ρε bubble μηπως να επιμεινιεις σε μια διατροφη για καμια 10αρια μερες... με τι διατροφη εχασες τα πρωτα 5 κιλα?
Printable View
ρε bubble μηπως να επιμεινιεις σε μια διατροφη για καμια 10αρια μερες... με τι διατροφη εχασες τα πρωτα 5 κιλα?
Βρε bubble μου συγνώμη αλλά θα το γράψω.. Φυσικά μπορείς να μη δεχτείς αυτό που θα σου πω γιατί δεν είμαι ειδικός παρά μια χοντρή που τραβάει το δικό της γολγοθά και που θα ήθελε να είχε κάποιον να της πει ότι κάνει βλάκειες όταν τις κάνει.
Η δίαιτα που μας έγραψες για τα 9 κιλά, είμαι σίγουρη ότι θα έπιανε σε ένα παχύσαρκο άτομο σαν και εμένα.. και αυτό στην αρχή, μέχρι το σώμα μου να χάσει όλα τα υγρά του.
Σε ένα άτομο στα κιλά σου μόνο κακό πιστεύω ότι μπορεί να κάνει.. Δε μπορείς να τρως κάθε μέρα κρέας, ούτε τόσα πολλά αυγά. Απλά δεν είναι λογικό. Ο οργανισμός μας χρειάζεται τα πάντα για να χάσει. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακόμα και λιπαρά!!
Βλέπω ότι μερικά κορίτσια κολλάνε.. εγώ έχω χάσει σχεδόν 10 κιλά και το μεγαλύτερο μου κόλλημα κράτησε 2 μέρες.. Έχω ένα μυστικό για αυτό. Τα όσπρια! Σε μικρές ποσότητες μεν αλλά μπορούν να σε στείλουν σφαίρα στη τουαλέτα την επόμενη μέρα ενώ ταυτόχρονα σε γεμίζουν βιταμίνες. Αλλά και αυτά δεν τα τρώω κάθε μέρα. Φροντίζω μέσα στις 7 ημέρες τις εβδομάδας να τρώω τουλάχιστον 1φορά λαδερό (φασολάκια,αρακά), 1 φορά όσπρια, 1 φορά ψάρι, 1 φορά άσπρο κρέας, ίσως και 1 φορά κόκκινο, 1 φορά ζυμαρικά, 1 φορά πατάτα ή ρύζι... Βλέπεις έτσι 1ον δεν βαριέσαι ποτέ και 2ον μέσα σε μια εβδομάδα έχεις πάρει πόλλες από τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός... Δε λέω ότι είναι το τέλειο πρόγραμμα, το ξαναλέω δεν είμαι ειδικός, αλλά είναι κάτι που μου φαίνεται λογικό. Το 5 μέρες κρέας δεν μου φαίνεται λογικό..
Η απόφαση είναι δική σου καλή μου, ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει ότι του ταιριάζει! Και αν δεν ξέρει τι του ταιριάζει υπάρχουν οι ειδικοί. Είναι κρίμα κοριτσάκια στο βάρος σου να παίζουν ρώσικη ρουλέτα με το μεταβολισμό τους!
Καλημερα κι απο εδω.Χρονια πολλα σε συνονοματους και συνεορταζοντες και ευχαριστω για τις ευχες.:)
Σημερα -100γρ.:)
Εdit. Αλλα 3 κιλακια ακριβως για υγιες BMI.:)
καλημερα γλυκα μου κοριτσια...τις τελευταιες μερες ουτε καν μπηκα στον κοπο να μπω στο φορουμ γιατι επικρατουσε χαμος...ειχα καθυστερηση και δεν μπορουσα να κρατηθω και ετρωγα ετρωγα...επιτελους αδιαθετησα και μολις ζυγηστικα και ειμαι 72,400 σας αφησα 71,700 οποτε νομιζω ειναι οκ μπροστα στις κρεπαλες μου...αντε πισω στο προγραμμα απο σημερα....αααα και εχω μεινει με τις απωλειες σας....μπραβο τα πατε τελειαααα....σας φιλω
dew μου σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!καταρχήν την δίαιτα που έγραψα δεν την ακολουθώ κατα γράμμα και φυσικά δεν περιμένω να χάσω 9 κιλά, αν είναι δυνατόν! απλά μαρεσει να έχω ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα! απο την άλληQuote:
Originally posted by dew
Βρε bubble μου συγνώμη αλλά θα το γράψω.. Φυσικά μπορείς να μη δεχτείς αυτό που θα σου πω γιατί δεν είμαι ειδικός παρά μια χοντρή που τραβάει το δικό της γολγοθά και που θα ήθελε να είχε κάποιον να της πει ότι κάνει βλάκειες όταν τις κάνει.
Η δίαιτα που μας έγραψες για τα 9 κιλά, είμαι σίγουρη ότι θα έπιανε σε ένα παχύσαρκο άτομο σαν και εμένα.. και αυτό στην αρχή, μέχρι το σώμα μου να χάσει όλα τα υγρά του.
Σε ένα άτομο στα κιλά σου μόνο κακό πιστεύω ότι μπορεί να κάνει.. Δε μπορείς να τρως κάθε μέρα κρέας, ούτε τόσα πολλά αυγά. Απλά δεν είναι λογικό. Ο οργανισμός μας χρειάζεται τα πάντα για να χάσει. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακόμα και λιπαρά!!
Βλέπω ότι μερικά κορίτσια κολλάνε.. εγώ έχω χάσει σχεδόν 10 κιλά και το μεγαλύτερο μου κόλλημα κράτησε 2 μέρες.. Έχω ένα μυστικό για αυτό. Τα όσπρια! Σε μικρές ποσότητες μεν αλλά μπορούν να σε στείλουν σφαίρα στη τουαλέτα την επόμενη μέρα ενώ ταυτόχρονα σε γεμίζουν βιταμίνες. Αλλά και αυτά δεν τα τρώω κάθε μέρα. Φροντίζω μέσα στις 7 ημέρες τις εβδομάδας να τρώω τουλάχιστον 1φορά λαδερό (φασολάκια,αρακά), 1 φορά όσπρια, 1 φορά ψάρι, 1 φορά άσπρο κρέας, ίσως και 1 φορά κόκκινο, 1 φορά ζυμαρικά, 1 φορά πατάτα ή ρύζι... Βλέπεις έτσι 1ον δεν βαριέσαι ποτέ και 2ον μέσα σε μια εβδομάδα έχεις πάρει πόλλες από τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός... Δε λέω ότι είναι το τέλειο πρόγραμμα, το ξαναλέω δεν είμαι ειδικός, αλλά είναι κάτι που μου φαίνεται λογικό. Το 5 μέρες κρέας δεν μου φαίνεται λογικό..
Η απόφαση είναι δική σου καλή μου, ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει ότι του ταιριάζει! Και αν δεν ξέρει τι του ταιριάζει υπάρχουν οι ειδικοί. Είναι κρίμα κοριτσάκια στο βάρος σου να παίζουν ρώσικη ρουλέτα με το μεταβολισμό τους!
πριν μερικά χρόνια που ακολουθούσα διαιτολόγιο με διαιτολόγο, έχασα αρκετά κιλά και μπορώ να σου πώ οτι δεν διέφερε και πολύ απο αυτό! όπως και να χει σε ευχαριστώ!
Προσεχω γενικα,γραφω στο τι εφαγα σημερα καθημερινα τι τρωω.Quote:
Originally posted by bubble84
semie μου εσυ τι δατροφή ακολουθείς τώρα?
η μερα μου ξεκινησε με τον πιο καλο τρόπο!!!!
σημερα στα 80 ακριβως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!
το βλεπω το 79 το βλεπω το βλεπωωωωωωωω!!!!!!
αν και σημερα φυεγω για 4ημερο και δε ξερω κατα ποσο θα κρατησω τη διαιτα μου, γιατι θα ειμαι αναμεσα σε 5 καλοφαγαδες.....
εγω παντως εχω παρει μαζι μου, φρουτα, λαχανικα, κρεατικα, κρακερακια κλπ... ωστε να μη ξεφυγω... wish me luck!!!!!!!!! και ο Θεος βοηθος....
mtsek πας παρα πολυ καλα πραγματικα.Να δεις αμα ερθει και το 7 στη ζυγαρια ποσο θα ανεβεις.Εγω απο τοτε που ειδα 7 πλεον δε με νοιαζει ποσο τρωω και η ψυχολογια μου εχει ανεβει!Καλα να περασεις στην εκδρομουλα σου, να μας ερθεις ανανεωμενη.:)
Χρονια πολλα στους εορταζοντες!
χωρις καλη διαθεση μην το επιχειρησετε!Quote:
Originally posted by badgirl11
79.1 και στοχος τελη εβδομαδος 77!
καλα καθημερινα ζυγισματα! κ παντα με πτωση, φασουλι το φασουλι...γεμιζει το σακουλι!
πεφτουν τα κιλα αλλα ανεβαινουν οι ποσοτητες φαγητου!
απο 78+ βρεθηκα χθες 83+
κρατω το χθεσινο 83 κ καθημερινο ζυγισμα, εκτος απο σημερα που δεν εκανα...
μτσεκ πες οτι το ειδες κ κρατησε τη διαθεση ψηλα! αυτο μονο μην ξεχνας! γιατι επαναπαυομαστε οταν δουμε αυτο που θεμε...
καλο ταξιδι κ απο εδω!
Bad welcome back!
constance,
έχεις δίκιο για το 7. Όταν το βλέπεις είναι η πρώτη φορά που ηρεμείς, που νιώθεις σαν κανονικός άνθρωπος και όχι πια 'χοντρός'. Εγώ είδα το 77 ξαφνικά μια μέρα, γιατι δεν ζυγίζομαι και συχνά και το βράδυ είχα βγει έξω για ποτό να το γιορτάσω :)
σευχαριστω πηνελοπη μου μαλλον περνα η χαλια φαση κ ξαναρχιζω
Να τσεκαρεις τις θερμιδες μου οποτε εχεις χρονο! θα προσπαθω να γραφω καθε βραδυ εστω κ πολυ αργα...ασχετα με τα ωραρια μου...
να εισαι ηρεμη γιατι προφανως την προηγουμενη βδομαδα δεν ησουν πολυ καλα... γι'αυτο ενιωθες οτι σε νιγει το φορουμ
ποια βδομαδα? τριμηνο!
ηρεμη δεν μπορω να ειμαι αλλα δεν μπορω κ να ξαναγινω 100 επειδη στεναχωριεμαι, ειτε εδω ειτε εξω.
Απλα θα μετραω θερμιδες χαρουμενη ή στεναχωρημενη κ τελειωνει το θεμα.
Γιατι του διαιτολογου διαιτα δεν μπορω να κανω με κρουασαν κ γαριδακια μες το σπιτι. Θα τρωω απολα πλεον...
νεα ζωη, τι να κανουμε!