Το xeforapid , ειναι αναλγητικο ευρεως φασματος . Μη στεροειδες , δεν μαστουρωνεις .
Kαι σταματα να ακους ροκιες ( στο music ) . Κι εγω θα ειχα πονοκεφαλο αν ακουγα αυτα που ακους .
Printable View
Δυστυχώς δεν έχω κάτι τέτοιο στο σπίτι κ είναι Σάββατο, οπότε άντε να βρεις εφημερεύον, αλλά από βδομάδα θα πάρω κανένα να υπάρχει.
..... Κ δεν ακούω ΜΟΝΟ ροκιές...... σε μαγαζί mainstream ήμουν χτες κ η μουσική κ πάλι δε βάραγε δυνατά. Thanx 4 the answer anyway!
Σκέφτομαι αν υπήρχε η δυνατότητα στους ανθρώπους να πατήσουν ένα μαγικό κουμπί(σαν τους διακοπτες ON/OFF) με το οποίο να τερματίζεται αυτομάτως η ζωή τους τότε το 99,999% της ανθρωποτητας δεν θα υπήρχε πλέον....
Ωρες ωρες σκεφτομαι το ελεφαντ του γκας βαν σαντ, δηλαδη τι διαφορα θα ειχε να εβγαινα με το αυτοματο και να καθαριζα μερικους?. Απολυτως καμμια.
τον βαν σαντ δεν αντεχω να τον βλεπω ουτε σε φωτο. ειναι απο τους λιγους ανθρωπους που η πηχτη βλακεια δεν μπορει να κρυφτει ουτε καν σε μια φωτο.
οποτε την ταινια δεν υπαρχει καμια περιπτωση να την δω...
γιατι να τους καθαρισεις? επειδη περνανε καλυτερα απο σενα?
υπαρχουν μερικοι που εχουν φτασει στην παρανοια επειδη δεν αντεχουν την ευτυχια των αλλων.
θα υποφερουν πολυ καιρο ακομα.
καλυτερα να κανουν καμια συνεδρια με αληθινους ψυχολογους, πριν γινει μη αναστρεψιμη η διαταραχη τους ;)
Όσο χάλια κ να είναι ο Gas, αν σου έρχεται επειδή δεν αντέχεις τη βλακεία ορισμένων, σε καταλαβαίνω κάπως..... όχι ό,τι καλύτερο σίγουρα, αλλά εν πάσει περιπτώσει ανθρώπινη αντίδραση κάποιου μπροστά σε εξοργιστικές καταστάσεις ηλιθιότητας...
Τώρα σε ό,τι αφορά την "ευτυχία των άλλων"......... εχμμμμμμ..... η ρημάδα δεν κρύβεται, όπως κ να το κάνεις! Καρφώνεται πάντα από το χρόνο που διαθέτει κάποιος σε κάτι, από τις αιώνιες εμμονές του, από την non- stop προσπάθεια να απαντάει σε ερωτήσεις που δεν του γίνονται κ να "χτυπάει πράγματα" για να αποδείξει κάτι (προσωπικά, έντιμο άνθρωπο να κάνει κήρυγμα για την τιμιότητά του όπου σταθεί κ όπου βρεθεί δεν έχω γνωρίσει, φτάνει που το ξέρει εκείνος για πάρτη του κ τέλος, αντίθετα έχω δει πάμπολλους κλέφτες να κοπανιούνται για το πόσο αθώες περιστέρες είναι κ τί υψηλές αξίες έχουν), από την διαρκή επανάληψη των ίδιων μοτίβων (πολύ προβλέψιμα πλέον βρε παιδί μου......), από....., από.... κ ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει.
εγω να σασ πω παντωσ σα ρεμαλι που ειμαι οτι και οι κλεφτεσ εχουν αρχεσ δεν εχουν μονο οι τιμιοι
πληροφοριακα το λεω
ετσι ειναι και οι εργοδοτεσ δεν ειναι ολοι καλοι ετσι ειναι κι οι υπαλληλοι δεν ειναι ολοι καλοι