106,4!!!! congratulations!!!
Printable View
106,4!!!! congratulations!!!
Ζυγίστηκες Γιώτα μου????????? Δεν άντεξες ε? χεχεχε
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!
Kαλησπέρα σας!!!! Τί κάνετε? Σήμερα μια μερα μουντή, που όλο βρέχει, ο άντρας μου έχει πάει στην δουλιά να φτιάξει το αυτοκίνητό του, και εγώ μόνη να προσπαθώ τρόπους να διασκεδάσω τον μικρό. Ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε την τούρτα για την ξαδέλφη μου, αλλά και πάλι δεν μπορούμε να την ολοκληρώσουμε σήμερα.
Τώρα κοιμάτε αλλά δεν ξέρω τί να κάνω μόλισ ξυπνήσει... ο καιρός είναι χάλια και δεν μπορουμε να βγούμε έξω.....
Πωλινα μου γιατί δεν τον αφήνεις ελεύθερο να ανακαλύψει μόνος του τι θέλει να κάνει? Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείς να κανείς σένα παιδί είναι του αφήσεις χωρο να δει τι του αρέσει κ να καλλιεργήσει την δημιουργικότητα του. Φαντάζομαι ότι έχει παιχνίδια να απασχοληθεί,οπότε δωσ'του αυτην την ευκαιρία και πάρε κ εσυ το χρόνο σου να κανείς ότι θεςQuote:
Originally posted by polinaki1983
Kαλησπέρα σας!!!! Τί κάνετε? Σήμερα μια μερα μουντή, που όλο βρέχει, ο άντρας μου έχει πάει στην δουλιά να φτιάξει το αυτοκίνητό του, και εγώ μόνη να προσπαθώ τρόπους να διασκεδάσω τον μικρό. Ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε την τούρτα για την ξαδέλφη μου, αλλά και πάλι δεν μπορούμε να την ολοκληρώσουμε σήμερα.
Τώρα κοιμάτε αλλά δεν ξέρω τί να κάνω μόλισ ξυπνήσει... ο καιρός είναι χάλια και δεν μπορουμε να βγούμε έξω.....
Κόνικά μου έχει παιχνίδια, και μάλιστα πάααααααααρα πολλά, αλλά θέλει να παίζουμε μαζί γιατί του αρέσει που τα κάνω να "μιλάνε" με διάφορες παράξενες φωνές, να τραγουδάνε, να χορεύουν, να τρέχουν!!!!! Και δεν με αφήνει στην ησυχία μου!!! Ακόμα κιαν ξεκινήσει να παίζει μόνος του, στα 5 λεπτάκια τρέχει και λέει μαμά δες αυτό, τι κάνει/τί είναι/ πως το λένε/ τι φωνή έχει και πάει λέγοντας!!!
Ξέρεις πως αφήνει την μαμά ήσυχη μόνο την ώρα που μαγειρεύει (που και πάλι βάζει καρέκλα δίπλα, και παρακολουθεί, και θέλει να ανακατεύει, να προσθέτει υλικά κτλ, σε συμείο που αρκετά φαγητά ξέρει τί ακριβώς βάζουμε μέσα!!!) και την ώρα που προσπαθώ να βρω τί θα φορέσω :P:P:P Όλες οι υπόλοιπες ώρες είναι παιχνίδι με την μαμά εκτώς που αν είναι ο μπαμπάς σπίτι, που μόνο εκεί ας πούμε ότι με αφήνει λίγο. Α και την ώρα που του βάζω παιδικά στον υπολογιστή, αλλά αυτό το κάνουμε μόνο το βραδάκι μεταξύ 8 και 9.
Μόνο όταν είναι κάτω στης μαμάς μου την αυλή παίζει μόνος με τα ποδήλατα και τις τσουλήθρες του. Αλλά σήμερα δεν μπορεί να πάει αφού βρέχει.....
καλή μου όλα τα παιδάκια υτό ζητάνε!!! κάποιον να ασχολειται μαζί τους!!!Αυτο στο λέω και επαγγελματικα .... ;) απλα στοχος ειναι ένα παιδι ναεχει για καποιες ωρες την προσοχη της μαμάς, την προσοχή του μπαμπα, και στην συνεχεια την προσοχή των άλλων, κάποιες ώρες με προκαθορισμενη δραστηριοτητα (πχ κουνιες, παιδοτοπο, και σε μεγαλυτερη ηλικια, αθληματα, χορους, κολυμβητηρια, μουσικες κτλ) και καποιες ωρες που θα ειναι παντελως ελευθερες και θα πρεπει μονο του να βρει τι θα τις κανει (και προφανως οχι τηλεοραση ή βιντεοπαιχνιδια)....Quote:
Κόνικά μου έχει παιχνίδια, και μάλιστα πάααααααααρα πολλά, αλλά θέλει να παίζουμε μαζί γιατί του αρέσει που τα κάνω να "μιλάνε" με διάφορες παράξενες φωνές, να τραγουδάνε, να χορεύουν, να τρέχουν!!!!! Και δεν με αφήνει στην ησυχία μου!!! Ακόμα κιαν ξεκινήσει να παίζει μόνος του, στα 5 λεπτάκια τρέχει και λέει μαμά δες αυτό, τι κάνει/τί είναι/ πως το λένε/ τι φωνή έχει και πάει λέγοντας!!!
Ξέρεις πως αφήνει την μαμά ήσυχη μόνο την ώρα που μαγειρεύει (που και πάλι βάζει καρέκλα δίπλα, και παρακολουθεί, και θέλει να ανακατεύει, να προσθέτει υλικά κτλ, σε συμείο που αρκετά φαγητά ξέρει τί ακριβώς βάζουμε μέσα!!!) και την ώρα που προσπαθώ να βρω τί θα φορέσω :P:P:P Όλες οι υπόλοιπες ώρες είναι παιχνίδι με την μαμά εκτώς που αν είναι ο μπαμπάς σπίτι, που μόνο εκεί ας πούμε ότι με αφήνει λίγο. Α και την ώρα που του βάζω παιδικά στον υπολογιστή, αλλά αυτό το κάνουμε μόνο το βραδάκι μεταξύ 8 και 9.
Μόνο όταν είναι κάτω στης μαμάς μου την αυλή παίζει μόνος με τα ποδήλατα και τις τσουλήθρες του. Αλλά σήμερα δεν μπορεί να πάει αφού βρέχει.....
ετσι προαγεις και την δημιουργικοτητα αλλα και την αυτονομια του.... δεν λεω ότι θα το δεχτει ευκολα στην αρχη... ειναι πολυ βολικο να "μασ βρισκουν οι άλλοι ιδεες για το τι θα κανουμε".... ;)
κι αν σε ρωταει "και τωρα τι νακανω" μπορεις ευγενικα να απαντας "να σκεφτει τι του αρεσει και να το δοκιμασει, κι οτι επειδη η μαμα εχει δουλεια αυτην τη στιγμη, θα πρεπει να το κανει μονος του...κ οταν η μαμα τελειωσει -αλλα δεν ξερει ποτε- θα παιξουνε και μαζι"
Θα το δοκιμάσω αν και μια δυο φορές που το δοκίμασα το αποτέλεσμα ήταν :"Να βοηθήσω εγώ την μαμα να τελιώσει και να πετσουμε?" και να τον να σφογγαρίζει και να σκουπίζει και να σπαταλάει το μισό καθαρυστικό στο να καθαρίσει το τζάμι του τραπεζιού!!!!! Φυσικά δεν λέω, πλάκα έχει, αλλά είναι πολύ κουραστικό. Εδώ και 2 μέρες του άφησα όλα τα μπαούλα με τα παιχνίδια του στο δωμάτιό του κάτω να τα φτάνει, και του είπα πήγαινε να δεις πόσα παιχνιδακια έχεις και να παίξεις! Αποτέλεσμα? τα έριξε όλα στο πάτωμα και ανά 2 λεπτά ερχόταν και μου έδειχνε κάτι και μου έλεγε μαμά κοίτα τι βρήκα? ναι μωρό μου πολύ όμορφο, πήγαινε να παίξεις με αυτό, μετά από 2 λεπτά πάλι το ίδιο!!!!
Τηλεώραση δεν κάθετε εκτός από μισή ώρα το πρωί για να δει τον Μπαρνυ και τον Μπομπ τον κτύστη, και το βράδυ μισή ώρα να δει μικυ μάους στον υπολογιστή.
παμπονηρο τον βρισκω τον μικρο σου... !! χειριστικα ειναι ολα αυτα... απλα βαλε του οριο εκει....δηλαδη ερχ4εται συνεχεια να σου δειχνει παιχνιδια "πες του οτι σου αποσπα την προσοχη και γιαλιγη ώρα μέχρι να του πεις εσυ να μην έρθει να σου μιλησει εκτος αν ειναι πολυ σοβαρο"..........έρχεται να σε βοηθησει "του λες οτι τον ευχαριστεις πολυ αλλα προτιμας να το κανεις μονη σου γιατι καποιες δουλειες ειναι μονο για τις μαμαδες".... σου λεει οτι βαριεται "του λες οτι οταν βαριομαστε ψαχνουμε να βρουμε μονοι μας τι μας αρεσει".... σου λεει να πας να παιξεις κι άλλο μαζι του ενω εσυ του εχεις αφιερωσει κατα τη γνωμη σου ηδη πολυ χρονο, του λες "οτι η μαμα εχει κι αλλες δουλειες που πρεπει να γινουν κ οτι δεν γινεται να σχολειται μονο μαζι του" και ξεκινα οτι δραστηριοτητα σου αρεσει πχ πλεξιμο, διαβασμα, ζαχαροπλασρτικη, ιντερνετ, οτι τραβαει η ψυχη σου.... "σου λεει οτι βαριεται τα παιχνιδια του του λες "δηλαδη δεν χρειαζεται να παρουμε αλλα".... και κοβεις την κουβεντα εκει.....εσυ εισαι η ΜΑΜΑ εσυ επιλεγεις που μπαινει το στοπ... και μην ξεχνας τα παιδια ειναι μικρα χιτλερακια!!!!Quote:
Θα το δοκιμάσω αν και μια δυο φορές που το δοκίμασα το αποτέλεσμα ήταν :"Να βοηθήσω εγώ την μαμα να τελιώσει και να πετσουμε?" και να τον να σφογγαρίζει και να σκουπίζει και να σπαταλάει το μισό καθαρυστικό στο να καθαρίσει το τζάμι του τραπεζιού!!!!! Φυσικά δεν λέω, πλάκα έχει, αλλά είναι πολύ κουραστικό. Εδώ και 2 μέρες του άφησα όλα τα μπαούλα με τα παιχνίδια του στο δωμάτιό του κάτω να τα φτάνει, και του είπα πήγαινε να δεις πόσα παιχνιδακια έχεις και να παίξεις! Αποτέλεσμα? τα έριξε όλα στο πάτωμα και ανά 2 λεπτά ερχόταν και μου έδειχνε κάτι και μου έλεγε μαμά κοίτα τι βρήκα? ναι μωρό μου πολύ όμορφο, πήγαινε να παίξεις με αυτό, μετά από 2 λεπτά πάλι το ίδιο!!!!
Τηλεώραση δεν κάθετε εκτός από μισή ώρα το πρωί για να δει τον Μπαρνυ και τον Μπομπ τον κτύστη, και το βράδυ μισή ώρα να δει μικυ μάους στον υπολογιστή.
στα λεω αυτα γιατι το να ειναι αυτονομος ειναι κατι που πρεπει να το μαθει νωρις διαφορετικα θα ειναι κολλημενος σε σενα κ θα θελει μονιμως καποιον να ασχολειται μαζι του... και για τον μικρο θα ειναι κακο κ εσενα μακροπροθεσμα θα σε κουρασει...
καλησπερα Luna μου!!!!!!!!!!!
Είναι πολύ πιο πονυρός από όσο μπορείς να φανταστείς!!!!
Θα τα προσπαθίσω Κόνικα μου, φαντάζομαι αυτό πρέπει να γίνει επανυλημμένα αρκετές φορές μέχρι να το εμπεδόσει. Θα το προσπαθίσω όμως. Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!!! Ελπίζω να πιάσουν!!!
Καλησπέρα Μίζερυ μου!
Καλημέρα παιδιά!!! Τί μου κάνετε? Εγώ νυστάζωωωωωω!!!!! Προσπαθώ να ετοιμάσω την τούρτα την εξαδέλφης μου και τρέχω να προλάβω. Σήμερα έχει ξενύχτη ΄πάλι αλλά δνε πειράζει χαλάλι!!!!
22 Ιουνίου έχω το επόμενο μου ραντεβού με τον χειρούργο μου και αποφάσισα πως θα συζητίσω μαζί του για βραχιονοπλαστική. Ξέρω, θα μου πείτε είναι νωρίς ακόμα, όμως θέλω να ξέρω αν θα μπορεί να το κάνει αυτός, ή αν θα μου δώσει παραπεμπτικό στους πλαστικούς χειρουργούς, και τί λίστες αναμονής υπάρχουν. Προτιμώ να μπω από τώρα στην λίστα αναμονής ούτως ώστε να έχει προχωρίσει το όνομά μου προς τα πάνω και να το ξανατρέξω το θέμα προς το τέλος του χρόνου, παρά να περιμένω να χάσω όλα μου τα κιλά και μετά να το ψάξω.
Εχει κάνει κανείς από σας βραχιονοπλαστική? και αν ναι πως ήταν η μετενχειριτική περίοδος?
Πωλίνα πότε θα ανεβάσεις φωτό απτην καινουργια τούρτα? Με έχουν πιάσει οι τάσεις μαζοχισμού και αυτοκαταστροφής μαζι!:crazy:
Καλημέρα σας!!!! Απόψε θα την τελειώσω καλή μου, αλλά μάλλον αύριο βράδυ θα την ανεβάζω. Δεν το διακυνδινεύω, μήπως και την δει η ξαδέλφη μου πρωτού της κάνω την έκπληξη!!!!! Ξέρει πως θα της κάνω τούρτα, αλλά δεν ξέρει τί!!!