόλου )
Πέμπτη
πρωί 20γρ γραβιέρα,μία φέτα ψωμί τόστ
ενδιάμεσα τίποτα
μεσημέρι 2 κριτσίνια,2 babybel
απόγευμα τίποτα
βράδυ απόψε προβλέπεται ψητο-κατάσταση :D
Έχω παρατηρήσει τα εξής,μπορώ να φάω περισσότερη ποσότητα ΑΛΛΑ δεν μπορώ να φάω άνετα και μεσημέρι και βράδυ,όσες μέρες έφαγα και τα 2 γεύματα κανονικά τα βράδυα μαρτύρησα,νιώθω απίστευτα φουσκωμένη,το έντερό μου κάνει πάρτυ (ο θόρυβος πάει κ έρχεται,αφού σκέφτομαι τι θα κάνω όταν βγούμε έξω και θα είμαστε με παρέα)
Μαρία μου εγώ πείνα εξακολουθώ να μην νιώθω και το ευχαριστιέμαι ιδιαίτερα!Πολλές φορές επίσης βαριέμαι να φάω και για αυτό παραλείπω και γεύματα!Στα φαγητά δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη ευχαρίστηση,αυτές τις ημέρες το μόνο που ζηλεύω είναι το πρωινό στο ξενοδοχείο,παλιότερα έτρωγα οτιδήποτε είχε σχέση με κρουασανάκια-κεκάκια-κουλουράκια τώρα προχτές δοκίμασα μία μπουκιά κρουασάν και μου φάνηκε μπλιάχ!