Σας ευχαριστω πολυ πραγματικα! να ειστε καλα! ανυπομονω να περασουν οι μερες , να βγω , και να τα πουμε ολα!!!!!!!!!!!!!!!;)
Printable View
Σας ευχαριστω πολυ πραγματικα! να ειστε καλα! ανυπομονω να περασουν οι μερες , να βγω , και να τα πουμε ολα!!!!!!!!!!!!!!!;)
Καλημερα σας! εγω τωρα φευγω να παω για τον προεγχειρητικο ελεγχο...θα μεινω εκει αποψε..αυριο το πρωι μπαινω χειρουργιο......σας ευχαριστω πολυ ολους και θα σας σκεφτομαι! φιλια πολλα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχεις τη σκέψη μας και τη θετική μας ενέργεια, ανοίγεις μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου Μαράκι! :thumbup::thumbup:
Καλή τύχη μαράκι όλα καλά να σου πάνε!!! οι σκέψεις μας μαζί σου:blush::blush::blush:θα περιμένουμε νέα σου:smilegrin::smilegrin:
καλη επιτυχια !!!
Μαράκι μου το σήμερα θα είναι λίγο βαρετό αλλα το αύριο θα ξημερώσει διαφορετικό;) Όλα θα πάνε καλά και οι σκέψης μας είναι μαζί σου :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love:
καλησπερα σε ολουςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ειναι πραγματικα βαρετα! ευτυχως που εχει και ιντερνετ!!!!!
εχω κανει χιλιες εξετασεις!
μου εχουν δωσει και τα μπαλακια να φυσαω....
αλλα εχω ηδη βαρεθει...
ανυπομονω τοσο πολυ να ερθει η αυριανη μερα
μου ειπαν θα μπω μετα τις 11...καπου εκει περιπου!
και πραγματικα πιστευω θα ειναι το πρωτο και το τελευταιο χειρουργιο ισως στη ζωη μου που οταν μου ειπε οτι θα μπω στις 11 στεναχωρηθηκα που δεν θα εμπαινα πιο νωρις..χαχαχαχα
σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου για ολη την υποστηριξη!
με εχετε βοηθησει πολυ!!!:love::love::love::love::love::love::lo ve::love::love::love::love:
Μαράκι θα δεις που όλα θα περάσουν γρήγορα και μετά θα είναι μόνο μία ανάμνηση στο μυαλό σου ενώ θα αδυνατίζεις και θα ζεις κι εσύ το θαύμα σου. Καλή επιτυχία, να πάνε όλα καλά αύριο και σύντομα να σε έχουμε πάλι κοντά μας.
Quote:
Originally posted by mariakriti
Καλημερα σας! εγω τωρα φευγω να παω για τον προεγχειρητικο ελεγχο...θα μεινω εκει αποψε..αυριο το πρωι μπαινω χειρουργιο......σας ευχαριστω πολυ ολους και θα σας σκεφτομαι! φιλια πολλα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα σε σκεφτομαστε και εμεις,καλη επιτυχια να εχεις και ολα να πανε καλα.Περιμενουμε νεα σου,μολις τα καταφερεις.:thumbup:
Αγαααααααπη μου!! Λογικα (παντα! χαχαχ) τωρα θα κοιμασαι!!! Αυριο σου το ειπα και στο μηνυμα σε περιμενει η εισοδος για την χωρα των θαυματων!!!!
Θα ερθω μαλλον Ηρακλειο να σε δω αν μπορω, την Τριτη ομως! Να σε αφησω να ηρεμισεις λιγο αυριο!! χιχιχιχι
Θα φερω και τα δικα μου μπαλακια που τα κρατησα αναμνηστικα να φυσαμε/ρουφαμε μαζι!!!!!!!!!!!! χαχαχααχχα
Καλη επιτυχια, ολα θ απανε τελεια θα το δεις!!!!!!!!!! :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Mαράκι μου αυτη την ωρα θα εισαι στο χειρουργειο ακομα ...........Η καρδια μας χτυπαει μαζι σου , ολα να πανε καλα ...........Καλη επιτυχια κοριτσαρα μου ...............
Μαράκι μου ήθελα να γράψω ακριβώς αυτό που έγραψε η Gogo ...σε σκεφτόμαστε όλες και όλες οι σκέψης μας είναι μαζί σου !!!!:love::love::love:
θα έχεις βγει τώρα μαράκι μου..ίσος φούσας τα μπαλάκια σου :D :D :D μακάρι κάποιος να είχε νέα να μας έλεγε τι κανεις και πως είσαι :love::love::love:
κοριτσια μολις μιλησα με τον μπαμπα μαλλον της Μαριας............ Η μαρια δεν ηταν σε θεση να μιλησει , το χειρουργειο δυστυχως κρατησε περισσοτερες ωρες απο το αναμενομενο . εχει βγει βεβαια τωρα αλλα ο μπαμπας της μου φανηκε ακομα αναστατωμενος . αυτα............
ναι ρε γαμώτο μου το ξέρω αυτό το διάβασα έχω κατά αγχωθεί . γιατί το χειρουργείο κράτησε παραπάνω και αν είναι καλά το Μαράκι μας ...αμάν να ξημερώσει να μάθουμε νέα...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! βγηκα απο το χειρουργιο εχθες. δυστηχως εγινε ενα τραγικο λαθος. μου χτυπησαν την σπληνα με καποιο εργαλειο μαλλον επαθα ριξη σπληνας και μου αφαιρεθηκε η σπληνα τελικα γιατι αλλιως θα πεθαινα. το χειρουργιο κρατησε 5 ωρες.μου εκαναν 2 χειρουργια σε 1..ποναω παρα πολυ , εχθες περασα μαρτυρικα το λιγοτερο που μπορω να πω...
σας παρακαλω μην βγει αυτο προς τα εξω. θαλω να μεινει μεταξυ μας εδω στα παιδια του φορουμ
Περαστικά σου Μαρία.
Δυστυχώς η ρήξη σπλήνας συμβαίνει και σε άλλους - γνώρισα κοπέλα που έμεινε 17 μέρες στην εντατική, γιατί μετά τη δεύτερη επέμβαση για την αφαίρεση της σπλήνας διαπίστωσαν ότι είχε ΚΑΙ διαφυγή... Συμβαίνουν και αυτά, και οι σκληροί αριθμοί της στατιστικής ορίζουν τις επιπλοκές στο 5%, για να μην αναφέρω και το 1% που δεν επιβιώνει από καμία επέμβαση. Δεν πρέπει να τα κρατάμε κρυφά αυτά, αλλά να τα εξηγούμε σε κάθε άτομο που σκέφτεται την επέμβαση σαν την "εύκολη λύση" Έχει τους κινδύνους τους, και την επιλέγουμε αφού τους σταθμίσουμε και αποφασίσουμε ότι αξίζει να ρισκάρουμε, γιατί έχουμε ήδη χάσει πολλά.
Η ταλαιπωρία σου να είναι η τελευταία που περνάς και γρήγορα να επιστρέψεις στο σπιτάκι σου και να μας πεις ευχάριστα νέα!
Αννα μου καλημερα...γνωριζω ατομο που να εχει ζησει με ριξη σπληνας , αλλα θεωρω απαραδεκτο να παθω ριξη σπληνας απο ιατρικο λαθος επειδη καποιος με χτυπησε με καποιο εργαλειο....εχθες η αιμοραγια στο χειρουργιο ηταν τοσο μεγαλη που λιγο ελειψε να πεθανω. η μαμα μου με περιμενε απο τις 3 η ωρα και με ανεβασαν πανω 6 μιση....κοντεψε να τρελαθει...
δεν φανταζομουν να πανε ετσι τα πραγματα δυστηχως....τωρα δεν διορθωνονται......αλλα μου μενει το παραπονο......
Καλημέρααααα!
Μαράκι περαστικά...καλό κουράγιο και υπομονούλα...όλα θα παν καλύτερα απ δω και πέρα!
(με συγχωρείς αλλά είμαι στο τρέξιμο και δεν προλαβαίνω να σου γράψω περισσότερα...θα τα πούμε όμως εν καιρό πάλι...να προσέχεις)
Σε οποιοδήποτε λαπαροσκοπική επέμβαση, η ρήξη σπλήνας αναφέρεται σαν μια από τις πιθανές επιπλοκές. Εργαλεία είναι αυτά, που μπαίνουν σε ευαίσθητες περιοχές. Μπορεί να το θεωρείς απαράδεκτό, δυστυχώς όμως έχει ξανασυμβεί και θα ξανασυμβεί, όσο κι αν προσπαθούν να τελειοποιήσουν τις τεχνικές. Αυτό που μπορούν να κάνουν, είναι να ελαχιστοποιούν τις συνέπειες και να τα αντιμετωπίζουν. Μην σου μείνει το παράπονο, αλλά το ότι είσαι από το 5% των "τυχερών" με τις επιπλοκές.
Μαράκι καλημερα και σιδερένια !!!! Ευχομαι απο καρδιας να ειναι το τελευταιο χειρουργειο που κανεις ..............μην στεναχωριεσαι για την σπληνα σου , δεν ξερω βεβαια σε τι χρησιμευει αλλα προσθετει βαρος !!!!! (για να γελασεις λιγο ).............καλη αναρωση και παλι και σε λιγο τα κιλα θα ειναι παρελθον!!!!
Απο οταν πρωτοξεκινησα να κανω διαδικασιες για το σλιβ μονο αναποδιες μου τυχεναν. και συνεχιστηκε και μεχρι τελους αυτο...εν μερει το μετανιωσα που εκανα την επεμβαση στην κρητη, οχι οτι δεν μπορει να συμβει και αλλου αυτο, απλα εδω ισως ειχα καποιοες πιθανοτητες παραπανω. ακομα περισσοτερο ομως με εχει εκνευρισει η σταση του γιατρου μου μετα απο ολα αυτα.....
Μαράκι ξεχασε τα ολα τωρα , πες οτι ηταν ενα κακο όνειρο . Οτι εγινε , εγινε . Κοιτα μονο μπροστα ..............τα καλυτερα ερχονται ...........
σε λιγο θα στειλω τη μαμα μου να μου παρει μια ζυγαρια , να βλεπω τα κιλα που θα χανω να χαρω εστω λιγο....
:bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing::bouncing:
Μαράκι μου γλυκό πάρε μονο τα καλά από αυτήν την επέμβαση και τα κακά "προσπεραστα". ξέρω πως είναι νωρίς ακόμα και πως πονάς και είναι φυσικό να σε πιάνει το παράπονο...όταν άκουσα εχθές πως το χειρουργείο σου κράτησε παραπάνω αγχώθηκα...κατάλαβα πως κάτι δεν πήγε καλά και δεν ήσουν σε νοσοκομείο αυτό με άγχωνε περισσότερο. Οι προσευχές όλον μας και οι δικες μου φυσικά είναι να έχεις μια γρηγορη ανάρρωση και γρήγορα να αισθανθείς καλά και να βλέπεις τα κιλάκια σου να χάνονται σαν νεράκι στην ξηρασία.
σου στέλνω την αγάπη μου και δυο γλυκα φιλια :love::love::love::love::love::love:
Μαράκι λυπάμαι για όσα έγιναν και για την ταλαιπωρία που πέρασες, επειδή όμως υπάρχουν πάντα και χειρότερα, χαίρομαι που τώρα είσαι καλά, θετική σκέψη λοιπόν, άφησε ότι έγινε πίσω σου και επικεντρώσου στην ανάρρωσή σου. Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά και τώρα που θα πάρεις και ζυγαριά να βάλεις και ένα όμορφο τικεράκι για να μετράμε μαζί τις κατηφόρες σου. Καλή δύναμη.
καλημερα Μαρια μου,περαστικα κ σιδερενια.Ολοι μας ανησυχησαμε χτες κοπελα μου. Ευτυχως που εισαι καλα,τα αλλα ξεχασε τα.Σκεψου οτι ερχονται τα καλυτερα κ οτι θα το θυμασαι σαν ενα ονειρο..
μαρακι μου, εμεις τα παμε κατ ιδιαν.. το μονο που εχω να πω εδω ειναι Εύχομαι η δοκιμασία που περνάς να είναι η τελευταία και το μέλλον να σου χαρίσει υγεία και ευτυχία και πολλεσ και μεγαλες κατηφορες, αυτος να είναι ο τελευταίος πόνος που πέρασε από πάνω σου. Καλή ανάρρωση κουκλαρα μου... :*Quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! βγηκα απο το χειρουργιο εχθες. δυστηχως εγινε ενα τραγικο λαθος. μου χτυπησαν την σπληνα με καποιο εργαλειο μαλλον επαθα ριξη σπληνας και μου αφαιρεθηκε η σπληνα τελικα γιατι αλλιως θα πεθαινα. το χειρουργιο κρατησε 5 ωρες.μου εκαναν 2 χειρουργια σε 1..ποναω παρα πολυ , εχθες περασα μαρτυρικα το λιγοτερο που μπορω να πω...
μαρακι μου μη σε πιανει το παραπονο κ να λες απλα ειμαι δυνατη! κ το περασα κ αυτο... ηταν μαι μεγαλη ατυχια αλλα αυτο που μετραει ειναι οτι τωρα εισαι καλα! φανταζομαι τι θα τραβηξε η μανουλα σου κ νιωθω ασχημα που δε καταφερα να ερθω κοντα σας εκεινη την ωρα. τωρα να κοιτας να ξαναβρεις τις δυναμεις σου κγια τη σταση του γιατρου λογικο να μη σου αρεσει. σιγουρα ομως κ αυτος θα στεναχωρηθηκε,δε νομιζω οτι θελει ποτε κανεις να παει κατι στραβα. αληθεια εισαι ακομα στη κλινικη η μεταφερθηκες στο νοσοκομειο? τι σου λενε για την ανναρωση? θα πρεπει να κανεις και παραπανω τωρα η κανονικα
μαράκι, γλυκό κοριτσάκι, λυπάμαι που το πέρασες όλο αυτό και δυσκολεύεσαι περισσότερο τώρα, σύντομα όλα θα είναι μια άσχημη ανάμνηση και θα συζητάμε μόνο την απώλεια βάρους και τις χαρές του. Όμως η Αννα έχει δίκιο, πρέπει να μιλάμε για ό,τι αρνητικό βιώνουμε για να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται αλλά και όσοι κατα καιρούς έχουν αμφισβητήσει ότι είναι ένας δύσκολος δρόμος να τον διαβείς.. Καλή και γρηγορη ανάρρωση! Δεν ξέρω αν σε ωφελεί να σου πω ότι όντως συμβαίνουν ατυχήματα στα χειρουργεία, καμια φορά τόσο απρόβλεπτα όπως αυτό που συνέβη σε φίλος μας εδω στο φόρουμ που βιώσε το απίστευτο να σπάσει ο κοπτοράπτης την ώρα της επεμβασης και ο γιατρός να χρειαστεί να τον ανοίξει επιτοπου για να συνεχίσει την κοπτοραπτικη του στομαχιού!
κοπελαρα μου, σιδερενια αγαπη μου...ειναι αληθεια οτι μπορει να συμβει αυτο σε επεμβαση, προσαπθησε να εχεις οσο πιο θετικη ενεργεια γινεται...ξερω οτι πονας και εισαι παραπονεμενη...αν χρειαστει να ζητησεις να σε δει κι αλλος γιατρος πουλακι μου....κουραγιο μωρο μου...το πιο δυσκολο το εχεις περασει....ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!! κουραγιο και καλη δυναμη εισαι κρητικια εσυ δεν σε φοβαμαι....ειμαστε ολοι μαζι σου κοριτσακι μου να το πεις αυτο και στους γονεις σου...οτι χρειαστεις ειμαστε εδω!!!!!!!!!!!! φιλακια πολλα περιμενουμε νεακια σου!!!!!!! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
καλησπερα σε ολους..ειμαι ακομα στην κλινικη..δεν εχω παει σε νοσοκομειο...σημερα ειμαι λιγουλακι καλυτερα σε σχεση με εχθες.εχθες περασα τοσο δυσκολα το βραδυ που ειλικρινα δεν θελω να σας πω τι ευχομουν το βραδυ..ημουν σε πολυ χαλια κατασταση και ψυχολογικη αλλα και σωματικη καθως ηταν μια απο τις χειροτερες νυχτες της ζωης μου... σημερα ειχα μια συζητηση και με την μητερα μου και με τον γιατρο μου..αυτος μου ειπε οτι η αφαισεση της σπληνας δεν θα επηρεασει καθολου τη ζωη μου απλα θα πρεπει καθε 4 χρονιια να κανω καποια εμβολια πχ πνευμονιοκοκου , μηνιγγιτιδοκοκου και γριπης.. θελω να παω και σε ενα λοιμωξιολογο να συζητησω μαζι του διοτι επειδη σπουδαζω νοσηλευτικη και θα ειμαι συνεχεια μεσα στα μικροβια θελω να σιγουρευτω οτι δεν θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα στην μετεπειτα ζωη μου. οι πονες του σλιβ δεν με πονανε τοσο..με πονανε παρα πολυ τα σωθικα μου ομως και το σημειο που ηταν η σπλινα μου. επισης με το να ειμαι 5 ωρες στο χειρουργικο κρεβατι , εχει πιαστει ολη μου η μεση και το χερι μου και δεν τα νιωθω. νιωθω σαν να εχουν νεκρωθει.. σηκωθηκα σημερα και περπατησα....και προσπαθω σιγα σιγα να ξεπερασω αυτο που μου συνεβη...σκεφτομαι οτι αν ειχαν καθυστερησει μιση ωρα παραπανω θα ειχε συμβει το χειροτερο.... εστειλα τη μαμα μου και μου πηρε μια ζυγαρια ωστε να αρχισω να βλεπω σιγα σιγα την απωλεια των κιλων και να μεινω στα θετικα...
σας ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου! μου εχετε σειξει τεραστια συμπαρασταση και ευχομαι να μπορουσατε ολοι να εισασταν εδω μαζι μου! χιλια ευχαριστω και παλι! σας αγαπω ολους πολυ!
Μαράκι σιδερένια και πάλι !!!! σε ευχαριστουμε που παρολο την ταλαιπωρια σου μας ενημερωσες . Ανηαυχουσαμε ...........προσπαθησε τωρα να τα ξεχασεις ολα και να ξεκουραστεις οσο μπορεις ................. σε καταλαβαινω οτι αγανακτεις γιατι πριν 5 χρονια εκανα μια επεμβαση που ηταν να κρατησει το πολυ 4 ωρες και κρατησε 16 ωρες απο μαλακια του νοσοκομειου που δεν ειχε αιμα .............. Μην σε προβληματισουν και μην σε στεναχωρουν οι ωρες που εμεινες στο νοσοκομειο . Σε λοιμωξιολογο βεβαια να πας και να κανεις οποια απαραιτητη εξεταση και κινηση ειναι απαραιτητη ............. Ο γιατρος τουλαχιστον ειναι διπλα σου αυτες τις ωρες ;;; σε προσεχει ;;;;
εχθες ημουν πολυ τσατισμενη που δεν ειχε ερθει να μου πει κατι αλλα τελικα η μητερα μου του ειχε πει να μην μου τα πει εχθες επειδη ημουν πολυ χαλια απο το χειρουργιο. σημερα ευτυχως μου τα εξηγησε και μου ελυσε αρκετες αποριες που ειχα..
Ελπιζω να εισαι πιο ηρεμη τωρα Μαράκι ........
Μαράκι λυπάμαι για ότι συνέβη....ευχόμαι να είναι όλα καλά κ να τα ξεπεράσεις γρήγορα!!!
ολα θα γινουν οπως τα θελεις μονο να εχεις υπομονη και δυναμη...κανε και υπομονη με τους πονους...ευχομαι να σου δινουν παυσιπονα ε??? μπραβο μωρο μου που περπατησες οσο πιο πολυ περπατας τοσο πιο γρηγορη αναρρωση θα εχεις...μην σε κουραζω αλλο και να μην αισθανεσαι υποχρεωμενη να απαντας σιγουρα εχεις τρελαθει απο τα τοσα μνμ...εσυ να εισαι καλα κοριτσακι μου ετσι κι αλλιως εμεις θα ειμαστε διπλα σου με την καρδια και το μυαλο μας!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup:Quote:
καλησπερα σε ολους..ειμαι ακομα στην κλινικη..δεν εχω παει σε νοσοκομειο...σημερα ειμαι λιγουλακι καλυτερα σε σχεση με εχθες.εχθες περασα τοσο δυσκολα το βραδυ που ειλικρινα δεν θελω να σας πω τι ευχομουν το βραδυ..ημουν σε πολυ χαλια κατασταση και ψυχολογικη αλλα και σωματικη καθως ηταν μια απο τις χειροτερες νυχτες της ζωης μου... σημερα ειχα μια συζητηση και με την μητερα μου και με τον γιατρο μου..αυτος μου ειπε οτι η αφαισεση της σπληνας δεν θα επηρεασει καθολου τη ζωη μου απλα θα πρεπει καθε 4 χρονιια να κανω καποια εμβολια πχ πνευμονιοκοκου , μηνιγγιτιδοκοκου και γριπης.. θελω να παω και σε ενα λοιμωξιολογο να συζητησω μαζι του διοτι επειδη σπουδαζω νοσηλευτικη και θα ειμαι συνεχεια μεσα στα μικροβια θελω να σιγουρευτω οτι δεν θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα στην μετεπειτα ζωη μου. οι πονες του σλιβ δεν με πονανε τοσο..με πονανε παρα πολυ τα σωθικα μου ομως και το σημειο που ηταν η σπλινα μου. επισης με το να ειμαι 5 ωρες στο χειρουργικο κρεβατι , εχει πιαστει ολη μου η μεση και το χερι μου και δεν τα νιωθω. νιωθω σαν να εχουν νεκρωθει.. σηκωθηκα σημερα και περπατησα....και προσπαθω σιγα σιγα να ξεπερασω αυτο που μου συνεβη...σκεφτομαι οτι αν ειχαν καθυστερησει μιση ωρα παραπανω θα ειχε συμβει το χειροτερο.... εστειλα τη μαμα μου και μου πηρε μια ζυγαρια ωστε να αρχισω να βλεπω σιγα σιγα την απωλεια των κιλων και να μεινω στα θετικα...
σας ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου! μου εχετε σειξει τεραστια συμπαρασταση και ευχομαι να μπορουσατε ολοι να εισασταν εδω μαζι μου! χιλια ευχαριστω και παλι! σας αγαπω ολους πολυ!
γεια σας κοριτσαρες μου!!! αυτη τη στιγμη νιωθω λιγακι καλυτερα! σημερα ημουν γενικα λιγακι καλυτερα! μου εκαναν εξετασεις αιματος ο αιματοκριτης μου ηταν πολυ χαμηλος και σημερα μου εκαναν μεταγγιση αιματος..μου εβαλαν 2 φιαλες αιμα...μου εδωσαν να πιω και σκιαγραφικο και μου εβγαλαν ακτινογραφια...
αυριο το πρωι θα μου κανουν παλι εξετασεις και εαν αυριο ειναι καλες, αυριο το μεσημερακι θα βγω μαλλον! και θα γυρισω με τους δικους μου στα χανια...μεχρι την δευτερα..
την δευτερα θα γυρισω ηρακλειο για να μου βγαλει την παροχετευση την οποια θα μου την αφησει αυριο και δεν θα μου την βγαλει.
σημερα ξεκινησα επιτελους να πινω λιγο νερακι..ειπια μισο ποτηρακι απο το πρωι μεχρι τωρα , και μου εχει βαλει αλλο μισο ποτηρακι να το πιω μεχρι το πρωι...αυριο μου ειπε οτι θα μου φερουν και τσαι και θα μπορω να πινω 1-2 γουλιτσες σιγα σιγα αλλα οχι πιο πριν απο το 10 λεπτο...μου ειπε οτι μεχρι την δευτερα θα πινω μονο υγρα νερο χυμο γαλα τσαι , μικρες μικρες γουλιτσες, και απο την δευτερα μεχρι την πεμπτη εαν θυμαμαι καλα ζωμο , ζελε γιαουρτι..και μετα σιγα σιγα θα μπορω να αρχισω με τροφη ...με μαλακες τροφες....απλα μου ειπε για ενα διμηνο απαγορευμενα τα ανθρακουχα το ψωμι και τα μακρια μακαρονια!