το θελω και μαλιστα πολυ αλα μολις εβαλα να σιδερωσω :(
οποτε οταν τελειωσω και ειστε εδω τα λεμε
α ναι θα ηθελα να μου πει καποιος πως ανεβαζουμε φωτο
υ.γ.
συγνωμη που βγηκα απο το θεμα !
Printable View
το θελω και μαλιστα πολυ αλα μολις εβαλα να σιδερωσω :(
οποτε οταν τελειωσω και ειστε εδω τα λεμε
α ναι θα ηθελα να μου πει καποιος πως ανεβαζουμε φωτο
υ.γ.
συγνωμη που βγηκα απο το θεμα !
Καλλιόπη έλα όταν τελειώσεις τις δουλειές σου στο στρουμφοχωριό και θα σου πω εκεί πως μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες. Καλή συνέχεια.
Καλέ πιο είναι το στρουμφοχωριό ???
Mary την ιδια απωρεια εχω!! Αχαχαχαχαχα!! Λογικα θα εννοουν το chat room??? Αααααααααααα Καλιοπη!!! Τα ιδια κιλα εχουμεεεε!!! Εγω 2 κατω! Αχαχαχα!!! Για ποτε ειναι η επεμβαση σου!; Να δω αν την κανουμε παν κατω τον ιδιο καιρο, να παιρνουμε κατηφορες μαζιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! :)
καλημερα κοριτσια το στρουμφοχωριο ειναι ενα τοπικ στο forum
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1399
απλα για να περναει η ωρα
-wow- δεν ξερω ακομη ελπιζω συντομα παντως η εγκριση μου ληγει στις 16 και ειπαν θα με καλεσουν πριν θα δουμε στο περιμενε ειμαι :)
Καλημέρα σε όλους, σήμερα είναι μία πολύ ωραία μέρα αλλά εγώ αρρώστησα πάλι , αλλά ευτυχώς συναχάκι έχω, πιστεύω πως σε 3-4 μέρες θα είμαι περδίκι (το εύχομαι δηλαδή)
Καλημερα κ απο μενα μελλοντικοι σλιβατοι.marymary θα γινεις καλα μην αγχωνεσαι.Καλλιοπη κ εσυ στην αναμονη ε? θαρθει κ η δικη σου η σειρα. Εμενα η τελευταια εξεταση ηταν λιγο ανεβασμενη αλλα μου ειπε η γραμματεας του γιατρου οτι ειναι οκ ισως εχω καποια ιωση κ δεν το εχω καταλαβει.τα λεμε αργοτερα
monadiki1 , σίγουρα κάποια ίωση είναι , να μην ανησυχείς, δεν βλέπεις εμένα, μία μέρα είμαι καλά και τις υπόλοιπες άρρωστη!!! Τόσες ιώσεις κυκλοφορούν άλλωστε !!! Σου είπε να την επαναλάβεις πάλι ?
-wow- εμένα μου είπαν στο τέλος αυτής της εβδομάδας (εκτός απροόπτου) η Καλλιόπη θα πάρει αύριο την να μάθει. Και εσύ Ιπποκράτειο??? Πότε σου είπαν ???Quote:
Originally posted by -wow-
Mary την ιδια απωρεια εχω!! Αχαχαχαχαχα!! Λογικα θα εννοουν το chat room??? Αααααααααααα Καλιοπη!!! Τα ιδια κιλα εχουμεεεε!!! Εγω 2 κατω! Αχαχαχα!!! Για ποτε ειναι η επεμβαση σου!; Να δω αν την κανουμε παν κατω τον ιδιο καιρο, να παιρνουμε κατηφορες μαζιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! :)
ΑλεσμέναQuote:
Originally posted by marymary
Τώρα τί έχει το μενού ??? :roll:
Αλεσμένα ή κανονικά ??:smirk:
Ναι Ιπποκρατειο, δεν ξερω ποτε διοτι μενω Λονδινο και θα παω Αθηνα τον αλλο μηνα να μιλησω με γιατρο και να κανονισω τοτε για επεμβαση!!! Αχ θα ηταν ωραια να ειμασταν μαζιιιι!!!! Να τσαταρουμε!!!Quote:
-wow- εμένα μου είπαν στο τέλος αυτής της εβδομάδας (εκτός απροόπτου) η Καλλιόπη θα πάρει αύριο την να μάθει. Και εσύ Ιπποκράτειο??? Πότε σου είπαν ???Quote:
Μάλλον δεν θα είμαστε, εάν είναι να έρθεις σε 1 μήνα, λυπάμαι !!! Το chat όμως θα το κάνουμε όπως και να έχει..... εμένα μου είπε για επέμβαση στο τέλος της εβδομάδας ... όπως και να έχει , εδώ θα είμαστε !!!:thumbup:Quote:
Ναι Ιπποκρατειο, δεν ξερω ποτε διοτι μενω Λονδινο και θα παω Αθηνα τον αλλο μηνα να μιλησω με γιατρο και να κανονισω τοτε για επεμβαση!!! Αχ θα ηταν ωραια να ειμασταν μαζιιιι!!!! Να τσαταρουμε!!!Quote:
Καλημέρα σε όλους, μίλησα πάλι με την γραμματέα σήμερα, μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση να ελευθερωθεί κρεβάτι σήμερα και επειδή είμαι Αθήνα εάν μπορώ να πάω............... όλα γκρεμίστηκαν όμως όταν της είπα ότι μου έχει μείνει ένα μικρό βηχαλάκι (ξερόβηχα)από το συνάχι του ΣΚ και μου είπε ότι θα υπάρχει πρόβλημα με τον αναισθησιολόγο , θα πρέπει να είμαι 100% καλά ... οπότε την Παρασκευή αρκεί να είμαι 100% καλά !!!!
Θεέ μου κάνε να είμαι περδίκι μέχρι την Τετάρτη !!! Γιατί να είμαι τόσο άτυχη, θα μπορούσα να είχα μπει σήμερα και εάν ο βήχας τραβήξει μέρες τί να κάνω, τα παιδιά (ειδικά η μικρή που είναι παιδικό) φέρνουν αβέρτα ιώσεις , (δεν φταίνε τα παιδάκια μου, κανένα παιδάκι δεν φταίει και δεν κατηγορώ κανένα, μόνο την τύχη μου)
Βοήθεια !!!! Κορίτσια πείτε κανένα "μαντζούνι" για τον βήχα , να φύγει !!!!!!!!!!! :eureka::eureka::eureka:
Καλημερα κ καλη εβδομαδα κ απο μενα που σημερα επεστρεψα στη δουλεια κ σας γραφω απο το γραφειο..marymary οσο στεναχωριεσαι δεν θα γινεσαι καλα.ματζουνι για το βηχα....καραμελες,κανα σιροπακι,ζεστα τι αλλο? κ εγω εχω 2 παιδια που πανε σχολειο αλλα ευτυχως δεν ειχα κατι εκεινη την περιοδο.θα μπεις χειρουργειο κ θα γινει καλα κ ο βηχας...
monadiki1 , το θέμα είναι να γίνει καλά ο βήχας πριν το χειρουργείο !!!
:smilegrin:
Πρώτη μέρα στην δουλειά ε ??? άντε, σιδερένια (που λένε) !!!
καλημερα και απο μενα και εγω δρομολογηθηκα κατι μου ειπε για πεμπτη μακαρι να ξεμπερδεψουμε γρηγορα και να αρχισουμε να μετραμε προς τα κατω!
μαρια μου θυμισες στον πεθερο μου που ειχε συνεχεια βηχα και εψαχνε ματζουνια και καποιος του ειπε να πιει πετρελαιο :P
monadikh με το καλο ! σιδερενια !
Ε όχι και πετρέλαιο !!!!!!!!!!!!
Θυμάσαι την ξένη ταινία Γάμος αλά Ελληνικά που ο πατέρας της νύφης ψέκαζε με απορρυπαντικό οτιδήποτε στο σώμα του προκειμένου να γίνει καλά , λέγοντας ότι είναι θαυματουργό ???? Βρε λές ?????????? χα χαχαχαχαχαχα :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Χαίρομαι Καλλιόπη πάρα πολύ που θα είμαστε μαζί λογικά !!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΟΥΠΙ !!!!!!!!!!!!!!! :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
καλημέρα σε όλους
Λόγω φόρτου εργασίας είχα μέρες να μπώ αλλα και να σας διαβάσω και βλέπω ότι έχουμε εξελίξεις .
Συγχαρητήρια ευχομαι , με το καλό να μπείτε στο χειρουργείο να πάνε όλα καλά MARY MARY & KALLIOPI .
Πάνω απ' ολά μήν αγχώνεστε , θυμάμαι εγω το περίμενα όλο ανυπομονησία .
Ευχαριστώ marleokar , να πάνε όλα καλά εύχομαι και εγώ , να μπούμε και εμείς στο club επίσημα !!!!
Εσύ πώς τα πας ??? Απ΄ότι βλέπω περίφημα !!!! Λογικά θα πρέπει να πέρασες το στάδιο των αλεσμένων ε ???
Σας ευχαριστω παιδια.Αντε με το καλο κ εσεις.Σας περιμενουμε να μετραμε τις κατηφοριτσες μας;)
εγω εχω ανχος για εδω οχι για το χειρουργειο
ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα στο σπιτι
και θα πεσουν ολα επανω στον καλο μου
αλλα δε γινεται αλλιως θα τραβηξει τολουκι μονος του ελπιζω να αντεξει :)
Καλλιόπη , όλα καλά θα πάνε θα δεις... άλλωστε δεν θα λείψεις και πολύ ... 2-3 μερούλες μόνο .... Τώρα έχεις εσύ προτεραιότητα ... τα υπόλοιπα με το σπίτι τα έχεις δρομολογήσει μια χαρά ...
marleokar , λογικό δεν είναι να έχουμε άγχος και ανυπομονησία ??? Όλοι τα περάσατε και εσείς ... μερικοί τα ξέχασαν μάλλον χαχαχαχα !!!
:D:D:D
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Monadiki με το καλό η επιστροφή σου στη δουλειά και καλή δύναμη. Υποθέτω ότι θα σε έχουν ζαλίσει από το πρωϊ με τα σχόλιά τους για την απώλεια των κιλών σου χιχιχι. Και που είσαι ακόμα!!
Καλλιόπη χαίρομαι που επιτέλους δρομολογήθηκες κι εσύ. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και μην ανησυχείς θα τα καταφέρει ο καλός σου, εξάλλου θα επιστρέψεις πολύ σύντομα στο σπίτι σου.
Marymary εύχομαι γρήγορα περαστικά σου και να καταφέρεις να μπεις κι εσύ την Παρασκευή.
ΤΖΙΝΑ σε ευχαριστώ, εάν και τώρα που είμαι και πιο ψύχραιμη πιστεύω πως μέχρι την Τετάρτη θα είμαι περδίκι, άλλωστε ένας μικρός βηχάκος είναι !!!!
Αλήθεια, όταν κάνουμε εισαγωγή , θα μας κάνουν προεγχειρητικό και την επόμενη ημέρα το χειρουργείο ή την ίδια ??????
ΤΖΙΝΑ μου σε ευχαριστω παρα πολυ.Α καλα."και ποσα κιλα εχεις χασει?" " φαινεται παρα πολυ" :smilegrin::smilegrin::smilegrin: α ναι ρε παιδια λεω εγω? ε για να το λετε εσεις θα φαινεται.χαχχχα.το μονο που το περιμενα βεβαια οτι αγχωνομαι στη δουλεια κ ποναω..προσπαθω αλλα δεν γινεται με τσιτωνουν οι πελατες...:sniffle:
Quote:
Originally posted by καλλιοπη
εγω εχω ανχος για εδω οχι για το χειρουργειο
ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα στο σπιτι
και θα πεσουν ολα επανω στον καλο μου
αλλα δε γινεται αλλιως θα τραβηξει το λουκι μονος του ελπιζω να αντεξει :)
θα αντέξει μια χαρα , και μενα ο αντρας μου οταν επεστρεψα σπίτι και ηλεκτρική εβαζε και το κρεβατακι το έστρωνε και ρούχα άπλωσε , πως θα γίνει έτσι είναι ο ένας για τον άλλον .... ʼστους να μαθαίνουν
marymary εγω με τον ιδιο γιατρο την μια μερα εισαγωγη κ τον τον ελεγχο κ την αλλη μερα χειρουργειο
Καλημέρα σε όλους έχω καιρό να γράψω αλλά δεν είχα και καμιά εξέλιξη, έχω και λίγο τρέξιμο με την δούλευα. Μπράβο Καλλιόπη και marymary. Πήρα και εγώ σήμερα τηλ, Μου είπε για αρχές της επομένης εβδομάδας. Όλοι στο ίδιο κελί θα είμαστε θα το δείτε. Στο κελί 33 στο ιπποκράτειο χάχα. Δεν παλεύετε η αναμονή πάντως έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Ευτυχώς έχω την δουλειά και ξεχνιέμαι λίγο.
Quote:
Ευχαριστώ marleokar , να πάνε όλα καλά εύχομαι και εγώ , να μπούμε και εμείς στο club επίσημα !!!!
Εσύ πώς τα πας ??? Απ΄ότι βλέπω περίφημα !!!! Λογικά θα πρέπει να πέρασες το στάδιο των αλεσμένων ε ???
Ναί μπήκα στα μαλακα , και μαλιστα εχθες σκεφτόμουν ποσο γρήγορα πέρασε ο καιρός θετική σκέψη και όλα θα γινουν .
monadiki1 , άσε καλέ τα πελατάκια να τρελλαθούν αυτά , εσύ κοίτα το εαυτό σου , εξάλλου δικαιολογημένη είσαι . Η επιβράβευση των κόπων σου, έγινε σήμερα με τα υπέροχα σχόλια των συναδέλφων σου, άντε και τις επόμενες εβδομάδες θα τους καταπλήξεις !!!
grizzly ευχαριστούμε επίσης , άντε όλοι μαζί θα είμαστε , τι υπέροχα θα περάσουμε !!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:lol::lol:Μπράβο Grizzly, μακάρι να μπεις κι εσύ σύντομα στο Ιπποκράτειο οπότε ως άντρας να βάλεις και μία τάξη βρε αδερφέ! Μη χαλιέσαι γιατί έχεις μπει στην τελική ευθεία για τη νέα σου ζωή. Με υπομονή και επιμονή όλα θα πάνε καλά.
Καλλιόπη τ΄ακούς , θα είμαστε 3 ... άλλος για την "βάρκα" μας !!!!! Είναι κανένας άλλος παιδιά τώρα που γυρίζει :thumbup::grin::grin::roll::roll::roll::roll:
Στους 3 ο ένας δώρο. Ελάτε ευκαιρία είναι :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Έτσι μας θέλω...... ηθικό ακμαιότατο !!!!!!!!!! :thumbup:
:lol::lol::lol::lol:
Παιδιά πείτε .... τί να βάλω στην βαλίτσα ??? Πέραν από πυτζάμες, παντόφλες, εσώρουχα, χαρτομάντιλα μωρομάντιλα , τελευταίες εξετάσεις .... τι άλλο θα χρειαστεί για το νοσοκομείο ?????????
grizzly μπραβο αντε με το καλο και εσυ ........
marymary εκτος απο πυτζαμες , πάρε και νυχτικα γιατι , εγω τουλάχιστον , τις 2 πρωτες μερες ειχα καθετηρα και δεν βολευουν οι πυτζαμες ....
αντε φτιαξε την βαλιτσουλα σου να εισαι ετοιμη....
εγω τον ρωτησα για καθετηρα και μου ειπε οχι παντως
marymary λογω ιδιου γιατρου..καθετηρα δεν θα εχεις παρα ενα σωληνακι στη μυτη.νυχτικακι κ πιτζαμουλες,εσωρουσα κ παντοφλες.μωρομαντηλα κ χαρτομανδηλα αν θες.Τιποτα αλλο.Και αν εχεις διαβασει οπωσδηποτε με το που θα χειρουργηθεις να περπατας οσο μπορεις.Εγω το εκανα κ με βοηθησε πολυ.Στις 2 ωρες μετα το χειρουργειο ειχα σηκωθει.Γερα κ με δυναμη,θετικη σκεψη κ με το καλο κ οι 3 σας.