πάμε τις κόντρες για την πιο κυκλοθυμική σχέση ?
Printable View
πάμε τις κόντρες για την πιο κυκλοθυμική σχέση ?
Δλδ κρίνο ωραία πέρασες αυτό έχει σημασία.
πολυ ωραια, μονο που στο τελος κουραστηκα.
Σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω.
Σκέφτομαι επίσης ότι αν συνεχήσω να ζω με με αυτόν τον τρόπο θα πεθάνω γρήγορα.
Πολύ άγχος.
Όχι βρε janet δεν ισχύει αυτό.
lightbluepath σου εστειλα u2u
lightbluepath και γω!
σκεφτομαι οτι δεν μπορw να σκεφτw τιποτα,δεν λειτουργω σημερα:P
Σκέφτομαι αν η φανταστική συνομιλία που έγινε χθές με την καθηγήτριά μου ήταν όντως φανταστική ή μήπως ήταν δημιούργημα της φαντασίας μου.
Σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να σκέφτομαι αυτό που σκεφτομουνα χθες το βράδυ, αλλά ότι γενικά πρέπει να σκέφτομαι.
....γιατί αν σκέφτομαι θα αποφύγω να κάνω λάθη που θα έκανα αν δεν σκεφτόμουνα.
Τι λες βρε janet πάλι;Quote:
Originally posted by janet
Σκέφτομαι αν η φανταστική συνομιλία που έγινε χθές με την καθηγήτριά μου ήταν όντως φανταστική ή μήπως ήταν δημιούργημα της φαντασίας μου.
Εε να μην πω και γω πάντως σχιζοφρενής δεν είμαι αλλά ήταν όλα τόσο φανταστικά πού δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
ΑQuote:
Εε να μην πω και γω πάντως σχιζοφρενής δεν είμαι αλλά ήταν όλα τόσο φανταστικά πού δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
b
Λολ
Quote:
Originally posted by krino
b
Krino, what does this mean?
Quote:
Quote:
Originally posted by krino
b
Krino, what does this mean?
ειναι το επομενο μετα το α.
σκεφτομαι ποιος ειναι ο μεγαλυτερος πεφτουλας του φορουμ.....
ποιος να παιρνει το κυπελλο πρωταθλητριων?
3 κοινα εχουν το σεξ και ο θανατος.. 1)μπορουν να συμβουν οπουδηποτε 2)βογγας 3)μετα εισαι πτωμα!
βογγας εσυ ε?
:D
οχι μονο πτωμα γινομαι!
ενταξει κατι δεν παει καλα ομως στην παραπανω υποθεση σου....
:P
μια σκεψη εκανα κρινε...μια σκεψη :)
Σκέφτομαι ότι πρέπει να αλλάξω.. θεέ μου πόσο δύσκολο είναι..
αγχος με προβληματισες,
:cool:
Quote:
Originally posted by chr1986
Σιγά, εύκολο είναι
και θέλω να άλλαξω και στην εμφάνιση αλλά μου φαίνεται δύσκολο να χάσω τα κιλα:(Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by chr1986
Σιγά, εύκολο είναι
Σκέφτομαι επίσης ότι μπορώ να κάνω τα πάντα
I can do everything!!!!!:D
Σκεφτομαι οτι μου αρεσει να πινω μπυρα και να βλεπω ποδοσφαιρο! Ειμαι καλα? :P :P
(Ελπιζω το οτι πινω Carib με λεμονι να λειτουργει καπως ελαφρυντικα :D)
Σκέφτομαι και αρα υπάρχω
Και εδώ έξω που υπάρχω λέω πως η σκέψη είναι σαν τον αέρα που αναπνέουμε ανάλογα το περιβάλλων που ζούμε
Άλλους τους δροσίζει και άλλους τούς κρυώνει
Είναι αόρατος άυλος και απαραίτητος για την ζωή μας (και τα δύο σκέψη αέρας και οι συνδυασμοί τους λόγια του αέρα η αέρας σκέψεις .........αν ξεφύγω μαζέψτε με έτσι ? )
Αν βάλω το περιβάλλων βάζετε την σκέψη ?
Η και το αντίθετο βάζω την σκέψη βάζετε το περιβάλλων
Το περιβάλλον που ζω (ιταλία ) μοναχικό ξένος στους ξένους στην κυριολεξία 2,2*2*1,6 ( οχι δεν είμαι σε κελί σε καμπίνα φορτηγού για όσους δεν ξέρουν )
Οι δύο κατηγορίες ( αρνητικές & θετικές σκέψεις) είναι απαραίτητες
Και λέω πως είναι δυνατών σε αρνητικό περιβάλλων να γεννηθούν θετικές σκέψεις ?
Εκτός αν φανταστώ το περιβάλλων και αρα γεννηθούν θετικές σκέψεις
Αυτή η φαντασία λέγεται αισιοδοξία ? Η με παραμυθιάζω κανονικά για να πετύχω τον στόχο-ους ?
Η σκέψη στην ιεραρχία που έχω μέσα μου είναι στο νούμερο 3 ( παλαιότερα είχα αναφερθεί μέσα απο το φόρουμ πως πρώτη θέση κατέχει η συνείδηση 2η ο νους που παράγει (3) σκέψη που γίνετε (4) λόγος (5) πράξη (6) χαρακτήρας (7) πεπρομένο)
Φυσικά δεν είναι δικές μου σκέψεις οι προηγούμενες αλλά τις έχω περισυλλέξει και με τον δικό μου τρόπο έχω υιοθετήσει και προσπαθώ να εφαρμόσω κάνοντάς μου καλύτερη την ζωή την δική μου αλλά και τον γύρο μου ( λέω τώρα )
Ίσως επαναλαμβάνομαι και ίσως σας ζαλίζω η πραγματικότητά μου είναι πως κάπου ήθελα να το πω γιατί φαντάζομαι πως ειμαι σε μια παρέα που το θέμα της είναι τι σκέφτεστε τώρα
Τυχαίο δεν νομίζω ( χαχα )
Quote:
Originally posted by fevgatos67
Σκέφτομαι και αρα υπάρχω
Και εδώ έξω που υπάρχω λέω πως η σκέψη είναι σαν τον αέρα που αναπνέουμε ανάλογα το περιβάλλων που ζούμε
Άλλους τους δροσίζει και άλλους τούς κρυώνει
Είναι αόρατος άυλος και απαραίτητος για την ζωή μας (και τα δύο σκέψη αέρας και οι συνδυασμοί τους λόγια του αέρα η αέρας σκέψεις .........αν ξεφύγω μαζέψτε με έτσι ? )
Αν βάλω το περιβάλλων βάζετε την σκέψη ?
Η και το αντίθετο βάζω την σκέψη βάζετε το περιβάλλων
Το περιβάλλον που ζω (ιταλία ) μοναχικό ξένος στους ξένους στην κυριολεξία 2,2*2*1,6 ( οχι δεν είμαι σε κελί σε καμπίνα φορτηγού για όσους δεν ξέρουν )
Οι δύο κατηγορίες ( αρνητικές & θετικές σκέψεις) είναι απαραίτητες
Και λέω πως είναι δυνατών σε αρνητικό περιβάλλων να γεννηθούν θετικές σκέψεις ?
Εκτός αν φανταστώ το περιβάλλων και αρα γεννηθούν θετικές σκέψεις
Αυτή η φαντασία λέγεται αισιοδοξία ? Η με παραμυθιάζω κανονικά για να πετύχω τον στόχο-ους ?
Η σκέψη στην ιεραρχία που έχω μέσα μου είναι στο νούμερο 3 ( παλαιότερα είχα αναφερθεί μέσα απο το φόρουμ πως πρώτη θέση κατέχει η συνείδηση 2η ο νους που παράγει (3) σκέψη που γίνετε (4) λόγος (5) πράξη (6) χαρακτήρας (7) πεπρομένο)
Φυσικά δεν είναι δικές μου σκέψεις οι προηγούμενες αλλά τις έχω περισυλλέξει και με τον δικό μου τρόπο έχω υιοθετήσει και προσπαθώ να εφαρμόσω κάνοντάς μου καλύτερη την ζωή την δική μου αλλά και τον γύρο μου ( λέω τώρα )
Ίσως επαναλαμβάνομαι και ίσως σας ζαλίζω η πραγματικότητά μου είναι πως κάπου ήθελα να το πω γιατί φαντάζομαι πως ειμαι σε μια παρέα που το θέμα της είναι τι σκέφτεστε τώρα
Τυχαίο δεν νομίζω ( χαχα )
Ωραίες σκέψεις φευγάτος! (τυχαίο το όνομα δεν νομίζω :P)
Και εγώ πάντα πίστευα ότι οι η \"ψυχική ροή\"(όπως ονομάζω όλα τα ψυχικά γεγονότα που περνάνε με την σειρά από το μυαλό μας λόγω του περιορισμού της προσοχής) είναι σαν τον \"καιρό\". Όπως και με τον καιρό, ανάλογα με διάφορους παραμέτρους αλλάζει δυναμικά και συνεχώς. Δεν \"είναι τυχαίο\" (get the pan) που τελευταία αναπτύσσονται \"χαοτικά\" μοντέλα και μοντέλα πιθανοτήτων στην σύγχρονη ψυχολογία για να εξηγήσουν διάφορα ψυχικά φαινόμενα, από τον έλεγχο της προσοχής μέχρι την επαγωγική λογική και την διάθεση. Θα τα καταφέρουν στο τέλος? Ποιος ξέρει! Πολύ ενδιαφέρουσες οι σκέψεις σου!
Για το πως επηρεάζει ο τρόπος που σκεφτόμαστε στα συναισθήματα και στην διάθεση μας διάβασε το φανταστικό βιβλίο αυτοβοήθειας ( γνωσιακής-συμπεριφορικής θεραπείας) \"Σκέφτομαι άρα Αισθάνομαι\" (αν δεν το ξέρεις ήδη!)
http://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=4316494
Και εγώ τώρα προσπαθώ να σκεφτώ ότι δεν έγινε και τίποτα που χάσαμε στο μουντιάλ. Δεν έγινεε και τίποτααα ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΕ ΚΑΙ ΤΠΤ ΓΜΟΤΟ ΤΝΠΟΥΝ ΣΞΨΟΣΚΑΠΨΧΛΑ ΤΗΝ ΠΟΘΦΕΔς*&&%υ%$τ^Χ
:o
0-2
xaxaxaxaxaxax!!!Quote:
Originally posted by PETRAN
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΕ ΚΑΙ ΤΠΤ ΓΜΟΤΟ ΤΝΠΟΥΝ ΣΞΨΟΣΚΑΠΨΧΛΑ ΤΗΝ ΠΟΘΦΕΔς*&&%υ%$τ^Χ
rofl!
Σηκωθηκα να πιω ενα ποτηρι νερο και φαγαμε γκολ...εγω φταιω...εγω φταιω ...εγω φταιω:(
petran, δεν αρκεί να το σκέφτεσαι, πρέπει να το ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ κι όλας!
ενώ εγώ που το έχω χεσμένο το μουντιάλ, για το ίδιο γεγονός... μια χαρά αισθάνομαι! :D:D
απιθανο το καρπουζι...
Quote:
Originally posted by keep_walking
Σηκωθηκα να πιω ενα ποτηρι νερο και φαγαμε γκολ...εγω φταιω...εγω φταιω ...εγω φταιω:(
Στο δεύτερο γκολ δεν μας είπες που ήσουν....
Μήπως σηκώθηκες για να ανοίξεις την πόρτα στον \"ντελιβερά\"????
Quote:
Originally posted by lucifer
ενώ εγώ που το έχω χεσμένο το μουντιάλ, για το ίδιο γεγονός... μια χαρά αισθάνομαι! :D:D
ταμαμ!
krino,
τι σημαινει ταμαμ ειπαμε?
(βαριεμαι να ψαχνω στο λεξικο)