αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενας εκει εξω που του πηγαινουν ολα αυτα που αναφερεις καλα ταυτοχρονα..για την ιστορια εγω παντως δεν ειμαι απο αυτους...
Printable View
αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενας εκει εξω που του πηγαινουν ολα αυτα που αναφερεις καλα ταυτοχρονα..για την ιστορια εγω παντως δεν ειμαι απο αυτους...
δεν εισαι ομως διπολικη.Quote:
Originally posted by Helena
ουτε εχεις ψυχωσικη αδερφη.
ουτε σε φτυνουν οι αντρες.
ουτε η μανα σου,σου μιλαει απαξιωτικα.
ακομα ομως και αν ενα απο τα παραπανω ισχυει,σιγουρα δεν ισχυουν ολα ταυτοχρονα....
Αmelie 74 αυτο που περιγραφεις με τα δεν κ ουτε ,που σου συμβαινουν δεν ειναι αναγνωριση της καταστασης σου ,αλλα αυτολυπηση!Ειναι ασχημο συναισθημα κ συμπτωμα των ψυχικων ασθενειων!
Θα μπορουσα πλαι στα στραβα που αναφερεις κ σε πληγωνουν να σου γραψω αλλα τοσα θετικα που εχει η ζωη σου!
Μη στεναχωριεσαι ολοι κουβαλαμε το σταυρο μας κ γι αυτο γεννηθηκαμε ,για να προσπαθησουμε ν ανεβουμε το Γολγοθα!Οσο πιο δυσκολος ειναι ο δρομος τοσο περισσοτερη χαρα θα παρουμε ,κ εξ αλλου οτι δε μας σκοτωνει ,μας κανει πιο δυνατους.
Μη σε παιρνει απο κατω !Για καθε ψυχη υπαρχει το ταιρι της ,και μη ξεχνας να ονειρευεσαι!
Αμελι,Quote:
Originally posted by amelie74
λοιπον....
εδω μεσα υπαρχουν προβληματα και προβληματα.
ορισμενοι,οι οποιοι ,ειτε εχουν ξεπερασει σε μεγαλο βαθμο τα προβληματα τους και απολαμβανουν πλεον τη ζωη,ειτε δεν αντιμετωπιζουν τα σοβαροτατα οικογενειακα προβληματα που αντιμετωπιζω εγω,ειτε τα ψυχολογικα τους προβληματα ειναι ελαφρυτερης μορφης απο τα δικα μου,ειτε εχουν \"βολευτει\" επαγγελματικα,απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΦΕΡΩ...
ολοι εχουμε προβληματα κ προβληματα. Εχεις δικιο σ αυτο. Αλλοι πιο σημαντικα, αλλοι λιγοτερο.
Εχεις δικιο η διπολικη δεν ειναι κατι μικρο. Κατι ασημαντο, ή κατι αμελητεο.Δεν το ξερω, αλλα το υποθέτω ακουγοντας εσενα κ αλλους ανθρωπους που γνωριζω κ εχω γνωρισει. Αισθανομαι πώς εχοντας προβληματα γκομενικα, οικονομικα, επαγγελματικα μπορει να αισθανομαστε πολυ ασχημα. Ποσο μαλλον να υπάρχει κ ενα ακομα κρατουμενο. Ομως Αμελι μου, ολοι μα ολοι εχουμε θεματα με τον εαυτο μας, ετσι κ αλλιως. Κενα μεσα μας. Κενα που μπορουν να δυσκολεψουν τη ζωη μας, τοσο πολυ οσο κ καποιου ανθρωπου με ενα αντικειμενικο προβλημα σημαντικο.
Ετσι καλη μου, αν εχουμε περάσει ολοι απο καποιες δυσκολιες (γιατι ολοι περναμε λιγο πολυ), καποιοι θελουμε να σταθουμε κ να ακουσουμε, να νιωσουμε κ να αισθανθουμε. Οχι με αποσταση απο το προβλημα που αφησαμε πισω μας, αλλα με τη συναισθηση πώς το προβλημα του άλλου μπορει να αγγιζει τα κομματια της ψυχης μας. Αυτα που θελουν να ειναι σε επαφη με το \"εγω\" αλλα κ με τον \"αλλον\".
Πιστεύω λοιπον πώς θελουμε να σε καταλαβουμε:) Βοηθησε μας...
Αμελι,Quote:
προσπαθω ολγα,προσπαθω,αλλα ολες μου οι προσπαθιες πεφτουν στο κενο.Quote:
Originally posted by olgaki82
δεν μπορεις κουκλα μ να τα αλλαξεις ολα αυτα με τη μια,ξεκινα με το ενα κομματι αυτο π μπορεις αμμεσα,και σιγα σιγα ολα θα αλλαξουν..
ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!
το αν εισαι απελπισμενη κ δυστυχισμενη, σιγουρα δεν μπορει να αμφισβητηθει. Ειναι δικα σου συναισθηματα.
Αν μου επιτρεπεις ομως, εγω τουλαχιστον απο το χωρο αυτο βλεπω κατι που θα θελα να στο πω: πολλοι και σε υπολογιζουν και σε σεβονται. Κανεις μας δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει. Μην ξεχνας πώς ο σεβασμος δεν ειναι αυτοννοητος. ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ. Κι εσυ το εκανες!
Και γω θεωρώ πως όλοι έχουμε τα προβλήματα μας και με αυτά πορεύομαστε. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να τα έχεις όλα μαζί, αλλά θα επανέλθω σε κάτι που σου είπαν πριν μερικές σελίδες. Ξεκινα να τα λύνεις ένα-ένα.
Βρες το πιο \"εύκολο\" και αρχισε από κει. Θα είναι μια μεγάλη επιτυχία που θα σου δώσει τη δύναμη να συνεχίσεις παρακάταω....
δεν θα το ελεγα αυτολυπηση κατερικανι την καταθεση ψυχης της αμελι!
ουτε καν ιδιωμα των ψυχικα ασθενων αλλα ακριβως το αντιθετο!
δειγμα ωριμοτητας και αυτοελεγχου γιατι καταγραφει αντικειμενικα τα σημερινα προβληματα που βιωνει καθημερινα στο περιβαλλο της και τα οποια , αν καταφερει να τα λυσει η εστω να τα κανει να μην δηλητηριαζουν την σκεψη της , θα εχει βγει πληρως απο τα αδιεξοδα της !
εγω θα τα παρω ενα ενα και θα αναλυσω οπως μπορω την αποψη μου για την συνεχεια
δεν εισαι ομως διπολικη.
Η καθε ταμπελα που μας κολανε οι ειδικοι για να μπορουν να μας χορηγουν θεραπεια αντιστοιχη, ειναι εννοια σχετικη και οχι απολυτη , στιγμιαια και οχι μονιμη!
Δεν ειναι κακο να εισαι διπολικη , ειναι κακο απλα να μην το πιτσευεις οτι εισαι!
στην περιπτωση σου , παρε την ταμπελα και πηγαινε να την αφησεις στο γραφειο αυτου που σου την κολσησε αφου τον ευχαριστησεις γιατι η θεραπεια σου εχει ηδη κανει την δουλεια της και μαλλον αυτη τη στιγμη που εγραψες ολα αυτα δεν εχει πλεον καμμια αξια για εσενα!
ουτε εχεις ψυχωσικη αδερφη.
Αυτο σιγουρα ειναι ενα συναισθηματικο προβλημα που πηγαζει απο το περιβαλον σου ,
γιατι αγαπας την αδελφη σου αλλα δεν αφορα εσενα και πρεπει να βρεις τροπο να το περιορισεις , για να μην σε ριχνει και εσενα ψυχολογικα , αφου εξαλλου δεν εισαι εσυ που θα την θεραπευσεις αλλα δικος της γιατρος!
ουτε σε φτυνουν οι αντρες.
\"οι ανδρες \" δεν ειναι ολοι ιδιοι αλλα απλα συ απο αυτοαμυνα λογω ισως καποιας δυσαρεστης εμπειριας , τους εβαλες ολους μαζι σε ενα πακετο αι τους πεταξες στα σκουπιδια! Λαθος φιλεναδα! γραψου σημερα σε ενα σαιτ σχεσεων και γνωρισε πολλους ανδρες μεχρι να βρεις αυτους που σου ταιριαζουν εσενα ! κανε ολα τα τεστ προσωπικοτητας για να ξερεις ποια εισαι και τι σου ταιραιζει στον χαρακτηρα , τα ενδιαφεροντα , την σεξουαλικοτητα και τα ζωδια ...
ουτε η μανα σου,σου μιλαει απαξιωτικα.
Αχ η μανα σου ! Ελα για λιγο στην θεση της και δες οτι εχει δυο κορες με ψυχικα προβληματα κοντα στα ηδη σχεδον σιγουρα δικα της , για να δεις ποση αποσταση πρεπει να κρατησεις συναισθηματικα απο την ιδια ,
για να μην σου μεταδιδει
το δικο της αγχος και φοβιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αμελί μου με κάλυψαν τα παιδιά με τις απαντήσεις τους.Θέλω να σου πω μόνο υπομονή και δύναμη,σιγά σιγά όλα θα γίνουν,με βηματάκια.Ελπίζω να είσαι καλύτερα:)Quote:
βασικα η μερα μου ξεκινησε στραβα.Quote:
Originally posted by Arsi
Τι έγινε αμελί μου?Όσο καιρό σε διαβάζω πρώτη φορά ακούω τόσο απελπισμένες λέξεις.
Τι έγινε και σε στεναχώρεσε τόσο πολύ γλυκιά μου?
μπηκα στο facebook μηπως και εχω καποια προταση φιλιας απο αντρα ή ενα δωρακι εικονικο απο αντρα και αντ αυτου πηρα ενα αρχιδι.
φυσικα αυτος δεν ειναι ο λογος που ειμαι ετσι.
αυτο ηταν το κερασακι στην τουρτα.
ολγακι,αρσι,σοφια,πανο,θεοφ ανια,κατερινακι,ρεμεντι,ελ� �να σας ευχαριστω θερμα για τις απαντησεις σας και τον χρονο σας!
κοιμηθηκα πολλες ωρες και αυτο μου εκανε καλο...τα βλεπω πιο ξεκαθαρα και ηρεμα τα πραγματα τωρα.
θα επανελθω αργοτερα,γιατι τωρα ειμαι σαν κοτοπουλο απο τον πολυ υπνο:P
an θελεις στειλε μου το φασεμπουκ σου να γινουμε φιλες!
μιλενακι καλημερα!
σου εστειλα το email του facebook μου με u2u.
περιμενω να γινουμε φιλες:D
σοφια για μια ακομα φορα σε ευχαριστω μεσα απο την ψυχη μου!Quote:
Originally posted by Sofia
Αν μου επιτρεπεις ομως, εγω τουλαχιστον απο το χωρο αυτο βλεπω κατι που θα θελα να στο πω: πολλοι και σε υπολογιζουν και σε σεβονται. Κανεις μας δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει. Μην ξεχνας πώς ο σεβασμος δεν ειναι αυτοννοητος. ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ. Κι εσυ το εκανες!
με τα παραπανω λογια σου ειναι σαν να μου εκανες ενα δωρο:D
σημερα η μητερα μου εκανε ενα βημα για να ερθουμε πιο κοντα.
χθες της ειχα εκφρασει το παραπονο οτι δεν μου μιλαει τρυφερα και γενικα ημουν ολο νευρα απεναντι της.
φαινεται το ελαβε υποψιν της και μολις ξυπνησε μου ειπε οτι με τις εκρηξεις μου,δεν βγαινει τιποτα και οτι φθειρουν βασικα εμενα...
αγκαλιαστηκαμε μετα απο παρα πολυ καιρο...
ηταν γενικα τρυφερη απεναντι μου...
Aμελι καλημερα,χαιρομαι παρα πολυ που εισαι καλυτερα και τα βρηκες με τη μητερα σου:):):)
καλημερα Αμελι :)
μπραβο!!!!!!!
ειδες? ισως το παραπονο σου ηταν πιο δραστικο απο τα νευρα σου κι εκανε την μητερα σου να σκεφτει ορισμενα πραγματα και να εχει περισσοτερη διαθεση να σε πλησιασει :)
αμελι εχεις u2:)
olgaki kai melene exete u2u :)
Καλημερα Αμελι:)Quote:
σημερα η μητερα μου εκανε ενα βημα για να ερθουμε πιο κοντα.
χθες της ειχα εκφρασει το παραπονο οτι δεν μου μιλαει τρυφερα και γενικα ημουν ολο νευρα απεναντι της.
φαινεται το ελαβε υποψιν της και μολις ξυπνησε μου ειπε οτι με τις εκρηξεις μου,δεν βγαινει τιποτα και οτι φθειρουν βασικα εμενα...
αγκαλιαστηκαμε μετα απο παρα πολυ καιρο...
ηταν γενικα τρυφερη απεναντι μου...
Πολυ ωραια τα νεα αυτα. Το χω μαλλον γραψει πολλες φορες, αλλα το πιστευω: πολλες φορες δεν μιλαμε για κατι που μας ενοχλει με τον φοβο οτι μπορει να απομακρυνθουμε. Κρατωντας αυτη τη σταση πετυχαινουμε αυτο ακριβως που δεν θελουμε. Να διατηρησουμε μια αποσταση, εστω αθελα μας. Οταν ομως πουμε, διεκδικησουμε, μιλησουμε γι αυτο που θελουμε μπορουμε να ρθουμε οντως πιο κοντα, πιο πραγματικα κ αληθινα.
Ξερω πώς ειναι καποιες φορες αβολο, αμηχανο ολο αυτο, αλλα σιγουρα αξιζει το ρισκο:):)
Παντα τετοια Αμελι:)
Μπράβο γλυκιά Αμελί.
Οταν εξωτερικεύουμε τα συναισθήματά μας, και ειδικά με επιχειρηματα, είναι προτιμότερο γιατί έχουμε περισσότερες πιθανότητες να εισακουστούμε:)
Καθε αρχή και δύσκολη αλλά αν γίνει η αρχή, έπεται και συνέχεια.
Σε ακούω πιο δραστήρια τον τελευταίο καιρό...:)
να στε καλα κοριτσια!!!
ναι ανωνυμη μου προσπαθω!!!:)
ναι, συμφωνω με την ανωνυμη: σ ακουω πιο ανησυχη, πιο μαχιμη κ περισσοτερο σε εγρηγορση:)
σοφια μου :)))))))))))))))))
:):):)
η μητερα μου ειναι επιοικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!
εκει που καθομουν ηρεμη στο δωματιο μου,μπουκαρει μεσα και μου λεει \"αν σου βρω δουλεια θα πηγαινεις ή θα απουσιαζεις και θα με κανεις ρεζιλι?\"
δεν την ενδιαφερει δλδ μια ενδεχομενη αδεια που μπορει να παρω λογω υποτροπης,αλλα μονο ο εαυτουλης της και η φημη της οικογενειας μας.
στην συνεχεια αρχισε να μου την λεει γιατι δεν παω εγω στο super market και παει εκεινη.
την εστειλα στο διαολο και την ειπα μαλακισμενη,γιατι εχω ξυπνησει απο τις 4 τα χαραματα και εχω κανει ενα καρο δουλειες.
εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ολες οι εκρηξεις μου,πυροδοτουνται απο εκεινη και την απαραδεκτη συμπεριφορα της απεναντι μου.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ!
Aμελί μου,χθές διάβασα την ιστορία σου και παρατήρησα πως απ\'τις πρώτες κιόλας μέρες παραπονιόσουν για το περιβάλλον και εστίαζες ένα σημαντικό ανασταλτικό θέμα για την ψυχική σου υγεία εκεί.
Πιστεύω λοιπόν πως πρέπει να εστιάσεις πιο πολύ στο πως θα βγεις περισσότερο έξω απ\'το σπίτι παρά στο πως σου φέρονται και τι συμβαίνει.Φυσικό είναι βέβαια να σε επηρεάζουν αλλά προσπάθησε να στρέψεις τη σκέψη σου στο τι θα κάνεις.Η μητέρα σου δε θα αλλάξει.Αυτή είναι,έχεις καταλάβει ότι μερικές φορές σε χαλάει η συμπεριφορά της και πιθανότατα να συνεχίσει,εσύ όμως πρέπει σιγά σιγά να παλέψεις για να κάνεις τη δική σου ζωή όπως τη θες.
ναι αρσι μου αλλα να σου αναφερω ενα παραδειγμα ακριβως αντιθετο με την δικη μου περιπτωση.
εχουμε ενα παιδι στη γειτονια που εχει παρομοιο προβλημα με το δικο μου.
τον ζηλευω αφανταστα γιατι η μητερα του του φερεται αψογα με αποτελεσμα να ειναι τωρα σχεδον μια χαρα.
φιλους δεν εχει μεν,ουτε δουλεια,εχει ομως την αμεριστη συμπαρασταση της μητερας του.
Kαταρχάς αμελί δεν είσαι στο μυαλό του να ξέρεις αν είναι καλά και δεν ξέρεις τι μπορεί να περνάει μέσα του......
Απ\'την άλλη δεν οφελεί.Πάντα υπάρχουν παραδείγματα ανθρώπων που είναι καλύτερα από μας αλλά και χειρότερα.Σημασία έχει υπό τις συνθήκες τις δικές μας τι κάνουμε.Εντάξει τον ζηλεύεις,δεν είναι κακό,το θέμα είναι όμως πως θα μπορέσεις να βοηθηθείς εσύ.Δεν έχεις τη δική του μαμά και ούτε θα την έχεις ποτέ αλλά τη δική σου.Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν αλλά και τα υπόλοιπα της ζωής σου πρέπει να τα βάλεις κάτω και να δεις το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για σένα.Το λες εδώ και καιρό ότι ένα πρώτο βηματάκι είναι να περνάς πιο πολλές ώρες έξω απ\'το σπίτι.Σκέψου πως μπορεί να γίνει αυτό.
ναι αλλα οταν βγαινω εξω απο το σπιτι,ειμαι ενα φοβισμενο ανθρωπακι(εξαιτιας ολων αυτων των οικογενειακων προβληματων) και ο κοσμος με κοιταει περιεργα,γιατι το προβλημα μου ειναι εμφανες!
Eγώ πάλι αμελί μου άλλο πιστεύω.Είναι φυσικό όταν έχουμε καιρό εντός κι όχι εκτός,το εκτός να μας προκαλεί φόβο,αμηχανία,άγχος.Κ αυτό ισχύει για τον οποιοδήποτε.
Ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος μετά σιγά σιγά θα νιώσεις προσαρμοσμένη με τους άλλους και το έξω περιβάλλον.
Στο λέω εγώ που ήμουν απομωνομένη στην πιο εκρηκτική ηλικία(αλλά και πιο μετά ένα διάστημα) και τον πρώτο χρόνο που βγήκα ένιωθα σαν τη μύγα μες το γάλα.
Amelie
συμφωνω με την Arsi. Τα δεδομενα σου ειναι αυτα: αυτο το οικογενειακο περιβαλλον. Οσο και να θυμωσεις, να χτυπηθεις, να βρισεις, να φωναξεις η μαμα ειναι ετσι. Τί κανεις λοιπον? Εχε το σαν κρατουμενο οτι ειναι ετσι τα πραγματα. Οχι σαν προσπάθεια να την αλλαξεις. Καποιες στιγμες μπορει να σε καταλαβει κ να τα βρισκετε. Αλλα προφανως, δεν ειναι ο κανονας αυτος.
Με τα εργαλεια που εχεις θα χτισεις τη ζωη σου, και με οσα μπορεις να αποκτησεις. Τους γονεις το ξερεις, δεν τους επιλεγουμε. Ειναι αυτοι.Μπορει να βοηθησουν, μπορει να εμποδισουν. Αλλα δεν μπορουν για παντα. Εκτος αν τους αφηνουμε να το κανουν.
Σε οτι αφορα το εξω: ειμαι σιγουρη πώς εκτος απο φοβισμενη, εισαι κ πολλα αλλα. Ο καθενας επιλεγει να δει καμια φορα, οτι τον συμφερει ή του ειναι ευκολο. Εχεις κ αλλα προσωπα εκτος του φοβου...μηπως να δωσεις λιγο φως κ σ αυτα:)?
καλημερα παιδια.
σημερα η μητερα μου ειναι αδιαθετη και ετσι οπως την ειδα πεσμενη και ανημπορη,ενιωσα πολλες τυψεις για τα βαρια λογια που της ειπα χθες...
ομως βρε παιδια με προκαλεσε με αυτα που μου ειπε..
παντως νιωθω τυψεις...
καλο θα ηταν αμελι να αρχισεις σιγα -σιγα να κοβεις τον ομφαλιο λωρο με την μαμα σου γιατι αυτο θα σημαινει στην τελικη του μορφη οτι θα εχεις θεραπευθει!Quote:
καλημερα παιδια.
σημερα η μητερα μου ειναι αδιαθετη και ετσι οπως την ειδα πεσμενη και ανημπορη,ενιωσα πολλες τυψεις για τα βαρια λογια που της ειπα χθες...
ομως βρε παιδια με προκαλεσε με αυτα που μου ειπε..
παντως νιωθω τυψεις...
ποια ειναι αυτη η τελικη μορφη?
Ο αλληλοσεβασμος που θα προελθει απο την συναισθηματικη απεξαρτηση!
θα προσπαθησω πανο μου...
αν πραγματικα πιστευεις οτι εκανες λαθος θα ηταν πολυ ωραιο εκ μερους σου να της ζητησεις συγγνωμη θα οφεληθεις και εσυ απο αυτο και θα την κανεις να νιωσει καλυτερα..
μη νιωθεις τυψεις,ολοι πανω στα νευρα μας λεμε πραγματα τα οποια δεν τα εννοουμε,το ιδιο θα κανει και η μαμα σου οποτε θα σε καταλαβαινει,δε μπορει..
μολις πριν λιγο της ζητησα συγγνωμη μιλενακι μου και αγκαλιαστηκαμε.τελικα οι γονεις και οι παααααρα πολυ στενοι φιλοι,ειναι αυτοι που μας συγχωρουν τις ακραιες μας συμπεριφορες και τις εκρηξεις μας.
ομως παλι με εριξε γιατι μου ειπε οτι ειναι στεναχωρημενη πολυ μαζι μου,επειδη δεν κανω τιποτα στον εργασιακο,κοινωνικο και ερωτικο τομεα.
λες εμενα να με ευχαριστει ολη αυτη η αποστασιοποιηση απο τη ζωη?
γιατι μου το τονιζει?
το εχουμε συζητησει αυτο και μου εχει πει οτι το κανει και καλα για να με αφυπνισει...
θα τα καταφερεις ειναι σιγουρος γιατι ξερεις να αυτοπειθαρχης ...Quote:
θα προσπαθησω πανο μου...
γιατι και η μητερα σου ειναι ψυχικα ασθενης ισως αμελι , με την εννοια οτι ασυνειδητα περιμενει απο σενα να κανεις οτι δεν καταφερε ισως να κανει η ιδια οπως θαθελε στην ζωη της !Quote:
μολις πριν λιγο της ζητησα συγγνωμη μιλενακι μου και αγκαλιαστηκαμε.τελικα οι γονεις και οι παααααρα πολυ στενοι φιλοι,ειναι αυτοι που μας συγχωρουν τις ακραιες μας συμπεριφορες και τις εκρηξεις μας.
ομως παλι με εριξε γιατι μου ειπε οτι ειναι στεναχωρημενη πολυ μαζι μου,επειδη δεν κανω τιποτα στον εργασιακο,κοινωνικο και ερωτικο τομεα.
λες εμενα να με ευχαριστει ολη αυτη η αποστασιοποιηση απο τη ζωη?
γιατι μου το τονιζει?
το εχουμε συζητησει αυτο και μου εχει πει οτι το κανει και καλα για να με αφυπνισει...
αυτο εννω \"ομφαλιος λωρος\"!
δωστης με ηρεμια να καταλαβει οτι δεν ειστε ιδιες !
την σεβεσαι , θες το καλο της , θες να την βλεπεις ευτυχισμενη οπως αυτη εσενα , αλλα οτι σε αφορα πρεπει να το κανεις μονη σου!
μπορει να ισχυει σε ενα βαθμο και αυτο που λες Πανο,ομως βασικα θελει την ευτυχια μου.(σημερα τα βλεπω πιο ψυχρεμα τα πραγματα).Quote:
Originally posted by πανος12345
περιμενει απο σενα να κανεις οτι δεν καταφερε ισως να κανει η ιδια οπως θαθελε στην ζωη της !
K γω το πιστεύω αυτό αμελί μου.Μπορεί να μην ξέρει τον τρόπο μερικές φορές αλλά σ\'αγαπάει και θέλει να σε δει ευτυχισμένη.Χαίρομαι που τα είδες πιο ψύχραιμα τα πράγματα:)Quote:
ομως βασικα θελει την ευτυχια μου.(σημερα τα βλεπω πιο ψυχρεμα τα πραγματα).
Arsi η υπογραφή σου με ταρακούνησε σήμερα. Πολύ αληθινό.
Αμελί χαίρομαι που πίσω από τις σκιές του νου σου διακρίνεται κομμάτι κομμάτι το φως. Τα βλέπεις πιο ψύχραιμα τώρα, φρόντισε κάθε φορά να ψάχνεις τα αληθινά.