καλησπερα και απο εμενα σε ολους!!!! τι κανετε???? κυριακη βραδυ....χμ.....αυριο δευτερα εεεε????χμ...
περναει γρηγορα το σκ.....και ολη η υπολοιπη εβδομαδα αργααααααααα:P
Printable View
καλησπερα και απο εμενα σε ολους!!!! τι κανετε???? κυριακη βραδυ....χμ.....αυριο δευτερα εεεε????χμ...
περναει γρηγορα το σκ.....και ολη η υπολοιπη εβδομαδα αργααααααααα:P
θελω να σκωτοσω την πεθερα μου
Τι σου έκανε καλέ η γυναίκα?
γυναικα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
βασικα δισταζω να πω τι μου εχει κανει μην παει και μας παρει κανα ματι και εχω μπλεξιματα.
στο θεμα μας θελω να την σκοτωσω. καμια ιδεα? :spin:
Ciciliana ,ελα να κανουμε παρεα!!!!:barfy::barfy::barfy::barfy:
@ polinaki , μεχρι 6ετων ημουν ενα πολυ ομορφο και αδυνατο παιδι..... Στα 6 πηγα για μηνες απο το εξωτερικο στην Ελλαδα στη γιαγια μου , οπουμολις με ειδε, ειπε πως ειμαι ετσι!!!!!
Τα έβαλε με τη μητερα μου οτι δεν με ταιζε και επιδοθηκε με αρκετο ζηλο σε αυτο ......... Επρεπε καθε μερα να καταναλωνω στο πιο βαθυ πιατο που υπηρχε σπιτι το φαγητο και στη συνεχεια σαν βραβειο με κερνουσε στο ζαχαροπλαστειο ή λουκουμαδες ή παστα..........Μεσασε 6 μηνες ειχα γινει ενα υπερβαρο παιδι .......... Στο σχολειο πλεον δεν ειχα ονομα αλλα ημουν η ΧΟΝΤΡΗ......... Εκ τοτε παλευω με τα κιλα μου ................
Ενα νοστιμοτατο γλυκό με δυλητήριο μέσα!Quote:
Originally posted by mitsokolo
γυναικα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
βασικα δισταζω να πω τι μου εχει κανει μην παει και μας παρει κανα ματι και εχω μπλεξιματα.
στο θεμα μας θελω να την σκοτωσω. καμια ιδεα? :spin:
καλη ιδεα αλλα θα φανει στη νεκροψια :thumbdown: :flaming:
Αλμα μου αυτό είναι που δεν θέλω για τον γιο μου. Ηδη λόγο του ότι είναι πρώορος, μου το είχαν πει εξαρχής, ότι είναι πιο επιρρεπής στο θέμα παχυσαρκία. αφού το ξέρουμε λοιπόν, γιατί να μην προσπαθήσουμε να το αποτρέψουμε?
ειναι τα προωρα επιρρεπη? εξαμηνιτικο ημουν... λαλαλα
Είναι ναι. Εχουν πιο πολλές πιθανότητες να είναι παχύσαρκα από τα 9μηνίτηκα μωρά. Ακόμα και αν είναι από πολύ αδύνατους γονείς.
Δεν καταλαβαινουν polinaki μου ........ Εμεις οταν πηγαινουμε στους γονεις μου να τους δουμε , πρωτο μελημα της μητερας μου ,πως να φτιαξει περισσοτερα και βαρια φαγητα......... Οσο και να φωναζω ηρθαμε να σε δουμε οχι να φαμε δεν καταλαβαινει !Και η ιδια ειναι υπερβαρη τωρα!
Μυαλό πατάτας όπως λέω της μαμάς μου και νευριάζει. ΄Δεν μπορεί να καταλάβει πως λάδι δεν συμαίνει νόστιμο φαγητό. Εγώ πως μαγειρεύω με ελάχιστο ελαιόλαδο, ή και καθόλου και τα φαγητά μου είναι μούρλια?
Και εγω μαγειρευωμε λιγο λαδι και λιγο αλατι ........ Ειναι συνηθεια (Πριν μερικα χρονια ανεβηκε η πιεση μου και ο καρδιολογος μου ειπε να κοψωτο αλατι)......... Της μαμας μου το φαγητο δεν μπορω να το φαω. Τα φαγητα μαθανουν κολυμπι στο λαδι και ειναι τοσο αλμυρα ..........
Σαν της μαμάς μου!!!! Και εμένα τα φαγητά μου είναι ανάλατα, μόνο άμμα έχω κρέας βάζω ελάχιστο αλάτι, και όπιος θέλει θα βάλει από πάνω!!!!
Λοιπόν και εγώ το ίδιο μόνο που συμπεριλαμβάνεται και το μισό σοί επίσης...η μία γιαγιά, η μία αδερφή, θεία και ένας θείος...Quote:
Originally posted by mitsokolo
θελω να σκωτοσω την πεθερα μου