Σκέφτομαι αύριο να κάνω μια νέα προσπάθεια σχετικά με την καταπολέμηση του άγχους ,των κρίσεων ,της κατάθλιψης (ίσως έχω).
Αν έχετε καμία ιδέα πείτε την.
Τι πρόκειται να βοηθήσει; Εσάς τι σας βοήθησε;
Printable View
Σκέφτομαι αύριο να κάνω μια νέα προσπάθεια σχετικά με την καταπολέμηση του άγχους ,των κρίσεων ,της κατάθλιψης (ίσως έχω).
Αν έχετε καμία ιδέα πείτε την.
Τι πρόκειται να βοηθήσει; Εσάς τι σας βοήθησε;
Δε θα αφήσω τα κουτάκια της κοινωνίας να με καθορίζουν. Κι ένα απ΄αυτά είναι η "ηλικία", λες και κανένας δεν έχει δει νέους που να είναι γερασμένοι και ηττημένοι, ή μεγάλους που να είναι δυνατοί, σίγουροι και "νέοι". Όσο για τη βία, ποτέ δε θα μπω στο παιχνίδι του η βία ανήκει στο χέρι του άλλου κι όχι στο δικό μου. Γιατί να το κάνω; Αυτό είναι ηττοπάθεια και μοραλισμός. Δηλαδή ένας θέλει να με δείρει, εγώ δεν μπορώ να τον δείρω. Τι σόι λογική είναι αυτή; Κι από πότε το κουτάκι των χρόνων έχει να κάνει με τις μεθόδους που κάποιος μπορεί να χρησιμοποιεί στη ζωή του; Τον τρόπο μου τον διαλέγω εγώ και μόνο εγώ.
όσο ζούμε πρέπει να μπορούμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε ανεξάρτητα με την ηλικία.
η βία είναι λύση όταν δεν υπάρχει άλλη λύση. επειδή μια τέτοια κοινωνία ονειρευόμουν, δεν θέλω να προδώσω αυτά τα πιστεύω. ότι μπορούν να τα καταφέρουν οι ανθρώποι χωρίς βία.
βρίσκω πολύ δύσκολο να ζεις έξω απο τα κουτάκια της κοινωνίας αν ζεις μέσα στην κοινωνία. θέλει τσαγανό.
σκέφτομαι πως είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες στον άνθρωπο να χάσει τον μπούσουλα αν έχει πολλές φορές μπερδευτεί.
Υπάρχει ένα τέρας με πολλά πλοκάμια απέναντι στον καθένα. Το τέρας απλά δεν γίνεται να χτυπηθεί με ευχολόγια, πασιφισμό, που καταλήγουν στην ουδετεροποίηση. Ωστόσο θα συμπληρώσω ότι η βία δεν είναι φετίχ, με αυτό το σκεπτικό το αναλύω το ζήτημα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι, αλλά αν η βία βγει έξω από τα εργαλεία, δε βλέπω πώς γίνεται. Στη ζωή μας θα συναντήσουμε πολλούς που θα θελήσουν να μας πατήσουν και ήδη μας αντιμάχονται, θυμάμαι το παλιό χίπικο που βάζανε ένα λουλούδι μέσα σ' ένα όπλο και γελάω. Για εμένα δεν υπάρχει τίποτε πιο θλιβερό, αλλά και γελοίο ταυτόχρονα. Σαν ένα, οκ, κάτσε να δώσεις ένα χαδάκι στον εχθρό σου, γιατί είσαι τρυφερή ψυχή. Να δεις για πότε θα σου γυρίσει μπάτσα. Οπότε όχι, δεν είναι λύση όταν δεν υπάρχει άλλη λύση, για μένα μιλάω πάντα, δεν το αναλύω έτσι. Μάλιστα, γιατί να μην προλάβω αυτόν που θέλει να χτυπήσει/κακοποιήσει/ματώσει; Τι με σταματάει αν όχι η Ηθική; Και από πού προέρχεται αυτή η Ηθική; Ποιον βολεύει; Εμένα; Nope.
«Σήμερα, 21 Δεκεμβρίου του 2024, είναι το χειμερινό ηλιοστάσιο, διαφορετικά γνωστό ως η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ή αλλιώς η μικρότερη μέρα του έτους. Στην Αθήνα, ο ήλιος ανέτειλε στις 07:37 και έδυσε στις 17:09 και ως εκ τούτου η μέρα διήρκεσε μόλις 9 ώρες και 31 λεπτά. Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί, επίσης, την πρώτη ημέρα του χειμώνα για το βόρειο ημισφαίριο, ενώ το νότιο υποδέχεται το καλοκαίρι»
καλά ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ
Ακριβως αυτο που λεει το αγριμι.απο ολες τις οπτικες τιποτα δεν ανατρεπεται με τν πασιφισμο και τις κλαψομουνικες διαμαρτυριες.
Οι ισοροποιες ειναι οντως λεπτες και θα μπερδευτεις.Αλλα θα βρεις τον εαυτο σου,γιατι επιβαλλεται για σενΑ.
Ενας "ηθικος" κωδικας για μενα,υπαρχει παντως.Οσο μαλακια και αν ακουγεται.Ειναι η δικη μου θεωρηση και δε μπορω να με αναιρεσω.
Δεν ξερω αν βγαζουν νοημα,αυτα που λεω
@sumac, ναι, για μένα τουλάχιστον βγάζουν νόημα.
Επίσης θα έλεγα ότι κρατάω κάποια ηθική, τις δικές μου αξίες. Είναι ένα core αξιών, προσωπικών, έτσι το χαρακτηρίζω.
και καλά Σατουρνάλια! Τι αντιγραφή έπεσε για να επιβληθεί στον κόσμο το νέο παραμύθι με σκοπό να κερδίσουν χρήματα και την εξουσία ...
Σχετικά με το ηλιοστάσιο από 2/12 -12/12 νυχτώνει νωρίτερα από όλες τις άλλες μέρες του χρόνου αλλά ξημερώνει κάθε μέρα αργότερα μετά συνεχίζει να ξημερώνει αργότερα έως 31/12 και για κάνα δεκαήμερο ξημερώνει αργότερα από κάθε μέρα του χρόνου ενώ νυχτώνει καθημερινά λίγο αργότερα.
Η μικρότερη σε διάρκεια μέρα αλλά για όσους κοιτάνε μόνο την ανατολή ή την δύση είναι άλλες οι ημερομηνίες.
Γενικά η ώρα εξαρτάται και από την περιοχή που ζει κάποιος, από το Καστελόριζο μέχρι την Κέρκυρα υπάρχει περίπου 40 λεπτά διάφορα στο φως της μέρας σε σύγκριση με την ώρα και όχι με την διάρκεια της μέρας/ νύχτας.
πολύ ενδιαφέροντα όσα παρέθεσες αχβαχ! ο κρόνος ο θεός ή ο πλανήτης; γενικότερα έχουν πέσει τρελλά κόπι πέιστ στις θρησκείες, από τις παλιές στις νέες.
άγγελος με τους αγγέλους και σκυλί με τα σκυλιά.
https://www.youtube.com/watch?v=BNPJfwBtypw
αν και δεν ανήκω στο φάσμα, ταυτίστηκα σε πολλά και πώς τοποθετείται απέναντι στην κοινωνικοποίηση των νευροδιαφορετικών
Δε θα ήθελα να χτίσω καμία ταυτότητα γύρω στη νευροδιαφορετικότητα επίσης. Αν απορρίπτω τις στατικές ταυτότητες και τις πολιτικές τους, γιατί να μην απορρίψω κι αυτήν; Και, να πω εδώ, ότι επισκέφθηκα πρόσφατα χώρους, στο ίντερνετ βέβαια, που η ταυτότητα της νευροδιαφορετικότητας συντάσσεται, και αυτό που είδα ήταν φοβιστικό, απίστευτο policing, ορθολοξία, κάθετη απολυταρχία ταυτότητας, gate keeping, τύπου δεν μπορείς να αρθρώσεις λέξη και σε χτυπάνε με ραβδιά ορθότητας. ΔΕΝ θα πάρω. Είμαι εγώ, καμιά άλλη και δε θα μπω ούτε σε αυτό το κουτάκι. Δεν είναι ότι δεν ταυτίστηκα με πολλά βιώματα που ανέφερε η Κατερίνα, όντως ταυτίστηκα, αλλά νομίζω πως θα ήθελα να ασχοληθώ με το πώς κι αυτή θα γίνει άλλη μία δικαιωματική σημαία μελλοντικά, στο εξωτερικό έχει ήδη γίνει με κοινότητα νευροδιαφορετικών που ζητάνε αναγνώριση της διαφορετικότητας θεσμικά και από την κοινωνία. Θα ζητάει και θα "κερδίζει" δικαιώματα, ένα παιχνίδι ουδετεροποίησης κι αυτό, άλλη μία λέξη για να στραφείς να βρεις το ανήκειν. Δε θέλω ν' ανήκω πουθενά, αυτή είναι η διαφορά. Το είδα το παιχνίδι και με το LGBTI+, δε γίνεται χωρίς κριτική σε αυτές τις πολιτικές ταυτοτήτων. Ένα χαρακτηριστικό τους είναι η αφαιρετική Ιδεολογία του safe space, το οποίο είναι εντελώς ουτοπικό, καθώς τίποτε δε μπορεί να είναι safe πάνω στη γη, εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε ίδιοι μέσα στο χρόνο, την εμπειρία, τις ερμηνείες των βιωμάτων μας, πώς θα μπορούσε κάτι τέτοιο να υπάρξει;
Ωστόσο user, thanks, γιατί το σκέφτηκα κι αυτό. Και, επίσης, γιατί βρήκα μέσα σε αυτό το podcast channel, αυτό εδώ! Τη ζωή της Frida Kahlo, της οποίας γνώριζα ήδη όλη τη βιογραφία, αλλά έβαλε στο νου μου κάποια βιώματά της και σκέψεις της κάτω από διαφορετικό ερμηνευτικό focus.
https://www.youtube.com/watch?v=NcZ2rzskiSk
ca fait rien
είχα ακούσει την ιστορία της Βιρτζίνια Γουλφ και τον ατομικό της αγώνα. είχε μια μοναχική ζωή λόγω συνθηκών και φύσης κι ήταν σαγηνευτικό για μένα που βρήκε μια ισορροπία στην καθημερινή ζωή που να της δίνει ανακούφιση.
μια μέρα ίσως να μην υπάρχει ανισότητα. ;;;
Σκέφτομαι ότι είναι οι τελευταίες μου γιορτές καθώς πιστεύω ότι έχω κάτι σοβαρό κ θα πεθάνω.....
Πολύ μπροστά πάμε ως κοινωνία.
Σαν χθές θυμάμαι που έβλεπε/άκουγα για αγόρια που δεν τολμούσαν να πάρουν τηλέφωνο σε ένα κορίτσι για να μην το σηκώσει ο πατέρας της. Δεν τολμούσαν και ενήλικοι να περάσουν να την πάρουν φανερά από το πατρικό της. Τα κορίτσια παρακαλούσαν την μάνα να πείσει τον πατέρα να βγούνε έξω βράδυ ή για να πάνε σε μια γιορτή , που να τολμήσουν να του αντιμετωπίσουν και να μαλώσουν μαζί του αν είχε αντίθετη άποψη.
Θα έγραφα και για την αντίδραση του πατέρα αν έπιανε την κόρη του με αγόρι αλλά ας το αποφύγω καλύτερα...
Σε μια πλούσια γειτονιά της Θεσσαλονίκης μάθαμε πως μια 16χρονη μάλωσε με τον 64χρονο πατέρα της μέσα στο σπίτι του και ο 14χρονος γκόμενος που "έτυχε" να πάει επίσκεψη με μαχαίρι ως δώρο στον πεθερό του επιτέθηκε για να υπερασπιστεί την τιμή της σχέσης του!!! Περίμενα να τον κατηγορήσουν πως βίαζε, χτυπούσε, και οτιδήποτε άλλο έβρισκαν να πουν οι δημοσιογράφοι αλλά τελικά το ζευγαράκι του Πανοράματος τον παράτησαν αβοήθητο και έφυγαν μαζί να ζήσουν τον έρωτα τους, αλλά τον συνέλαβε η αστυνομία μετά από ώρες.
Κρίμα που δεν ανέβασαν και ένα βίντεο να δούμε τον καυγά. ο πατέρας είναι καλά πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Τι θα γίνει άραγε στη συνέχεια?
δεν ξέρουμε τί ιστορικό έχουν αυτοί οι ανθρωποι, πρώτη φορά ακούω την ιστορία, μου θυμίζει ένα κορίτσι παλιά που είχε επιτεθεί στη μάνα του με την υποστήριξη των φίλων της. σε αυτή την ηλικία τα παιδιά μιλάνε τα λένε όλα μεταξύ τους ένα δε βρεθηκε να πει κάτι στους γονείς του; αυτοί δεν αντέδρασαν; δεν έμαθαν τρόπους συμπεριφοράς στον πιτσιρικά;
Ο πιτσιρικάς κυκλοφορεί ελεύθερος αλλά δεν μπορεί να πλησιάσει τον πατέρα και το σπίτι της κοπέλας του χαχα όπως τα ξέρουν οι μεγαλύτερες γενιές. Θα πηγαίνει για συνεδρίες σε δημόσιο Νοσοκομείο.
Τι τιμωρία θα επιβάλει ο πατέρας στην ανήλικη κόρη του?
Προβλήματα που έχουν και οι πλούσιοι, χριστουγεννιάτικα ένα παιδί να πηγαίνει μόνο του σε ξένο σπίτι για να κάνει παρέα στη φίλη του και όταν γυρίζει ο πατέρας της να τους κάνει τσακοτους στον πάνω όροφο!
Φτωχό σενάριο απουσιάζουν ο γονέας Β και το άλλο ζευγάρι, δεν υπάρχουν ούτε αδέρφια.
Για την Πρωτοχρονιά ελπίζω να υπάρξει κάτι πιο πικάντικο.
σόδομα και γόμμορα, κλειστή κοινωνία φαντάζομαι; αν και έχουμε δει κι από ανωτερη τάξη τρελά πράγματα..
σκέφτομαι πως πεινάω.
Οι πλούσιοι δεν κουτσομπολευουν τους γείτονες. Με τον Ρήνο έγινε χαμός όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, τώρα πως γίνεται να λέει ένα παιδί πως "είδε" καυγά, το κορίτσι του με αίματα και με μώλωπες και ο πατέρας να μην συλλαμβάνεται? Ο εισαγγελέας θεωρεί πως ο πατέρας είχε δίκιο και έπρεπε να χτυπήσει την κόρη του?
Οι δημοσιογράφοι το κουκούλωσαν το θέμα... Ποιος ξέρει τι όργια γινόταν πίσω από την καλή κοινωνία.
η αλήθεια είναι πως πολλοί πλούσιοι χάνουν επαφή με την πραγματικότητα και το τί συμβαίνει γύρω τους. γίνονται απαθείς πολύ εύκολα, το χρήμα διαφθείρει, το λίγο διαφθείρει λίγο και το πολύ διαφθείρει πολύ, όπως -σωστά- είχε πει η κατακουζήνα του σίριαλ.
είχε γίνει καταγγελεία και δεν παραπέμφθηκε σε δίκη; με ιατροδικαστή και τα ρέστα; μάλλον ή θα πλήρωσε το @ρχδι ή κάποιος λέει ψέματα.
Όσοι είναι από τη φυλακή και θελουν να πιάσουν δουλειά να ανεβάσουν επικοινωνιακες δεξιότητες κ σωματική κατάσταση ρωτήστε τα παιδιά τα έχουν φροντίσει αυτοί
Η γυμναστική σε ομορφαίνει η δουλειά καθαρίζει το DNA κανονίστε τι θα κάνετε
Defence άμυνα το βγαλα
Σασ έβγαλα αυτή τη μαλάκια
Ξαναλέω για ολουσ οι άντρες δε γαμανε πηγαίνουν στη δουλειά γυρνάνε και λένε δύο μαλακιες όλη μέρα αυτοί είναι οι άντρες τώρα εμένα με βασανίζουν κ βγάζω αν φύγω εγώ θα γυρίσουμε σε τραγικές καταστάσεις μέχρι να μάθουν οι πολιτικοί τι πρόβλημα υπάρχει θα έχουν πεθάνει όλοι να ξέρετε
Εγώ δε μιλάω γιατί δεν πάτε καλά να ξέρετε
τον συνέλαβε η αστυνομία μετά από ώρες... ήταν Χριστούγεννα και απολογήθηκε με δικηγόρο την πρώτη εργάσιμη μέρα . Γιατί να γίνει καταγγελία? Εδώ δεν αναρωτήθηκε κάνεις αν λέει αλήθεια! το κορίτσι το είδε με αίματα και σόγια στα χέρια όταν άκουσε τον καυγά με τον πατέρα της ,το πήρε και του επιτέθηκε για να την σώσει . Αρχικά ο πατέρας είπε πως τον τραυμάτισε χωρίς να αναφέρει καυγά με την κόρη του .
Ψηφίζω ψέματα. Μάλλον καλύπτουν την 16χρονη και δεν θέλουν να πουν τον λόγω του καυγά!!! Τώρα δεν υπάρχει ενδοοικογενειακή βία να συλλάβουν τον πατέρα...
Είναι το άλφα μέιλ που αντέχει τα πάντα και το Β μέιλ που είναι το αδύναμο εσείς είστε β και θέλετε μαλακιες κι εγώ καπνίζω αλλά είμαι άλφα στόχος ειναι να τα πάρετε από μένα και να ζήσετε κανονικά οι γιατροί κι ο Μητσοτάκης το θεωρούν μαλάκια όλο αυτό εμένα μου είπαν ότι το έκανα αυτοί είναι η μαλάκια των παππουδων αυτά κάνανε και σε μας τα ίδια κάνουν κ σε σας είστε όλοι για τον λουτσο γιατί βάζετε το κράτος να καθαρίσει άμα σασ αφήσω δε θα δουλεύει κανένας και θα γίνεται Σπιναλόγκα θα σκοτωθειτε μεταξύ σασ να ξέρετε
Ξαναλέω το κράτος είναι στημένο ώστε οι μικρές ξένες να πηγαίνουν με τουσ 60αρηδες είστε όλοι άρρωστοι ο υγιής άνθρωπος που είμαι εγώ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΥΓΙΗΣ ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ
Θα κλαίνε οι έμποροι με τις πουτανες για τα βιώματα τους που δεν ξέρουν ότι αν ήταν άλφα ούτε σημασία θα δίνανε ξεκοληστε μαλακισμενα να ζήσετε κανονικά
Μιλάω με όλες από ολο τον κόσμο για την Ελλάδα λένε ότι κυκλοφορεί χρήμα και θελουν να παίξουν κι αυτές και καταλήγουν να κάνουν σεξ το θέμα είναι αλλού κ είναι παγκόσμιο κι εδώ όλα γίνονται αλλιωσ εμείς το παίζουμε καλοί και είναι όλοι καρναβάλια για τους έξω να ξέρετε
Βλέπω το παραπέντε αλλά θυμάμαι και την πρώτη προβολή των επεισοδίων. Θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι τα χρόνια που φύγαν και πήγαν χαμένα.
Άντε να περάσει η παραμονή Πρωτοχρονιάς, δύσκολη μέρα ξεκίνησε, έχω να σκεφτώ πολλά από την ζωή που δεν έζησα .
τα ίδια κι εδώ αχβαχ. βλέπω κι εγώ παραπέντε και δεν θυμάμαι τις μέρες που έπαιζε αν το έβλεπα -σίγουρα το έβλεπα- αλλά για δες πάντα κάτι βρίσκεις που δεν είδες την πρώτη φορά ή τις άλλες,όπως πχ ότι όντως είχε αναφερθεί ως ασέξουαλ ο Σπύρος και η Αμαλία είχε αναφέρει για το ταξίδι της με το αεροπλάνο στην παρέα των πέντε.
Στο τέλος θα καταλάβουν ποια ήταν η Αμαλία και πως πάντα αυτή τους βοηθούσε χωρίς να το αντιλαμβάνονται.
Σενάριο έργου είναι αλλά όταν βλέπεις στιγμές δικές σου στους ρόλους ταυτίζεται. Αυτοί έστω και στα ψέματα κάτι έκαναν. Εγώ νιώθω ως Σπύρος αφραγκος νταλιος Μαριλενος με αντιλήψεις πρωθυπουργού ! Πόσα παιχνίδια παίζει η ζωή, θα μπορούσα και εγώ να πάθω κάτι και να ήταν εντελώς διαφορετική η ζωή μου ή να μην ζούσα.
Δεν είχα κάτι σοβαρό αλλά αν σκεφτώ πως έκανα και εγώ ταξίδι Κύπρο με το ήλιος πρίν πέσει ή παραλίγο να πέσω με λεωφορείο σε γκρεμό, γενικά όταν έχεις βρεθεί στο ίδιο σημείο άλλη στιγμή σκέφτεσαι πως ζεις από τύχη. Όταν κάνεις εξετάσεις για κάτι σοβαρό και περιμένεις τα αποτελέσματα ακόμα και αρνητικά να βγούνε για κάποιες ώρες βιώνεις περίεργα συναισθήματα ειδικά αν πρέπει να επαναλάβεις συμπληρωματικές για κάποιες ενδείξεις.
Υπάρχουν και στιγμές απελπισίας που λες ένα βήμα και όλα τελειώνουν χωρίς να το πάρει χαμπάρι κάνεις, από μια πτώση από την ταράτσα ή στο νερό, η να βγεις από τον δρόμο όταν οδηγείς. Καλή χρονιά με αισιοδοξία 2025 και δεν έκανα τίποτα άρα θα ζήσω πολλά χρόνια ακόμα.
Πρώτον όλοι σκοτώνεται οι υγιείς και δεύτερον πάτε όλες σε γιατρό μπας και καταλάβετε τι μαλακιες κάνετε
όσο ζεις σημαίνει πως έχει ακόμη χρόνο. -δεν το σκέφτηκα εγώ.
σοκαριστικό αυτό που περιγράφεις. τί έχει μείνει από εκείνες τις μέρες; επανήλθες γρήγορα ή σου πήρε χρόνο; πραγματικά η ζωή είναι απρόβλεπτη.
για το παραπέντε προχθες είδα που έλεγε η άγγέλα τις άλλες που την κράζανε κότες "για σας λέω" έλεγε και λέω λίγα κότσια να είχα να το έλεγα κι εγώ όταν χρειαζόταν. εγώ ούτε υπονοούμενα δεν πεταω, αν είμαι στο ίδιο -εργασιακό ή μή, κοινωνικό τέλος πάντων- περιβάλλον με κάποι@ που με αντιπαθεί και το δείχνει κι εγώ μούγκα.
νιώθω σπύρος τρελά εσωστρεφής που φέρνει τη ζωή της γιαγιάς του ως ξέφρενη -αν εξαιρέσεις ταξίδια δεν είναι- επειδή αυτός είναι μούχλας, μια ζωή προστατευόμενος και δειλός, αλλά και ντάλια, από άλλο ανέκδοτο, καταλαβαίνω τα πράγματα αλλιώς και να λέω ό,τι μου ρθει.
Για το θέμα υγείας το ξεπέρασα μέσα σε τέσσερις μήνες περίπου. Τελικά ήταν μάλλον εκ γενετής βλάβη που λόγω μυωπίας στο ένα μάτι μου προκάλεσε κάποια παραμόρφωση, δεν είχα όγκο στον εγκέφαλο. Γλύτωσα και το χειρουργείο από οφθαλμίατρο. Όμως υπάρχει πιθανότητα άτομα σαν εμένα να τυφλώνουν μεγαλώνοντας. Βέβαια και τώρα που βλέπω ο εγκέφαλος δεν χρησιμοποιεί το προβληματικό μάτι.
Ψυχολογικά μόνος μου τα πέρασα δεν το είπα σε γνωστούς και οι γονείς μου δεν κατάλαβαν τι εξετάσεις έκανα. Γενικά δεν φοβάμαι να πεθάνω, η ζωή με τρομάζει, δεν μπορώ να σκέφτομαι κάποιο λόγω για να ζήσω, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν περιμένω να αλλάξει και τίποτα σε εμένα.
Το μόνο που θα καταφέρω να κάνω αν ζήσω πολλά χρόνια είναι μαζέψω χρήματα και να πεθάνω μόνος ως ένας τρελός τσιγκούνης, απομονωμένος από τον κόσμο.
Δεν είναι πρότυπο. Αρκετοί ζητιάνοι, ρακοσυλλέκτες, και ηλικιωμένοι είχαν το κομποδεμα τους χωρίς να το αξιοποιήσουν όσο ζούσαν, άλλωστε γιατί να βοηθήσεις κάποιον? Μόνο αχάριστους, αργοσχολους, συναντάς
Kαλη χρόνια με υγειααααα ψυχική και σωματική :)
Αυτό που θέλω να πω είναι να μην μου βάζετε τίποτα στον καφέ μόνο αυτό
επίσης από εμένα!
να έχεις λεφτά και να ζεις στον δρόμο πόσα παιδικά τραύματα θα έχουν αυτοί οι ανθρωποι! -γνώμη μου πάντα, το να παρέχεις στον εαυτό σου μια καλή ποιοτική ζωή δεν είναι μεγάλο ξοδεμα.