χλωμο το βλεπω:(Quote:
Originally posted by anwnimi
Τα αιτήματά σου είναι αξιέπαινα και εύλογα.
Αν είσαι σίγουρη για αυτά, χωρίς φωνές, οι άλλοι θα δουν τη σιγουριά και υπευθυνότητα που εκπέμπεις και θα δεις ότι θα πραγματοποιηθούν τα αιτήματά σου.
Printable View
χλωμο το βλεπω:(Quote:
Τα αιτήματά σου είναι αξιέπαινα και εύλογα.
Αν είσαι σίγουρη για αυτά, χωρίς φωνές, οι άλλοι θα δουν τη σιγουριά και υπευθυνότητα που εκπέμπεις και θα δεις ότι θα πραγματοποιηθούν τα αιτήματά σου.
παιδια ειμαι παλι αρκετα αγχωμενη:(
προκειται να παω στον γιατρο την δευτερα.
ολες τις προηγουμενες φορες με πηγαινε ο πατερας μου.
αυτη τη φορα,με προτροπη του γιατρου,αποφασισαμε να παω μονη μου.
η αποσταση ειναι αρκετα μεγαλη και εδω και καιρο κανω μονο μικρες αποστασεις.
απο τη μια σκεφτομαι οτι ειναι ενα \"στοιχημα\" για μενα(και ισως μου κανει καλο) και απο την αλλη με πιανει πανικος στην ιδεα.
HELP!!!
Ferro,
με τον καιρό,
αν δείχνεις ότι είσαι σταθερή στις απόψεις σου
και συνεπής στη συμπεριφορά σου
θα αποδείξεις στον εαυτό σου πρωτίστως και έπειτα στους υπόλοιπους, ότι αξίζεις την εμπιστοσύνη τους.
Να\'σαι σίγουρη πως αν οι γονείς σου δε θα το καταλάβουν, ο γιατρός σου θα το δει και θα τον έχεις σύμμαχο.
Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι είσαι πραγματι έτοιμη να αναλάβεις εσύ η ίδια την ευθυνη αυτή.
Δώσε χρόνο και στον εαυτό σου και στους άλλους.
ναι ομως σκεψου ποιος ειναι ο προορισμος..οτι και να συμβει,που δε νομιζω,αν εισαι στη μεση γυρνας σπιτι η πας στο γιατρο που θα ξερει πως να το αντιμετωπισει!
ειναι ναι ενα στοιχημα και πιστευω οτι θα σου κανει καλο!το μεγαλυτερο ρισκο να θυμασαι ειναι να μη ρισκαρεις!βγες λοιπον πηγαινε και θα δεις που το πολυ πολυ να παθεις καμια κριση..
ωραια και??τι εγινε??θα σε περασουν για τρελη??συγγνωμη κιολας αλλα χεστηκες τι θα πουν!!
θα πεθανεις??ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!μηπ� �ς δε θα μπορεσεις να γυρισεις πισω??λες?μια κριση δε θα μπορουσε να σε πιασει οπουδηποτε?τιποτα δε θα παθεις οπως και να χει και σου το υπογραφω!
Quote:
Ferro,
με τον καιρό,
αν δείχνεις ότι είσαι σταθερή στις απόψεις σου
και συνεπής στη συμπεριφορά σου
θα αποδείξεις στον εαυτό σου πρωτίστως και έπειτα στους υπόλοιπους, ότι αξίζεις την εμπιστοσύνη τους.
Να\'σαι σίγουρη πως αν οι γονείς σου δε θα το καταλάβουν, ο γιατρός σου θα το δει και θα τον έχεις σύμμαχο.
Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι είσαι πραγματι έτοιμη να αναλάβεις εσύ η ίδια την ευθυνη αυτή.
Δώσε χρόνο και στον εαυτό σου και στους άλλους.
πολυ σωστα μιλας ανωνυμη.σε ευχαριστω!:)
το καλο melene μου ειναι οτι θα παω και θα γυρισω με ταξι.Quote:
Originally posted by melene
ναι ομως σκεψου ποιος ειναι ο προορισμος..οτι και να συμβει,που δε νομιζω,αν εισαι στη μεση γυρνας σπιτι η πας στο γιατρο που θα ξερει πως να το αντιμετωπισει!
ειναι ναι ενα στοιχημα και πιστευω οτι θα σου κανει καλο!το μεγαλυτερο ρισκο να θυμασαι ειναι να μη ρισκαρεις!βγες λοιπον πηγαινε και θα δεις που το πολυ πολυ να παθεις καμια κριση..
ωραια και??τι εγινε??θα σε περασουν για τρελη??συγγνωμη κιολας αλλα χεστηκες τι θα πουν!!
θα πεθανεις??ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!μηπ� �ς δε θα μπορεσεις να γυρισεις πισω??λες?μια κριση δε θα μπορουσε να σε πιασει οπουδηποτε?τιποτα δε θα παθεις οπως και να χει και σου το υπογραφω!
αυτο με ανακουφιζει καπως.
παιδια ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα!
οι γονεις μου,μετα απο συζητηση που ειχαν με τον γιατρο μου(στον οποιο πηγα χθες),δεχτηκαν να μου δινουν εβδομαδιαιο χαρτζιλικι:))))
Ωραία νέα ferro,χαίρομαι:)
Τελικά στο γιατρό πήγες μόνη?
ναι μονη αρσι μου.τα καταφερα τελικα.:)
Μπράβο ρε φερούλα!!!!!!διπλό μπράβο.
Καλή συνέχεια στον αγώνα σου........
ferro μπραβο σου!!!!
θυμαμαι που λεγαμε καποιο διαστημα πιο πριν, για το πώς θα παιρνεις τα χαπια κ τί ωρες θα σου τα δινει ο πατερας σου, τώρα πηγες μονη σου στον γιατρο, γυρισες πισω κ παλι μονη σου κ θα παιρνεις κ εβδομαδιαιο χαρτζηλικι. Πολυ ωραια κ επιτελους ελπιδοφορα νεα,ε:)
Μπραβο, πάντα τετοια:):):)
αρσι,σοφια σας ευχαριστω πολυ:)
ειναι πολυ ωραιο να μοιραζεσαι την θλιψη σου,αλλα ακομη ωραιοτερο,να μοιραζεσαι την χαρα σου:)
να ειστε καλα!!!
ενα μπραβο και απο εμενα!!
ειδες,δε σου πα οτι θα τα καταφερεις????δεν νιωθεις παααρα πολυ υπερηφανη για εσενα?
ναι melene μου.Quote:
ενα μπραβο και απο εμενα!!
ειδες,δε σου πα οτι θα τα καταφερεις????δεν νιωθεις παααρα πολυ υπερηφανη για εσενα?
τελικα ειχες δικιο οτι θα τα καταφερω;)
φιλοι μου εχω νεα βασανα.
μολις εμαθα οτι την κυριακη ερχεται να μεινει σπιτι μας,μια θεια μου,που δεν την παω καθολου.κανει συνεχως παρατηρησεις και επικρισεις.περα απο αυτο,εχω και αλλο προβλημα.
εγω ξυπναω πριν τα χαραματα(2-3),επειδη κοιμαμαι πολυ νωρις και πηγαινω κατευθειαν για καφε και τσιγαρο.ομως για να παω στον χωρο που καπνιζω,πρεπει αναγκαστικα να περασω απο κει που θα κοιμαται,και θα ενοχλειται.
πανω που ειχα ηρεμησει,αγχωθηκα παλι και με αυτο το ζητημα πολυ.
Ποσο θα μεινει μαζι σας? Σπιτι σου ειναι δεν μπορει να σου βαλει \"νομους\" στο σπιτι σου.
δεν ξερω winston μου ποσο θα μεινει.
μακαρι να μεινει λιγες μερες.
Οι συγγενείς έρχονται μόνοι τους; αποφασίζουν πάμε για μερικές μέρες στο σπίτι της εξαδέλφης ή τους καλούν οι δικοί σου;
ερχονται μονοι τους γιωτα μου.
το εχουν κανει ξενοδοχειο το σπιτι μας...
ferro, καλημέρα!θα έχεις ωραία θέα φαίνεται από το σπίτι σου.ε, δεν θα αγχωθείς τώρα επειδή θα περνάς και από δίπλα της.πες της από τη πρώτη μέρα και θα το συνηθήσει.μην ανησυχείς.
thanks arktos :)
FERRO mou μην στεναχωριεσαι για το προβλημα της θειας.εσυ ακολουθησε κανονικα το προγραμμα σου εξαλου σπιτι σου ειναι:)
ολγακι μου εγω το ξερω αυτο,αυτη δεν το χει καταλαβει...:D:PQuote:
Originally posted by olgaki82
εξαλου σπιτι σου ειναι:)
Quote:
Originally posted by ferro
ολγακι μου εγω το ξερω αυτο,αυτη δεν το χει καταλαβει...:D:PQuote:
Originally posted by olgaki82
εξαλου σπιτι σου ειναι:)
απο οσο εχω καταλαβει,
δεν ειναι ακριβως σπιτι σου,
σωστα η καταλαβα λαθος?
τι ενοεις?
αυριο μεσημερι ερχεται η \"αγαπητη\" θεια:(
εγινε κατι που με στεναχωρεσε πολυ.
ηταν να παω στον γιατρο μου σε 15 μερες.
ομως ενιωσα την αναγκη να παω αυτη την βδομαδα και εκλεισα ραντεβου.
το προβλημα ειναι οτι ο πατερας μου θυμωσε και μου ειπε \"χαλαμε πολλα λεφτα\" με πολυ αυστηρο υφος.
η οικονομικη μας κατασταση ειναι πολυ καλη.
δεν αξιζει η ψυχικη μου υγεια 80 ευρω τη βδομαδα?
τελικα το μετανιωσε που μου μιλησε ασχημα και αρχισε παλι να μου μιλαει τρυφερα.
ειδες?ανθρωποι ειναι και αυτοι μωρε μπορει να πουν και καμια κουβεντα παραπανω μην τους αποπαιρνεις και εσυ αμεσως!αφου σ\'αγαπανε και φαινεται αυτο..
ναι melene μου.
τελικα θα παω στον γιατρο μου την τριτη.
αυτη ειναι η ουσια και ας φωναξε ο πατερας.
περιμενω πως και πως να ερθει η τριτη!!!
να ξερες μονο τι ακουω απο τη μανα μου εγω!φοβερες........δεν μπορεις να φανταστεις!δεν θα σου πληρωσω τα διδακτρα,δεν θα πας στον γιατρο και μπουρου μπουρου στο τελος ομως...παντα παω!
καταλαβαινω κοπελα μου...
εντομεταξυ μολις ηρθε η θεια μου και αρχισε τις επικρισεις......
να δουμε ποτε θα ξεκουμπιστει!
απο το ενα αυτι να μπαινει και απο το αλλο να βγαινει..μη χαλας τη ζαχαριενα σου,καποιες μερες ξεβολεματος,αυτο ειναι ολο!και καλο θα ηταν αν ειναι να σε ζαλισει να πηγαινεις και καμια βολτουλα..
θα προσπαθησω κοριτσι μου,αν και μου ειναι πολυ δυσκολο...:(Quote:
απο το ενα αυτι να μπαινει και απο το αλλο να βγαινει..
Quote:
Originally posted by ferro
καταλαβαινω κοπελα μου...
εντομεταξυ μολις ηρθε η θεια μου και αρχισε τις επικρισεις......
να δουμε ποτε θα ξεκουμπιστει!
ωραίοι είναι αυτοί!τους φιλοξενείτε, σας κάνουν και κριτική!
αστα να πανε αρκτουλα μου...
και δεν ειναι μονο οι επικρισεις,κοιμηθηκα πριν απο λιγο για 10 λεπτακια και πεταχτηκα πανω απο τις φωνες της.ειναι στην κουζινα με τους γονεις μου και δεν μιλαει αλλα γκαριζει!