Ρε.. Σου έχει πει να μην γράφετε εκεί τα "αστεία" σας. Αφού ηρθε εδώ, συνέχισε εδώ. Θέλει να πουν κι άλλοι τη γνώμη τους για το θέμα που την απασχολεί.
Δεν μαρεσουν όλοι οι γέροι. Μόνο όσοι σηκώνονται την νύχτα και πάνε στο ψυγείο ή τουαλέτα.
Printable View
Μπορεί να κατάλαβα λάθος. Αλλά έλεγε και ξανά έλεγε ότι είναι ήδη μεγάλο το θέμα και ποιος θα το διαβάσει κτλ...
Το ξέρω ότι προσπαθείς να βοηθήσεις και να συνεχίσεις.. Σου λέω ότι μπορεί εγώ να το κατάλαβα έτσι και να μην το εννοουσε έτσι.
https://youtu.be/NcSaTb_bM70?si=f_7GX8bTXRjouvqc
Ένα τραγουδι για να ξεχαστείς. Δεν τραγουδάει, ζωγραφίζει.
Thanks φίλε, θα τα συζητήσουμε αυτά οι δυο μας όπως σου ‘χω υποσχεθεί. Λίγο υπομονή κάνε.. Προς το παρόν σου λέω πως δεν έγινε σήμερα κάτι που δεν έγινε και χτες ή προχτές ή δε θα γίνει και αύριο και μεθαύριο. Απλά κάποιες στιγμές οι αντοχές υποχωρούν και σε παίρνει λίγο παραπάνω από κάτω.. Δε βαριέσαι.. Και για αυτό υπάρχει λύση.. Η λύση λέγεται Έφη Θώδη. :p
Ρε ‘σύ Γιώργη, εσύ που είσαι κιόλας καλός με τα διαλυτικά, βοήθησέ με αν ξέρεις και σε κάτι άλλο. Αυτό με τον κορρέκτορα που πας να γράψεις κάτι και όλη την ώρα σου αλλάζει το κείμενο με διορθώσεις, απενεργοποιείται καπως? Έχει γίνει λίγο σπαστικό.. Αν και στο Έφηβη Θώδη που πήγε να μου προτείνει πριν είχε και τα (πολύ) δίκια του..
Καλως σας βρηκαα. Χαχαχα θα στελνω τραγουδια. Απο κινητο πως γινεται; Απο υπολογιστη φανταζομαι κανεις αντιγραφη επικολληση το λινκ. Απο κινητο οταν εχεις την εφαρμογη του youtube? Αλλα ενταξει αφου εχω υπολογιστη δοξα τω Θεω λυθηκε το "προβλημα". Ο Γιωργος εχει γουστο χαχα.
Ενταξει Γιωργο δεν υπαρχει θεμα μην αγχωνεσαι. Και στο θρεντ μου μπορειτε να γραφετε οτι θελετε δεν με ενοχλει. Αυτοι που ειχαν σκοπο να προσβαλλουν η να με πουν υπερβολικη εφυγαν ετσι κι αλλιως. Δεν νομιζω να θελουν να πουν αλλοι τη γνωμη τους ειναι πολυυυ τεραστιο το θρεντ για να κατσουν να ασχοληθουν. Δεν νομιζω οτι κανεις θα δει το πρωτο ποστ πλεον και θα απαντησει σε αυτο χαχα.
Λεω οτι ειναι μεγαλο το θεμα γιατι αναρωτιεμαι αν κουραζω εσας που το διαβαζετε (και τον κοσμο γενικα). Δεν αγχωνομαι οτι θα θελει και καποιος αλλος να διαβασει και δεν θα μπορει. Οι περισσοτεροι το διαβασαν. Δεν νομιζω οτι θα θελει να "ερθει" και καποιος αλλος. Πειτε οτι θελετε αληθεια. Παντως Γιωργο σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!
Σε ευχαριστώ καλή μου.. :)
Ωραία αφού εσύ είσαι εδώ από σένα θέλω να με μάθεις να χορεύω χιπ χοπ. Αυτό με την εφαρμογή του youtube που λες δεν το ξέρω πως γίνεται. Δεν τη χρησιμοποιώ, έχω άρνηση.. Ανοίγω τη σελίδα του youtube από το browser. Από εκεί κάνω copy/paste το link και αν μετά θες να φαίνεται και η προεπισκόπηση του video τότε πάτα εδώ από πάνω το προτελευταίο κουμπάκι που είναι για "insert video clip" και βάζε το link εκεί. Πάω να ξαναενεργοποιήσω τους τόνους, αυτό ήταν χρήσιμο...
Καλημέρα.......
Αα οκ καταλαβα. Ειναι αυτο που φανταζομουν δηλαδη. Οτι δεν γινεται απο κινητο. Απο υπολογιστη ξερω τη διαδικασια οποτε θα το κανω απο εκει δεν θα κατσω να παιδευομαι στο κινητο. Το χιπ χοπ δεν ξερω πως να στο μαθω χαχα. Εχω σταματησει αρκετα χρονια και δεν θυμαμαι καποιες basic κινησεις. Επισης δεν εχει συγκεκριμενα βηματα σαν τους παραδοσιακους. Ειναι οτι μπει στη χορογραφια. Μαθαινεις καθε φορα διαφορετικα βηματα, τα βαζεις στη σειρα, βαζεις μουσικη και χορευεις.
Ναι να τα ξαναθυμηθείς για να μου τα διδάξεις. Ας μάθω τουλάχιστον τα κρητικά να τα χορεύω γιατί αν περιμένω να μάθω να χορεύω κυπριακά από τούτον ‘δω σώθηκα.. Τόσον καιρό μόνο κάτι «γητέματα» μου στέλνει (ρε.. χωρίς πλάκα, το «έρωτας γητευτής» ήταν φοβερό τραγούδι, και η κοπελιά που το λέει κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή , φτου.. φτου..) τι έλεγα? Ναι, όλο κάτι «γητέματα» στέλνει , κάτι κριτικές σε τσιφτετέλια κάνει και όλο κάτι ματιές eye of the Thodi (Efi Thodi..) μου ρίχνει. Είναι ΚΑΙ αντιτουριστικός ΚΑΙ αντιχορευτικός… :p
(Πάω να φύγω τώρα.. Ολοκληρώθηκε και για σήμερα το καταστρεπτικό μου έργο. Πάω σε άλλες δουλειές που έχω τώρα.. Τα λέμε το βράδυ.. Μουαχαχαχάααχ)
https://www.youtube.com/watch?v=4GFbQgMf0oo&pp=ygU3zrPOtc69zr3Ot864zrfOus6 1z4MgzrPOuc6xIM-EzrfOvSDOus6xz4TOsc-Dz4TPgc6_z4bOtw%3D%3D
Ναι, έτσι κάθεται «τζιαί» λέει.. Ότι είναι «κουμπάρος». Άμα τον χολοσκάσεις παθαίνει παροδική εγκεφαλική βλάβη και το γυρνάει το κουμπί στα «τζιαί» και στα τέτοια… Έχει πλάκα η τσατίλα στα Κυπριακά. Στα κρητικά όχι και τόσο, εσείς είστε λίγο πιο far west κατάσταση. Είστε άγριοι.. :p
Εγώ είμαι μισός Πόντιος μισός Ευβοιώτης αλλά γεννήθηκα και μένω Αθήνα..
Καλά είμαστε, εγώ σκέφτομαι τι καλά που τα πέρασα χτες που βγήκα με έναν καινούριο μου φίλο. Σήμερα πάλι θα πάω να δω τον Παναθηναϊκό μαζί με κάτι άλλους καινούριους φίλους στο σπίτι ενός από αυτούς. Για σένα τα λέω αυτά που έχεις και τα μισά μου χρόνια. Τα ακούς καθόλου αυτά που λέω? Ή παραμένεις τέρμα απελπισμένη? :) Σου λέω σαν χαρακτήρας είμαι τα ίδια «σκατά» (κλειστός, ευαίσθητος, αγχώδης, «κάθομαι στη γωνιά μου» κλπ) αλλά κάπως τα κουτσοκαταφέρνω να κάνω νέους φίλους έστω και τώρα στα γεροντάματα (αφού χρειάστηκε..) Μόνο το Γιώργο δεν έχω να καταφέρει να τον κάνω ακόμα να με δει φιλικά, αυτός δυστυχώς με βλέπει καθαρά ερωτικά.. Δίκιο έχει.. Σωστό σιτεμένο κουκλάκι είμαι…
Ωραία λοιπόν, μιας και ήρθες κι εσύ το κρητικάτσι εδώ και μου λες να βάλω από γιουτούμπ, να ένα ταιριαστό.. «Crete meets Pontos» :)
https://www.youtube.com/watch?v=dsWrnuIo7xY&pp=ygUtzprPgc63z4TOtyDOus6xzrk gz4DOv869z4TOv8-CIM-DzrzOuc6-zrHOvc61
(Η Κύπρος να κάτσει να ζηλεύει ή να βάλει δικά της γιουτούμπ άμα θέλει, εγώ χορεύω με το κορίτσι τώρα, σιγά που σε έχω ανάγκη εσένανε.. Άσε που δε σου μιλάω κιόλας ακόμα… :p )
Καλημέρα σας.
"Έτσι κάθομαι τζαι λαλώ".
Εγώ κάνω ένα βήμα πίσω επειδή είμαι σε μια φάση που ακόμη και να προσπαθήσω να κάνω πλάκα δεν μου βγαίνει,. Οπότε ε αν βλέπεις πως δεν απαντω στα πειράγματα σου να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως δεν είμαι σε φαση. Και ισχύει πως έχω κολλήσει μαζί σ, με έριξαν οι χορευτικές σου ικανότητες.
Βασίλη, εγώ τώρα θυμήθηκα αυτό το κομμάτι... Απόλαυσε το! :D
https://www.youtube.com/watch?v=thDYY4gybiw
Θένκιου, το απόλαυσα, ευχαριστώ :)
Και αφού κάναμε tribute στην πατρίδα σου τότε ας μη λείψει ούτε αυτό..
https://www.youtube.com/watch?v=kn8j58T-9_4&pp=ygUjzr_OvM6_z4HPhs63IM64zrXPg8-DzrHOu86_zr3Ouc66zrc%3D
Αυτό εδώ ειναι για μένα…
«…Στην οδό γράφει μόνος, επικίνδυνη λέξη…»
https://www.youtube.com/watch?v=FfLZcAnlE6s&pp=ygUkzp8gzrXOuc66zr_PgiDOvM6 _z4Ugzr8gzrTPgc6_zrz Ov8-C