ναι!! βουτίτσα! κι αν είναι πρώτο μπανάκι δεν χρειάζεται να μείνεις και πολύ στο νερό, ξέρεις εσύ..
απόλαυσε όμως την ηλιοθεραπεία κι αν είσαι και σε μοναχική παραλία, χωρίς βαβούρα ΤΕΛΕΙΑ!!!
Printable View
Με εψησες, μονο που εχει λιγο κυμα σημερα, θα δω!!
καλό απόγευμα χριστινάκι κ σε όλους στο φόρουμ
καλές εκλογές
αισθανομαι πως κατι που δεν γνωριζω απαιτει συνειδητοποιειση κ ο κακος εαυτος μου δεν με αφηνει
Αααααααχ θέλω διακοπές και να πηγαίνω κάθε μέρα στην θάλασσα :) αλλά χωρίς βαβούρα και φυσικά δεν κάνω ηλιοθεραπίες γι αυτο είμαι λευκή σαν βαμπιρ, εντάξει τα παραλέω λιγάκι :P
πολυ ομορφα:) το μπανακι ηταν υπεροχο..τι καλυτερο απο το να κολυμπας κ να βλεπεις την πανσεληνο κ τα αστερια:D:D:D:D:D
υπεροχα!!!!ΕΙΜΑΙ Κ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ!!!!!(ΦΩΝΗΤΙΚΑ Κ ΣΤΙΧΟΙ!!!!!)Ααααααα θα τρελαθωωωωωωωωωωωωD:D:D::D:D:D:D :D:D:D
Μια νεα μερα και σημερα ... η πορεια θα δειξει
Πολύ μπερδεμένα. Ανάμεικτα συναισθήματα και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω...
Απο το σημερα μεχρι και την αυγη του αυριο ειναι ισο με το χρονο που με αφηνει να σκεφτω το ποσο αντικειμενικα εδρασε και παλι ο λαος για ακομα μια φορα ... Αισθανομαι μια βαθια λυπη γιατι ορισμενοι ανθρωποι δεν εχουν σκοπο να αλλαξουν. Δε μιλαω ποτε για ριζικη αλλαγη αλλα για μια απλη στροφη στη λογικη .
Νιώθω πολύ ήρεμη,ο υπολογιστης είναι κοντά στο παράθυρο κ ένα γλυκό αεράκι έρχεται κάθε τόσο που με ευχαριστει.Τι άλλο να θέλω ?Έχω τον αέρα μου κ την ηρεμία μου,τέλεια
νιωθω κοματια..οτι θα καταρευσω.δεν εχω κοιμηθει ειμαι μες τα νευρα και ζαλιζομαι οταν στεκομαι..εδω και 2 μερες.δεν μπορω να κανω τιποτα για μενα δεν δεν δεν.βαρεθηκα τον εαυτο μου με τα δεν..και ειναι αυτο το αγχος που με πνιγει..
Ξαπλωσε και κοιμησου!!! Αναψε ενα ωραιο αρωματικο κερι, κανε ενα ωραιο ζεστο χαλαρωτικο μπανιο, βαλε μια αρωματικη ενυδατικη κρεμα σε ολο το σωμα, περιποιησου τον εαυτο σου, χτενισου, βαλε ενα ελαφρυ αρωμα στο μαξιλαρι, βαλε φρεσκα μοσχομυριστα σεντονια, βαλε και απαλη μουσικη αν σε βοηθαει ή ηχους της φυσης, παρε και ενα μαξιλαρι αγκαλια και νανακια!!