εναν καφε και σηκωνομαι!
Printable View
Νωρις νωρις βλεπω κυρια μου!! :P
Αντε ρε ρεμαλια κι εσυ Κλειδη σκεψης οταν εχουμε δουλεια σηκωνομαστε απο νωρις νωρις...
Που να προλαβεις τωρα θα σε παρει μεσημερι :P
Θέλω να κλάψω από την κούραση...
Δεν νιώθω αρκετά χαλαρή ακόμα για να μπορέσω να ξαπλώσω, αργότερα...όσο για τη διάθεση μου δυστυχώς δεν είναι κι ιδιαίτερα καλύτερα απλά δεν είμαι στο σημείο να κλαίω συνέχεια...αν θέλεις δες στην ενότητα κατάθλιψη που έγραψα ξανά χθες σε σχετικό θέμα που είχα ανοίξει και θα διαφωτιστείς περισσότερο...
Υ.Γ. Απάντησα και στο θέμα σχετικά με την πρόληψη της αυτοκτονίας αν θες να το δεις...
Εσύ πώς πας;
Εγω καλα ειμαι, συνεχιζω την πρακτικη στο σχολειο, γραφω και τις αξιολογησεις καθε μερα, διαβασμα δεν εχω να δινω μαθηματα κτλ οποτε ειμαι πιο χαλαρη! σημερα θα παω κανα κλαμπακι μαλλον με τον δικο μου, τωρα ετοιμαζομαι να φαω γτ πειναω σαν λυκος (χαχα!), κατα τ αλλα καλα! ειδα το θεμα της αυτοκτονιας, απαντησα και παω να δω και το αλλο! :)
απόλυτα χάλια
αυτή είναι ζωή
ψυχωση μ'αυτη εδω την ηθοποιο και ψαχνω μια ιδια να βρω να παντρευτω. και δεν ειναι μονο θεμα εμφανισης γιατι νταξ ειναι αγγλιδα, ειναι και θεμα γουστου. τοσο που εψαξα και ειδα καμποσες ταινιες της!
Μια χαρά.....
Εχω κεφια κι ας ειμαι κομματια απο χθες!!!
κρασισια και μπυροϊνες κι εδω. θελω να περιγραψω κι ενα γεγονος που συνεβη, να δειτε πως χτυπαει η αρνητικη ενεργεια παντου γυρω μου. εχωντας σκυλοβριστει με γονεις, ξεκιναω ν'ανοιξω καινουργιο μπουκαλι με λαχταρα να μεθυσω και να νιωσω καλυτερα, ομως στο ανοιγμα κοπηκε ο ΦΕΛΟΣ στα δυο! δε γαμιεται λεω και αφου το ανοιξα τελικα βαζω σε μεγαλο ποτηρι. με το που παω να πιω, παρατηρω οτι το ποτηρι ηταν ραγισμενο κι ετοιμο να σπασει. γκονταμιτ λεω οτι πιανω γινεται κομματια ?
I feel Perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άσχημα... :(
Mια χαρα...
Πεσμένη...
https://www.youtube.com/watch?v=YjVSfMjUz2I
"Μωρο χαμηλωσε για 2 λεπτα τη μυτη σουυυ
Κοβε τουπε τωρα μιλας με τον αλητη σουυυ!"
ΝΤΑΞ..........
Α και ξεχασα....
Αισθανομαι κομπλε! :D
χάλια. με τρεις ώρες ύπνο μόνο.
δεν ξέρω καλό μου. με πήρε ο ύπνος γύρω στις 12:30 και στις 4 παρα ξύπνησα. άρχισα να νιώθω ταχυκαρδία ένταση σε όλο το στήθος. όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα να χαλαρώσω. παρόλη την κούραση που νιώθω η ένταση στο στηθος δεν φεύγει με τίποτα. απο το στήθος μέχρι στο στομάχι όλα τρέμουν. δεν αντέχω άλλο.
Οταν βγαινεις εξω για περπατημα και ξεχνιεσαι εξακολουθει να σε ενοχλει η το ξεχνας τελειως;
Λίγο καλύτερα νομίζω...αν και λίγο ασταθής ψυχολογικά...
σε κάποια φάση ξεχνιέμαι.αλλά τα ξημερώματα που να πάω? άσε που απο δυνάμεις είμαι χάλια.
κολλημα και μ'αυτη εδω την ηθοποιο. ενω εχω δει μολις μια ταινια της (το American Mary). αχ αυτα τα ζωδια του νερου, απ'οτι φαινεται ενα απ'αυτα θα παντρευτω.
Πφφφφφ μετα απο πολλες μερες π ημουν ενταξει......
Ηρθε η ωρα να χαλαστω....
Αισθανομαι απαισια.... :/
ψιλοσκατα... :/
Πως αισθανομαι τωρα..για να δουμε..νευριασμενος με τον εαυτο μου για ολα αυτα που μου εχω κανει (δημιουργια φοβιων,αγχος κλπ)..φοβισμενος,νιωθω μονος και με ενοχλει λιγο το κεφαλι μου απο το αγχος..Θα θελα επιτελους να ξεπερασω τις φοβιες και γενικα το εντονο,ανεξελεκτο αγχος-πανικο επειδη δεν τα μπορω αλλο, παρολο που εχουν ηρεμησει,εχουν αρχισει να με κουραζουν ολα αυτα.Παω σε ψυχολογο 1 φορα τον μηνα,συζηταω με τον εαυτο μου βρισκοντας λογικες απαντησεις στις φοβιες μου..αλλα κανουν συνεχως κυκλο..ολο τα ιδια και τα ιδια..θελω επιτελους να σταματησει..Βαρεθηκα να ψαχνω να βρω τι εχω ή τι μου συμβαινει..κουραστηκα με την ιδεα οτι νιωθω περιεργα,οτι θα πρεπε να νιωθω αλλιως και οτι εχω κατι και δεν το καταλαβαινω και γενικα ολες τις αρνητικες και ασχημες ή ακομα και απίθανες σκεψεις..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.....
Αγχωμενη full..!Ας γινει κατι να ξεκολλησει το κεφαλι μου πριν να ειναι αργα..:/
Πολύ χάλια... :(
Γιατί κάνουμε για μια ακόμα φορά πειραματισμούς με τα φάρμακα...δεν ξέρω αν είναι νωρίς ακόμα ή αν φταίει που μου μείωσαν κάποια αλλά σήμερα δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι κι όταν τελικά το έκανα ένιωθα απαίσια (και συνεχίζεται κι εκτός αυτού αν και ήπια δυο καφέδες νιώθω εντελώς υποτονική...με βλέπω για τρίτο)...
Απλα τελεια αλλα λιγο κουρασμενος!!!!!!!!!!!