η σελληνος γιατί έχει δύο λάμδα;
Printable View
η σελληνος γιατί έχει δύο λάμδα;
Ειναι απο θεσσαλλονικη
Αλλη δουλεια φανταροσ σεφαρμακευτικη
Για να καταλαβεισ ποσο χαζοσ ειμαι αυτοι θελαν εναν να καπνιζει κ να τρεχει θα αναλαμβαναν αυτοι το καπνισμα κ το τρεξιμο χωρισ την κουραση εγω επειδη ειμαι μαλακασ βαριομουν κι επαιζα μπαλλα κ μετα δουλευα βοηθοσ στισ ελιεσ τι εχω κουβαλησει δε λεγετε νομιζα οτι γινεται πολεμοσ και το βγαλα για περιοδο πολεμου οι σχιζοφρενεισ να μαζευουν ελιεσ για να βοηθαν την οικονομια που να φανταστω εγω ποσο απλη ηταν η δουλεια κ το εβγαλα για πολεμο για ολα τα κρατη αφου ειμαι μαλακασ ευτυχωσ με μαθαν τωρα κ δε θα κανω αλλη δουλεια τελευταια δουλεια ο προηγουμενοσ στρατηγοσ ηθελε απλα να παιδευομαι αυτοσ με τρομαξε απο οτι εμαθα πινει αλκοολ τεσπα τελοσ καλο ολα καλα ακομα δουλευω
Εσεισ νομιζετε οτι ειμαι ο στρατηγοσ υπευθυνοσ για ολουσ ειμαι ο φανταροσ του με ειχε διαλεξει γτ δεν ηθελα να γινω ηθοποιοσ κ τραγουδιστησ ηθελα απλα να ζησω να βρω κανα κοριτσι να βρω φιλουσ απλα πραγματα κι με βαλε στα χωραφια κ για να μη γαμαω κ για να παιδευομαι τελικα το 2004 βγαλαμε θεραπεια για σχιζο και τωρα ξαναβγαλαμε εγινε πολεμοσ μαλλον
δεν μάλωσα. ήθελα να το πάω σε άλλο επίπεδο. περίμενα μια κουλή απάντηση. μάλλον είναι η χειριστική μου συμπεριφορά αυτή. ή κάποιο κόμπλεξ.
άρα δεν έχει δύο λάμδα.
καλή είναι κι έτσι.
Ίσως είναι η πανσέληνος του Έλληνος :D
Συγνώμη παιδιά, έσφιξαν και οι ζέστες πάλι σήμερα, χα χα
Έχω ένα συνάδελφο ο οποίος μου έλεγε ότι έχει ομφαλοκήλη. Έγω νόμιζα ότι αυτό είναι κάτι το εσωτερικό. Τώρα το καλοκαίρι σήκωνε την μπλούζα του να σκουπιστεί και την είδα. Εϊναι εξωτερική και ακριβώς πάνω από τον αφαλό. Και σκέφτομαι τώρα πως θα πήγαινε αυτός ο άντρας με γυναίκα με αυτό το εξόγκωμα.... Δηλαδή τρέμω μην πάθω κάποια εξωτερική ασθένεια, έχω πάθει φοβία με το στόμα -ξέρετε αυτή η τρύπα που ανοίγουν στην κοιλιά- θα ήθελα να πεθάνω αν πάθαινα αυτά τα πράγματα. Γιατί να τα παθαίνουμε αυτά θεε μου αν πάθω ποτέ τίποτε τέτοιο δεν θα το αντέξω.
Ευτυχώς μπήκε και ο Αύγουστος, να τελειώσει το καλοκαίρι
εντάξει τότε!
ας συνεχίσουμε τα ορθογραφικά λάθη. τουλάχιστον αυτά δεν είναι κομπλεξικά. δεν μας μοιάζουν.
δεν είναι ζέστη αυτό το πράμα. κουράστηκα πια.
Οτι εκαναν σε σασ με το ιντερνετ κ την τηλεοραση το εκαναν κ σε μενα δεν ξερω ποιοσ τα κανονιζει αυτα
ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΛΟΙ ΛΟΛΟΙ ΛΟΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΚΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ