Μπες λίγο να ξεμοναχιατσατιαστούμε,τώρ� � που πετύχαμε η μία την άλλη...
Printable View
Μπες λίγο να ξεμοναχιατσατιαστούμε,τώρ� � που πετύχαμε η μία την άλλη...
Σε καλή κατάσταση θα έλεγα.... αντέχει το βουνό !!! Κάτι με έπιασε τώρα με την απόσυρση των reductil... έχω ξεχάσει να κάνω δίαιτα χωρίς αυτά.... αχ, λες να πάθω εγκεφαλικό ????
Εσύ πως πας, το έχεις ρήξει στο διάβασμα ??? ή χαζομάρες ?
μπήκα που είσαι???????????
αντε παιδάκι μου τι κάνεις τόση ώρα θα σχολάσω σε λίγο
http://www.europlaygrounds.gr/images...2/DSCN0048.JPG
Ναταλία φέρε μια σβουρότουμπα και για μένα!!! :)
Καλησπερα! Κοριτσια τι θα κανουμε τωρα? κλαψ!!!!
Εγω λεω να παω Δευτερα πρωι στο γιατρο να μου γραψει αυτα με τα 56 δισκια αλλα με ημερομηνια 21ή22/1/2010! δεν πιστευω να εχει προβλημα, επισης θα γραψω και στο βιβλιαριο της μαμας μου( μη σας πω σε ολων των συγγενων!!!) και μετα θα παρω σβαρνα ολα τα φαρμακεια της πολης μου!!! Καλα εχασα μερικα κιλα.... Τουλαχιστον να συνεχισω μεχρι το γαμο!
Φιλια πολλα!
Θα τα καταφέρεις...Το μόνο σίγουρο....Η κίνηση αυτή της απαγόρευσης μάλλον πρέπει να μετονομαστεί σε υποχρεωτική απεξάρτηση!!!!Θα περάσουμε ένα λούκι αλλά θα το διαχειριστούμε κι αυτό!!!!
Μαίρη Λουλού μου,μη μου ταράζεσαι!Είμαστε δυνατές και χωρίς τα χάπια!
Ειδικά εσύ έχεις πολύ μεγάλο κίνητρο μπροστά σου!Μια ιδέα είναι όλα...
Απλά τώρα σε βαραίνει η σκέψη της απαγόρευσης.Είμαι σίγουρη πως κι εσύ
και όλοι,που στηρίχτηκαν στα χάπια αυτά,μπορούν μια χαρά να συνεχίσουν
και χωρίς!'Ηδη κάποια κιλάκια έφυγαν,το στομάχι μάζεψε,ο στόχος φαντάζει
πιο κοντινός...Πάρε μια βιταμίνη το πρωί,ως αυθυποβολή πως είναι Reductil!
Δε μασάμε!Συνεχίζουμε ακάθεκτες!Είσαι η Μαίρη Λου κι είσαι εντάξει!Πές το!
Έλα!Τα περισσότερα έφυγαν κιόλας!Τσούκου τσούκου πάμε για τα υπόλοιπα,
κούκλα μου!Κι όλες εμείς εδώ είμαστε,όποτε νιώθεις πως θα λυγίσεις...Φιλιά!
Καλημερα Ναταλακι.
Πως περασατε χθες?
Εχεις δικιο... ενιωσα οταν το διαβασα τοσο κενη...λεω, τι θα κανω τωρα????
Ειμαι η Μαιρη Λου και ειμαι Καλα.. ειμαι????
Αγάπη,δε σβουροτουμπιάστηκα...είπα να μην τα λιώσω τα μπαλάκια να έχουμε δράματα μετά,Quote:
Originally posted by Nefeli-
http://www.europlaygrounds.gr/images...2/DSCN0048.JPG
Ναταλία φέρε μια σβουρότουμπα και για μένα!!! :)
αλλά μπήκα μέσα και τα ξεθέωσα τα μικρά!Ο δικτάτορας έδινε αποστολές για εκτέλεση
και τα καημένα έτρεχαν πάνω κάτω να τις φέρουν εις πέρας!Κι ήθελαν όλο και πιο δύσκολα!
Αυτά είναι!Τέλεια ήταν πάντως!Το καλύτερο μου εμένα!Είχαμε απο 2 ως 9 χρονών πλασματάκια!
Είδαμε και τι θαύματα βγαίνουν από την ένωση ενός νεκταρινιού μ'έναν spot!Κουκλιά όλο ευγένεια και χάρη!
Αλλά κι ο Μητσάρας,power!Όλο χαμόγελο και καλοσύνη!Κι έντυνε κι αυτός τα κορίτσια του και νοιαζόταν
αν ίδρωσαν και χρειάζονται αλλαξιά...Όχι να περιμένει αμέτοχος στο αυτοκίνητο,ως taxi driver...
Δύο τα γεννάνε τα παιδιά,δύο τα φροντίζουν!Πολύ σας καμάρωσα,Νεκταρινέλι μου!Πάντα τέτοια!
Καλά ήταν...Μας πήγε η Πέννυ σ'έναν παιδόποτο(έτσι τους λέμε εμείς)με φούξια ανάκλινδρα παντού...
Μάλλον επειδή το μπαρμπούνι είχε όρεξη για πηδήματα κι είπε να ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους...
Εμένα με έτρεχαν βέβαια στα εξωτερικά...είχε και ψοφόκρυο χθες...Δε νομίζω βέβαια να ξαναπαιχτεί αυτό το έργο.
Το Βασουλίνι ήταν όλα τα λεφτά!Έκανε εντυπωσιακή είσοδο,ερχόμενη τελευταία(να μη λέει μετά για αργοπορημένες)
και ξέχασε να φέρει μαζί της τα τελευταία δέκα χρόνια από τη ζωή της!Σε κανά δυό συναντήσεις θα είναι από τη μέσα μεριά του παιδότοπου!
Μας ήρθε ένα πιπινέλι,με γκρι μάλλινο τσαχπινοφορεματάκι,ελαφρώ� � μινάκι,κόκκινο εφαρμοστό μεσάτο παλτό και μπότες ελαστικές...
Βέβαια μας φλόμωσε λίγο στα τσιγάρα κι είχαμε και έγκυο στην παρέα,με την κοιλιά στο στόμα μάλιστα)αλλά ας έχει κι ένα ψεγάδι!
Έμαθα έχασα σημαντική συζήτηση όσο έλειπα μέσα με τα παιδιά,αλλά μπαρμπουνέλι μου,τις ξέρεις τις απόψεις μου στο ζήτημα αυτό...
Με αυτό αφορμή άλλωστε πρωτοδεθήκαμε...Όποτε θέλεις τα λέμε πάλι και τηλεφωνικά...Σε νιώθω,το ξέρεις και με πονά πολύ!
Τον επόμενο μήνα να ξανασυναντηθείτε,κορίτσια κι ας μη μπορέσω(ελπίζω) εγώ...Δε θα τη χαλάσουμε την παράδοση!
Μόνο-αν δε σας πειράζει-τη Βάσια να μου τη στείλετε για να πάρω κουράγιο στην κλινική πώς θα γίνω κι εγώ...Λέμε τώρα...
ʼντε,πέρασε η ώρα πάλι...Κι έχουμε και καφέδες να πιούμε...όχι σε παιδότοπο αυτή τη φορά!Φιλάκια κι όμορφη Κυριακή για όλους!
ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΙΡΗ ΛΟΥ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!Quote:
Originally posted by Mairy_Lou
Ειμαι η Μαιρη Λου και ειμαι Καλα.. ειμαι????
ΜΑΙΡΗ ΛΟΥ μπηκα για δυο λεπτακια και μονο προς εσενα θα απευθυνθω:
εγω τα επαιρνα εναμιση χρονο και οταν εμαθα οτι το αποσυρουν σκεφτηκα οπως κι εσυ. δηλ τι θα κανω τωρα και θα παω αυριο να γραψω καναδυο κουτια και τι θα γινει μετα κλπ
μετα το σκεφτηκα αλλιως και ειπα σιγα μη με χαλασουν κατι χαπακια. δε πα να τα αποσυρουν? εχω καμια εικοσαρια ακομη στη τσαντα και ουτε που με συγκινουν πλεον. αν ειναι να παθουμε τιποτε, καλυτερα να μη τα παιρνω σκεφτηκα. δεν ειναι καλυτερα να εχουμε την υγεια μας απο το να ειμαστε 2 κιλα λιγωτερα στο γαμο μας? ολες μπορουμε να τα καταφερουμε και χωρις αυτα. ακομη πιο πολυ εσυ που εχεις και σοβαρο σκοπο.
αντε, κανε τη προσπαθεια σου και μη ζοριζεσαι. δοκιμασε να εχεις συνεχεια πρασινες σαλατες να γεμιζεις το στομαχι και κυριως σκεψου θετικα. ολα θα πανε καλα. ενα παλιοχαπι θα σε χαλασει?ακους εκει να μην εισαι καλα...φυσικα και εισαι πολυ καλα....
Σ ευχαριστω BARB μου αυτο θα κανω. Εχω σοβαρο κινητρο αλλωστε και ενα καταπληκτικο νυφικο που θα σκεφτομαι οταν με φωναζουν οι γλυκες- παρασπονδιες!
Ειμαι η Μαιρη Λου και ειμαι ΤΕΛΕΙΑ!
Bonjour!
Καλημερούδια μας,καλή μας εβδομάδα και καλά μας κέφια!
Μπράβο,Μαίρη Λουλού μου για τη ριζική αλλαγή στάσης!Εκεί να το κρατήσουμε!
Κι εγώ σηκώθηκα όλη ενέργεια σήμερα και διάθεση να κάνω πράγματα!ʼντε,γιατί αρκετά!
Έλα πάμε όλες ένα γύρο τελειότητας!Φωνάζουμε δυνατά μέχρι να το εμπεδώσουμε:
EIMAI H NATΑΛΙΑ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
Φιλάκια σ'όλες τις κοκόνες μου!Πάμε παρεούλα ν'αρμενίσουμε στα ολοκάθαρα νερά του χαμόγελου μας!
--->Είμαι καλά και σ'αγαπώ,απόψε άνοιξα πανιά κι έχω μαζί μου τον καιρό...
Είπα να ακολουθήσω αυτό που μας προτρέπεις να κάνουμε, σηκώθηκα λοιπόν και άρχισα να σκούζω "είμαι η Ναταλία και είμαι μια χαρά" αλλά σταμάτησα στην 3η-4η φορά γιατί οι συνάδελφοι με κοιτούσαν περίεργα ...Quote:
Originally posted by NADINE
Αύριο θα ξαναδοκιμάσω, αλλά με το δικό μου όνομα, γιατί σήμερα παρατήρησα οτι κάποια "αγοράκια" στο γραφείο κάνανε παρέλαση και μου λέγανε "μπράβο Ναταλία μου που δεν ντράπηκες!". Τι εννοούσαν άραγε?
Καλημερα!!!!!!!!!
Ναταλια μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια, και ναι μπορεις να γινεις σαν και μενα τετοια μερα σε ενα χρονο, ειδες που δεν ειναι και τοσο δυσκολο τελικα, αληθεια πηρες τηλ στο ΤΕΒΕ?
και αν ερθω στο νοσοκομειο να σε δω μην πεις τιποτα, εσυ το ζητησες!!!!!!!!!!!!!
συγνωμη αλλα ηταν κακο αυτο που σκεφτηκα? η εχω γινει πολυ ψωναρα?
φιλια σε ολα τα κοριστακια,
υ.γ για το βασουλινι με τα κοτσιδακια δεν θα πεις τιποτα?
καλα Δημητρη εγραψες,
μας εφτιαξες την βδομαδα
ʼσε τους κομπλεξικούς να λένε,Μητσάρα μου!Δεν έχουν συμφιλιωθεί με τη θηλυκή τους πλευρά!Τόσα ξέρουν,τόσα λένε!Quote:
Originally posted by spot
Είπα να ακολουθήσω αυτό που μας προτρέπεις να κάνουμε, σηκώθηκα λοιπόν και άρχισα να σκούζω "είμαι η Ναταλία και είμαι μια χαρά" αλλά σταμάτησα στην 3η-4η φορά γιατί οι συνάδελφοι με κοιτούσαν περίεργα ...Quote:
Αύριο θα ξαναδοκιμάσω, αλλά με το δικό μου όνομα, γιατί σήμερα παρατήρησα οτι κάποια "αγοράκια" στο γραφείο κάνανε παρέλαση και μου λέγανε "μπράβο Ναταλία μου που δεν ντράπηκες!". Τι εννοούσαν άραγε?
Εσύ συνέχισε κανονικά τις ασκήσεις σου,νιώθωντας ευγνωμοσύνη στους γονείς μου,που δε με βάφτισαν ΠΑΡΘΕΝΑ !
ναι, φοβερος καιρος. μειον εναμιση ειχαμε σημερα το πρωι μεσα στην πολη. αλλά βγηκε ο ηλιος και ολα καλα ειδικα οτσαν εισαι στο γραφειο και εχεις βαλει το aircondition στο 30 γιατι ολο το σβ ηταν κλειστο....
λοιπον ειμαι και εγω το μπαρμπουνι και ειμαι καλα αν σκεφτω ποσο εφαγα αυτες τις ημερες. 87,2 σημερα και ξαναρχιζω κανονικα.
περασα ενα ωραιο σαββατοκυριακο και ιδιαιτερα ενα υπεροχο σαββατιατικο μεσημεριανο σε εναν παιδοτοπο ολο πηδηματα και ανακλινδρα....την επομενη φορα εναν μαυρο για εμενα παρακαλω....
ηπια και εναν ωραιο καφε σκετο αν και ακομη καλυτερος ηταν του νεκταρινιου που δοκιμασα καταλαθος... μετριος με γαλα....
γνωρισαμε και το σποτ και την επομενη φορα ελπιζουμε να γνωρισουμε κι αλλα μελη
αννεζινα μου ειχα ξεμεινει απο μπαταρια οποτε δεν μπορουσα να σε παρω. φυλαγα τη λιγη που ειχα γιατι θα ειχα δυσκολη επιστροφη με παγετο κλπ. την εκανα την μαλακια παλι...δε ειχα φορτισει το κινητο.....
τι νεα απο την υποομαδα labm? η b ειναι οκ. μειον 1,6 χωρις χαπια και συνεχιζω. σημερα εκανα 30 λεπτα διαδρομο και πηρα λιγο τα πανω μου. θα συνεχισω/ξαναρχισω τη διατροφη της πεταλουδιτσας
βασια μου ειδα μιλησες και με την dream και ολα καλα. μπραβο, χαρηκα. αντε και οι υπολοιπες να παιρνουν σειρα και κυριως να σηκωσουν το τηλεφωνο.
η πεννουλα μας κανει επιδερμιδα αφου το φασολακι τη θελει να κοιμαται συνεχεια. ταχα εβαλε πολλα κιλα.....τιποτε δεν ειδα εκτος απο ενα φορεματακι που τονιζει την κοιλια για να παιρνει σειρα στα οποια ταμεια....
το βασουλινι μια κουκλα, με κατεπληξε για μια ακομη φορα. δεν πιστευω πως εχασε τοσα κιλα τοσο γρηγορα. μια κουκλα απο το μαλλι ως το νυχι στην κυριολεξια.....με εμφαση στο μαλλι.
το νεκταρινι με τα χρωματα του, νεκταρινί αυτη τη φορα, βιολέ την προγουμενη....οπως παντα μια χαρουμενη κουκλα με 2 μικρες κουκλες μας εμφανιστηκε αυτη τη φορα
η ναταλια μια θεα οπως παντα αν και δεν το παραδεχεται, μια θεα που δεν σηκωνει το τηλεφωνο και που μας επιτρεπει την επομενη φορα να βρεθουμε χωρις αυτη αρκει να της στειλουμε τη βασια οταν και οπου θα πρεπει
κοριτσια περασα πολυ καλα, σας ευχαριστω ολες
και οσο εγραφα ολα αυτα, ο σποτ μπηκε και σαρωσε τα βραβεια....ενα ακομη απο εμενα. περασε μολις μια συναδελφος και με ειδε να γελαω μονη μου.....ε, ενταξυ δεν φωναξα ειμαι η ναταλια αλλά και το γελιο μια ενδειξη ειναι, δεν ειναι?
αυριο ομως σποτ, ε? παρθενα.... οκ?
Είστε απίστευτες !
Ναταλία, έγραψες με το "Παρθένα".
Πότε με πήρες,παραπονιάρα κοπελιά και δε σου σήκωσα το τηλέφωνο;Quote:
Originally posted by BARB3
βασια μου ειδα μιλησες και με την dream και ολα καλα. μπραβο, χαρηκα. αντε και οι υπολοιπες να παιρνουν σειρα και κυριως να σηκωσουν το τηλεφωνο.
η ναταλια...που δεν σηκωνει το τηλεφωνο
Εκτός αν ήσουν με απόκρυψη,γιατί αυτές σπάνια τις απαντώ...Είχα όντως χθες.
spot,χρόνια πολλά για τις 21,που γιόρταζες!Αν κάθε τρεις και λίγο περνάς φάσεις με άλλα ονόματα
είναι λογικό οι συνάδελφοι να ανησυχούν για την έξαρση των πολλαπλών σου προσωπικοτήτων...
Αλήθεια,το Νεκταρινέλι μας γνωρίζει πως φέτος το καλοκαίρι θα περάσεις έναν μήνα με την Κλειώ
στο τρίγωνο των Βερμούδων και μάλιστα με τροχόσπιτο;Σε βρίσκω πολύ τολμηρό,Μάξιμε!
Χαχαχαχα ... βλέπω επισκεύθηκες και το δίκο μου φόρουμ, το καμπίστικο ε?
ʼντε, φτάνει τώρα, τσατ το καταντήσαμε, να μιλήσει και κανένας άλλος.
Kαλά,Μπάμπη! ;)
καλα, εσυ προχθες δεν ελεγες οτι δεν σηκωνεις τηλεφωνο? οτι σου ειναι πολυ δυσκολο? κατι για σκρεκα και τεβε λεγαμε εκεινη την ωρα......Quote:
Πότε με πήρες,παραπονιάρα κοπελιά και δε σου σήκωσα το τηλέφωνο;Quote:
Originally posted by BARB3
η ναταλια...που δεν σηκωνει το τηλεφωνο
Εκτός αν ήσουν με απόκρυψη,γιατί αυτές σπάνια τις απαντώ...Είχα όντως χθες.
τωρα κατι εχασα, ειμαι σιγουρη. για κανε μας μια περιληψη για να μη μπω στο camp και χασω ολη την ημερα και με απολυσουνQuote:
Kαλά,Μπάμπη! ;)
Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα.
Από το πρωί κλαίω
πέθανε η γιαγιάκα μου σήμερα το πρωί.........
λιντα μου συλληπητηρια για την γιαγιακα,
ειναι τρομερο πληγμα, και εγω δεν ξερω πως θα το διαχειριστω αν φυγει η δικια μου, την αγαπω και την νιωθω τοσο κοντα οσο τη μανα μου.
Ευχαριστώ Βάσια μου.
Έχω ήδη δύο τρομερές απώλειες (τους γονείς μου πολύ νέους).
Η γιαγιάκα μου κόντευε τα 90 αλλά πως να το κάνουμε... ήταν γιαγιά. Αυτή μας μεγάλωσε σχεδόν...
αχ λιντα μου.....ζωη σε εσας κοπελα μου.....τι να σου πω....μακαρι να φτασουμε στα χρονια της με υγεια.... πες μας δυο λογακια για τη γιαγια σου αν πιστευεις οτι θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα αυτο. ποσο χρονων ηταν, αν ηταν καλα στην υγεια της, που ζουσε.....
+1Quote:
Originally posted by basia
λιντα μου συλληπητηρια για την γιαγιακα,
ειναι τρομερο πληγμα, και εγω δεν ξερω πως θα το διαχειριστω αν φυγει η δικια μου, την αγαπω και την νιωθω τοσο κοντα οσο τη μανα μου.
Συλληπητήρια Lida
Ναταλάκι .... είσαι ένα μοναδικό πλάσμα!
Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες!
Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου,αγάπη...
Είμαστε όλοι δίπλα σου!Έλα,να το πάρω αγκαλίτσα...
LIDA μου δυστυχώς ο πόνος και το πένθος πρέπει να κάνουν τον κύκλο τους για να νιώσεις καλύτερα...Αυτή τη στιγμή καταλαβαίνουμε ότι πονάς πολύ και πίστεψέ με όσο χρονών και να ήταν η γιαγιά σου πάλι το ίδιο θα πονούσες...Να σκέφτεσαι μόνον πως αφού την αγαπούσες τόσο πολύ δεν θα ήθελες φυσικά να συνεχίσει να ζει και μετά τα ενενήντα της όταν τα προβλήματα της υγείας της θα την ταλαιπωρούσαν άσχημα...Τότε η ζωή γίνεται βάσανο και η γιαγιά σου αναπαύθηκε....
Συλληπητήρια και να την θυμάσαι με τις πιο γλυκές αναμνήσεις...Είμαι σίγουρη ότι αν σε βλέπει θέλει να χαμογελάσεις ξανά σύντομα...
Λίντα μου, ειλικρινά δεν έχω λόγια, σε αυτές τις περιπτώσεις ότι και να πει κανείς
φαίνεται κοινοτοπο, ο πόνος δε γράφεται καλό μου.
Όμως απλά θα σου πω οτι σε νιώθω... αυτό και σε αγαπώ.
Σας ευχαριστώ κορίτσια μου πάρα πολύ.
Τέτοια λόγια δεν μου τα είπε κανείς σήμερα, μόνο εσείς....