Tελεια Αλμα! Θα χαλαρωσεις και το δερμα σου θα γινει σαν μωρου!!! Κανω μονη μου καμια φορα και το μαλακωνει απιστευτα πολυ.. Καλη απολαυση λοιπον! Ποτε θα πας?? Τις πρωτεινες σου τις εφαγες σημερα??
Printable View
Tελεια Αλμα! Θα χαλαρωσεις και το δερμα σου θα γινει σαν μωρου!!! Κανω μονη μου καμια φορα και το μαλακωνει απιστευτα πολυ.. Καλη απολαυση λοιπον! Ποτε θα πας?? Τις πρωτεινες σου τις εφαγες σημερα??
aggelaki δεν εχω φαει ακομα σε λιγο ...........αλλα θα φαω πρωτεινη με σαλατα!!!!!!:wink1:
κορίτσια σήμερα έφαγα τη σαλατάρα μου με φαγόπυρο και τόνο!!!! και ήταν τέλεια! αλλά δεν την κατάφερα όλη! Ηταν απ'τις ελάχιστες φορές που αφήνω φαγητό στο πιάτο!!!! κατοχικό σύνδρομο..... :sniffle:
τωρα δεν καταλαβα γιατι κλαις?
επειδη εχεις κατοχικο συνδρομο η επειδη δεν καταφερες να φας τη σαλαταρα? :puzzled:
επειδή έχω κατοχικό σύνδρομο μωρή!!! χαχχαχαQuote:
Originally posted by smart
επειδη εχεις κατοχικο συνδρομο η επειδη δεν καταφερες να φας τη σαλαταρα? :puzzled:
καλά εσύ δεν μιλάς όλη μέρα και μπήκες για να διευκρινήσεις αυτό???? ε είσαι τρελή!
πρέπει να μάθουμε να πετάμε και το φαγητό μας που και που αντί να το πετάμε μέσα μας ζουζούκα, είναι δύσκολο αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από το να παραφορτωθείς τροφή που δεν την χρειάζεσαι. Μην έχεις τύψεις λοιπόν! ;)
Smartaki μας τι κάνεις; Καλησπέρα!
Λοιπόν σήμερα νιώθω πολύ ανάλαφρη και νομίζω ότι έχω χάσει και κιλάκι αν και στην ζυγαριά ακόμη δεν φαίνεται, αλλά το τζιν που δεν μου μπαίνει, και είναι το μέτρο μου, σήμερα κούμπωσε λίιιιγο καλύτερα :). Βέβαια επέστρεψα στα 96 κανονικότατα :D, ανυπομονώ να δω το 94.... ʼντε να δούμε θα το φορέσω το τζινάκι σε κάνα 2 βδομάδες;; Θέλω να μου είναι λίγο άνετο επειδή δεν μπορώ να φοράω στενά παντελόνια, πονάει εύκολα η κοιλιά μου.
Quote:
Originally posted by Eli
πρέπει να μάθουμε να πετάμε και το φαγητό μας που και που αντί να το πετάμε μέσα μας ζουζούκα, είναι δύσκολο αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από το να παραφορτωθείς τροφή που δεν την χρειάζεσαι. Μην έχεις τύψεις λοιπόν! ;)
Smartaki μας τι κάνεις; Καλησπέρα!
Λοιπόν σήμερα νιώθω πολύ ανάλαφρη και νομίζω ότι έχω χάσει και κιλάκι αν και στην ζυγαριά ακόμη δεν φαίνεται, αλλά το τζιν που δεν μου μπαίνει, και είναι το μέτρο μου, σήμερα κούμπωσε λίιιιγο καλύτερα :). Βέβαια επέστρεψα στα 96 κανονικότατα :D, ανυπομονώ να δω το 94.... ʼντε να δούμε θα το φορέσω το τζινάκι σε κάνα 2 βδομάδες;; Θέλω να μου είναι λίγο άνετο επειδή δεν μπορώ να φοράω στενά παντελόνια, πονάει εύκολα η κοιλιά μου.
δεν έχω τύψεις Ελλη μου, άλλωστε ξέρεις πόσους τόνους τροφής έχω πετάξει όλα αυτά τα χρόνια στην λεκάνη? άστο....δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι!
ίσα ίσα που μ'αρέσει να νικάω την τάση μου να τρώω μέχρι και την τελευταία μπουκιά απ'το πιάτο!
Μακάρι Ελλη μου να έχεις χάσει, να νιώσεις λίγο καλύτερα...
εγώ ότι δε μου μπαίνει πλέον το δίνω για να μην το βλέπω!!! χαχαχχα, πόσο αντίθετες είμαστε ε?
yew, i am !!!:smirk:Quote:
Originally posted by zouzouka
επειδή έχω κατοχικό σύνδρομο μωρή!!! χαχχαχαQuote:
καλά εσύ δεν μιλάς όλη μέρα και μπήκες για να διευκρινήσεις αυτό???? ε είσαι τρελή!
πως δε μιλησα καλε??
δεν ειπα αλο κ τρισαλο???
δεν προλαβα να πω κ τπτ αλλο..
πνιγομαι στη δουλεια κοριτσια.. αγχος κ ενταση αλλα τουλαχιστον εχω δουλεια, να μην ειμεθα αχαριστες!!
ΖΟΥΖΟΥΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ Ν ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ :D :p
ελακι καλα ειμαι:)
πολυ χαιρομαι γιατο τζην...αντε κ σε ...ανετοτερα :D
:thumbup:
Εli μου πηγες στο σεμιναριο;Εγω σημερα ανεβηκα νωρις κατα τις 5.30 γιατι επρεπε μετα να παω στα γενεθλια της βαπτιστιρας μου.Και εμαθα οτι το θεμα σημερα ηταν η εικονα σωματος.Ωραιο!!Το ακουσες εσυ;
Εχασα τελικα -1κιλο αν κ ο διατροφολογος μου ειπε οτι δεν τον ενδιαφερει καθολου ο αριθμος των κιλων -τον ενδιαφερουν οι συνδυασμοι ανα 3ωρο.Παντως παιδια μετα τις 2 πρωτες βδομαδες προσαρμογης στα 3ωρα επαψα να πειναω κ τωρα εχω μειωσει ποσοτητες.Φανταστειτε τι θα γινοταν αν εβαζα κ κινηση ρε γαμωτο που δεν βαζω!
lessing τα πας τελεια!!! :thumbup:
αχ,χαιρομαι πολυ για σενα :roll:
Πηγαινε στο τοπικ για τα ποδια...Quote:
lessing τα πας τελεια!!! :thumbup:
αχ,χαιρομαι πολυ για σενα :roll:
phga...
Καλημέρα κορίτσια μου!
Ακόμα περιμένω περίοδο και λέω σήμερα να κάνω άλλο ένα τεστάκι...ελπίζω να πάνε όλα καλά
Χθες αγόρασα χυμό αλόης με κράνμπερι και είναι μούρλια!
Σήμερα έχω φέρει για μεσημέρι μία σαλατούλα μικρή με μαρούλι, σπανάκι, ένα δάχτυλο ανθότυρο, 2-3 κουταλιές φαγόπυρο και 2 ελιές και θα πάρω και αγκινάρες απ'το εστιατόριο της δουλειάς...ελπίζω να βγουν καλές! 'Ημουν ένα πτώμα χθες και δεν είχα κουράγιο να μαγειρέψω..!
:starhit: