Originally posted by marian_m
Quote:
Originally posted by Alobar
Είσαι τόσο βαρετός και επαναλαμβανόμενος, που η τελευταία σου παράγραφος που απευθύνεται σε μένα, είναι ακριβώς τα ίδια που εγώ σου λέω. Τώρα που ξέρεις κι έχεις εμπεδώσει ότι διαστρεβλώνεις όσα γράφονται από άλλους, παρερμηνεύεις, δεν κατανοείς, δεν έχεις σχεδόν ποτέ επιχειρήματα... φτάνεις στο σημείο απλά να αντιγράφεις, να τα χρησιμοποιείς ως δικές σου κρίσεις και να τα εκτοξεύεις μπας και πεις κάτι. Τά \'χουμε ξαναπεί, είναι μέρος της χιλιοτετριμμένης τακτικής σου.
Τα δε μωβ γραμματάκια που ξόδεψες ως απάντηση στη Ρέϊν, δεν ήταν τίποτα άλλο από όσα ειπώθηκαν πάλι από άλλους παραπάνω.
Και να ξέρεις ότι αν συνεχίσεις με μαλακιούλες τύπου \'έχεις άλυτο πρόβλημα\', \'είσαι σκατά\' καθώς και οι γνωστές γελοιότητές σου, πολύ πιθανόν να μου γίνει η \'εμμονή\' ψύχωση και να φροντίσω να σε στείλω σε κανά εισαγγελέα. Έχω άπειρα ποστς σου μαζεμένα και σε στέλνουν άνετα.
Και τώρα ας χειροκροτηθείς μόνος σου για την άπειρη ηλιθιότητα και ζηλοφθονία που σε δέρνει. Απορώ πώς σε αντέχουν ακόμη τ\' άντερά σου και δε φύγαν μετανάστες.
Όσο για τους ανθρώπους με τους οποίους ΄δεν άντεξες\' και με βάση τα όσα γράφεις χρόνια τώρα, υποθέτω ότι μάλλον δε σε άντεξαν αυτοί, μιας και στρέφεσαι σε ανθρώπους με προβλήματα προκειμένου να επιβληθείς. Καμώσου τώρα.
Συμφωνώ απόλυτα.
Εγώ παρατηρώ έναν άνθρωπο χωρίς προσωπικότητα και κρίση, συνεπώς χωρίς επιχειρήματα, παρά μόνο παραθέσεις άρθρων και απόψεων άλλων,
χωρίς χιούμορ (γιατί μόνο χιούμορ δεν λέγονται οι άγαρμπες απόπειρες που κάνει) - άλλη μια απόδειξη μειωμένης ευφυίας-,
που έχει ανάγκη αρχηγού για να πορευτεί -συχνά παρατηρώ πώς αναφέρεται στον Niko D. -
και ευάλωτων ανθρώπων για να επιβληθεί.
Και κάποιος που \"φωνάζει\" για την ειλικρίνειά του, μάλλον προσπαθεί να πείσει και τον ίδιο του τον εαυτό.
Πάντως, με τον τρόπο που συνδιαλέγεται, δεν βλέπω περιθώρια εξέλιξης.