απλά εντυπωσιακός, δεν έχω λόγια!
Μπράβο jiotto και πάλι μπράβο! :thumbup::thumbup::thumbup:
Printable View
απλά εντυπωσιακός, δεν έχω λόγια!
Μπράβο jiotto και πάλι μπράβο! :thumbup::thumbup::thumbup:
wow..........jiotto......απιστευτος..... ....!!!!:) σου αξιζουν απειρα συγχαρητηρια.....!!!!
αψογος...................................... ......
:blush:
jiotto με κολασες βραδυάτικα :D:D:D μπράβο αγορίνα!!!!!!!!!!! να σε πω? σε παντρεύει η μαμά σου??????????? χιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!! μπράβο και πάλι μπράβο :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
χεχε ευχαριστω παιδια! σε προλαβανε κοριτσαρε :p
χαχαχαχα αχχχ τι γκαντεμιάαααα!!!!!!!! αχαχαχαχα αγορίνα μου γλυκιά ήμουνα βεβαία. Τέτοιον παλίκαρο σιγά μην τον αφήνανε χιχιχιχιχι. Βρε αν ήμουν ελεύθερη και μικρούλα όπως εσύ θα στεναχωριώμουν πολύ που με προλάβανε :lol::lol::lol:
jiotto κούκλος!!!μπράβο σου!!!!
Ναι Jiotto , μπορώ να πω εντυπωσιακή αλλαγή ... ! Thumbs up ! :bisou::bisou::bisou:
είπα να δείξω κ εγώ καμιά φωτο πριν και κατά τη διάρκεια γιατί το μετά έχει μέλλον...
2010 στα 107 κιλα
κι αυτη το 2010 στα 107κιλά
κι εδώ 2012 στα 87
24.12.2012 87kg
Αριάδνη, κούκλα ήσουν και τότε, κούκλα είσαι και τώρα!
Γιώργο :) να σαι καλά. Έχω τρομάξει λίγο με το μέγεθος τον φωτογραφιών...παλεύω αλλά δεν έχω ιδέα πως να τις ανεβάσω πιο μικρές. Ζητώ λοιπόν συγνώμη...
Αριάδνη είσαι τέλεια, κούκλα "φτου" "φτου" "φτου" να μη σε ματιάσω !!!!!!!!! όπως είπε και ο Γιώργος κούκλα ήσουν πριν κούκλα είσαι και τώρα. Όσο για τις φωτογραφίες έτσι τις ανεβάζουν όλες..Μα δεν φτάνει που είσαι κούκλα..είσαι και "θεοψιλι" :D "φτου" σου κοπελάρα μου!!!!!!!!!!!