αισθανομαι παντως πολυ καλυτερα
Printable View
αισθανομαι παντως πολυ καλυτερα
πειτε οτι με πιστευετε μια ζωη με μια κουκουλα στο κεφαλι οπως στο videoclip των metallica
πειτε οτι με πιστευετε ειναι η αληθεια
evath εισαι ψυχιατρος πες κατι...μια ζωη μες το ψεμμα
πειτε κατι παιδια
σοφια οταν μπεις ονλιν στειλε u2u
keep :) προσπαθησε λιγο να ηρεμησεις.παιξε ενα παιχνιδακι,δες μια ταινια,κατι να σε αποπαρει λιγο απο τις σκεψεις σου.θυμησου πως ενοιωθες την τελευταια φορα που εισουν καλα...δεν ειναι τα πραγματα τοσο ασχημα,εξαρταται και απο μας λιγακι ξερεις.οποτε μπορεις μιλησε μου
εχασα 12 χρονια απο τη ζωη μου...πειτε κατι...τωρα τι κανω;
εζησα ημιζωη
με πιστευετε;
με πιστευεις εμπνευστη;
εδω αλλοι χανουν ολοι τους τη ζωη χωρις να το καταλαβουν.τωρα καταστρωνεις σχεδια τι θα κανεις με την υπολοιπη ζωη σου .... προγραμματισμενα και ρεαλιστικα,γνωριζοντας οτι θα κουραστεις και πως δεν υπαρχουν ευκολες λυσεις.εχεις σκεφτει τι θα κανεις;εχεις μαζεψει καποια χρηματα;
τιποτα
και ακομα αισθανομαι οτι δεν ξερω τιποτα
τον πουλο αισθανομαι καλυτερα...θα μπορουσε να ηταν απλα τα πραγματα
μια ζωη στο ψεμμα αλλα για πιο λογο;
ναι αλλα πρεπει να καταστρωσεις ενα σχεδιο.δεν γινεται ετσι απλα βγηκαμε στη ζωη να ζησουμε.θελει καποιες προετοιμασιες.σαν ανοιγεις καινουριο μαγαζι,που θα το ανοιξεις,τι θα πουλας,τι χαρακτηρα θα του δωσεις,και βεβαια κεφαλαιο για να ξεκινησεις
ειμαι πολυ βλακας...αλλα τι να πω;
12 χρονια χαμενα...απειρο πηδημα στο μυαλο μου
τι να πω;
και τωρα που βλεπεις τα 12 χρονια τι καταφερνεις;θα τα σκεφτεσαι αλλα 12 χρονια;
εχει ξαναγινει;
σιγουρα αλλα ειναι απιστευτο
απιστευτο
δεν καταλαβαινω τι εννοεις
ρε σκεφτομουν την καθημερινοτητα και εκανα και μαυρες σκεψεις τωρα πως;
μια ζωη μες το ψεμμα
πως ειναι δυνατον;
με πιστευεις εμπνευστη;
κιπ εγω σε πυστευω .ηρεμησε καλο μου.
πανικουλα μια ζωη στο ψεμμα
και μαυρες σκεψεις
κιπ περιμενεις καποιος να ερθει να σου βγαλει τις μαυρες σκεψεις;
κατραμι
οχι αλλα μπορω να σταματησω να σκεφτομαι ετσι;
μια ζωη
αισθανομαι καλυτερα παντως
εσυ τι λες,μπορεις;
το να αισθανεσαι καλυτερα δεν ειναι λυση,πρεπει να το λυσεις,να αποδεχτεις καποια πραγματα και να σκεφτεις το μελλον,να βαλεις στοχους
Quote:
Originally posted by keep_walking
κατραμι
νικο εψαξα πολυ για να βρω ενα παλιο ποστ σου που σκευτοσουν να κοψεις ΜΟΝΟΣ τα φαρμακα.διαβασετο ομως!!!
απο μονος καταλαβες οτι δεν ηταν σωστο αυτο πεκανες.θυμησου.
Ψυχωση,φαρμακα και δημιουργικοτητα.
Ψυχωση,φαρμακα και δημιουργικοτητα.
Απο δημιουργικοτητα πως τα πατε?
Δεν ξερω ισως απλως να κλαιγομαι αλλα οταν παιρνω τα φαρμακα μου δεν αισθανομαι ιδιαιτερα δημιουργικος.
Μια εποχη που τα εκοψα ειχα μια εκρηξη δημιουργικοτητας...εφτιαξα πραγματα σε μικρο διαστημα που δεν ειχα φτιαξει για χρονια και ηθελα συνεχεια να δημιουργω.
Βεβαια πριν αρχισει να με παιρνει η κατω βολτα που ειδα οτι προκειται να \"πεσω\" και να τα χασω ολα.
Εσεις εχετε παρομοιες εμπειριες θα με ενδιεφερε?
Οχι οτι προκειτα να κοψω τα φαρμακα,τα προτιμω απο το να αντιμετωπισω παλι αυτα που αντιμετωπισα,απλως απο περιεργεια.
τωρα;
θα δειξει...δεν εχω και κνεναν να μιλησω
ειμαι μονος