Quote:
Originally posted by bouliana
γειά σας!είμαι παλιό αλλά όχι πιστό μέλος. άμα κ εσύ καινούρια ναντίν έχεις το πνεύμα της nadine(δηλώνω κρυφοφαν) την πατήσαμε!
λοίπον είμαι 24 ,χρόνια βουλιμική κ επίσης με πολυκυστικές από τότε που έγινα κ βουλιμική.τυχαίο?έχω περιττά κιλά δεν είμαι παχύσαρκη αλλά νομιζω οτι το δπτ παίζει μεγάλο ρόλο στις πολυκυστικές μου. οι γιατροί που έχω πάει (σε πολλούς γυναικολόγους κ ενδοκρινολόγους) άλλοι είναι υπέρμαχοι τον αντισυλληπτικών άλλοι δεν τα εγκρίνουν κ με συμβουλεύουν να πέρνω primolout οταν αργεί να έρθει η περίοδος για κανα μήνα,πάντα δηλαδή.λύση δεν μου δ΄΄ινουν γιατί όλες οι εξετάσεις μου είναι καλές, λίγο μόνο τεστοστερόνη στα όρια. οπότε το βασίζουν στο τρόπο ζωής μου, στην κληρονομικότητα και σε εξωτερικούς παράγοντες. επίσης τόσα χρόνια που έπερνα primolut μόνο ένας γιατρός με προειδοποίησε οτιμπορεί να μου διακόψει τυχόν εγγυμοσύνη.
τελευταία επισκέφτηκα έναν πολύ μοντέρνο ενδοκρινολόγο με γραφειάρα, κ πολύ στυλάκι ξενόφερτο ,πολύ δηθεν κ ύφος.
κ λέω αυτόν θα μπορώ να του μιλήσω ανοιχτά.οπότε όταν άρχισε να μου λέει κ αυτός για να χάσω τα λίγα περιττά κιλά κ να ασκηθώ να μειώσω το κάπνισμα κτλ κτλ του είπα κ οτι είμαι βουλιμική.ξέρω οτι δεν είναι ψυχολόγος ρε παιδιά αλλά τέτοια αντιδραση δεν περίμενα από γιατρό.χαχαχα.τα γέλια με πιασαν γιατί εχω κ μπλακ χιούμορ. έχασε όλο το στιλάκι το δήθεν που έιχε ,αφοπλίστηκε, κ το όλο θέμα το κανε γαργάρα, απλά μουπε οτι μπορεί να φταίει κ αυτό κ προσπάθησε να διώξει όλοι την ευθύνη απο πάνω του, σαν να μου λεγε τι μου τοπες τώρα αυτό δεν θαθελα να ξέρω. τεσπα΄με πηρε ΜΟΝΟ100 εύρώ για να με πει ένα μάτσο παπαριές που της ξέρω κ εγω κ όλοι κ ταχω ακούσει 1000αδες φορές.αλλά είπα τουλάχιστον το πρόβλημά μου δυνάτά.χαχαχα
οπότε είμαι σε πειραματική φάση.προσπαθώ να κόψω τα βουλιμικά ,θα ελαττώσω κ το αλατι όπως λέτε κ να δούμε αν θα χρειαστεί να πάρω primolut. παίρνει καμιά απο εδώ?τι ξέρετε?
bouliana καλως ήρθες στο κλαμπ των πολυκυστούχων!!