Originally posted by Kassi
Quote:
Originally posted by LOSTRE
Ψυχίατρος βρέθηκε νεκρός με χτυπήματα από μαχαίρι στο ιατρείο του στο Ίλιον Αττικής σήμερα το πρωί...
Πιθανολογείται ότι δράστης είναι ασθενής του ,αλλά όλα τα ενδεχώμενα εξετάζονται.
A ρε και ήθελα να γίνω ψυχίατρος.....Κρίμα πραγματικά..Δεν χειρίστηκε καλά κάποιον ασθενή του....φαίνεται..
Η σχέση με τον δεύτερο ψυχίατρο -συνάδελφο της δικιάς μου-καθώς κερατώνουμε την γυναίκα με άντρα....Φοβερός ο τύπος..Στυλ Λεξοτανίλ όπως λέει και η Ίντερ που έλεγα μήπως συνταγογραφεί και για τον εαυτό του.Μου ονόμασε την παθολογία μου το λίγο οριακή,ψυχαναγκαστική,κατα θλιπτική, αγοραφοβική και με πανικούς Πανεύρωση-όπως λέει την ονόμαζαν παλιά..Και λέω φουλ Νεύρωση Γιατρέ...Ωραία.....Σας μιλάει η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΕΥΡΩΣΗ......Στο τέλος θα γίνω κι εγώ δείγμα σε μουσείο...Θέλει να με χώσει σε ομάδα να βρω την υγειά μου....Και φυσικά για να μπω πέρασα και περνώ πλήρη ανάλυση.......Από τέστ αποκρυπτογράφησης-με τρέλαναν στα τεστ- μέχρι ηλεκτροεγκεφαλογράφημα θα κάνω καθώς και αιματολογικές..
Εγώ λέω να ανοίξω ένα θέμα Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΥΡΩΣΗ....
Πάντως η σχέση μου με τους ψυχιάτρους είναι και η μόνη μου σταθερή απ\'ότι φαίνεται...Πώς ο Μικ Τζάγκερ είχε ως μόνη σταθερή σχέση την σχέση με τον Κιθ;