ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.
Printable View
ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.
Γιατί δεν το κάνεις παράλληλα;
ΟΧΙ σε καμμια περιπτωση...σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση...πρωτα η αληθεια.
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=4192&page=1Quote:
Originally posted by keep_walking
Οι τρελλοι εχουν μια \"ψυχωση\" με την αληθεια που αναζητανε μανιωδως ετσι πιστευω για αυτο βγηκε αυτο,ισως γιατι διαστρεβλωνεται η πραγματικοτητα και προσπαθουν με ενα εκατομμυριο στροφες που παιρνει το κεφαλι τους να δουν \"την αληθεια\" την \"λογικη\" μετα εκλογικευεσαι και λες ποια αληθεια και κουραφεξαλα.
!!!!!!!!
Ναι helena δικιο εχεις μαλλον δικιο ειχα...αλλα σε ορισμενες περιπτωσεις δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα.
Γελοιες καταστασεις...γελοιες λυσεις κατα καποιο τροπο...οχι καθολου γελοιες στην προκειμενη.
Ελπιζω μονο να μη με αφησει στο σκοταδι...εκει που εχω ζητησει βοηθεια...γιατι αν υπψιαστω κατι τετοιο τερμα.
Μπορείς να μου εξηγήσεις το γιατί;Quote:
Η αλήθεια δε θα λάμψει γρηγορότερα και αποδοτικότερα με έναν ειδικό να σε βοηθά στο να την ανακαλύψεις εσύ (και όχι εκείνος για σένα);
Δεν εχω δωσει ουτε σε u2u καν τι πραγματικα νομιζω.
Η κατασταση ειναι γελοια και θελω να δω γιατι ειναι γελοια.
Αρνουμε να αντιμετωπισω γελοιες καταστασεις.
Κeep δεν ξέρω αν απάντησες σε μένα γιατί δεν κατάλαβα την απάντησή σου...σορυ...μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής στην απάντησή σου;
χωρις να εχω την γνωση.
Η κατασταση που αντιμετωπιζω εδω real life ειναι γελοια...και δεν εχω την γνωση να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο.
Κατάλαβα...μάλλον δε θες να μου απαντήσεις:(
Οκ, αφού το θες έτσι...
Απαντησα σαφεστατα ανωνυμη με τις γνωσεις που εχω αυτη την στιγμη...αντιμετωπιζω μια γελοια κατασταση και δεν ξερω γιατι.
Αν δεν ξερω καν το γιατι πως θα την αντιμετωπισω?
Αιτιο-αιτιατο δεν λεμε?
Quote:
originally posted by anwnimi
Keep
σε τόσα μηνύματα εκφράζεις πόσο έντονα θέλεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
Αλλά δεν το κάνεις.
Πολλές φορές χρειαζόμαστε κάποιον άλλο άνθρωπο να μας καθοδηγήσει ώστε να βγούμε από ένα αδιέξοδο.
Εγώ για παράδειγμα χρόνια και χρόνια προσπαθούσα μόνη μου, άλλοτε τα κατάφερνα άλλοτε όχι.
Μέχρι που έριξα τα μούτρα μου (γιατί και για εμένα όπως και δυστυχώς για πολλούς ακόμη ήταν υποτιμητικό) και πήγα και ζήτησα βοήθεια, τη βοήθεια ειδικού.
Στο ξαναλέω με κάθε εκτίμηση και συμπάθεια προς εσένα και όλη τη διάυγεια και σοφία που έχεις δείξει μέχρι τώρα εδώ μέσα.
Μην αφήνεις άλλο τον εαυτό σου να ταλαιπωρείται! Κάνε κάτι να βγεις από αυτό γιατί όσο το καθυστερείς τόσο πιο επίπονο θα γίνεται και τόσο πιο επίπονος πιθανόν να είναι και ο απεγκλωβισμός σου από αυτό το μπερδεμένο κουβάρι.
Ζήτα τη βοήθεια ενός ανθρώπου-ειδικού που θα σε βοηθήσει να βρεις μόνο σου τα εφόδια να πορευτείς πιο γαλήνια και ευτυχισμένα!
Quote:
originally posted by keep-walking
Μα θα το κανω ανωνυμη οταν μαθω ορισμενα πραγματα.
Quote:
Γιατί δεν το κάνεις παράλληλα;
Quote:
originally posted by keep-walking
Quote:
Μπορείς να μου εξηγήσεις το γιατί;
Η αλήθεια δε θα λάμψει γρηγορότερα και αποδοτικότερα με έναν ειδικό να σε βοηθά στο να την ανακαλύψεις εσύ (και όχι εκείνος για σένα);
Keep μου μπορείς να μου απαντήσεις ξανά σε αυτό αν θες; (γιατί μπορεί να μη λειτουργώ καλά τέτοια ώρα αλλά δεν κατάλαβα σε ποιο σημείο μου απαντάς:) )
keep γαμω την ******* μου.ΣΥΝΕΛΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς!!!ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
κανε υπομονη εισαι καψουρεμενος θα την ξεχασεις.και πανε στον γιατρο!
Μα το θεο τα πραγματα μπορει να ειναι εντελως απλα...
ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΟΥ ΕΣΥ.
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΙΚΟ!!
Ρε παιδες ιδου πως εχει η πραγματικοτητα...αντιμετωπ� �ζω γελοια κατασταση,γελοια αντιδραση απο τους αλλους και δεν ξερω γιατι και ουτε εχω τις κοινωνικες δεξιοτητες να την αντιμετωπισω.
Τουλαχιστον αν ηξερα το γιατι....
Quote:
Ρε παιδες ιδου πως εχει η πραγματικοτητα...αντιμετωπ� �ζω γελοια κατασταση,γελοια αντιδραση απο τους αλλους και δεν ξερω γιατι και ουτε εχω τις κοινωνικες δεξιοτητες να την αντιμετωπισω.
ρε νικο?εφαγες χιλοπιτα αποτην κοπελα?αυτο ειναι?
γαμω τα μυαλα σου εχεις ξεφυγει τελειος πως να στο πω αλιως?:mad:
Ρε πανικουλα...σιγα στενοχωρηθηκα που εφυγε γιατι συζηταγαμε τουλαχιστον...και ναι την ηθελα απο κει και περα τελος παει αυτο.
Ημουν καψουρης ναι...αλλα εδω τωρα αντιμετωπιζω γελοιες καταστασεις.
εφου γυρισε ειπες.τι εγινε μετα π ηρθε?
Σιγα μην τρελλαθω επειδη δεν μου καθισε η γκομενα...
θελω νακαταλαβω τι εχεις παθει.βοηθαμε πες μου τι εχει γινει ρε νικο.σταματα να μονολογεις και να λες ανουσια πραγματα.γαμοτο σου!
Δεν γυρισε αλλα και να γυριζε τωρα δεν θελω να την δω...οχι τωρα θελω να καταλαβω τι σκατα συμβαινει.
Κανε λιγο υπομονη πανικουλα.
εχει σχεση με την κοπελα ολο αυτο?με τι εχει σχεση?
σε λενε τρελο και βλακα?ε και?καποτε ειπεςδεν σε νιαζει αν σε λενε ετσι αρκει να περνας καλα!!
Δεν εχω την παραμικρη ιδεα με τι σκατα εχει σχεση...αυτο δεν λεω τοση ωρα πρεπει να μαθω το γιατι.
δλδ δεν ξερεις τι σου συνβενει?
Και για αυτο θελω να ξεκουμπιστω απο δω δεν θα μου πηδανε το κεφαλι μια ζωη.
Αντε παλι απο την αρχη....λοιπον εχουμε και λεμε...η συμπεριφορα των αλλων ειναι γελοια και θελω να μαθω το γιατι.
σε λενε μαλακα?
Λοιπον θα εχετε νεα μου....τα λεμε
ναι θα εχουμε τα γνωστα δυσαρεστα νεα σου παλι.
κανενα ευχαρηστο θα διαβασουμε?οτι πηγες να ρυθμησεις την αγωγη σου?
τι εχεις παθει?αλλες φορες εισουν συνεπης στην θεραπεια.