ΟΧι απλα το ξερω αλλα θα γινω ισως και μονοΤΟΝΟΣ για ορισμενους , ομως σε ΝΙΩΘΩ Απολυτα...;)
Διοτι ενας απο τους πολλους λογους υστερα απο μια σειρα λογων και αιτιων ..που επεσα για τα καλα στην Εξαρτηση ηρωινης κλπ....
Ενας απο τους πολους λογους olgaki ειναι διοτι βιωνα ακριβως αυτες της φοβιες-πανικους- καταστασεις...οχι σε τραπεζες συγκεκριμενα,αλλα γενικα σε πολυ κοσμο.
Κυριως οταν επρεπε να μηλισω σε πολυ κοσμο,η με πολυ κοσμο...
Οταν επρεπε να βρεθω πολυ κοντα με ανθρωπους και ας ηταν απλα μια παρε 5-6 ατομων..
Παντα με επιανε τρεμουλο, Ενιωθα δυσφορια,και οτι θα κανω μπαμ....
Αργοτερα βεβαια καταλαβα οτι ολο αυτο με επιανε επειδη μεσα μου λογο χαμηλης Αυτοεκτιμησης πυστευα οτι θα με κρινουν..σχολιασουν,κοτοσμ� �ολεψουν...περιγελασουν...οι αλλοι...στο πως θα υπεγραφα..π.χ Στο πως θα μιλουσα..αν θα μιλουσα καλα αν θα λεγα βλακειες...αν την ωρα που ειμαι εκει στον πολυ κοσμο με κοιτανε και με σχολιαζουν, με κρινουν...αρνητικα....κλπ.κλπ ...
ΚΑθε φορα που επρεπε να παωσε καταστασεις που εχουν να κανουν με κοσμο...Ηταν λες και πηγαινα για Βασανηστηρια...
Ετσι το βιωνα olgaki..
Ολο αΥτο Ολγακι ονομαζετε ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ..
Ωω Ναι...
Δεν ειναι η τραπεζα λοιπον η δημοσια υπηρεσια..οχι..απλα εκει συνεβησαν -πρωτοσυνεβησαν ολα αυτα και για αυτο τα εχεισ συνδιασει με αυτα...
Ομως εχει να κανει με το πως νιωθεις μεσα σου ως το τι πυστευεις δηλαδη οτι Πυστευουν οι αλλοι για σενα...
Ειναι ολα αυτα στην πραγματικοτητα ενα χαζοηλιθιο-Ψευτοπαραμυθι - παιχνιδι του μυαλου ..που σιγουρα μας εχει πησει οτι Ετσι ειναι..
Δεν ειναι ετσι ομως η Αληθεια..
ΟΤαν εμαθα βεβαια γιατι τα παθαινω ολα αυτα και ακομα πως ονομαζετε ολο αυτο που εχω,δεν σημαινει οτι μου περασε κι ολας ..οχι.
Να σου πω ακομα και τα Ευχαριστα για να χαρεις και να αισιοδοξεις...
Οι δικες μου ΑΓοραφοβιες ΤΩΡΑ πλεον ειναι παρελθον!!
ΠΑρελθον ΝΑΙ!!!
ΚΑι ενα μονο ειναι το μυστικο, η κολπο, η τροπος...για να το Αντιμετωπησεις και να το ξεπερασεις , \"νικησεις\"
Να μπεις στους Φοβους σου...!!
Δηλαδη π.χ φοβασαι να πας εκει?? τοτε να ΠΑΣ ..
Κοντρα δηλαδη
Θα πηγαινεις και ασ σου ειναι δυσκολο μονο και μονο στην σκεψη ,εκει που τα παθαινεις....
και ας ερθουν ολα αυτα...δεν πειραζει..πυστεψε δε θα πεθανεις απο αυτο ;)
Iσα ισα ετσι μονο θα το νικησεις
...Σιγουρα οχι με την Πρωτη...
Σιγα σιγα και επιμενονωτας να μπαινεις στους Φοβους σου και οχι να κρυβεσε...
Μην κρυβεσε αλλο γιατι?? κρυβωσουν με το αλκοολ, Δεν πρεπει να εχεις πια την ιδια λειτουργια συμπεριφορας..
ΔΕΝ κρυβομαστε πια λεμεεεεε!
;)
Να μην το αφησεις αυτο που σου λεω..να το κανεις..!
Φυσικα και σου ακουγετε Δυσκολο και θα ειναι λιγο στην αρχη..
Ομως Να το κανεις, και οχι επειδη το λεω εγω και Τελειωσε..ΟΧι.
Αλλα πολυ απλα διοτι Μονο ετσι θα λειτουργησει....
ΟΛα αυτα στο τι ειναι πως ονομαζετε, πως λειτουργει, αλλα και πως \"θεραπευετε\" δε τα μαθα μονος μου.
Ειχα στιρηγμα...
Χαρη στην βοηθεια της πολυ καλης Ψυχοθεραπυτριας που ειχα τοτε...
Με βοηθησε να μην το βαζω κατω και να μην παραιτουμε στης Δυσκολες καταστασεις οπως αυτες.....
Αν δε μπεις..στους φοβους σου και \"κρυβεσε\" απο αυτο ολο και δεν πηγαινεις εκει που σε δυσκολευει,ενοειτε οτι αισθανεσε οντως καλυτερα...
Ομως να ξερεις οτι ετσι δε θα το αλλαξεις...παντα θα ειναι εκει και θα σε περιμενει αν δε κανεις κατι...
Τι προτιμας να αισθανεσαι καλα οταν θα αποφευγεις πραγματα?
Η να εισαι καλα Οντως χωρις να χρειαζετε να Αποφευγεις πραγματα?
Και ξανα λεω πυστεψε με..μετα απο καιρο θα το θυμασαι και θα Χαμογελας..!!
Θα θυμασαι την Αγοραφοωβια αυτη μαζι με της κρισεις πανικου ..διοτι πανε πακετο και θα το θυμασαι σαν κατι που Ειχε συμβει...
Ειχε...
Θα μαθεις στην αρχη να το ελενχεις οταν ερχετε...και μετα με τον καιρο θα το αποβαλεις...
Ειναι αληθεια ολο αυτο
Πυστεψε το
Πραξε το!!
Στο site που χω φτιαξει εχω γραψει και για αυτοτο θεμα....
ΚΑλη νυχτα για αποψε...!!
Με εκτιμηση Θοδωρης!